Iğdır Meslek Yüksekokulu
Şubat 10, 2012, 12:29:26 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Üye Olmadan Önce Mutlaka Kuralları  Okuyun. 
Kuralları okumak için tıklayın

Üye olduktan sonra E-Posta adresiniz Junk önemsiz posta  kısmını da kontrol ediniz...

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Forumun gidişatına dur diyelim...!!!  (Okunma Sayısı 2137 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
*

Rep Sayısı: 93
Çevrimdışı Çevrimdışı

resulargis@hotmail.com resulargis@hotmail.com
E-Posta
« : Mayıs 13, 2007, 12:00:07 ÖÖ »

Arkadaşlar görüyorum ki forumun gidişatından memnun değilsiniz...Gelin buna hep birlikte çözüm bulalım fikirlerinizi bekliyorum.........

Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
*

Rep Sayısı: 116
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yaz

;) ;)
Site
« Yanıtla #1 : Mayıs 13, 2007, 12:02:59 ÖÖ »

Forum da neladar gereksiz evet hayır böle smiley li cevap versi bende  hepsi silinmeli...

+  Aynı konu ve başlıklar birleştirilmeli...

+ Gereksiz olan başlıklarda silinmeli..

şimdilik bunlar bence.

Kendini hayallerin ile sınırlandırma bırak..
havvanur
Misafir
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 7
Çevrimdışı Çevrimdışı

ŞşşTTtt!! HayaT Seni HerŞekiLde Yaşarım FaRK EtMeZ

« Yanıtla #2 : Mayıs 13, 2007, 12:07:53 ÖÖ »

cevapta sadece smile'li cevaplar verilmemeli,,
gereksiz konu açılmamalı
ve dahada önemlisi bir konu açılmışsa o konu bir onlinesohbet  haline getirilmemeli yani gereksiz mesaj atılmamalı

diye düşünüyorum yanlışmı düşünüyorum .?
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
*

Rep Sayısı: 287
Çevrimdışı Çevrimdışı

<= O $!Md! @SK€R =>

yalnizkral_760@hotmail.com :( :(
Site E-Posta
« Yanıtla #3 : Mayıs 13, 2007, 09:38:46 ÖÖ »

iki arkadasada katılıyorummm...

ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #4 : Mayıs 13, 2007, 09:42:01 ÖÖ »

Sen niye bişey yapmayı denemiyon mesela mod olduğun bölümlerde açılan gereksiz konuları sil, konuların online sohbete dönmesine engel olmak, daha çok bilgi verici konuların eklenmesini sağlamak vb......

YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

<= O $!Md! @SK€R =>

Site E-Posta
« Yanıtla #5 : Mayıs 13, 2007, 09:44:42 ÖÖ »

Sen niye bişey yapmayı denemiyon mesela mod olduğun bölümlerde açılan gereksiz konuları sil, konuların online sohbete dönmesine engel olmak, daha çok bilgi verici konuların eklenmesini sağlamak vb......

nerden bılıyorsun yapmadıgımıı.....

soresyektas
Özgür Moderator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 24
Çevrimdışı Çevrimdışı

Her Biji

« Yanıtla #6 : Mayıs 14, 2007, 07:04:20 ÖS »

slm akadaşlar benim yazdığım yazıların renkli olduğu we okunaklı olmadığı hakkında şikayetler warmış...ben renkli bir insan olarak renklere karşı ayrı bir sempatim war..anlayacağınız ben renkli yazmak istiyorumm şikayetleri olanları bekliyorumm.........renkli yazdığım günlüğü okudum da çokta güzel okunuyorrr.
                                                              eywallah papatya

PAYLAŞMAK İKRAMIMIZ OLSUN..
havvanur
Misafir
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : Mayıs 14, 2007, 07:09:59 ÖS »

arkadaşlar görmeyen arkadaşların görmesi tawsiye ederimm
başka bi konuya yazdığın bu mesaj okunmuyordu sadece ama sonra yzını büyütmüşsün şimdi iyi okunuyo küçük yazma
soresyektas
Özgür Moderator
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

Her Biji

« Yanıtla #8 : Mayıs 14, 2007, 07:13:47 ÖS »

arkadaşlar görmeyen arkadaşların görmesi tawsiye ederimm
başka bi konuya yazdığın bu mesaj okunmuyordu sadece ama sonra yzını büyütmüşsün şimdi iyi okunuyo küçük yazma

tabiki arkadaş büyük yazarım yeterki gönüller bir olsunnn.uyarın için teşekkürler..

havvanur
Misafir
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : Mayıs 14, 2007, 07:16:57 ÖS »

ya bilmiyorum diğer üyeler belki rahatlıkla okuyabiliyodur ama cidden ben okuyamadım kusura bakma

sen okuyabiliyomusun o alıntıdaki mesajı
soresyektas
Özgür Moderator
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

Her Biji

« Yanıtla #10 : Mayıs 14, 2007, 07:22:00 ÖS »

ewet okuyabiliyorumm. arkadaşlar görmeyen arkadaşların görmesini tawsiye ederim yazılı

memocan
Mezun
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 20
Çevrimdışı Çevrimdışı

İNSAN DİLİNİN ALTINDA SAKLIDIR

« Yanıtla #11 : Mayıs 14, 2007, 07:24:43 ÖS »

arkadaşlar  başka  bir  konuda  belirttiğim bazı  şeyleri burada  resül arkadaşımızın isteği  üzerine  teraralıyorum :

yaptığımız  konuşmalarla  davranışlar  birbirnine  uymuyor  bende  arada  bir  hata  yapıyorum  belkide  sık  sık  yapıyorumdur  size  göre

yalnız  belgin senin şu  hareketi  beni bu  konuşmalara  itti  :  şoreşin rahatsızlık mesajını  silip  yerine  kendi mesajını  yazman ve  konuya  kilit  vurman. tamam  belki düşüncen oluşabilecek  kötülükleri  önlemek olabilir  
ama  eğer  o konuya  kilit  vurduysan neden diğer  saçma  ve  anlamsız  konuları devem ettiriyorsun  o kadar  da  mesajlarında bunları  istemediği  belirtiyorsun  anlamsız  ve  gereksiz  bir sürü şey var  

VE  kıvanç  sende  ben adminim diyorsun ve site  kurulduktan aylar sonra  çıkıp  sizin bu yaptıklarınz  yanlış  bu  ne  hal  ne  duruma  gelmiş site  benzeri laflar  söylüyorsun çekip  gidiyorsun sonra. mademki bu konuşmaları yapıyorsun devamını  getir  o zaman başkalarında  suç arayacağınıza  biraz  kendimize  bakalım

herkes  düşüncesini özgürce  ifade etsin sylenenler  göz  ardı edilemsin

ve  tutarlı  olalım lütfen  

şimdi benim bir  önerim  var  siteye  önceden yapılmış  ve  yazılmış artık açılmayan ya da  sık kullanılmayan gereksiz  tüm konuları silelim  
ve  yeni konu açarken daha  dikkatli olalım  
ayrıca  bizim bir  online  sohbetimiz  var  her  yeri  onlline  kullanmayalım  

daha  bir  sürü şey  vaR  ama  onları da  sonra  belirteceğim  

hiç kimse  bu konuşmalardan alın masın lütfen  bunlar  benim gözlemlediklerim  

HER  YÜRÜYEN  VARAMAZ  AMA;VARANLAR ANCAK YÜRÜYENLERDİR

Dilin Söylediğini Herkes Anlar Ama Gözleri Sadece Sevgiyi Bilen Hisseden Anlar
havvanur
Misafir
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : Mayıs 14, 2007, 07:26:07 ÖS »

ewet okuyabiliyorumm. arkadaşlar görmeyen arkadaşların görmesini tawsiye ederim yazılı
çok küçük yazıyodu ben okuyamadım zorla okunuyo monitörün içine kafamızı sokmamızmı gerekiyo senin yazıları okuyabilmek için:D gerii
soresyektas
Özgür Moderator
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

Her Biji

« Yanıtla #13 : Mayıs 14, 2007, 07:37:35 ÖS »

memet arkadaşıma katılıyorumm.we ayrıca belgin arkadaşımın yaptığı bir düzeltmeydi yane olu orta yazdığım için bir düzeltme yaptığını sölemişti...insanlar özgürdür bizde mezun olduğumuz üniwersitede o kadar özgür değildik bari bu sitede özgür olalım (tabiki forum kurallarına bağlı kalarak)ne dersiniz arkadaşlar.......

havvanur
Misafir
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : Mayıs 14, 2007, 08:24:26 ÖS »

şoreşin rahatsızlık mesajını  silip  yerine  kendi mesajını  yazman ve  konuya  kilit  vurman.belgin ablam bunu yaparken vardır bi düşüncesi de ondan yapmıştır...

kıvanç  sende  ben adminim diyorsun ve site  kurulduktan aylar sonra  çıkıp  sizin bu yaptıklarınz  yanlış  bu  ne  hal  ne  duruma  gelmiş site  benzeri laflar  söylüyorsun çekip  gidiyorsun sonra. mademki bu konuşmaları yapıyorsun devamını  getir  o zaman başkalarında  suç arayacağınıza  biraz  kendimize  bakalım   eğer sizde admin olarak siteye uğramıyorsanız ve uzun zaman sonra gelincede bir takım şeyler söylüyorsanız.. bu site ne duruma gelmiş demek yerine bi takım çalışmalara başlayarak siteyi bir düzene koymaya başlayabilirsiniz...mesela

memocan eski konular silinmeye başlandı bu konuda şüphen olmasın.geçmişteki konular siliniyor yavaş yavaş..... yeni konu açarkende daha faydalı konular açarsak iyi olacak ve bu açılan konular içinde sohbet edilmesin lütfen........
« Son Düzenleme: Mayıs 14, 2007, 11:53:42 ÖS Gönderen: havvanur » Kayıtlı
gurkan
Aşmış öğrenci
**

Rep Sayısı: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

smoky_head@msn.com mazan_oglu@yahoo.com
Site E-Posta
« Yanıtla #15 : Mayıs 14, 2007, 11:47:14 ÖS »

Profil kısmında bi düzenleme yaparsanız sevinirim kimlik bilgisi imza ayrları 300 karakter gönlümüze göre bi imza ekliyemiyoruz eğer standart ayarları İzin verilen 2500 karakter yaparsanız sevinirim. Kolay gelsin.

Getme kimsesizem men, qal sene qurban
Ömürlüq hemdemim ol sene qurban
Menle shirin danish, menle shirin gül
Elensin lebinden bal sene qurban
Getme uzaqlara qal, qal sene qurban
Bu dilsiz agizsiz lal sene qurban
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

<= O $!Md! @SK€R =>

Site E-Posta
« Yanıtla #16 : Mayıs 14, 2007, 11:49:45 ÖS »

arkadaslar hepınızın dusuncesıne katılıyorum

ama belgın, sores arasında ne oldugunu tam olarak anlıyamadımm

bıde sıtede gerekksız dıye bısey yokkk....tamam olabılır ama bunu kımse burada acık acık dıyemez bu konu gereksız dıye ....yanılıyormuyumm.....

sız kendınızı o konuyu acanın yerıne koysanız napardınız emınımkı bıdaha konu acmazdınız demiii...

egerkı bır konudan rahatsız ve huzursuzluk duyuyorsanız bu sıtede Resul Administratör olmak uzere..ben belgın aba kıvanc .... varr ... gereksız duydugunuz vede rahatsız oldugunuz konuları bıze bıldırınn bızde gerekenı yaparızzz....

sores abıı sana gelıncee senın renklı yazı yazmanda bı sakınca yokk ama kucuk yazmasan sevınırızzz cunku gercekten okunmuyorrr.....renklı yazmanada bısey dıyemem sonucta hepımız yazıyoruzzz....

Kıvanc abımıze gelınce sıtede bır konu actın; hos guzelde bu actıgın konunun devamını neden getırmıyorsunn....
ayrıca sıteden cok fazla uzaklastınn hatta hıc goremıyorum senıı.... bu sıteyı ayaktta tutacaklardan bırıde sensın bunuda buradan soyluyeyımm...

herkez uzerıne dusen gorevı yaparsa bu sorunlar cıkmazz.....

neyse benım de dıyeceklerım bu kadar kımse benı yanlıs anlamasınnn benım dusuncelerım bunlarrr... eger bır sorun varsa burada acık acık yazınn......

Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
*

Rep Sayısı: 116
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yaz

;) ;)
Site
« Yanıtla #17 : Mayıs 14, 2007, 11:50:24 ÖS »

Alıntı
VE  kıvanç  sende  ben adminim diyorsun ve site  kurulduktan aylar sonra  çıkıp  sizin bu yaptıklarınz  yanlış  bu  ne  hal  ne  duruma  gelmiş site  benzeri laflar  söylüyorsun çekip  gidiyorsun sonra. mademki bu konuşmaları yapıyorsun devamını  getir  o zaman başkalarında  suç arayacağınıza  biraz  kendimize  bakalım

Ben buna bayıldım

Kendini hayallerin ile sınırlandırma bırak..
belqin
it's all up...
Admin
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 17
Çevrimdışı Çevrimdışı

The First Cut Is The Deepest...

« Yanıtla #18 : Mayıs 15, 2007, 08:18:26 ÖÖ »

ben yazılanların hiçbirine alınmadım öncelikle onu belirteyim düşüncelerinizi burda "medeni bir şekilde" belirttiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim. Ben memet arkadaşıma başka bölümde cevap yazmıştım ama madem burda da aynı konu var bir daha da yazmaktan erinmeyeyim
evet ben şoreş arkadaşımın mesajını değiştirdim başlığından dolayı da sildim ve kesinlikle %100 doğru bir karardı şu an olsa yine düşünmeden aynı şeyi yapardım. Ben doğru bildiğim şeyde tereddüt etmiyorsam ki etmedim ve hiç düşünmeden yaparım ve şu anda da iyiki sildim diyebiliyorum kusura bakmayın şoreş ve memet arkadaşlar.
Konuya gelince hemen sildiğim için tabiki de çoğu üyenin haberi olmadı içeriğinin ne olduğundan iyiki de olmadı benim amacım da buydu açıkçası ama kaba taslak başlık olarak "ordulu beni rahatsız ediyor" diye bir başlık içeriği başlıktan da kötü... Anlaşılan şoreş ile ordulu arasında problem var ben aynı dönemde olduğum için problemlerinin okuldan beri olduğunu da biliyorum forum ile alakalı da değil pek...
Fakat burda ordulunun yaptığı doğru bir hereket vardı özel mesajdan şoreşe her isdediğini sölemiş ben bilmiyorum ne sölediğini bilmem de gerekmiyor aralarında problem var tartışmışlar fakat şoreş özelden cevap yazamamış bilmiyorum neden ? Kendisi de her istediğini özelden orduluya yazabilirdi bizler kavgalarına şahit olmak zorunda değiliz bundan ziyade kendi problemi için orduluyu bize kötü lanse etmek zorunda değil. Sonuçta o mesajın silinmesi bana göre kesinlikle gerekliydi ve sildim inşallah anlatabilmişimdir nedenini fakat benim anlamadığım bu olayla memetin ne alakası var çıkardığım sonuç kendisinin de orduluyla problemi var ve şoreşin mesajlarını o yüzden destekliyor olabilir tabi neden olmasın ama kendisi de özelden atsın bi msj olmazsa mail atsın insanlar tabi özgür düşüncelerinde ama düşüncesi o insana karşıysa bize rahatsızlık vermesin 

Ayrıca da memet sanmaki sadece o msj silindi ben bir çok anketi de sildim ve gördüğüm kadarıyla herşeyi de düzletmeye çalışıyorum ama sen nedense sadece ona dikkat etmişsin olabilir bu da tabii göremediklerimiz de olabilir sen de silemezsen bile yöneticilere bildirebilirsin değil mi?

Herkese iyi forumlar...
« Son Düzenleme: Mayıs 15, 2007, 08:39:43 ÖÖ Gönderen: belqin » Kayıtlı

Mantık sizi A'dan B'ye götürür, hayalgücü ise her yere.
Albert Einstein
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #19 : Mayıs 15, 2007, 09:43:12 ÖÖ »

Hepinize günaydın arkadaşlar

Arkadaşlar ilk önce fikirleriniz açıkça bizle paylaştığınız için hepinize teşekür ederim...

İlk olara k soreş abi diyorum çünkü benden büyük saygım abime ama kişisel meselelerinizi foruma taşıyarak ortalığı germe gibi bir hakkınız yok. Daha önce ordulu ile soreş ile aralarında ne geçmiş bilmiyom...oyüzden lütfen bu tür özel sorunlarınızı forum dışında hallaetmeye çalışın..Bu forumun amacı  bilgi paylaşımı ve yeri gelincede dostluk kurma amaçlıdır...Bakıyorum bazı arkadaşlarımız burayı meclis yada siyeset meydanına benzetiyorlar...Lütfen buranın bir bilgi paylaşım forumu olduğunu unutmayalım...

Ayrıca size özelden yazılan cvplara lütfen özelden karşılık verin..Konu açarak karşı tarafı rencide etme gibi bi hakkınız yok..Yada muhatap olmak istemiyorsanız..Yetkili arkadaşlara bildirin gereken yapılacak..bundan şüpheniz olmasın...

Ve dediğiniz gibi bi sürü gereksiz anket açılıyor..Buna önlem alacaz şüpheniz olmasın...Ayrıca ben dahil bütün arkadaşlarımdan ricam biraz bilgi verici konulara tönelmeleriniz rica ediyorumm...Forumun amacı dışına çıkartmamaya çalışalım...Tabiki yeri gelince diğer konulara da yönelebilirsiniz...Burda amaç bilgi paylaşımı yoğunluklu olmasını istiyorum...Foruma giren bir kişi istediğini bulabilsin..Sadece mizahla karşılaşmasın amacım...

Eklenen konulara smiley,tşk,saool gibi klasik cvplardan kaçınmanızı istiyorum  mümkünse o konu hakkında yorum yapmaya çalışın..Ne bilim anlamadığınız nokta varsa soru gibi....

Yöneticilere forumda isteğiniz uygulayabilir yanlız geçerli bi sebebi olması şartıyla....Böle durumlarda kimse hesap soramaz...

Kusura bakmayın dünden bu yana cafenin bilgisayarlarına format çekiyom...fırsatım olmadı nete gireyim...Vede çok uykusuzum...Gereken açıklamayı Admin belgin yapıyor..Administrator herkonuya cvp verecek diye bi kural yok zaten değil mi...Belginin vereceği kararlar geçerlidir..

hepinize tşk ler...İyi çalışmalar
« Son Düzenleme: Mayıs 15, 2007, 09:44:44 ÖÖ Gönderen: resul » Kayıtlı

memocan
Mezun
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #20 : Mayıs 15, 2007, 05:42:41 ÖS »

belgin  benim  kimseyle  sorunum yok
orduluyla ya da  başka  biriyle  sorunum  olduğu  için değil ben gerektiğini düşündüğüm  için bunu yazdım ordulunun yerine  kim olursa  olsun benim tepkim  sana  karşı  bu olurdu 

kesinikle  bu bir  kişi  için  lanse  edilmiş bir  düşünce  değil 

ben  o gün  msn de  idim ve  şoreş önce  bana  anlattı ordulu  tarafından rahatsız  edildiğini
bende kimse  özelden rahatsız edilemez dedim
özellikle  bunu siz belirttiniz  özelden rahatsız edenleri banlarız  siteden atarız  bende  yetkililere  iletilemsi gerektiğini savundum 
ama  şoreşin  mesajını  ben bile  görmedim  bakmak için  bölüme  geldiğimde  mesaj yoktu zaten 

beni  alaka  eden konu  da  şu  belgin ben bu sitede  üyeyim sitede  açılan her  konuda  konuşmaya  ve  yorum  yapmaya  hakkım  var  yanılıyorsam belirtin 
bu şoreşin mesajı dışında  başkasımnın mesajı olsa  yine  bunu söylerdim

üstelik  bu site  kişisel değil  kitleseldir  bunu  hiç bir zaman unutmayalım 

belqin
it's all up...
Admin
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 17
Çevrimdışı Çevrimdışı

The First Cut Is The Deepest...

« Yanıtla #21 : Mayıs 15, 2007, 05:50:35 ÖS »

belgin  benim  kimseyle  sorunum yok
orduluyla ya da  başka  biriyle  sorunum  olduğu  için değil ben gerektiğini düşündüğüm  için bunu yazdım ordulunun yerine  kim olursa  olsun benim tepkim  sana  karşı  bu olurdu 

kesinikle  bu bir  kişi  için  lanse  edilmiş bir  düşünce  değil 

ben  o gün  msn de  idim ve  şoreş önce  bana  anlattı ordulu  tarafından rahatsız  edildiğini
bende kimse  özelden rahatsız edilemez dedim
özellikle  bunu siz belirttiniz  özelden rahatsız edenleri banlarız  siteden atarız  bende  yetkililere  iletilemsi gerektiğini savundum 
ama  şoreşin  mesajını  ben bile  görmedim  bakmak için  bölüme  geldiğimde  mesaj yoktu zaten 

beni  alaka  eden konu  da  şu  belgin ben bu sitede  üyeyim sitede  açılan her  konuda  konuşmaya  ve  yorum  yapmaya  hakkım  var  yanılıyorsam belirtin 
bu şoreşin mesajı dışında  başkasımnın mesajı olsa  yine  bunu söylerdim

üstelik  bu site  kişisel değil  kitleseldir  bunu  hiç bir zaman unutmayalım 

memet dediğinin aksini düşünen yok zaten. Forumumuz zaten kitlesel kişisel olsa sahibi kendine göre alalr pullar ve bizim de burda yerimiz olmazdı kimse siteyi satın almadı merak etmeyin   site hepimizin o yüzden adı igdirmyo.com dikkat edilirse kişi ismi değil.

ayrıca ben senin şoreşle konuştuğunu da tahmin etmiştim. Fakat ben o msjı silerken kimseyle konuşmadım gördüğümde yanlış olduğunu bildiğim için de sildim. Ayrıca şoreş de özelden istediğini yazabilirdi hazara, hazar tanıdığımız biri dışardan gelipte birine sadece özel msj atarak rahatsız etmediki öle biri olsa zaten banlanırdı emin ol hazar şoreşe cevap diye ona özel msj atmış çünkü daha önce de şoreşin hazarı kötüler konu başlıkları vardı... Ama bana göre hazar medinice davranmış ve özelden vermiş cevabını.

Ben gereğini yaptım ve doğruydu yaptığım arkadaşım.

Mantık sizi A'dan B'ye götürür, hayalgücü ise her yere.
Albert Einstein
memocan
Mezun
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #22 : Mayıs 15, 2007, 06:01:15 ÖS »

yani belgin sen şimsdi burada  şoreşi mi suçlu  buluyorsun 

hazar ya da  başkası  özelde  neden kötü şeyler  sarf etme  gereği  duyoyor anlamıyorum 

ayrıca  okulk  zamnında  yaşananları burada  devem ettirmek de  yanlış 

ve  hazarın büyük hatasını sen affetmiş  olabilirsin bu senin  için belki önemli olmayada  bilir   ama  bence  bunu  hazar bilinçli  yaptı   aklındakinin böyle  şeyler  neden olacağını  bile  bile  bunu  sitde  yazdı ve  bizim tepkimizi merak etti 

benim  için  belki hazar  iyi bir arkadaş  olcakken bu hareketi  değerini  bitirdi

ama  madem oda  igdirmyo  dan mezun bu sitede  onu  da  hakkı  var 
siteye girmemesi tarafında  da değilim  ama  onu  affetmemi  yada  hoşgörmemi bekleyemessiniz
bu konu  hakkında  söyleyeceğimde  pek fazla bir şey yok   

memocan
Mezun
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #23 : Mayıs 15, 2007, 06:27:48 ÖS »

bıde sıtede gerekksız dıye bısey yokkk....tamam olabılır ama bunu kımse burada acık acık dıyemez bu konu gereksız dıye ....yanılıyormuyumm.....
sız kendınızı o konuyu acanın yerıne koysanız napardınız emınımkı bıdaha konu acmazdınız demiii...
 hepımız yazıyoruzzz...

bak selim  gereksiz lafındaki kastım sadece  dejavvunun mesajı için değil  bu  sadece  bir örnekti

ayrıca  dejavvuyu  bu  konu  için de suçlamıyorum ben burada  bir hata varsa  dejavunun  bazı  kuralları  bilmeyişi  ve  bunu  da  sen ona  bildireceksin arkadaşı  olarak 
kesinlikle  ben dejavvuyu  suçlamıyorum  ona  KARŞI  DA hiç bir  kastım yok  yanlış  anlalşmasın  lütfen 

eğerki bu  laflarra  dejavvu  alınmışsa  ondan özür dilemesini de  bilirim ama  söylediklerim yanlış değil 

YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

<= O $!Md! @SK€R =>

Site E-Posta
« Yanıtla #24 : Mayıs 15, 2007, 06:44:38 ÖS »

memocan kardesım gereksız derken yanıı herkez konu ekler ama kımse bunun gereksız oldugunu dusunmezz demıı...
egerde gereksızse gereksız oldugunu dusunen arkadaslar yetkılılere yanı bızlere bıldırsınn
sen ne zaman bıldırdınde bız ıcabına bakmadık......

bıde bu sorunlar neden cıkıyo bılıyormusunuz kımse dogru duzgun bu kuralları okumuyorr ozamanda bız bu kuralların gereksız oldugunu dusunuyoruzz Umarım anlamıssınızdırrr

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.278 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu