korsan_ex
Mezun
Ermiş Öğrenci

Rep Sayısı: 7
PASALI
|
 |
« : Ekim 08, 2007, 04:00:09 ÖS » |
|
mrb arkadaslar bu bolumde yazı yazmam bıraz gec oldu belkı ama napalım ıs guc enerjı ugrastıgımız ıcın anca gordum neyse de benı soran olursa mekan bellı ıstanbulun tum sokaklarındayım her an karsınıza cıkabılırım ve benımle karsılasa bılırsınız ama ne olursa olsun ne kadar gecmıste sıtem etsemde su an ıgdır yurdunun 4. katı ve 407 . odasında canım kardesım volkan + mehmet koda adı memocan + onur kod adı uzun memet + taner + alıı rıza + gokhan kod adı baxbany + uygar + mesut ve tum arkadaslarımla bırlıkte olmayı ısterdım cooooooooooooooooOOOOOOOOOK OZLEDIM YAHU he bıde tabı ısmı saklı kız arkadaslarıda unutmamak lazım demı onlar kendılerını bılıyorlardır neyse coook oldu byees  Editör düzeltmesi Ulaşmak isteyenler profile baksınhttp://www.igdirmyo.com/forum/profiles/korsanex-u88.html
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 09, 2007, 08:35:59 ÖS Gönderen: Volkan »
|
|
|
|
|
|
|
mesut_21
~mã§êKê~
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 128
...ZelZele...
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 08, 2007, 04:43:39 ÖS » |
|
mrb arkadaslar bu bolumde yazı yazmam bıraz gec oldu belkı ama napalım ıs guc enerjı ugrastıgımız ıcın anca gordum neyse de benı soran olursa mekan bellı ıstanbulun tum sokaklarındayım her an karsınıza cıkabılırım ve benımle karsılasa bılırsınız ama ne olursa olsun ne kadar gecmıste sıtem etsemde su an ıgdır yurdunun 4. katı ve 407 . odasında canım kardesım volkan + mehmet koda adı memocan + onur kod adı uzun memet + taner + alıı rıza + gokhan kod adı baxbany + uygar + mesut ve tum arkadaslarımla bırlıkte olmayı ısterdım cooooooooooooooooOOOOOOOOOK OZLEDIM YAHU he bıde tabı ısmı saklı kız arkadaslarıda unutmamak lazım demı onlar kendılerını bılıyorlardır neyse coook oldu byees  walla unutulucak gibi değil di zaten o günler
|
|
|
|
|
|
Bir yılanın sessiz kayışı ve iz bırakışını toprakta akrep kadar, çiyan kadar bilinen kötü şeyler kadar zulmü de yazmalıyım ihaneti de YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ !!!
|
|
|
memocan
Mezun
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 20
İNSAN DİLİNİN ALTINDA SAKLIDIR
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 08, 2007, 05:04:00 ÖS » |
|
kod adlarınıda unutmamaişsın muhammed ben hem 301 nolu odamızı hemde 407 nolu odamızı özledim senin vahşice yediğin çikolataları ve hatırlıyon mu 10 ekmek birden içeriye geçirmiştik volkan okuma solonundan vermişti bize ekmeği sonrada tanerle ben aşağıdan size okuma salonundan 10 ekmek verdik adnanda bir kere bizi yakalattı  güzel günlerdi bunlar
|
|
|
|
|
|
HER YÜRÜYEN VARAMAZ AMA;VARANLAR ANCAK YÜRÜYENLERDİR
Dilin Söylediğini Herkes Anlar Ama Gözleri Sadece Sevgiyi Bilen Hisseden Anlar
|
|
|
domino
Moderator
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 4
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 08, 2007, 05:55:51 ÖS » |
|
yurdun açları sizi  memet bide sen şalgam suyu getirmiştin ya kaç bidondu bea  mamiler kaç gün onu içmişti sağolasın bende bi tadına bakmıştım arkadaşlar sayesinde 
|
|
|
|
|
|
There are no stupid questions, just stupid people
|
|
|
|
UyGaRs
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 08, 2007, 08:03:08 ÖS » |
|
mrb arkadaslar bu bolumde yazı yazmam bıraz gec oldu belkı ama napalım ıs guc enerjı ugrastıgımız ıcın anca gordum neyse de benı soran olursa mekan bellı ıstanbulun tum sokaklarındayım her an karsınıza cıkabılırım ve benımle karsılasa bılırsınız ama ne olursa olsun ne kadar gecmıste sıtem etsemde su an ıgdır yurdunun 4. katı ve 407 . odasında canım kardesım volkan + mehmet koda adı memocan + onur kod adı uzun memet + taner + alıı rıza + gokhan kod adı baxbany + uygar + mesut ve tum arkadaslarımla bırlıkte olmayı ısterdım cooooooooooooooooOOOOOOOOOK OZLEDIM YAHU he bıde tabı ısmı saklı kız arkadaslarıda unutmamak lazım demı onlar kendılerını bılıyorlardır neyse coook oldu byees  ya muhammed şu memocanı ıslatmayı özledim yawss
|
|
|
|
|
|
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 116
Yaz
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 09, 2007, 12:28:25 ÖÖ » |
|
Eyvallah kardeşim, sen yeterki ister yeniden gidip okuyalım, alalım yanımıza memeti felan  Domino uzun zamandir siteye uradigin yok sende bi site kurallarini takip et ilgisiz alakasiz modlarin gucleri azaliomusss 
|
|
|
|
|
|
Kendini hayallerin ile sınırlandırma bırak..
|
|
|
korsan_ex
Mezun
Ermiş Öğrenci

PASALI
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 09, 2007, 10:50:22 ÖÖ » |
|
harbı den uygar ya hanı en son memetı gokhan kova ıle ıslatmıstı ya hatta taner ayran banyosuna sokmustu bızım odada eyvallah kardesım saol zaten sen benım 1 dedıgımı asla3 lemedın be okuyalım okumasınada ya uzatırsak bu aradada domıno tası sıte kuraları ıcerısınde ben msn yazmanın yasak oldugunu gormedım.. ya ben gormedım yada sen okuma yazma bılmıyorsun dostum okulu uzatmısmıydın sen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
memocan
Mezun
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 09, 2007, 03:46:34 ÖS » |
|
ya arkadaşlar domino nerden biliyor benim şalgam getirdiğimi bizim zamanımızda mı okuyordu domino ben tanıyamadım dominoyu da  ayrıca paşalı taner değil ben tanere ayran banyosu yaptırdım iyi hatırla taner dökemssin dedi bende döktüm  ama gökhan beni kovalarla ıslattı sende ortak oldun bide oda arkadaşımsın uygar da kamera derdindeydi hatırladığım kadarıyla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 116
Yaz
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 09, 2007, 08:38:12 ÖS » |
|
o tanıdık biri memocan. senin de sevdiğin biri 
|
|
|
|
|
|
Kendini hayallerin ile sınırlandırma bırak..
|
|
|
memocan
Mezun
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 10, 2007, 11:46:18 ÖÖ » |
|
o tanıdık biri memocan. senin de sevdiğin biri  kim acaba bu şalgam getirdiğimi bildiğine göre çok yakından tanıdığımız biri olmalı bide şuna şaşırdım mami kimseye şalgamından vermiyordu bana bile zor verdi bir bardak sana içirdiğine cgöre önemlisin bizim için domino
|
|
|
|
|
|
|
|
|
korsan_ex
Mezun
Ermiş Öğrenci

PASALI
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 10, 2007, 12:17:06 ÖS » |
|
bencede memet haklısın eger bılıyorsa oda ıstıhbarattan dusunsene salgamın bızde oldugunu kımse bılmezdı bence bu bır kız olmalı benım aklıma gelıyor tahmınımdekı kısımı dıye dusunuyorum ama neyse eger bılıyorsa demekkı sıkı arkadasımızmıs
|
|
|
|
|
|
|
|
|
memocan
Mezun
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 10, 2007, 12:34:13 ÖS » |
|
bende tahmin ettim kim olduğunu ama daha önce kendi ismiyli sitede vardı adını mı değiştirdi yoksa
o yüzden tam emin olamıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
korsan_ex
Mezun
Ermiş Öğrenci

PASALI
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 17, 2007, 01:16:59 ÖS » |
|
bencede kardesım haklısın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ceza_x_
Aşmış öğrenci

Rep Sayısı: 0
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 20, 2007, 05:54:08 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR !!!!!!!
|
|
|
|