Iğdır Meslek Yüksekokulu
Mayıs 23, 2012, 01:33:39 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Üye Olmadan Önce Mutlaka Kuralları  Okuyun. 
Kuralları okumak için tıklayın

Üye olduktan sonra E-Posta adresiniz Junk önemsiz posta  kısmını da kontrol ediniz...

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Doğubeyazıt Erol  (Okunma Sayısı 1882 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Pusat
Özgür Moderator
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 29
Çevrimdışı Çevrimdışı

BKAS

E-Posta
« Yanıtla #25 : Aralık 22, 2007, 02:29:12 ÖÖ »

iyide ablacım sana bişey sölemedimki niye bu kadar kızdın.bizim aralıklı serkan var yorum yazan.o avukat oldu onun yorumunu görünce öle söledim.herşeyi yalnış anlama.neden bu kadar üstüne alındın anlamadım....komik olan bişey yok ben her zaman gülerim... gerii

....Ailesi, Başbuğumuza "ALİ ARSLAN" ismini verir...Annesinin adı Fatma Zehra Hanım, babasının adı Ahmet Hamdi Beydir. Başbuğ, 4 yaşındayken Lefkoşe'de Sarayönü İlkokul'una gönderilir. Ardından gelen Rüştiye yıllarında (ortaokul) bir çok değerli hocalarından Türklük ve Türkçülük hakkında feyz alır. Hocalarından Osman Zeki Bey, Başbuğumuzun ismini ortaokul yıllarında "Alparslan" olarak değiştirir....
meltemolmaz
öğrenci
*

Rep Sayısı: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #26 : Temmuz 09, 2008, 11:23:56 ÖÖ »

okulu uzatıp mı mezun oldun 2007 mezunuym ama erol diye birini hatırlamıyorum sen kimsin eger öyle olsa benim sınıfta olman lazım benimde tanımam ama tanıyamadım iletişime deçip konuşalım.eski mezunsan kusura bakma artık ben yaşlanıyorum.ama işten fırsat bulup oraları son kez görmek istiyorum kardeş.hayat nasıl oralarda bıraktıgımız gibimi.kib

wengevaydersim
öğrenci
*

Rep Sayısı: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #27 : Ağustos 18, 2008, 09:30:27 ÖS »

herkese slmlar
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.042 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu