Iğdır Meslek Yüksekokulu
Şubat 10, 2012, 12:43:10 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Üye Olmadan Önce Mutlaka Kuralları  Okuyun. 
Kuralları okumak için tıklayın

Üye olduktan sonra E-Posta adresiniz Junk önemsiz posta  kısmını da kontrol ediniz...

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Forumun gidişatına dur diyelim...!!!  (Okunma Sayısı 2138 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
belqin
it's all up...
Admin
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 17
Çevrimdışı Çevrimdışı

The First Cut Is The Deepest...

« Yanıtla #25 : Mayıs 16, 2007, 08:42:02 ÖÖ »

yani belgin sen şimsdi burada  şoreşi mi suçlu  buluyorsun 

hazar ya da  başkası  özelde  neden kötü şeyler  sarf etme  gereği  duyoyor anlamıyorum 

ayrıca  okulk  zamnında  yaşananları burada  devem ettirmek de  yanlış 

ve  hazarın büyük hatasını sen affetmiş  olabilirsin bu senin  için belki önemli olmayada  bilir   ama  bence  bunu  hazar bilinçli  yaptı   aklındakinin böyle  şeyler  neden olacağını  bile  bile  bunu  sitde  yazdı ve  bizim tepkimizi merak etti 

benim  için  belki hazar  iyi bir arkadaş  olcakken bu hareketi  değerini  bitirdi

ama  madem oda  igdirmyo  dan mezun bu sitede  onu  da  hakkı  var 
siteye girmemesi tarafında  da değilim  ama  onu  affetmemi  yada  hoşgörmemi bekleyemessiniz
bu konu  hakkında  söyleyeceğimde  pek fazla bir şey yok  

ya memet kaç gündür bir sürü şey yazıyorum bir türlü anlatamadım derdimi normalde böyle uzun kimseye cevap da vermem ama cidden neresini anlamıyorsun bilmiyorum benim hazarın bir önceki yazdığı yazıyla ilgili değil şoreşin mesajını silmem o yazdığını nsiz ister affedin ister affetmeyin ben de doğru bir şey yazmıştı demedim ki ama bence bilinçli değildi ama şu an konumuz zaten o değil lütfen onu bırak o sizle onun arasında olan birşey. Bak sen de diyosun....madem  igdirmyo mezunu bu sitede olmaya hakkı var diye yazmışsın evet hakkı var tabiki ve siteye de istediği zaman gelebilir. Ama sen hazarın neden şoreşe özelden cevap yazdığını biliyor musun? Özelden cevap yazmasına bu kadar tepki gösterdin. Bence bilmiyorsun o zman ben söyleyeyim. Şoreş Şimdi Neredesinişz bölümünde Hazara ait sayfada sen hala burda mısın ben olsam siteye gelmezdim diye not yazmış. Kim kime bunu diyebilir ki??? HAzarın bunu görmesi ve özelden buna karşılık vermesi çok çok medenice bir hareket. O da forumda mı cevabını verseydi yani? Forum özel meselelerin yaşandığı yer değil ikisinin arasında problem var belli ama kendi aralarında halletsinler. Senin de hazara karşı antipatin veya söleyeceklerin olabilir sen de ona özelden msj atabilirsin memet. İnşallah bu sefer tam olarak anlatabilmişimdir. Neden bu kadar uzadı ben de anlamadım.
« Son Düzenleme: Mayıs 16, 2007, 08:44:10 ÖÖ Gönderen: belqin » Kayıtlı

Mantık sizi A'dan B'ye götürür, hayalgücü ise her yere.
Albert Einstein
soresyektas
Özgür Moderator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 24
Çevrimdışı Çevrimdışı

Her Biji

« Yanıtla #26 : Mayıs 16, 2007, 12:02:39 ÖS »

slm arkadaşım...şunu untmayalım üniwersite zamanında yaşanan orda kalır..tamam hazarla konuşmuyoo olabilirim ama...hatırlarsan siteye ilk geldiğim zamanlarda hazarda burda mı diye sormuştum sana sende ewet demiştin...bu arada benim hazar hakkında yazdığım o  yazı alewi mezhebi hakkında yazdığı yazı döneminden kalmaydı...hatta o süreçte yazmıştım olay daha tazeyken..daha  sonrada özel mesajlardan rahatsızlık duyduğum için istekleriniz we şikayyetleriniz konusuna açtım...tamam hatalıydım olu orta konu açmaktan ama ya sen belgin üniwersite zamanlarındaki kırgınlığı burada ulu orta küskünlüğü yazmanın ne anlamı wardı yane ben bir hata yaptım ya sen belgin?anlayacağınız arkadaşlar burada bir gruplaşmaya doğru gidiliyor we bu konuda beni rahatsız etmeye başladı...eğer biz igdirmyo.com ailesi böle içten birbirini yaralarsa dışardan gelen ziyaretçilerin ne düşüneceğini artık siz düşünün...ewet arkadaşlar bunları bırakalım....tamam hatalıysam özürümü dilerim....şimdi forumu daha nasıl yükseltebiliriz düşünelimm....beni sewen weya sewmeyen herkezi sewiyorumm.dostça kalın...     eywallah papatya

PAYLAŞMAK İKRAMIMIZ OLSUN..
belqin
it's all up...
Admin
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 17
Çevrimdışı Çevrimdışı

The First Cut Is The Deepest...

« Yanıtla #27 : Mayıs 16, 2007, 12:24:31 ÖS »

slm arkadaşım...şunu untmayalım üniwersite zamanında yaşanan orda kalır..tamam hazarla konuşmuyoo olabilirim ama...hatırlarsan siteye ilk geldiğim zamanlarda hazarda burda mı diye sormuştum sana sende ewet demiştin...bu arada benim hazar hakkında yazdığım o  yazı alewi mezhebi hakkında yazdığı yazı döneminden kalmaydı...hatta o süreçte yazmıştım olay daha tazeyken..daha  sonrada özel mesajlardan rahatsızlık duyduğum için istekleriniz we şikayyetleriniz konusuna açtım...tamam hatalıydım olu orta konu açmaktan ama ya sen belgin üniwersite zamanlarındaki kırgınlığı burada ulu orta küskünlüğü yazmanın ne anlamı wardı yane ben bir hata yaptım ya sen belgin?anlayacağınız arkadaşlar burada bir gruplaşmaya doğru gidiliyor we bu konuda beni rahatsız etmeye başladı...eğer biz igdirmyo.com ailesi böle içten birbirini yaralarsa dışardan gelen ziyaretçilerin ne düşüneceğini artık siz düşünün...ewet arkadaşlar bunları bırakalım....tamam hatalıysam özürümü dilerim....şimdi forumu daha nasıl yükseltebiliriz düşünelimm....beni sewen weya sewmeyen herkezi sewiyorumm.dostça kalın...     eywallah papatya

inşallah şoreşin bu msjı ile benim neden o şikayeti sildiğim açığa çıkmıştır artık ben de artık birşey demiyorum bu noktadan sonra. Forumumuzun dışarıya kötü gözükmesin haklısın...Benim de hiç kimseyle problemim yok, olamaz da ayrıca forumumuz da gruplaşma diye bir şey de yok ben o msjı hazardan ve şoreşten habersiz sildim sonuçta. Silmekte de haklıymışım.

Mantık sizi A'dan B'ye götürür, hayalgücü ise her yere.
Albert Einstein
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
*

Rep Sayısı: 287
Çevrimdışı Çevrimdışı

<= O $!Md! @SK€R =>

yalnizkral_760@hotmail.com :( :(
Site E-Posta
« Yanıtla #28 : Mayıs 16, 2007, 12:27:25 ÖS »

herkeze hak verıomm ben... artık bu konuyu kapatsak arkadaslar yok yere huzursuzluk cıkarmayada gerek yokk...
bakıyorumda gıttıkce uzuyor bu konu obuna bu onaa hepimiz sonucta burada kardesızz... kapatalımdaa bu konuyu gıtsın artıkk

sızden cok ben sıkıldımm walaa ...

ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
*

Rep Sayısı: 93
Çevrimdışı Çevrimdışı

resulargis@hotmail.com resulargis@hotmail.com
E-Posta
« Yanıtla #29 : Mayıs 16, 2007, 12:37:19 ÖS »

Arkadaşlar bu konuya burdan bir nokta koyalım..Forum nasıl geliştirecez onu konuşalım...

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.3 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu