Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 116
Yaz
|
 |
« : Mayıs 02, 2007, 10:13:04 ÖS » |
|
Değerli Arkadaşlar, Şimdi yaşanan olaylara bir açıklama getiricem bunuda en iyi açıklayabileceğim şekilin soru cevap tarzı olduğunu düşündüm.
1-) Bu forumun Kuruluş amacı nedir ? Forumu sadece bir bölümün yada birilerinin tekeline almak gibi bır amacımız hiç bir zaman olmadı olmazdı da. En başından beri bunu dedim kim hangi konuda uzmansa o konuda yazsın o bölümle ilgilensin. Biri aşk şiir ile ilgileniyorsa orda yazar diğeri VPN Yada başka Teknolojilerle ilgileniyorsa oralara yazılarını yazar. Bu iş böyle gider, birinin diğerinin ilgi alanına LAF UZATMAYA HAKKI YOKTUR. Forumun Amacı ; Okulda birşeyler öğrenen öğrencilerin okulda veya sonrasında bu bilgilerini geliştirmek veya daha fazlasını paylaşmak ( paylaşımdan kasıt herşey ) amacını gütmektir. Ayrıca bunların yanı sıra sadece bir bilgi platformu değil aynı zamanda sosyal bir platform olma amacını taşımasını da arzu etmekteyim. Gerekirse bunun içinde çalışmalar yapılabilirdi. Okulda yüzyüze bile gelemeyen insanlar forumda konuşup birbirleri ile tanışma fırsatı bulabilecekler. Ve daha fazlası aklınaza gelebilecek güzel ve yararlı olduğunu düşündüğünüz herşeyin igdirmyo.com da olmasını ben arzu etmekteyim.
2-) Neden Görevimi Bıraktım ? Öncelikle igdirmyo.com ben mezun olduktan sonra tarafımdan kurulmuştur. Amacımda Alper Hocaya verdiğim sözü tutmaktı. Ben kurduktan sonra kendi haline bırakıp batışını yada çıkışını seyredebilirdim ama ben direk müdahil oldum herşey ile ilgilendim. Doğal olarakta ben En üst düzey yönetici oldum. Bu işi hak etmiyor olabilirim ve layikte değilimdir ama ben doğal admin oldum işte. Ve üstüme düşen görevi; adil olma üyeler arasındaki sorunları gidermeye çalışma sorun çıkmasını engelleme çabaları ve işte buna benzer o küstü onun gönlünü al bu küstü bunun gönlünü al çabaları . VE Bunları yapma gereğim olmadığı halde yaptım bu da beni yordu gerçekten de yoruldum . Herkes bunu bilmeli ki igdirmyo.com birilerinin tekelinde değil olmamalıda. Benim en baştan beri amacım buydu burası kişilerin yönetiminde olmasın insanlar geçicidir ama kurumlar kalıcıdır. Önemli olan tarafsız bir yönetimin olması.
Eğer sizler yöneticilerden memnun değilseniz miting yapın e o da olmasa anket açın itirazınızı demokratik yollardan çözmeye çalışın. Ben gidiyorum lafları yerine igdirmyo.com da benim de hakkım var hakkımı aramalıyıp deyip şikayetlerinizi isteklerinizi bildirmeniz gerekmektedir. Siz böyle yaptınızda kayle almayan mı oldu ?
İşte bu sebeplerden sıkıntılardan ben bıraktım ben bıraktım ama gene aktif görevdeyim sitenin gelişimi için gereken şeyleri gene yapacağım, yöneticilerin üyeler ile ilişkisini yukarda bahsettiğim anket ile şikatey yada şunun görevden alınmasını istiyoruz tarzı şikayetlerinizin dikkate alınıp alınmayacağı konuları ile ilgilenmeye devam edeceğim.
3-) Neden resul Admin oldu da ilk baştan beri bu sitenin kuruluşunda bulunanlar admin olmadı ? Ya arkadaşlar siz benden hangi yetkiyi istenizde ben vermedim ? Çünkü gerçekten de site ile ilgilenip uğraşıyordunuz ama bu süre zarfında ben sizin ne yaptığınızı da inceliyordum. Sonunda da bu işe en yatkın olacak olan kişinin resul olduğuna karar verdim. Diğer arkadaşlardan da kim ne yetki istese verdim. Hak ETMESE bile verdim... Bu yerler kalıcı değil kim görevini en iyi şekilde yaparsa o görev alır mantık bukadar basit. Yada kim yapamıyorsa hakkında anketler açılıp büyük çoğunluk tarafından istenmiyorsa o zaman o da görevi bırakır zaten . Ama Ben görevi bıraktığım halde dediğim gibi aktif çalışmalarıma devam edeceğim elimden gelen ne ise yapacağım . Yani derdim TASAM YOK.
Söyleyeceklerim bu kadar . Çok uzun bi yazı oldu ben olsam hızlı bir şekilde okur geçerdim belkide okumazdım. Ama okuması gereken bir kişi olsaysım dikkatle tamamını okurdum!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 20, 2007, 01:05:20 ÖÖ Gönderen: Volkan »
|
|
Kendini hayallerin ile sınırlandırma bırak..
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 93
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 02, 2007, 10:27:15 ÖS » |
|
Volkan abi yazıyı baştan sona dikkatlice okudumm..Dediklerinden çok haklısın....Senin görevi
bırakmana çok üzüldüm...Tabi senin bırakmanda kendince nedenlerin var...Ama görüyorum bazıları bu görevi
aldım diye havalara girdiğimi düşünüyor..Ben hiç bir zaman böle bir düşüncede değilim sadece üzerime yük
aldım...Site hepimizinn...Dediğin gib yöneticilerden vaya herhangi birinde bir şikayeti olan anket açsın oy birliği
ile kara verelim...Siteden ayrılacam bahanesi olmasın...Herkes hata yapar..ama bunu medenice hakledebiliriz.. beni istemeyen varsa siteye anket açsın sonuca katlanırım...Ama siteden çekip gitmekle işin içinden
çıkmasın....neyse karar sizin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 287
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 02, 2007, 10:27:38 ÖS » |
|
volkan abı yazdıklarının hepsını kelımesı kelımesıne okudumm gercektende sana yakısır laflar etmıssınn ama bu gorevı bıraklmamalıydın bız senden memnundukk resul arkadasımda yanlıs anlamasın yanı ondanda memnunuz ama sen bırakmakla ıyı etmedınn ben artık kımden gorev ısteyecemmmm :'( zaten ben senı bugun arayacaktım numaranıda aldım.... ama volkan abı sen gorevlerıne gerı donn bız senden memnunuzz kendını fazla uzme bu dedıklerınden sonra benı sıteden olum bıle ayıramazzz  senınde dedıgın gıbı bu sıte hepimizin biz hepimiz burada kardeşizzzz.... www.igdirmyo.com dakılerın hepsı bır gurup ıcerısındedırler... bırer aıle gıbıdırlerr bunuda unutmamak lazım ara sıra ufak tefek tatsızlıklar oluyo ama bızım bunları alttan almamız lazımmm  senın hıcbı sucun yok burada ben kımın suclu oldugunu cok ama cok ıyı bılıyorum senden tek rıcam sen bıze derdın hep sıteyı bası bos bırakma yanlıs anlama ama sımdıde benım sana demem gerek sıteyı bos bırakma tekrar gorevlerıne gerı doöönnnn benım de dıyeceklerım bu kadarrrr umarım anlasılmıstır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
havvanur
Misafir
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 7
ŞşşTTtt!! HayaT Seni HerŞekiLde Yaşarım FaRK EtMeZ
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 02, 2007, 10:38:28 ÖS » |
|
volkan abi bende yazdıkarının hepsini olkudum.....senin görevden ayrılmanada üzüldüm tabi, ama sende haklısın .... resul görev aldı diye bi çekememe yada onun görev almasını istememe gibi bi duygum yok kimseninde böyle bi duygu içerisine girmemesi gerek...sen onu görev alacak yetkiye sahip olduğunu düşünmüşsen onu bu göreve layık görmüşsen buna kimsenin itiraz etme gibi bi hakkı yoktur bence....sonuçta sen kim iyi ise kim yapabilecekse ona verirsin....
tabi sende haklısın o küstü onu barıştır bu küstü bunu barıştır gerçekten çok zor insan belli bi zamandan sonra yorulur bu yükler ağır gelir......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Yaz
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 03, 2007, 12:57:26 ÖÖ » |
|
bende kendime volkan abi deyerek başlayım DIşarsı soğuk fazla yazamayacağım şimdi ama kısaca şunu belirtiyim ben gene elimden geleni yapmaya devam edicem dünde öyleydi bugünde yarında ... Yukarda da belirttim zaten. Ama bunu yapmak için illa bir görev almama gerek yok. Bunu sivil bir şekilde de yapabilirim  Görüşleriniz için tşk.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 03, 2007, 01:01:01 ÖÖ » |
|
seni cok sevdıgımız için volkan abı dıyoruzz kıymetını bılsende haa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Yaz
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 03, 2007, 01:07:20 ÖÖ » |
|
seni cok sevdıgımız için volkan abı dıyoruzz kıymetını bılsende haa  Tamam saolun... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 03, 2007, 01:09:02 ÖÖ » |
|
sen sağoooll vede bizi yalnız bırakma sana ihtiyacımız var 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
havvanur
Misafir
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 03, 2007, 01:11:17 ÖÖ » |
|
tamam volkan abi sen bizi yalnız bırakmıyosun burdasın ama şimdi sen içeri gir soğukmuş bak balkon hasta felan olursun o zaman biz tamamen yalnız bırakmış olursun.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 03, 2007, 01:13:00 ÖÖ » |
|
laann nee cok sevenı varmıss bu volkan abının beaa peehhhhhh (Allah arttırsınn  ) dur bende bıraz yağ cekeyımm  yaa volkan abı dısarı soguktur yazık sana bak usutursunn gır ıcerı yaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
havvanur
Misafir
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 03, 2007, 01:15:12 ÖÖ » |
|
sen buna yağ çekmek diye yorumluyosan ,algılıyosan senin sorunun selim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 03, 2007, 01:15:48 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
havvanur
Misafir
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 03, 2007, 01:16:53 ÖÖ » |
|
volkan abi seviliyo diye kıskandın sennn 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 03, 2007, 01:26:32 ÖÖ » |
|
wala ne dıyım kıskanmak degılde allah arttırsın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
havvanur
Misafir
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 03, 2007, 01:29:55 ÖÖ » |
|
laann nee cok sevenı varmıss bu volkan abının beaa peehhhhhh (Allah arttırsınn  ) dur bende bıraz yağ cekeyımm  yaa volkan abı dısarı soguktur yazık sana bak usutursunn gır ıcerı yaa  volkan abi'yi kim sevmiyoki  tekrar söyleyeyim sakın yağ çekiyo şeklinde algılamayın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
belqin
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 03, 2007, 08:51:24 ÖÖ » |
|
Volkan Abi  İlk başta bu siteyi bize hediye ettiğin için ve de düzenini korumak için yaptığın tüm çalışmalar için teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
Mantık sizi A'dan B'ye götürür, hayalgücü ise her yere. Albert Einstein
|
|
|
dusdenizi
Qzℓєм
Mezun
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 56
Aℓℓαнιм ѕєη вєηι вαηα вιяαкмα...
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 03, 2007, 09:43:44 ÖÖ » |
|
gelenegi bozmak olmaz volkan abi  bende bu site için yaptıklarından ötürü teşekkür ederim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 03, 2007, 01:00:39 ÖS » |
|
tşk ederim abicim güzel bir yaklaşım katılıyorum sana 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Yaz
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 04, 2007, 12:30:30 ÖÖ » |
|
slm arkadaşlar wolkanın hakknı yemek weya onun yaptıklarını eleştirmek kimsenin hakkı deildir..elbette tartışmalar bebeğmemezlik olur ama;bu durumlarda beraberce hareket etmek we olaylara karşı sağduyulub dawranmak gerek.wolkan hocasına wermiş olduğu bir sözü tuttu we bizleri burada bileştirdi onun için wolkan arkadaşın adminlikten ayrılmasına üzüldüm ama yerine geçen arkadaşından ondan aşağı yanı yoktur.önemli olan herşeye göğüs gerip siteyi daha fazla nasıl tanıtırız diye düşünmek.iç çekişmelerin bir an önce bırakılması we siteye dönülmesi.bir olaya baş koyulurken admin,motador (böylemi yazılıyor bilmem)olmak gerekmez onu yaşamak önemlidir.elbette siwrilen we yöneten olacak ama sahne arkasınıda düşünelim...işte arkadaşlar benim yaklaşımım böle herkezi öper sewgiyle we dostça kucaklarım eywallah  Gereçekten de katılıyorum iç çekişme yerine işimize bakalım  Siteyi ve kendimizi geliştirelim. Ayrıca bir veda havası oluşmuş ben burdayım ya Volkan Abi bi yere gitmiyor Bu aralar yoğunluk var siteye çok az uğruyorum işler yoluna girincede belgin ile kaldığımız yerden devam edecez  inşallah.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dj_MuRRY
Bırak gitsin..dönerse senindir
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 9
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي
|
 |
« Yanıtla #20 : Mayıs 12, 2007, 10:54:58 ÖS » |
|
evet kanka bazı sebeblerden dolayı bende siteden ayrilma karari aldim eklediyim seyler bu kadar sizleri tanıgıma cok ama cok sevincliyim bo dostluklar burda olmasada bitmeyecektir cunku burada tanıgım 4 kişi ile omrum boyunca goruseceyimden supeleri olmasın herkesi allahın selami ile ugurluyorum allaha emanet olun :'(
|
|
|
|
|
|
İMKANSIZ AŞKLARDAN SENİ SEVDİM
BEN İMKANSIZ AŞKLARIN YIKILMAZ DUVARLARIN SARSILMAZ KRALIYIM
Eskiden bana hayat acımasız derlerdide gülerdim...Şimdi hayatın acımasızlığına ağlıyorum ben...):
SULAR NE KADAR DURGUN OLSADA AKMAYA GÜNEŞ NE KADAR KIZGIN OLSADA BATMAYA GÜNLER NE KADAR ZALİM OLSADA GEÇMEYE MAHKUMDUR
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 12, 2007, 10:57:34 ÖS » |
|
SEN NEREYEEEEE.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dj_MuRRY
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #22 : Mayıs 12, 2007, 11:00:23 ÖS » |
|
bende ayriliyorum bende gidiyorum :'(
|
|
|
|
|
|
Eskiden bana hayat acımasız derlerdide gülerdim...Şimdi hayatın acımasızlığına ağlıyorum ben...):
SULAR NE KADAR DURGUN OLSADA AKMAYA GÜNEŞ NE KADAR KIZGIN OLSADA BATMAYA GÜNLER NE KADAR ZALİM OLSADA GEÇMEYE MAHKUMDUR
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 12, 2007, 11:06:27 ÖS » |
|
BARİ SEN YAPMA YAA KANKAA ZATEEN GIDENLER GITTII HEP PESINDENDE BIZ KOSUYOZZ GITMEMELERI ICINN BARI SEN YAPMAAA.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dj_MuRRY
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 12, 2007, 11:10:16 ÖS » |
|
hani bir sozz var ya kanka bıreak gitsin donerse bizimdir donmesede canı sagolsun ben burda olmayacam ama her zaman yanınızda olacam supeniz olmasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|