ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 93
|
 |
« : Mayıs 13, 2007, 12:00:07 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar görüyorum ki forumun gidişatından memnun değilsiniz...Gelin buna hep birlikte çözüm bulalım fikirlerinizi bekliyorum.........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 116
Yaz
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 13, 2007, 12:02:59 ÖÖ » |
|
Forum da neladar gereksiz evet hayır  böle smiley li cevap versi bende hepsi silinmeli... + Aynı konu ve başlıklar birleştirilmeli... + Gereksiz olan başlıklarda silinmeli.. şimdilik bunlar bence.
|
|
|
|
|
|
Kendini hayallerin ile sınırlandırma bırak..
|
|
|
havvanur
Misafir
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 7
ŞşşTTtt!! HayaT Seni HerŞekiLde Yaşarım FaRK EtMeZ
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 13, 2007, 12:07:53 ÖÖ » |
|
cevapta sadece smile'li cevaplar verilmemeli,, gereksiz konu açılmamalı ve dahada önemlisi bir konu açılmışsa o konu bir onlinesohbet haline getirilmemeli yani gereksiz mesaj atılmamalı
diye düşünüyorum yanlışmı düşünüyorum .?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 287
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 13, 2007, 09:38:46 ÖÖ » |
|
iki arkadasada katılıyorummm...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 13, 2007, 09:42:01 ÖÖ » |
|
Sen niye bişey yapmayı denemiyon mesela mod olduğun bölümlerde açılan gereksiz konuları sil, konuların online sohbete dönmesine engel olmak, daha çok bilgi verici konuların eklenmesini sağlamak vb...... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 13, 2007, 09:44:42 ÖÖ » |
|
Sen niye bişey yapmayı denemiyon mesela mod olduğun bölümlerde açılan gereksiz konuları sil, konuların online sohbete dönmesine engel olmak, daha çok bilgi verici konuların eklenmesini sağlamak vb......  nerden bılıyorsun yapmadıgımıı.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
soresyektas
Özgür Moderator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 24
Her Biji
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 14, 2007, 07:04:20 ÖS » |
|
slm akadaşlar benim yazdığım yazıların renkli olduğu we okunaklı olmadığı hakkında şikayetler warmış...ben renkli bir insan olarak renklere karşı ayrı bir sempatim war..anlayacağınız ben renkli yazmak istiyorumm şikayetleri olanları bekliyorumm.........renkli yazdığım günlüğü okudum da çokta güzel okunuyorrr. eywallah 
|
|
|
|
|
|
PAYLAŞMAK İKRAMIMIZ OLSUN..
|
|
|
havvanur
Misafir
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 14, 2007, 07:09:59 ÖS » |
|
arkadaşlar görmeyen arkadaşların görmesi tawsiye ederimm
başka bi konuya yazdığın bu mesaj okunmuyordu sadece ama sonra yzını büyütmüşsün şimdi iyi okunuyo küçük yazma 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
soresyektas
Özgür Moderator
Atılgan öğrenci

Her Biji
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 14, 2007, 07:13:47 ÖS » |
|
arkadaşlar görmeyen arkadaşların görmesi tawsiye ederimm
başka bi konuya yazdığın bu mesaj okunmuyordu sadece ama sonra yzını büyütmüşsün şimdi iyi okunuyo küçük yazma  tabiki arkadaş büyük yazarım yeterki gönüller bir olsunnn.uyarın için teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
havvanur
Misafir
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 14, 2007, 07:16:57 ÖS » |
|
ya bilmiyorum diğer üyeler belki rahatlıkla okuyabiliyodur ama cidden ben okuyamadım kusura bakma  sen okuyabiliyomusun o alıntıdaki mesajı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
soresyektas
Özgür Moderator
Atılgan öğrenci

Her Biji
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 14, 2007, 07:22:00 ÖS » |
|
ewet okuyabiliyorumm. arkadaşlar görmeyen arkadaşların görmesini tawsiye ederim yazılı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
memocan
Mezun
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 20
İNSAN DİLİNİN ALTINDA SAKLIDIR
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 14, 2007, 07:24:43 ÖS » |
|
arkadaşlar başka bir konuda belirttiğim bazı şeyleri burada resül arkadaşımızın isteği üzerine teraralıyorum :
yaptığımız konuşmalarla davranışlar birbirnine uymuyor bende arada bir hata yapıyorum belkide sık sık yapıyorumdur size göre
yalnız belgin senin şu hareketi beni bu konuşmalara itti : şoreşin rahatsızlık mesajını silip yerine kendi mesajını yazman ve konuya kilit vurman. tamam belki düşüncen oluşabilecek kötülükleri önlemek olabilir ama eğer o konuya kilit vurduysan neden diğer saçma ve anlamsız konuları devem ettiriyorsun o kadar da mesajlarında bunları istemediği belirtiyorsun anlamsız ve gereksiz bir sürü şey var
VE kıvanç sende ben adminim diyorsun ve site kurulduktan aylar sonra çıkıp sizin bu yaptıklarınz yanlış bu ne hal ne duruma gelmiş site benzeri laflar söylüyorsun çekip gidiyorsun sonra. mademki bu konuşmaları yapıyorsun devamını getir o zaman başkalarında suç arayacağınıza biraz kendimize bakalım
herkes düşüncesini özgürce ifade etsin sylenenler göz ardı edilemsin
ve tutarlı olalım lütfen
şimdi benim bir önerim var siteye önceden yapılmış ve yazılmış artık açılmayan ya da sık kullanılmayan gereksiz tüm konuları silelim ve yeni konu açarken daha dikkatli olalım ayrıca bizim bir online sohbetimiz var her yeri onlline kullanmayalım
daha bir sürü şey vaR ama onları da sonra belirteceğim
hiç kimse bu konuşmalardan alın masın lütfen bunlar benim gözlemlediklerim
|
|
|
|
|
|
HER YÜRÜYEN VARAMAZ AMA;VARANLAR ANCAK YÜRÜYENLERDİR
Dilin Söylediğini Herkes Anlar Ama Gözleri Sadece Sevgiyi Bilen Hisseden Anlar
|
|
|
havvanur
Misafir
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 14, 2007, 07:26:07 ÖS » |
|
ewet okuyabiliyorumm. arkadaşlar görmeyen arkadaşların görmesini tawsiye ederim yazılı
çok küçük yazıyodu ben okuyamadım zorla okunuyo  monitörün içine kafamızı sokmamızmı gerekiyo senin yazıları okuyabilmek için:D 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
soresyektas
Özgür Moderator
Atılgan öğrenci

Her Biji
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 14, 2007, 07:37:35 ÖS » |
|
memet arkadaşıma katılıyorumm.we ayrıca belgin arkadaşımın yaptığı bir düzeltmeydi yane olu orta yazdığım için bir düzeltme yaptığını sölemişti...insanlar özgürdür bizde mezun olduğumuz üniwersitede o kadar özgür değildik bari bu sitede özgür olalım (tabiki forum kurallarına bağlı kalarak)ne dersiniz arkadaşlar.......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
havvanur
Misafir
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 14, 2007, 08:24:26 ÖS » |
|
şoreşin rahatsızlık mesajını silip yerine kendi mesajını yazman ve konuya kilit vurman.belgin ablam bunu yaparken vardır bi düşüncesi de ondan yapmıştır... kıvanç sende ben adminim diyorsun ve site kurulduktan aylar sonra çıkıp sizin bu yaptıklarınz yanlış bu ne hal ne duruma gelmiş site benzeri laflar söylüyorsun çekip gidiyorsun sonra. mademki bu konuşmaları yapıyorsun devamını getir o zaman başkalarında suç arayacağınıza biraz kendimize bakalım eğer sizde admin olarak siteye uğramıyorsanız ve uzun zaman sonra gelincede bir takım şeyler söylüyorsanız.. bu site ne duruma gelmiş demek yerine bi takım çalışmalara başlayarak siteyi bir düzene koymaya başlayabilirsiniz...mesela  memocan eski konular silinmeye başlandı bu konuda şüphen olmasın.geçmişteki konular siliniyor yavaş yavaş..... yeni konu açarkende daha faydalı konular açarsak iyi olacak ve bu açılan konular içinde sohbet edilmesin lütfen........
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 14, 2007, 11:53:42 ÖS Gönderen: havvanur »
|
|
|
|
|
|
gurkan
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 14, 2007, 11:47:14 ÖS » |
|
Profil kısmında bi düzenleme yaparsanız sevinirim kimlik bilgisi imza ayrları 300 karakter gönlümüze göre bi imza ekliyemiyoruz eğer standart ayarları İzin verilen 2500 karakter yaparsanız sevinirim. Kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
Getme kimsesizem men, qal sene qurban Ömürlüq hemdemim ol sene qurban Menle shirin danish, menle shirin gül Elensin lebinden bal sene qurban Getme uzaqlara qal, qal sene qurban Bu dilsiz agizsiz lal sene qurban
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 14, 2007, 11:49:45 ÖS » |
|
arkadaslar hepınızın dusuncesıne katılıyorum
ama belgın, sores arasında ne oldugunu tam olarak anlıyamadımm
bıde sıtede gerekksız dıye bısey yokkk....tamam olabılır ama bunu kımse burada acık acık dıyemez bu konu gereksız dıye ....yanılıyormuyumm.....
sız kendınızı o konuyu acanın yerıne koysanız napardınız emınımkı bıdaha konu acmazdınız demiii...
egerkı bır konudan rahatsız ve huzursuzluk duyuyorsanız bu sıtede Resul Administratör olmak uzere..ben belgın aba kıvanc .... varr ... gereksız duydugunuz vede rahatsız oldugunuz konuları bıze bıldırınn bızde gerekenı yaparızzz....
sores abıı sana gelıncee senın renklı yazı yazmanda bı sakınca yokk ama kucuk yazmasan sevınırızzz cunku gercekten okunmuyorrr.....renklı yazmanada bısey dıyemem sonucta hepımız yazıyoruzzz....
Kıvanc abımıze gelınce sıtede bır konu actın; hos guzelde bu actıgın konunun devamını neden getırmıyorsunn.... ayrıca sıteden cok fazla uzaklastınn hatta hıc goremıyorum senıı.... bu sıteyı ayaktta tutacaklardan bırıde sensın bunuda buradan soyluyeyımm...
herkez uzerıne dusen gorevı yaparsa bu sorunlar cıkmazz.....
neyse benım de dıyeceklerım bu kadar kımse benı yanlıs anlamasınnn benım dusuncelerım bunlarrr... eger bır sorun varsa burada acık acık yazınn......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 116
Yaz
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 14, 2007, 11:50:24 ÖS » |
|
VE kıvanç sende ben adminim diyorsun ve site kurulduktan aylar sonra çıkıp sizin bu yaptıklarınz yanlış bu ne hal ne duruma gelmiş site benzeri laflar söylüyorsun çekip gidiyorsun sonra. mademki bu konuşmaları yapıyorsun devamını getir o zaman başkalarında suç arayacağınıza biraz kendimize bakalım Ben buna bayıldım 
|
|
|
|
|
|
Kendini hayallerin ile sınırlandırma bırak..
|
|
|
|
belqin
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 15, 2007, 08:18:26 ÖÖ » |
|
ben yazılanların hiçbirine alınmadım öncelikle onu belirteyim düşüncelerinizi burda "medeni bir şekilde" belirttiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim. Ben memet arkadaşıma başka bölümde cevap yazmıştım ama madem burda da aynı konu var bir daha da yazmaktan erinmeyeyim  evet ben şoreş arkadaşımın mesajını değiştirdim başlığından dolayı da sildim ve kesinlikle %100 doğru bir karardı şu an olsa yine düşünmeden aynı şeyi yapardım. Ben doğru bildiğim şeyde tereddüt etmiyorsam ki etmedim ve hiç düşünmeden yaparım ve şu anda da iyiki sildim diyebiliyorum kusura bakmayın şoreş ve memet arkadaşlar. Konuya gelince hemen sildiğim için tabiki de çoğu üyenin haberi olmadı içeriğinin ne olduğundan iyiki de olmadı benim amacım da buydu açıkçası  ama kaba taslak başlık olarak "ordulu beni rahatsız ediyor" diye bir başlık içeriği başlıktan da kötü... Anlaşılan şoreş ile ordulu arasında problem var ben aynı dönemde olduğum için problemlerinin okuldan beri olduğunu da biliyorum forum ile alakalı da değil pek... Fakat burda ordulunun yaptığı doğru bir hereket vardı özel mesajdan şoreşe her isdediğini sölemiş ben bilmiyorum ne sölediğini bilmem de gerekmiyor aralarında problem var tartışmışlar fakat şoreş özelden cevap yazamamış bilmiyorum neden ? Kendisi de her istediğini özelden orduluya yazabilirdi bizler kavgalarına şahit olmak zorunda değiliz bundan ziyade kendi problemi için orduluyu bize kötü lanse etmek zorunda değil. Sonuçta o mesajın silinmesi bana göre kesinlikle gerekliydi ve sildim inşallah anlatabilmişimdir nedenini fakat benim anlamadığım bu olayla memetin ne alakası var çıkardığım sonuç kendisinin de orduluyla problemi var ve şoreşin mesajlarını o yüzden destekliyor olabilir tabi neden olmasın ama kendisi de özelden atsın bi msj olmazsa mail atsın insanlar tabi özgür düşüncelerinde ama düşüncesi o insana karşıysa bize rahatsızlık vermesin  Ayrıca da memet sanmaki sadece o msj silindi ben bir çok anketi de sildim ve gördüğüm kadarıyla herşeyi de düzletmeye çalışıyorum ama sen nedense sadece ona dikkat etmişsin olabilir bu da tabii  göremediklerimiz de olabilir sen de silemezsen bile yöneticilere bildirebilirsin değil mi? Herkese iyi forumlar...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 15, 2007, 08:39:43 ÖÖ Gönderen: belqin »
|
|
Mantık sizi A'dan B'ye götürür, hayalgücü ise her yere. Albert Einstein
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 15, 2007, 09:43:12 ÖÖ » |
|
Hepinize günaydın arkadaşlar  Arkadaşlar ilk önce fikirleriniz açıkça bizle paylaştığınız için hepinize teşekür ederim... İlk olara k soreş abi diyorum çünkü benden büyük saygım abime ama kişisel meselelerinizi foruma taşıyarak ortalığı germe gibi bir hakkınız yok. Daha önce ordulu ile soreş ile aralarında ne geçmiş bilmiyom...oyüzden lütfen bu tür özel sorunlarınızı forum dışında hallaetmeye çalışın..Bu forumun amacı bilgi paylaşımı ve yeri gelincede dostluk kurma amaçlıdır...Bakıyorum bazı arkadaşlarımız burayı meclis yada siyeset meydanına benzetiyorlar...Lütfen buranın bir bilgi paylaşım forumu olduğunu unutmayalım... Ayrıca size özelden yazılan cvplara lütfen özelden karşılık verin..Konu açarak karşı tarafı rencide etme gibi bi hakkınız yok..Yada muhatap olmak istemiyorsanız..Yetkili arkadaşlara bildirin gereken yapılacak..bundan şüpheniz olmasın... Ve dediğiniz gibi bi sürü gereksiz anket açılıyor..Buna önlem alacaz şüpheniz olmasın...Ayrıca ben dahil bütün arkadaşlarımdan ricam biraz bilgi verici konulara tönelmeleriniz rica ediyorumm...Forumun amacı dışına çıkartmamaya çalışalım...Tabiki yeri gelince diğer konulara da yönelebilirsiniz...Burda amaç bilgi paylaşımı yoğunluklu olmasını istiyorum...Foruma giren bir kişi istediğini bulabilsin..Sadece mizahla karşılaşmasın amacım... Eklenen konulara smiley,tşk,saool gibi klasik cvplardan kaçınmanızı istiyorum mümkünse o konu hakkında yorum yapmaya çalışın..Ne bilim anlamadığınız nokta varsa soru gibi.... Yöneticilere forumda isteğiniz uygulayabilir yanlız geçerli bi sebebi olması şartıyla....Böle durumlarda kimse hesap soramaz... Kusura bakmayın dünden bu yana cafenin bilgisayarlarına format çekiyom...fırsatım olmadı nete gireyim...Vede çok uykusuzum...Gereken açıklamayı Admin belgin yapıyor..Administrator herkonuya cvp verecek diye bi kural yok zaten değil mi...Belginin vereceği kararlar geçerlidir.. hepinize tşk ler...İyi çalışmalar 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 15, 2007, 09:44:44 ÖÖ Gönderen: resul »
|
|
|
|
|
memocan
Mezun
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #20 : Mayıs 15, 2007, 05:42:41 ÖS » |
|
belgin benim kimseyle sorunum yok orduluyla ya da başka biriyle sorunum olduğu için değil ben gerektiğini düşündüğüm için bunu yazdım ordulunun yerine kim olursa olsun benim tepkim sana karşı bu olurdu
kesinikle bu bir kişi için lanse edilmiş bir düşünce değil
ben o gün msn de idim ve şoreş önce bana anlattı ordulu tarafından rahatsız edildiğini bende kimse özelden rahatsız edilemez dedim özellikle bunu siz belirttiniz özelden rahatsız edenleri banlarız siteden atarız bende yetkililere iletilemsi gerektiğini savundum ama şoreşin mesajını ben bile görmedim bakmak için bölüme geldiğimde mesaj yoktu zaten
beni alaka eden konu da şu belgin ben bu sitede üyeyim sitede açılan her konuda konuşmaya ve yorum yapmaya hakkım var yanılıyorsam belirtin bu şoreşin mesajı dışında başkasımnın mesajı olsa yine bunu söylerdim
üstelik bu site kişisel değil kitleseldir bunu hiç bir zaman unutmayalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
belqin
|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 15, 2007, 05:50:35 ÖS » |
|
belgin benim kimseyle sorunum yok orduluyla ya da başka biriyle sorunum olduğu için değil ben gerektiğini düşündüğüm için bunu yazdım ordulunun yerine kim olursa olsun benim tepkim sana karşı bu olurdu
kesinikle bu bir kişi için lanse edilmiş bir düşünce değil
ben o gün msn de idim ve şoreş önce bana anlattı ordulu tarafından rahatsız edildiğini bende kimse özelden rahatsız edilemez dedim özellikle bunu siz belirttiniz özelden rahatsız edenleri banlarız siteden atarız bende yetkililere iletilemsi gerektiğini savundum ama şoreşin mesajını ben bile görmedim bakmak için bölüme geldiğimde mesaj yoktu zaten
beni alaka eden konu da şu belgin ben bu sitede üyeyim sitede açılan her konuda konuşmaya ve yorum yapmaya hakkım var yanılıyorsam belirtin bu şoreşin mesajı dışında başkasımnın mesajı olsa yine bunu söylerdim
üstelik bu site kişisel değil kitleseldir bunu hiç bir zaman unutmayalım
memet dediğinin aksini düşünen yok zaten. Forumumuz zaten kitlesel kişisel olsa sahibi kendine göre alalr pullar ve bizim de burda yerimiz olmazdı kimse siteyi satın almadı merak etmeyin  site hepimizin o yüzden adı igdirmyo.com dikkat edilirse kişi ismi değil. ayrıca ben senin şoreşle konuştuğunu da tahmin etmiştim. Fakat ben o msjı silerken kimseyle konuşmadım gördüğümde yanlış olduğunu bildiğim için de sildim. Ayrıca şoreş de özelden istediğini yazabilirdi hazara, hazar tanıdığımız biri dışardan gelipte birine sadece özel msj atarak rahatsız etmediki öle biri olsa zaten banlanırdı emin ol  hazar şoreşe cevap diye ona özel msj atmış çünkü daha önce de şoreşin hazarı kötüler konu başlıkları vardı... Ama bana göre hazar medinice davranmış ve özelden vermiş cevabını. Ben gereğini yaptım ve doğruydu yaptığım arkadaşım.
|
|
|
|
|
|
Mantık sizi A'dan B'ye götürür, hayalgücü ise her yere. Albert Einstein
|
|
|
memocan
Mezun
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #22 : Mayıs 15, 2007, 06:01:15 ÖS » |
|
yani belgin sen şimsdi burada şoreşi mi suçlu buluyorsun
hazar ya da başkası özelde neden kötü şeyler sarf etme gereği duyoyor anlamıyorum
ayrıca okulk zamnında yaşananları burada devem ettirmek de yanlış
ve hazarın büyük hatasını sen affetmiş olabilirsin bu senin için belki önemli olmayada bilir ama bence bunu hazar bilinçli yaptı aklındakinin böyle şeyler neden olacağını bile bile bunu sitde yazdı ve bizim tepkimizi merak etti
benim için belki hazar iyi bir arkadaş olcakken bu hareketi değerini bitirdi
ama madem oda igdirmyo dan mezun bu sitede onu da hakkı var siteye girmemesi tarafında da değilim ama onu affetmemi yada hoşgörmemi bekleyemessiniz bu konu hakkında söyleyeceğimde pek fazla bir şey yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
memocan
Mezun
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 15, 2007, 06:27:48 ÖS » |
|
bıde sıtede gerekksız dıye bısey yokkk....tamam olabılır ama bunu kımse burada acık acık dıyemez bu konu gereksız dıye ....yanılıyormuyumm..... sız kendınızı o konuyu acanın yerıne koysanız napardınız emınımkı bıdaha konu acmazdınız demiii... hepımız yazıyoruzzz...
bak selim gereksiz lafındaki kastım sadece dejavvunun mesajı için değil bu sadece bir örnekti ayrıca dejavvuyu bu konu için de suçlamıyorum ben burada bir hata varsa dejavunun bazı kuralları bilmeyişi ve bunu da sen ona bildireceksin arkadaşı olarak kesinlikle ben dejavvuyu suçlamıyorum ona KARŞI DA hiç bir kastım yok yanlış anlalşmasın lütfen eğerki bu laflarra dejavvu alınmışsa ondan özür dilemesini de bilirim ama söylediklerim yanlış değil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 15, 2007, 06:44:38 ÖS » |
|
memocan kardesım gereksız derken yanıı herkez konu ekler ama kımse bunun gereksız oldugunu dusunmezz demıı... egerde gereksızse gereksız oldugunu dusunen arkadaslar yetkılılere yanı bızlere bıldırsınn sen ne zaman bıldırdınde bız ıcabına bakmadık...... bıde bu sorunlar neden cıkıyo bılıyormusunuz kımse dogru duzgun bu kuralları okumuyorr ozamanda bız bu kuralların gereksız oldugunu dusunuyoruzz  Umarım anlamıssınızdırrr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|