Iğdır Meslek Yüksekokulu
Şubat 10, 2012, 12:08:51 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Üye Olmadan Önce Mutlaka Kuralları  Okuyun. 
Kuralları okumak için tıklayın

Üye olduktan sonra E-Posta adresiniz Junk önemsiz posta  kısmını da kontrol ediniz...

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Forum hakkında görüşlerim..  (Okunma Sayısı 965 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gurkan
Aşmış öğrenci
**

Rep Sayısı: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

smoky_head@msn.com mazan_oglu@yahoo.com
Site E-Posta
« : Mayıs 14, 2007, 10:09:34 ÖS »

Şimdi ben burdan yönetici arkadaşlara seslenmek istiyorum. Çok güzel bir site yapmışssınız öncelikle teşekkür ederim görnürde ığdır meslek yüksek okulu öğrencilirenin buluşma noktası diye sloganınız var . Ama bu siteye gerçekten kafkas myo öğrecilerinin daha sık girmesini istiyorsanız bence öğrenci numaramızla giriş yapmak daha güzel olur .Eğer bu site mezunlara ve şu an okuyan öğrencilere hitap ediyorsa çok güzel bir düşünce. Eğer bu çok zorsa cyber-warrior  sitesinin kefil şartıyal üye olması tekniğide çok güzel eğer bunlarda olmasa benzer şeyler düşünülse çok iyi olacağı kansındayım tabi bunlar benim düşüncelerim.Bu arada konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim yetkisi olan arkadaşlar gerkli yere taşıyabilirler sevgi ve saygılarımla.

Getme kimsesizem men, qal sene qurban
Ömürlüq hemdemim ol sene qurban
Menle shirin danish, menle shirin gül
Elensin lebinden bal sene qurban
Getme uzaqlara qal, qal sene qurban
Bu dilsiz agizsiz lal sene qurban
gurkan
Aşmış öğrenci
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Site E-Posta
« Yanıtla #1 : Mayıs 14, 2007, 11:49:10 ÖS »

Bu arda üyelere pm atamıyoruz annedersem rahatsız edilme gibi bir durum var eyer üyelerin profil ayarlarındaki enggelleme özelliğini aktif ederseniz  üyenin kendisi rahatsız eden kişiy bloke edebilir kolay gelsin..

Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
*

Rep Sayısı: 116
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yaz

;) ;)
Site
« Yanıtla #2 : Mayıs 15, 2007, 02:25:57 ÖS »

Aslında ilk üye olan kişilere pek bir hak vermiyoruz sadece okl dan mezun olanlara ( MEzun ) yada dışardan sitemize üye olup güvenimizi kazanlara ( Misafir ) grubuna dahil ediyoruz. Sanırım senin ihtiyacın MEzun guruban girmek yönetici arkadaşlara mesaj atmayı denemelisin yada
admin@igdirmyo.com adrresine mail atabilirsin.

İlk yazdıklarınla ilgili olarak bizim sitemiz bilgi paylaşımplat formu olmalıdır diye düşünüyoruz. Sadece kafkasa özel değil bilgi almak vermek isteyen herkesin kullanabileceği bir platformdur. En azından öyle olmalıdır diye düşünüyorum.

Kefil ile üyeliğe gerek yok zaten yamuk olan adam kendini belli ediyor onuda arkadaşlar hemen uzaklaştırıyor.

Kendini hayallerin ile sınırlandırma bırak..
UyGaRs
Naylon Öğrenci
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 23
Çevrimdışı Çevrimdışı

AKP'yi İSTEMİYORUZ

uygars-_-@hotmail.com
Site E-Posta
« Yanıtla #3 : Mayıs 15, 2007, 03:07:42 ÖS »

yani yamuk olanlar belli edio bencedee gerek yok bu kadarına cw ailesi zaten buyuk bi aile katılmak isteyenler çok onlara gerekli bole kefalet yontemmii

Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
*

Rep Sayısı: 93
Çevrimdışı Çevrimdışı

resulargis@hotmail.com resulargis@hotmail.com
E-Posta
« Yanıtla #4 : Mayıs 15, 2007, 05:11:53 ÖS »

Şimdi ben burdan yönetici arkadaşlara seslenmek istiyorum. Çok güzel bir site yapmışssınız öncelikle teşekkür ederim görnürde ığdır meslek yüksek okulu öğrencilirenin buluşma noktası diye sloganınız var . Ama bu siteye gerçekten kafkas myo öğrecilerinin daha sık girmesini istiyorsanız bence öğrenci numaramızla giriş yapmak daha güzel olur .Eğer bu site mezunlara ve şu an okuyan öğrencilere hitap ediyorsa çok güzel bir düşünce. Eğer bu çok zorsa cyber-warrior  sitesinin kefil şartıyal üye olması tekniğide çok güzel eğer bunlarda olmasa benzer şeyler düşünülse çok iyi olacağı kansındayım tabi bunlar benim düşüncelerim.Bu arada konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim yetkisi olan arkadaşlar gerkli yere taşıyabilirler sevgi ve saygılarımla.
Gürkan kardeş öncelik tavsiyelerin için tşk ederim..Dediğin şekil çok hoş ama arkadaşlarımında dediği gibi bu bir bilgi forumu tamam sloganımız "Iğdır Meslek Yüksekokulu Mezunların Buluşma Noktası " bu ama bizim amacımız  bişeyler verebilmek ve bazı sorulara cvp verebilmektir...Bu slogan ilk yöneticilerin sloganı aslında ben sloganı değişme kanısındayım...Diğer arkadaşlarım ne der bilemiyorumm..Tabi onlarında görüşleri önemli...

Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Yaz

;) ;)
Site
« Yanıtla #5 : Mayıs 15, 2007, 05:14:42 ÖS »

Siz bilirsiniz birkaçslogan belirleyip ankete tabi tutun hangisi daha çok sevilirse o olsun bence

ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #6 : Mayıs 15, 2007, 05:20:53 ÖS »

benim burda amacım slogan herkesime hitap etmesi...Bu sloganı gören sitenin sadece igdirmyo mezunlarına yönelik olduğunu düşünürler yanlışmıyım

Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Yaz

;) ;)
Site
« Yanıtla #7 : Mayıs 15, 2007, 05:22:39 ÖS »

benim burda amacım slogan herkesime hitap etmesi...Bu sloganı gören sitenin sadece igdirmyo mezunlarına yönelik olduğunu düşünürler yanlışmıyım

Tamam işte bende diyorum birkaç slogan belirleyelim onları anket yapalım

özℓємм
Misafir
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 152
Çevrimdışı Çevrimdışı

:::<<VaRLıĞıN YeTeR>>:::

« Yanıtla #8 : Mayıs 15, 2007, 05:32:40 ÖS »

bencede daha güzel olur gerçekten de bakıldığı zaman sadece igdirmyo mezunları ve öğrencilerine yönelik bir site olduğu anlaşılıyo  halbuki burda başka okullardan olanlar da var daha güzel olur.. 
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #9 : Mayıs 15, 2007, 05:35:04 ÖS »

mesela ne gibi slogan olmasını isitiyorsunuz belirtirseniz oy birliği ile birini seçip  değişelim sloganı
« Son Düzenleme: Mayıs 15, 2007, 05:36:51 ÖS Gönderen: resul » Kayıtlı

belqin
it's all up...
Admin
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 17
Çevrimdışı Çevrimdışı

The First Cut Is The Deepest...

« Yanıtla #10 : Mayıs 15, 2007, 05:37:52 ÖS »

arkadaşlar sloganımız değişebilir fakat içinde mutlaka "igdirmyo" ibaresenin geçmesi lazım. Amaç olarak igdirmyo akıllarda kalsın öğrencileri burda buluşsun diye kurulmuştu ama tabiki de dışardan da katılımlar olacak, fakat igdirmyo mezunları olarak da okulumuzun adının geçmesini sitiyorum ben şahsen.

Mantık sizi A'dan B'ye götürür, hayalgücü ise her yere.
Albert Einstein
belqin
it's all up...
Admin
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 17
Çevrimdışı Çevrimdışı

The First Cut Is The Deepest...

« Yanıtla #11 : Mayıs 15, 2007, 05:40:14 ÖS »

Igdır myo öğrencilerinin buluşma noktası yerine örnek veriyorum;

IğdırMYO Gençlik Parkı gibisinden bir slogan bulabiliriz. bu örnekti sadece Dil çıkarma

Mantık sizi A'dan B'ye götürür, hayalgücü ise her yere.
Albert Einstein
gurkan
Aşmış öğrenci
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Site E-Posta
« Yanıtla #12 : Mayıs 15, 2007, 06:00:41 ÖS »

Şimdi benim şahsi görüşlerim türkiyede yüzbinlerce forum var nereye baksan forum hepsi aynı amaca hizmet ediyor hatta benim kendi formum bile var sonuç itibariyle hepsi paylaşım üzerine zaten gaye ve amaçta budur.Yanlız siteninde adından anlaşıldığı gibi igdirmyo.com yani myo öğrencilerinin buluşma noktası eğer sadece myo hizmet sunarsa çok çok güzel olur ben şahsen bu foruma belki bir arkadaşıma raslarım düşüncesi ve  paylaşacak anılarımın olduğu için üye oldum. Eğer forum amacının dışına çıkar farklı şeylede hizmet sunarsa dediğim gibi türkiyedeki yüzbinlerce forumdan farkı kalmaz bu site myo öğrencilerin ve onalrın kalmalı.

Saygılarımla..

ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #13 : Mayıs 15, 2007, 06:15:06 ÖS »

Bende öle düşünüyorum gürkan dediğin gibi dünyada bir sürü forum var hepsi de bişeyler paylşamak içindir..Bizim bu forumumuz ise igdirmyo öğrenc,ilerinin burda toplanması ve diğer arkadaşlara ve birbirlerine bilgi paylaşımı ve arkadaşlık dostluk ortamı kurmak..ayrıca dışardan gelen arkadaşlara yardımcı omak sorularına cvp bulmak.......Forumun bu amacı olması kanatindeyim..

YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
*

Rep Sayısı: 287
Çevrimdışı Çevrimdışı

<= O $!Md! @SK€R =>

yalnizkral_760@hotmail.com :( :(
Site E-Posta
« Yanıtla #14 : Mayıs 15, 2007, 07:20:15 ÖS »

igdirmyo, igdirmyo, ve gene igdirmyo, (manyak oldu demii) nasıl ama 

кαя∂ιηαℓℓєя ℓσя∂υ
"EC"
Formun Lordu
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 243
Çevrimdışı Çevrimdışı

The Lord Of Cardinals

123456 kardinallerLordu@msn.com kardinallerLordu kardinallerlordu@yahoo.com
Site
« Yanıtla #15 : Mayıs 16, 2007, 07:00:18 ÖS »

Harika oldu Selim...  wacko
Evet gerçektende bu slogan buraya sadece mezunları çağırıyo...
Sloganı değişmek lazım, anket fikri mantıklı ama ankette sunulacak sloganlar bile düşünülmeli...
Resul, ayrı bir konu açmış slogan için, orda fikirlerinizi belirtebilirsiniz... 

Fânîyim, fânî olanı istemem;
âcizim, âciz olanı istemem.
Ruhumu Rahmân'a teslim eyledim, gayrı istemem. İsterim, fakat bir yâr-ı bâkî isterim.
Zerreyim, fakat bir şems-i sermed isterim...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.306 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu