yani belgin sen şimsdi burada şoreşi mi suçlu buluyorsun
hazar ya da başkası özelde neden kötü şeyler sarf etme gereği duyoyor anlamıyorum
ayrıca okulk zamnında yaşananları burada devem ettirmek de yanlış
ve hazarın büyük hatasını sen affetmiş olabilirsin bu senin için belki önemli olmayada bilir ama bence bunu hazar bilinçli yaptı aklındakinin böyle şeyler neden olacağını bile bile bunu sitde yazdı ve bizim tepkimizi merak etti
benim için belki hazar iyi bir arkadaş olcakken bu hareketi değerini bitirdi
ama madem oda igdirmyo dan mezun bu sitede onu da hakkı var
siteye girmemesi tarafında da değilim ama onu affetmemi yada hoşgörmemi bekleyemessiniz
bu konu hakkında söyleyeceğimde pek fazla bir şey yok
ya memet kaç gündür bir sürü şey yazıyorum bir türlü anlatamadım derdimi normalde böyle uzun kimseye cevap da vermem ama cidden neresini anlamıyorsun bilmiyorum benim hazarın bir önceki yazdığı yazıyla ilgili değil şoreşin mesajını silmem o yazdığını nsiz ister affedin ister affetmeyin ben de doğru bir şey yazmıştı demedim ki ama bence bilinçli değildi ama şu an konumuz zaten o değil lütfen onu bırak o sizle onun arasında olan birşey. Bak sen de diyosun....madem igdirmyo mezunu bu sitede olmaya hakkı var diye yazmışsın evet hakkı var tabiki ve siteye de istediği zaman gelebilir. Ama sen hazarın neden şoreşe özelden cevap yazdığını biliyor musun? Özelden cevap yazmasına bu kadar tepki gösterdin. Bence bilmiyorsun o zman ben söyleyeyim. Şoreş Şimdi Neredesinişz bölümünde Hazara ait sayfada sen hala burda mısın ben olsam siteye gelmezdim diye not yazmış. Kim kime bunu diyebilir ki??? HAzarın bunu görmesi ve özelden buna karşılık vermesi çok çok medenice bir hareket. O da forumda mı cevabını verseydi yani? Forum özel meselelerin yaşandığı yer değil ikisinin arasında problem var belli ama kendi aralarında halletsinler. Senin de hazara karşı antipatin veya söleyeceklerin olabilir sen de ona özelden msj atabilirsin memet. İnşallah bu sefer tam olarak anlatabilmişimdir. Neden bu kadar uzadı ben de anlamadım.