Iğdır Meslek Yüksekokulu
Eylül 11, 2010, 04:59:12 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mezun Arama Sayfası - YENİ

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Mynet'e web sayfası yükleme  (Okunma Sayısı 172 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
*

Rep Sayısı: 93
Çevrimdışı Çevrimdışı

resul_argis@hotmail.com byresul_igdirli resul_argis@hotmail.com
E-Posta
« : Nisan 08, 2008, 03:19:37 ÖS »

Sizlere şimdide mynet servere web sayfası upload etmenin anlatımını yapmaya çalışacağım.
Bildiginiz gibi mynet server üyelerine mail ve web sayfa yayınlama hakkı vermektedir. Ama bazı üyeler web sayfalarını mynet'in hazır sayfa tasarlayıcısı ile yapmakta ve frontpage gibi HTML editörleri ile yaptığı sayfalarını mynet servere nasıl upload edeceğini bilmemektedir. Bu konuyu forumda anlatmam için bana epey istek gelince, bende kendime durumdan vazife çıkardım ve konuyu resimlerle anlatmak istedim. Aşağıdaki resimlerde anlatıldığı şekilde hareket edilecek olursa, artık kendimizin yaptığı sayfaları mynet'e upload etmek hiç zor olmayacaktır.

Bu şekilde hem mynet'in sayfa tasarlayıcısından hemde sayfalarda mecburen görünen reklamlarından kurtulmuş olacağız.Umarım bu konu birçok arkadaşımıza ışık tutacak ve faydalı olacaktır.
Ben bunu bir arkadaştan öğrendim şimdi de inşallah sizlere öğreteceğim ;)Hepinizi saygıyla selamlarım.

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.09 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu