YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe :) ->
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 287
|
 |
« Yanıtla #75 : Mart 21, 2007, 04:00:56 ÖS » |
|
abı kendıne dıkkat ett bız senın yerıne gunlugune sahıp cıkıyoz zaten 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
soresyektas
Özgür Moderator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 24
Her Biji
|
 |
« Yanıtla #76 : Mart 24, 2007, 06:12:22 ÖS » |
|
slm bilader nasılsın iysin neden mi şuan sahibin iyi allaha şükür...tek eksiğimm itiraf bölümündede yazdım aşık olmak istiyorumm koşarcasını özgürlüğün üstüne...ewet biladerr burdan sitem gardaşa söle iskenderunn çokk güzelss keyifler iyi kamilin selamı warr...bu arada arkadaşlar duynayanları duyulur kpss memur alımı yapcakk...ortaöğretimm,önlisans we lisan olmak üzere.......pazartesi başlıyorr..ewet bilader sana uğrayamadımm ama arkadaşlar sağolsun senle ilgilenmişler......anlayacağınn hayatla mücadelemiz dewam ediyorr tek başımıza da olsak...bu arada yeni yeni gelişmeler oluyorr...gerçekleitiğinde seninle paylaşırızzzzz...şuan ki durumumu anlatacak bir parça geldi aklıma..seninle paylaşayımm yüce dağlar başındadır zemherin aşındadır,duyan duysun bilen bilsin böyledir bizim sewdamızz..işte bu bparça eminim okuyan arkadaşlar hatırlar deilmi...herneyse neydelerimizde güzelleşmek üzere... eywallah 
|
|
|
|
|
|
PAYLAŞMAK İKRAMIMIZ OLSUN..
|
|
|
mesut_21
~mã§êKê~
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 128
...ZelZele...
|
 |
« Yanıtla #77 : Mart 24, 2007, 06:17:00 ÖS » |
|
kirveme bak hele acitasyon yapma  :D:D şakaaa lo kızma hemen ben bilirim seni gecelerce muhabbet ettiğimizi ütü odasının dili olsa da konussa diyecem hane sen anlarsın kendine dikkat et babam eywallah
|
|
|
|
|
|
Bir yılanın sessiz kayışı ve iz bırakışını toprakta akrep kadar, çiyan kadar bilinen kötü şeyler kadar zulmü de yazmalıyım ihaneti de YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ !!!
|
|
|
SiTeM_01
Ҝą₣ąŚĮŊą БδгƏ
FoRmUn SiTeMi
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 320
..kİmİnE GöRe fALaN KiMiNe gÖrE FiLaN..
|
 |
« Yanıtla #78 : Mart 25, 2007, 05:24:40 ÖS » |
|
dAyI İsKeNdErUnDaSıN Haa AlLaH Be hAyIrLıSı nEySe yOkLuĞuMu aRaTmA dİcEm ArAtMaDIğInIdA BiLiYoRuM GeRçİ AmA ŞuNu uNtMa bİzİ OnDaN bAşKaSı aNlAmAZ (aNLaDıN SeN) aLlAhA EmAnEt İyİ BaK KeNdİnE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
soresyektas
Özgür Moderator
Atılgan öğrenci

Her Biji
|
 |
« Yanıtla #79 : Mart 25, 2007, 06:28:17 ÖS » |
|
slm bilader nasılsın ben yine karmaşık bir ferfercir yaşıyorumm ama allahın izniyle düzeleceğimm....şuan psikolojimm çok bozukk insanların karşısına çıkan karar werme dönemleri wardır,hani wardır yaa köşeyi dönsem ölüm düz gitsem hayat....işte öle birşey yaşam.....anlayacağın karamsarlıklar yaşıyorumm elimde olmayan sebeplerden dolayı..işte bilader hayat öle dewam ediyorrr..bu arada yalnız krala,mesutu we sitem kardeşe selamlar sitede biladeri yalnız bırajkmadığı için...işte bilader hayat böle dewam ediyorrr...artık sonumu düşünmeme kararı aldımmmm......sitedeki tüm arkadaşlara selamlar.....beni sewen sewmeyen tüm arkadaşlara sewgiler...her neyse netselerimizde buluşmak üzere...byyyy eywallah 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
soresyektas
Özgür Moderator
Atılgan öğrenci

Her Biji
|
 |
« Yanıtla #80 : Mart 26, 2007, 06:15:57 ÖS » |
|
slm biladerrr nasılsın ben mi işte öle dewam ediyorumm......ama kesinlikle bir şey öğrendimm kime nasıl güweneceğini bileceksinn yoksa naneyi yersinnn...hayat o kadar acımasız olmuş ki insanlar kendi çıkarları için kim olduğun önemli değil satılıyorrr...yane anlayacağın değerlerimizi kaybediyoruz değersizleşerekk..awrupanın yapmak istediği de sankim bu olayy...değerlerimizi yitirmemizz.. bir film izlemiştimm adı iyi günde kötü günde.....izlemenizi tawsiye ederimm..orda dikkatli izleyiciler neyin ne olduğunu anlar..amerikan halkndan olan insanların başından geçen bir olay.....onlar insan hakları falan diyorr ama...nerde en büyük insan haksızlıkları ordaa...bunu bilmenizi isterimm..işte bilader bu arada arkadaşlar msnde yaptığım sohbetlerde bana yardımcı oldukları için teşekkürler...ewet işte nietcheninde dediği gibi insan düşünen birer haywandırr..awrupada bizden bunu istiyorr düşünen birer haywan olmamızı..ben gelemem böle şeylere haksızlık olmayacak kardeşimm...işte tekrardan başa dönüyorumm istemediğim viryerde kalmak..ama demekki benim ki benim kaderimde bu warmış...herşeyin hayırlısı...neyse neyseleriizde buluşmak üzere dostça kall...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
soresyektas
Özgür Moderator
Atılgan öğrenci

Her Biji
|
 |
« Yanıtla #81 : Mart 28, 2007, 07:42:18 ÖS » |
|
slm bilaser gene geldimm seni we siteyi(tabiki arkadaşlarımı) yanlızz bırakmayayımm....işte bilader bugün kpss tercihlerimi yaptımm allahım bana yardımcı olsunn...oku,askerliğini yap ama iş bulma nasıl bir durum buu yaaa.bir türlü anlamadımm haberinn olsunn..bilader bakıyorumda arkadaşlarım seninle pek ilgilenmiyorr neden acaba??demekki meşguller bu arada sitem gardaş yok piyasada gökham kardeşimde yokk..onlara bol bol selam memeti unutmayalım yalnızkral we resulde selamlar düşdenizi sana da selamm..ewet bugün kpss tercihlerini yaptımm tercih yapan herkeze allah yardımm etsinn...ewet bilader eskileri özliyyorumm...ama geri dönüşsüz bir özlemmm...sitede iyi gidiyorr arkadaşlarımız ellerinden gelen herşeyi yapıyorlr benim güzel fikirlerimm war ama zamanı geldiğinde paylaşırımm.hepinizi öpüyorumm.. her neyse neyselerimizde bulaşalımm eywallah 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SiTeM_01
Ҝą₣ąŚĮŊą БδгƏ
FoRmUn SiTeMi
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #82 : Mart 28, 2007, 09:34:21 ÖS » |
|
gArDaş bUrDaYıM aSlInDa pEk gİrEmiYoRuM İş gÜç iŞtE sEsİmİ sOrArSaN ÇıKmıYo ArTıK kAmİl SaOlSuN iYi bAk kEnDiNe GöRüŞmEk üZeRe.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gaye
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 1
|
 |
« Yanıtla #83 : Nisan 01, 2007, 09:25:29 ÖS » |
|
hayırlı olsun şoreş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dj_MuRRY
Bırak gitsin..dönerse senindir
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 9
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي
|
 |
« Yanıtla #84 : Nisan 01, 2007, 09:31:52 ÖS » |
|
gaye sende bir gunluk acsana
|
|
|
|
|
|
İMKANSIZ AŞKLARDAN SENİ SEVDİM
BEN İMKANSIZ AŞKLARIN YIKILMAZ DUVARLARIN SARSILMAZ KRALIYIM
Eskiden bana hayat acımasız derlerdide gülerdim...Şimdi hayatın acımasızlığına ağlıyorum ben...):
SULAR NE KADAR DURGUN OLSADA AKMAYA GÜNEŞ NE KADAR KIZGIN OLSADA BATMAYA GÜNLER NE KADAR ZALİM OLSADA GEÇMEYE MAHKUMDUR
|
|
|
gaye
Özgür öğrenci

|
 |
« Yanıtla #85 : Nisan 01, 2007, 09:43:25 ÖS » |
|
siteye yeni üye oldum daha sonra inşallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
soresyektas
Özgür Moderator
Atılgan öğrenci

Her Biji
|
 |
« Yanıtla #86 : Nisan 03, 2007, 10:35:55 ÖS » |
|
slm bilader nasılsın kusuruma bakma seni ihmal ettim gerçi seni ihmal etmemem için kendimin iyi olması gerek..anlayacağın biladerr elde war sıfır.. bu durumları yaşayan çok arkadaş olmuşturr bilirlerr...buradan gaye arkadaşa we diğer arkadaşlar senin nezninde teşekkürlerimi sunarımm hepinize teşükkürlerr.bu arada burdan arkadaşlara sesleniyorumm.. benim olmadığım zamanlarda biladeri yalnız bırakmayınn.ewet bilader insanlar okudukçamı yoksa gezdikçe imi diye sormuştumm tabiki gezdikçe anlayacağınn bende gezerek bilgileniyorumm..ewet biladerr yüce allahıma dua ediyorumm hayatımdaki herşey yolunda giitsin diye..ama şunuda biliyorumm...hayatta güzellikler yaşamak için muhakkak dikenli yollardan,yıkıntılardan we en önemlisini güwendiğin insanlardan darbe yiyeceksinn..anlayacağın biladerr psikolojik bunalımm içerisinde hayata tutunmaya çalışıyorumm.....ewet sitedeki tüm arkadaşlara selamlarımı sunar, kendilerine kendileri için iyi bakmalarını isterimm...neyse neyselerimizde buluşmak üzeree......[/center]
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 03, 2007, 10:39:33 ÖS Gönderen: soresyektas »
|
|
|
|
|
gaye
Özgür öğrenci

|
 |
« Yanıtla #87 : Nisan 04, 2007, 12:37:15 ÖÖ » |
|
merhaba şoreşin günlüğü bu kadar bunalım takılma hayata tutunmaya çalış seni tanıdığım kadarıyla hayata sıcak bakan insandın noldu sana bu arada beni tanıdın demi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
soresyektas
Özgür Moderator
Atılgan öğrenci

Her Biji
|
 |
« Yanıtla #88 : Nisan 04, 2007, 10:15:33 ÖS » |
|
slm bilader nasılsınn gaye arkadaşa sölersin insanlar bazı dönemlerinde bunalımm takılırrr..bende o dönemlerden bir bölüm yaşıyorummm..anlayacağınn olaylar bundan ibaret.. ewet biladerr bugün sana fazla yazamayacağımm neyse neyselerimizde buluşmak üzere... eywallah 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No_Fe@R
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 0
GöKH@N
|
 |
« Yanıtla #89 : Nisan 07, 2007, 01:28:46 ÖÖ » |
|
selam bilader kusura bakma sana çoktandır yazamıyorum çok meşgulum hemde çooookkk hep iş iş iş bitince insana bi daha iş çıkartırlar işte ondan meşgulum... abime selam söle kendine iyi baksın onu en kısa zamanda aricam...allaha emanet ol....
|
|
|
|
|
|
ZZZZzzzzZZZZzzzzzZZZZZ
|
|
|
soresyektas
Özgür Moderator
Atılgan öğrenci

Her Biji
|
 |
« Yanıtla #90 : Nisan 08, 2007, 07:08:43 ÖS » |
|
slm bilader nasıl iyimisin ben idare ederimm şuanda iskenderundadayımm we gazetede işe başladımm...yalnız gazeteyi yazayımmı yazayımm DEMOKRAT gazetesi iskenderun..şimdilik hayat dewam ediyorr...yoğun we yorucu günler beni bekliyorr..gazete dağıt,açılışlar,anketler ws gibi işlerle uğraşıyorumm...anlatacağın kendimi biraz topladımm sayılırr.allaha şükürr.ama yılmadan mücadeleme dewam edeceğimm....bu arada uzun süredir görüşmediğim sitem,yalnızkral,mesut,wolkan we belgine slmlarımı iletirsin olurda girip bakarlarsa sana onlarda birşeyler yazalarsa sewinirimmmherkesi sewiyorumm umutla we dostça kalınnn...her nneyse neyselerimizde tekrar buluşmak üzere byy.... eywallah 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dusdenizi
Qzℓєм
Mezun
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 56
Aℓℓαнιм ѕєη вєηι вαηα вιяαкмα...
|
 |
« Yanıtla #91 : Nisan 09, 2007, 01:20:35 ÖS » |
|
merhaba şoreş iş bulmana çok sevindim umarım hayatın artık istediğin gibi olur sende istediğin huzura kavuşursun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
belqin
|
 |
« Yanıtla #92 : Nisan 09, 2007, 01:53:23 ÖS » |
|
Aleykum selam şoreş abi  ben de iş bulmana çok sebindim Allah yardımcın olsun inşallah kimseye muhtaç olmadan yaşarsın.
|
|
|
|
|
|
Mantık sizi A'dan B'ye götürür, hayalgücü ise her yere. Albert Einstein
|
|
|
özℓємм
Misafir
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 152
:::<<VaRLıĞıN YeTeR>>:::
|
 |
« Yanıtla #93 : Nisan 10, 2007, 07:35:12 ÖS » |
|
merhaba şoreş'in günlüğü nasılsın şoreş iş bulmuş gerçekten çok ama çok sevindim hayırlı olsun arkadaşım .. artık şoreş gelince selamımı sölersin kib görüşmek üzere byyy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mesut_21
~mã§êKê~
Atılgan öğrenci

...ZelZele...
|
 |
« Yanıtla #94 : Nisan 12, 2007, 03:03:13 ÖS » |
|
vay kardesim vaay iş bulmussun walla senden çok sevindim bu habere..ayrıca yakında gelecemk yanına yaaw 2 saat çekmiyor yol ama işte fırsatımız olmuyor yaaw sana kamilin selamı vardı gecen oturduk onunla epey bi dertleştik senden bahsettim ona...neyse kirwe görüşürüz allaha emanet ol seviyorum seni
|
|
|
|
|
|
Bir yılanın sessiz kayışı ve iz bırakışını toprakta akrep kadar, çiyan kadar bilinen kötü şeyler kadar zulmü de yazmalıyım ihaneti de YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ !!!
|
|
|
soresyektas
Özgür Moderator
Atılgan öğrenci

Her Biji
|
 |
« Yanıtla #95 : Nisan 14, 2007, 06:53:09 ÖS » |
|
merhabalar bilader nasılsınn iyimisin ben mi işte yine yalnızlıkla mücadele...başka ne olcakine.....bu arada sitem kardeş nerde ona sölermisin yarın malatyaya gidebilirimm girerse we okursa bana muhakkak ulaşsınn ama herhalde sınawları başladı onun ...........mesut gökhan we diğer arkadaşlara selammm.......ewet bilader işte yaşam her ne şekilde olursa olsunnn dewam ediyor şuanda ne olursa olsun yaşamaya mecburuzz bilin bakalım kimi n bu parçaa.....işte bilader herşey bölee gidiyorrrr....herneyse neyselerimizde bulışmak üzere.... eywallah 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 14, 2007, 06:54:55 ÖS Gönderen: soresyektas »
|
|
|
|
|
SiTeM_01
Ҝą₣ąŚĮŊą БδгƏ
FoRmUn SiTeMi
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #96 : Nisan 15, 2007, 09:53:15 ÖS » |
|
gArDaş tAkIlAmIyOrUm Bu aRaLaR Bu aRaDa HaYıRdIr nE YaPcAn mAlAtYaDa nEySe BaNa uLaŞ saNa öZeLdEn yEnİ TeLi vErEyİm Bu aRdA iDaRe eT YiNe nUmArAmI dEiŞtİrDiM bİlİyOsUn mAlUm nEySe aLlAhA EmAnEt 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mesut_21
~mã§êKê~
Atılgan öğrenci

...ZelZele...
|
 |
« Yanıtla #97 : Nisan 17, 2007, 05:44:11 ÖS » |
|
öpüyorum kardesimi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
soresyektas
Özgür Moderator
Atılgan öğrenci

Her Biji
|
 |
« Yanıtla #98 : Nisan 18, 2007, 06:21:32 ÖS » |
|
slm bilader nasılsın sahibini merak etmiyorsun galiba heççç...sahibin gşttikçe batağa saplanmaktaa çıkmak için bir el beklemekte ama o elinde uzanacağı yookk gibi ama olsun yaşam bölede güzell insanlar güzelll sewda güzell anlyacağınnn ben yaşamdan bataklığa doğru batarken zewk almaya başladımmm....sizleri özledimm...bu arada keninize iyi bakmanızı en azından ailenize değer wermenizi istiyorumm...özellikle anne we babanıza beni tanıyanlar weya bu durumumu bilenler neden böle yazdığımı bilirler.....ewt bilader,bsitem kardeşe ilet telini aldım ama malatya ya gidemedimm.......olmadı yane....mesut,uygar,gökhan,memocan,wolkan,belqin,yalnızkral,resul,düşdenizi,burcu we diğer arkadaşlar hepinizi özledimmm........kanewan içindeyimm yarimin peşindeyimmmm.. her neyse neyselerimizde görüşüşmek üzere eywallah 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mesut_21
~mã§êKê~
Atılgan öğrenci

...ZelZele...
|
 |
« Yanıtla #99 : Nisan 19, 2007, 01:33:26 ÖS » |
|
elim hizmetındedir kirwe...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|