EBRU
Mezun
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 2
|
 |
« : Şubat 01, 2008, 01:08:15 ÖS » |
|
EBRU BEN PAZARLAMA BÖLÜMÜ 1.ÖĞRETİM 2006 YILI MEZUNLARINDANIM.  BİRAZ GEÇ OLDU AMA .....SONUNDA KEŞFETTİK SİTEYİ 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ѕυηѕнιηє
''Gün Işıgı..''
Forum Perisi
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 139
o beni prenses peri sanıyor :))
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 01, 2008, 03:09:16 ÖS » |
|
evt geç oldu ama hoşgeldin ebru seni burda görmek güzel 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
кαя∂ιηαℓℓєя ℓσя∂υ
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 01, 2008, 03:15:06 ÖS » |
|
Hoşgeldin Ebru... 
|
|
|
|
|
|
Fânîyim, fânî olanı istemem; âcizim, âciz olanı istemem. Ruhumu Rahmân'a teslim eyledim, gayrı istemem. İsterim, fakat bir yâr-ı bâkî isterim. Zerreyim, fakat bir şems-i sermed isterim...
|
|
|
Elişş
Mezun
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 34
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 01, 2008, 03:33:06 ÖS » |
|
ebru tekrardan hoşgeldin canım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EBRU
Mezun
Özgür öğrenci

|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 01, 2008, 04:49:50 ÖS » |
|
HOŞBULDUK ARKADAŞLAR ѕυηѕнιηє ,K@rdinaller Lordu,ElişŞ SİZLERİ BULDUĞUMA ÇOK SEVİNDİM.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe :) ->
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 287
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 01, 2008, 04:52:26 ÖS » |
|
ebru hosgeldınnn 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ѕυηѕнιηє
''Gün Işıgı..''
Forum Perisi
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 139
o beni prenses peri sanıyor :))
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 01, 2008, 04:54:24 ÖS » |
|
EBRU bölümden arkadaşlarınla görüşüyomusun gerçi 4 kişiydinizi ama olsun serdarla falan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nuriş
ŞİRİNE
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 19
"HAYAT"
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 01, 2008, 07:37:06 ÖS » |
|
hoşgeldin EBRU 
|
|
|
|
|
|
"KEŞKE İLE BAŞLAYAN BÜTÜN KELİMELERİN HİÇ BİR ANLAMAI YOK ..."
|
|
|
|
*я๏νiรร*
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 01, 2008, 08:46:42 ÖS » |
|
hoşgeldin ebru. kalıcı olman dileğiyle.
|
|
|
|
|
|
"Bütün dünya bilmeli ki; karşımızda böyle bir düşman oldukça onu affetmek elimizden gelmez ve gelmeyecektir. Düşmana merhamet, aciz ve zaaftır; bu insaniyet göstermek değil, insanlık hassasının yok olduğunu ilan eylemektir."
Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin.
|
|
|
EBRU
Mezun
Özgür öğrenci

|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 01, 2008, 09:53:11 ÖS » |
|
HOŞBULDUK уαℓηιzкяαℓ ,*я๏νiรร* ,nuriş SAĞOLUN ARKADAŞLAR İSİMLERİ TAM OLARAK BİLMEDİĞİM İÇİN BU ŞEKİLDE YAZIYORUM KALICI OLACAĞIM EMİN OLABİLİRSİNİZ.CİĞDEM CANIM (SINIF ÇOK KALABALIK OLDUĞU İÇİN GÖRÜŞEMİYORUZ.) 4 KİŞİYİZ BAZEN KONUŞUYORUZ.AMA BİZDEN SONRA PAZARLAMA BÖLÜMÜ REKOR KIRDI YİNE ÖYLEMİ BİLMİYOM.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 93
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 01, 2008, 11:00:04 ÖS » |
|
Hoşgeldin ebru ... biraz geç oldu ama yeni gördüm.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EBRU
Mezun
Özgür öğrenci

|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 02, 2008, 12:11:51 ÖÖ » |
|
SAĞOL RESUL ÖNEMLİ DEĞİL GERÇİ SENİ SENİN GÖRMEMEN ŞAŞIRTICI BÜTÜN SİTEYİ YÖNETİR HALE GELMİSİN......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 116
Yaz
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 02, 2008, 12:19:39 ÖÖ » |
|
Hoşgeldin sitene... İnşallah sende diğerleri gibi Nisan Yağmuru olmazsın Bizim dönemimizdendin hatırlıom seni 
|
|
|
|
|
|
Kendini hayallerin ile sınırlandırma bırak..
|
|
|
mehtap08
Forum Perisi
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 236
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 02, 2008, 12:35:30 ÖÖ » |
|
hoşgeldin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EBRU
Mezun
Özgür öğrenci

|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 02, 2008, 12:40:28 ÖÖ » |
|
TEŞEKÜRLER VOLKAN BENDE SENİ HATIRLIYOM....BU HEPİMİZİN SİTESİ....TABİ EN ÇOKTA SENİN......SANA ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EBRU
Mezun
Özgür öğrenci

|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 02, 2008, 12:44:28 ÖÖ » |
|
HOŞBULDUK MEHTAP KALICI OLACAĞIMA EMİN OLABİLİRSİNİZ SADECE BAHARI DEĞİL TÜM MEVSİMLERİ BERABER YAŞAYACAĞIZ İNŞALLAH......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
кαя∂ιηαℓℓєя ℓσя∂υ
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 02, 2008, 12:52:07 ÖÖ » |
|
HOŞBULDUK ARKADAŞLAR ѕυηѕнιηє ,K@rdinaller Lordu,ElişŞ SİZLERİ BULDUĞUMA ÇOK SEVİNDİM.....
Bende seni bulduğuma sevindim ama çıkaramadım ya hû? 
|
|
|
|
|
|
Fânîyim, fânî olanı istemem; âcizim, âciz olanı istemem. Ruhumu Rahmân'a teslim eyledim, gayrı istemem. İsterim, fakat bir yâr-ı bâkî isterim. Zerreyim, fakat bir şems-i sermed isterim...
|
|
|
EBRU
Mezun
Özgür öğrenci

|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 02, 2008, 01:12:00 ÖÖ » |
|
YURTTA KALDIYSAN MUTLAKA GÖRMÜŞSÜNDÜR.OKULA ÇOK UĞRAYAN BİRİ DEĞİLDİM ZATEN..SENİN SINIFINDA KENAN VARDI BİR ÜST SINIFTADA HİLAL VARDI ONLARLA TAKILIRDIM....BENDE SENİ HATIRLAMIYORUM......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
кαя∂ιηαℓℓєя ℓσя∂υ
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 02, 2008, 01:38:12 ÖÖ » |
|
YURTTA KALDIYSAN MUTLAKA GÖRMÜŞSÜNDÜR.OKULA ÇOK UĞRAYAN BİRİ DEĞİLDİM ZATEN..SENİN SINIFINDA KENAN VARDI BİR ÜST SINIFTADA HİLAL VARDI ONLARLA TAKILIRDIM....BENDE SENİ HATIRLAMIYORUM......
Hımm... Evet dediğin kişileri tanıyorum...  Peki sen hangisinin dönemindeydin?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 116
Yaz
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 02, 2008, 10:42:22 ÖÖ » |
|
TEŞEKÜRLER VOLKAN BENDE SENİ HATIRLIYOM....BU HEPİMİZİN SİTESİ....TABİ EN ÇOKTA SENİN......SANA ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ....
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Ama bir gerçek var o da. Kim bu siteye ilgi gösteriyor büyümesinde katkıda bulunuyorsa onun sitesidir. Sizlerden ricam bunu yapmanız... Malınıza sahip çıkın  İnşallah kalıcı olursun 
|
|
|
|
|
|
Kendini hayallerin ile sınırlandırma bırak..
|
|
|
EBRU
Mezun
Özgür öğrenci

|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 02, 2008, 12:38:56 ÖS » |
|
2005-2006 YILLARINDA ORDAYDIM...BEN 2006 MEZUNUYUM...HİLALİN OLDUĞU DÖNEMDEYDİM.GERÇİ HİLAL UZATTI....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Achilles
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 27
SeNsİzLiK ßeNdE SaKLı...
|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 02, 2008, 12:41:04 ÖS » |
|
Hoş geldin 
|
|
|
|
|
|
γaηLızıм aмa кeηDiмLeγiм.. SeSSiziм aмa.. γüЯeкLiγiм… кOЯкмuγOЯuм ŞeγтaηıηızLa qeLiη..... ....тaŞLaŞмiŞ ßiЯ γüЯeк ηe кaDaЯ.!.. aFFeDeЯкi.!! heЯ γaηıŞтaη ßiЯ Söz DOğDu.!.. haγaт кaLeмi eLiηe aLDγ… aмa кağıт OLaЯaк iSe ßeηı кuLLaηDi .! ŞiмDi ßeη кaLeмi eLiмe aLıγOЯuм.... кağıт OLaЯaк iSe..! SizLeЯi кuLLaηıγOЯuм.!! aCıмa.!.. eSкıDe кaLDi.! кaLp ßiЯ кeЯe paЯçaLaηDı.. γaŞıм qeηç aмa кaLßiм γaŞLaηDı.. кaLßiм кıЯıLa кıЯıLa.. ßeηDe кaLpмi кaLDi. SOЯмaγıη γOЯмaγıη. qöЯмeγiη iŞiтмeγiη.. DeğeЯ veЯeηe Caη veЯiЯiм veЯмeγeηe…! кapı qöSтeЯiЯiЯiм.. тaкLiтçi DeğiLiм SaDeCe мiηηeтSiziм.. γaŞaDıкLaЯıмDaη aLıηтı ßu SözLeЯ.. çaLıηтıγa DeLaLeт DiLDiЯ.!.. SaDeCe qeЯçeкLeЯiη SiмqeSiDiЯ…. DipηOт: ŞeЯeFSizLeЯi qöЯDüкçe iηSaη OLмaγa çaLıŞıγOЯuz.!..
ßєи нãуãтã тєк gєℓ∂iм тєк gi∂єяiм ßu ∂üиуã∂ã ßiя Aℓℓãн’ı ßiя∂є кєи∂iмi ßiℓiяiм zãмãıиıи∂ã §єv∂iкℓєяiмi тєк тєк §iℓєяiм ßu нãуãт ßєиiм i§тє∂iğiм gißi уã$ãяıм ∂єğєя vєяєиi нãуãтıмã §σкãяıм vєямiуєиiи нãуãтıиã §σкãяıм ßugüи ãğℓãя уãяıи §u§ãяıм gözüм∂єкi нєя ∂ãмℓã уã$ıи нє§ãßıиı güи gєℓiя §σяãяıм zãя ãтмãм $ãи§ã iиãимãм σятã∂ã ßiя $ãи§ vãя§ã σиu∂ã ßєи OLUŞTURURUM!!
|
|
|
EBRU
Mezun
Özgür öğrenci

|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 02, 2008, 01:16:49 ÖS » |
|
TEŞEKÜRLER SENDE HOŞGELDİN SİTEMİZE VAN'I ÇOK BEĞENİYORUM...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Achilles
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 27
SeNsİzLiK ßeNdE SaKLı...
|
 |
« Yanıtla #23 : Şubat 02, 2008, 01:33:49 ÖS » |
|
Ben ığdırlıyım  Ama orda okuyorum bende çok beğeniyom Vanı 
|
|
|
|
|
|
γaηLızıм aмa кeηDiмLeγiм.. SeSSiziм aмa.. γüЯeкLiγiм… кOЯкмuγOЯuм ŞeγтaηıηızLa qeLiη..... ....тaŞLaŞмiŞ ßiЯ γüЯeк ηe кaDaЯ.!.. aFFeDeЯкi.!! heЯ γaηıŞтaη ßiЯ Söz DOğDu.!.. haγaт кaLeмi eLiηe aLDγ… aмa кağıт OLaЯaк iSe ßeηı кuLLaηDi .! ŞiмDi ßeη кaLeмi eLiмe aLıγOЯuм.... кağıт OLaЯaк iSe..! SizLeЯi кuLLaηıγOЯuм.!! aCıмa.!.. eSкıDe кaLDi.! кaLp ßiЯ кeЯe paЯçaLaηDı.. γaŞıм qeηç aмa кaLßiм γaŞLaηDı.. кaLßiм кıЯıLa кıЯıLa.. ßeηDe кaLpмi кaLDi. SOЯмaγıη γOЯмaγıη. qöЯмeγiη iŞiтмeγiη.. DeğeЯ veЯeηe Caη veЯiЯiм veЯмeγeηe…! кapı qöSтeЯiЯiЯiм.. тaкLiтçi DeğiLiм SaDeCe мiηηeтSiziм.. γaŞaDıкLaЯıмDaη aLıηтı ßu SözLeЯ.. çaLıηтıγa DeLaLeт DiLDiЯ.!.. SaDeCe qeЯçeкLeЯiη SiмqeSiDiЯ…. DipηOт: ŞeЯeFSizLeЯi qöЯDüкçe iηSaη OLмaγa çaLıŞıγOЯuz.!..
ßєи нãуãтã тєк gєℓ∂iм тєк gi∂єяiм ßu ∂üиуã∂ã ßiя Aℓℓãн’ı ßiя∂є кєи∂iмi ßiℓiяiм zãмãıиıи∂ã §єv∂iкℓєяiмi тєк тєк §iℓєяiм ßu нãуãт ßєиiм i§тє∂iğiм gißi уã$ãяıм ∂єğєя vєяєиi нãуãтıмã §σкãяıм vєямiуєиiи нãуãтıиã §σкãяıм ßugüи ãğℓãя уãяıи §u§ãяıм gözüм∂єкi нєя ∂ãмℓã уã$ıи нє§ãßıиı güи gєℓiя §σяãяıм zãя ãтмãм $ãи§ã iиãимãм σятã∂ã ßiя $ãи§ vãя§ã σиu∂ã ßєи OLUŞTURURUM!!
|
|
|
mesut_21
~mã§êKê~
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 128
...ZelZele...
|
 |
« Yanıtla #24 : Şubat 02, 2008, 03:31:32 ÖS » |
|
ebru hoşgelmişsin eğlenmen dileğiyle...
|
|
|
|
|
|
Bir yılanın sessiz kayışı ve iz bırakışını toprakta akrep kadar, çiyan kadar bilinen kötü şeyler kadar zulmü de yazmalıyım ihaneti de YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ !!!
|
|
|
|