Aksiyoner
öğrenci
Rep Sayısı: 0
-CaTLoX-
|
 |
« : Şubat 19, 2008, 11:41:36 ÖS » |
|
Ben Murat Bu kadar yeter zamanla daha iyi tanısırız 
|
|
|
|
|
|
[BİRLER] Allahımız [BİR] Peygamberimiz [BİR]İnancımız [BİR] Üzerinde yaşadığımız yer ve altında gölgelendiğimiz göğümüz [BİR] Düşmanız [BİR] Mazlumumiyetimiz [BİR] Mağduriyetimiz [BİR] Ortak dert ve sıkıntılarımız [BİR] Cözüm bekleyen problemlerimiz [BİR] Mahkumuyetimiz [BİR]Havamız suyumuz [BİR] Tarihimiz [BİR] İşallah geleceğimizde [BİR] Bu kadar ortak birimiz varken sorun ne peki ??
|
|
|
|
|
|
кαя∂ιηαℓℓєя ℓσя∂υ
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 19, 2008, 11:44:00 ÖS » |
|
Ben Murat Bu kadar yeter zamanla daha iyi tanısırız  OOO hoşgeldin Murat... Sitemizde iyi vakit geçirmen dileği ile... Kendini biraz tanımlar mısın?  Bu arada sana siteyi kim tavsiye etti? 
|
|
|
|
|
|
Fânîyim, fânî olanı istemem; âcizim, âciz olanı istemem. Ruhumu Rahmân'a teslim eyledim, gayrı istemem. İsterim, fakat bir yâr-ı bâkî isterim. Zerreyim, fakat bir şems-i sermed isterim...
|
|
|
sessizliksenfonisi
Misafir
Aşmış öğrenci

Rep Sayısı: 2
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 19, 2008, 11:44:59 ÖS » |
|
Ben Murat Bu kadar yeter zamanla daha iyi tanısırız  Artistik bir giriş olmuş. Hoşgeldin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksiyoner
öğrenci
-CaTLoX-
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 19, 2008, 11:47:34 ÖS » |
|
Ben Murat Bu kadar yeter zamanla daha iyi tanısırız  OOO hoşgeldin Murat... Sitemizde iyi vakit geçirmen dileği ile... Kendini biraz tanımlar mısın?  Bu arada sana siteyi kim tavsiye etti?  Lordum siz tavsiye ettiniz tabikide yeter ya fazla tanıtmayım herkes tanımak istemez belki ismim murat yetmezmi...
|
|
|
|
|
|
[BİRLER] Allahımız [BİR] Peygamberimiz [BİR]İnancımız [BİR] Üzerinde yaşadığımız yer ve altında gölgelendiğimiz göğümüz [BİR] Düşmanız [BİR] Mazlumumiyetimiz [BİR] Mağduriyetimiz [BİR] Ortak dert ve sıkıntılarımız [BİR] Cözüm bekleyen problemlerimiz [BİR] Mahkumuyetimiz [BİR]Havamız suyumuz [BİR] Tarihimiz [BİR] İşallah geleceğimizde [BİR] Bu kadar ortak birimiz varken sorun ne peki ??
|
|
|
Aksiyoner
öğrenci
-CaTLoX-
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 19, 2008, 11:49:07 ÖS » |
|
Ben Murat Bu kadar yeter zamanla daha iyi tanısırız  Artistik bir giriş olmuş. Hoşgeldin. O kadar iddalı değilim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
кαя∂ιηαℓℓєя ℓσя∂υ
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 19, 2008, 11:49:50 ÖS » |
|
Bizim burda ne iş yaptıklarını ve okuduğun bölümün ne olduğunuda söylerler, bi nevi ayak bastı parası gibi bişey...  Yok yok şaka yaptım; istediğin kadarını belirtirsin... Ve tekrar tekrar 
|
|
|
|
|
|
Fânîyim, fânî olanı istemem; âcizim, âciz olanı istemem. Ruhumu Rahmân'a teslim eyledim, gayrı istemem. İsterim, fakat bir yâr-ı bâkî isterim. Zerreyim, fakat bir şems-i sermed isterim...
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe :) ->
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 287
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 19, 2008, 11:51:39 ÖS » |
|
Kardeş Aramıza Hosgeldınn ...Umarım kalıcı ve Akıcı Olursun... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
кαя∂ιηαℓℓєя ℓσя∂υ
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 19, 2008, 11:51:48 ÖS » |
|
Ben Murat Bu kadar yeter zamanla daha iyi tanısırız  Artistik bir giriş olmuş. Hoşgeldin. O kadar iddalı değilim ÖSS den dolayıdır yoksa benim tanıdığım Murat yakasından tuttuğu işi halletmeden bırakmaz... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mehtap08
Forum Perisi
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 236
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 20, 2008, 03:52:08 ÖÖ » |
|
hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sessizliksenfonisi
Misafir
Aşmış öğrenci

Rep Sayısı: 2
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 20, 2008, 10:23:44 ÖS » |
|
Ben Murat
Afedersin ama aklıma ne hikmetse Recep İvedik geldi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ѕυηѕнιηє
''Gün Işıgı..''
Forum Perisi
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 139
o beni prenses peri sanıyor :))
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 21, 2008, 12:01:17 ÖÖ » |
|
kalıcı ve katılımcı olman dilegiyle 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksiyoner
öğrenci
-CaTLoX-
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 22, 2008, 06:30:59 ÖS » |
|
Tesekkür ettim herbirinize Kalıcı katılımcı akıcı olurum herhalde işallah sanırsam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|