ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 93
|
 |
« Yanıtla #75 : Nisan 02, 2007, 11:47:29 ÖS » |
|
Sensizlik ağrısı zorluyor kalbimi
Geceler düşmanım, geceler belalım.
Seni düşünmekten alamam kendimi
Karanlıklara dalar hayalini kurarım.
Kimse anlamaz beni, bilmez içimi
Konuşmak, gözlerine bakmak için seni ararım
Bilsen okadar çok seviyorumki seni
Artık aya, yıldızlara, batan güneşe düşmanım
Senden uzaktayım !
Yapayalnızım !
Paramparçayım !
Kaç gündür göremediğim o tatlı bakışını özledim! Hayal Gözlüm
Çıksam boş sokaklara haykırsam ismini
Duyamazsın,....., duyuramam sesimi
Kızma bana neolur.Ne bu sitem deme
Napıyım, Seviyorum Seni !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #76 : Nisan 03, 2007, 12:00:50 ÖÖ » |
|
geceyi sigdirdim icime birde seni gece mi kara senden sen mi karasin geceden gonlümde cevabini bulamadim geceleri yildizlar süsler seni neyle süsleyeyim bilemedim ayi`mi kondursam yüzüne günesi mi dogdursam gözlerinde bir kara yelsin gönlümde estireyim mi boran boran -(¯`v´¯)-»**~Hayal~GözLüm~**---(¯`v´¯)-»
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #77 : Nisan 03, 2007, 08:07:23 ÖS » |
|
SEVMEKMI? HIC**TANIMADIM** YA GÜLMEK? COKTAN**UNUTTUM** YASAMAKMI? **BOSVER** ASK NEMI? BÜYÜK BIR**YALAN** MUTSUZLUKMU? O, BENIM**DÜNYAM**
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #78 : Nisan 04, 2007, 12:13:45 ÖS » |
|
Doğmaz güneşim Gözlerim yaşla,dolar Saçıma aklar düşer,yaşamın tadı olmaz Sen olmazsan umutsuz yaşarım yer yüzünde Mana vermez hiç,birşey Sen olzamsan isteksiz yaşarım dünyada İsyan ederim hayata yumulurum ezilir mahf olurum Kıyarım bu canıma Sen olmazsan...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #79 : Nisan 04, 2007, 06:15:13 ÖS » |
|
Ağla Yaralı Kalbim Hepsi Yalan Ağla Bir Avuç Küldür Elde Kalan Yaralı Yaralı Yaralı Kalbim
Dokunduğun El Yalan Sakındığın Gül Yalan Sel Akar Umulur Geliye Kalan Yaralı Yaralı Yaralı Kalbim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #80 : Nisan 04, 2007, 06:20:27 ÖS » |
|
Yine kederliyim yine yuvamda Ümitlerim kırık gönlüm gamda Yaşama istegimi yittirdim bilesin Çünkü kalbim yaralı
Kahkahan gelirdi uzak köşeden Bir eser kalmadı eski neşeden Yastayım anla ey muhacir kalbim yaralı
Kalmadı içimde sevgiye meyil Anlasan şaşarım derin derin Kimler bilmiyor ki kanayan yaramı Dünyam karardı yitirdim yarınları
Umudum bitmez bunu bilesin Hayellerim tükenmedi üzülmeyeyesin Yinede dünyam degişti sayende Kalbim hep yaralı içimde .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #81 : Nisan 05, 2007, 01:24:45 ÖÖ » |
|
gecenin ilerleyen saatleriydi... yelkovan başını akrebin omzuna yaslamış, uyukluyordu adeta... dışarısı öyle karanlıktı ki, yalnızca birkaç yıldızın sönmüş ışığı vardı. ve ben... ben ışığımı kaybetmek üzereydim!
gece durmadı, sustu sadece... kımıldamadı saat uzun bir süre, yanıyordu sanki delicesine... söndüren hafif bir esinti, seni takip etti, baktım! kalktım! sordum! gitmesen? olmaz dedin, gece korktu! gitmeni hiç yediremezdi, boğuldu, sadece sustu ve kaldırdı başını göğe dedi ki bana sessizce, küçükken yıldızlar vardı bu gökte... bir göğe baktım bir geceye, sözün geldi o an dilime diyemedim... içim öyle karanlıktı ki, yalnızca birkaç yıldızın sönmüş ışığı vardı. ve ben... ben gidişini seyretmek üzereydim!!
gözün ilişti o an gözüme işığımı aldığım o gözlerin... bakamadım.... canlanıyor zihnimde bakışların İçimi kıpırdatan kalp ritmimi değiştiren bakışların bakamıyorum...
gitmeni yediremiyordu gece susmuştu... yalnızca sönmüş rüzgarların hafif esintisi vardı...
gece baktı bana gizlice karanlığını kokladığım gece... göremedim... ölüyordu zihnimde susuşları! içimi parçalayan, beni benden alan ıssızlığını gecenin koklayamıyordum...
ben öyle durdum sessiz, kimsesiz susmuştum... yalnızca içimde kopan fırtınaların delirten gürültüsü vardı...
bana bırakmıştım beni yalnızdım.... hayalinle başbaşa bırakmıştın ama sensizdim....
işığımı aldığım gözlerin yoktu... sen yoktun! kağıt ve kaleme sarıldım çaresiz, akıttım içimi. mısralarda... kelimelerle, nokta ve virgüllerle...
ben öyle yazdım durdum, sensiz... coşmuştum... yalnızca coşmuş duygularımın oynattığı kalemim vardı... yalnızca sönmüş duygularının acıttığı "ben" vardı...
hafif bir esintiydi başucumdaki, radyoda içli bir şarkı beni anlatan, yıldızlar sönmek üzere olan, ve senin gözlerin aldatan; utandılar halimden, sordular! "susun!" dedim yaşlı gözlerle dokundum resmine gözlerim tutuştu... coşmuştuya duygularım, iki damla yaş aktı ağladım, erkek olamadım.. akan yaşlarla kalem durdu kağıt ıslaktı, kalem ıslandı; gece ıslaktı, şarkı ıslandı...
yarama bastım yıldızların ışıltısını, gecenin kokusunu, saatin suskunluğunu, ve seni! beni ben yapan sersemi, beni yakan gizemi, içimin güneşi gözlerini, lanetledim ben kendimi! şarkı mahsunlaştı, kalem oynamaya başladı, gece huysuzlandı, saat ise can içre sızı; seni benden aldı... bana derin bir yara bıraktı...
kalem suskun kaldı, oynaştı ak sayfayla.. şarkı bir çılgın, yarama bastı ve dedi, yok mu yaranın merhemi? bir şarkı kalmıştı konuşmadığım, bir şarkı kalmıştı bana dokunmayan... anlattım uzun uzun bırakıp kalemi! şarkı güldü, saat durdu, gece soldu, yıldızlar boğuldu, rüzgar sordu, "nerede?... neden bir yerlerde?.."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #82 : Nisan 05, 2007, 01:40:45 ÖÖ » |
|
Bir gece yarısı uyanıp uykudan Göz yaşlarını sildin mi sen Rüyalarında beni görüp Benim için ağladın mı sen
Bir gece yarısı kalkıp sıcak yatağından Benim yokluğuma ağladın mı sen Pencerenin önünde oturup Yağmurla birlikde benim için ağladın mı sen
Bir gece yarısı bırakıp tatlı uykunu Oflar çekerek bensizliğe isyan ettin mi sen Yanaklarından yaşlar süzülüp Sensizim deyip göz yaşlarına boğuldun mu sen
Yanarken ben hasretinle Düşündün mü beni bir kere Ama HaYaL GözLüM Ben senin için hergece göz yaşı döktüm.....
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 05, 2007, 01:43:25 ÖÖ Gönderen: resul »
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #83 : Nisan 05, 2007, 02:02:02 ÖÖ » |
|
Yine sensiz geçen bu gecemde Göz yaşlarım benimle birlikte Elimde senin resmin Dalar giderim yine eski günlere
Hayat sevince,sevilince güzelmiş Ben sevdim sevilmedim Bu yüzden bütün umutsuzluğum,kırgınlığım Birtek ona nefretim
Sevdiğinin yolunu beklemekmiş zor olan Sevilmeyi ümit etmekmiş beni ağlatan Geceleri ağlarımya ben hani Yıldızlar şahidim olsun diye belkide...
Zaten birtek onlar şu karanlık gecemi aydınlatan Birtek onlar ben kaybolmuşken yol gösteren Sadece onlar bana sevmeyi öğretip , Sevilmeyi beklememi söyleyenler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #84 : Nisan 05, 2007, 02:44:14 ÖÖ » |
|
Ben duygusal adamım Kanamam o işlere Ben duygusal adamım Sensiz yaşayamam işte
Ben dugusal adamım Anlatamam aşkımı kimseye Ben duygusal adamım Kelimeler yetmez sevgime
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #85 : Nisan 05, 2007, 03:07:42 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #86 : Nisan 05, 2007, 12:02:39 ÖS » |
|
Sözlere inanmadığı için Aşk' a inanmadığı için Kendine inanmadığı için Yüreğine sitem
Seni dünyası yapıpta Dünyayı yıkamadığını görünce Utanmadan hala yaşayan Yüreğime sitem...
Her günümü zehir ettiği için Yaşamayı haram ettiği için.. Sitemdir bu sitem.. Seni benden ayırdığı için annene sitem..
sahipsizlik için.. karşı gelememezlik için asalak gibi yaşamak için dünyaya.. insanlara sitem..
Sitemse al işte sitem.. Yüreğimi sana emanet ettiğim için KENDİME SİTEM...!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #87 : Nisan 05, 2007, 11:38:20 ÖS » |
|
Bu gece yine ağladım :'( :'( yokluğuna.. Gözyaşı damlalalarım sızarken :'( :'( dudaklarıma doğru, tuzu dilimdeki yarayı yaktı biraz daha... Bu gece yine ağladım sensiz şarkılarla... hayatı ezmek yok etmek istedim son bir kez daha ... neden bilmiyorum ama yine ağladım isyan edercesine... sitem etmek istedim içimden bişeylere bağıra çağıra ...
Belkide gözyaşlarım benim yerime tüm hakaretleyi bağırmıştır avazı çıktığınca.. Bu gece bir kez daha ağladım sensizliğime, sessizliğime sessizce... Bu isyanım sana-(¯`v´¯)-»**~Hayal~GözLüm~**---(¯`v´¯)-»
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #88 : Nisan 06, 2007, 01:16:38 ÖS » |
|
Bir kagida, bir kaleme siginmak, Seni misra misra yazmak, Seni anlatmak ne zor sey, Duygular dile gelmek istiyor... Alfabede yolculuga çiktim, Seni harf harf toplamak, Cümleler kurmak, hecelemek, Seni kagida dökmek ne zor sey... Hayal gözlüm, ay isigim, Birtanem, yüregime sigmiyorsun, Seni sevmek, SENSIZ OLMAK NE ZOR SEY !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #89 : Nisan 06, 2007, 01:29:37 ÖS » |
|
seviyorum onu kimsenin sevmedigi kadar.ozluyorum onu kimsenin ozlemedigi kadar .Tapiyorum ona kimsenin tapmadigi kadar.Belki canimdan belki kalbimden cok seviyorum.Anlatamiyorum onu ne kadar cok sevdigimi.Aslinda cok yakinimda belki cok uzagimda.Benim ona olan sevgim her seye bedel.belki pazara belki mezara goturur beni.ama tek emin oldugum olumune bir sevgi.Seni coooooooook seviyorum.-(¯`v´¯)-»**~Hayal~GözLüm~**---(¯`v´¯)-»
Haykırdım alem duydu Ağladım eller sordu Bir tek sen, bir tek sen duymadın Bir tek sen, bir tek sen sormadın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #90 : Nisan 06, 2007, 11:11:45 ÖS » |
|
Asigim sana dedim aldirmadin Askimdan biran olsun yanmadin Seni sevmiyorum dedigim zaman, donup yuzume bile bakmadin.
Yine aksam oldu gecebitmez Yuregimdeki sizi dinmez O yar sevg nedir bilmez Seven nedense hic sevilmez.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #91 : Nisan 07, 2007, 11:04:08 ÖÖ » |
|
Yastığına senin sarılıp kokunla uyumuşum. Üstüm açılmış,üşürken sabah olmuş. Uyan dedi bir ses,uyan,o burada. Uyandım,aradım.Bulamadım.
Suçum neydi?Neden böyle oldu?
Bu sabah bir umut var içimde;nasıl olsa geri gelirsin diye. Her şey yerli yerinde yine. Bu sabahların bir anlami olmalı.
Koltuğuna senin kıvrılıp,hayalinle uyumuşum. Camlar açık kalmış,ürperirken sabah olmuş. Uyan dedi bir ses,uyan,o burada. Uyandım,aradım,bulamadım.
Bu sabah bir umut var içimde;nasıl olsa geri gelirsin diye. Her şey yerli yerinde yine. Bu sabahların bir anlamı olmalı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #92 : Nisan 07, 2007, 10:28:32 ÖS » |
|
bir garip hüzün çöker insana el ayak çekilince tek başına kalırsın dünyada etraf sessizleşince...Geriye dönük yaşananlar aklına gelir o anda gözünde damla damla yaş :'( :'( akar kimse seni görmez :(yıldızlardan başka o anda yıldızlara dertleşirsinn..Biliyormusun ben hergece böleyim ağlar ağlar sessiz ce sabahı beklerim..Diyeceksiniz niye elbet bunlara bir sebep var...Bunlar tek sebep hayal gözlüm evet sensin be .-(¯`v´¯)-»**~Hayal~GözLüm~**---(¯`v´¯)-»SAKIN BANA UNUT DEME ÇÜNKÜ BU KALP SENİ UNUTMAK İÇİN SEVMEDİ Biliyomusunuz hiç hafta sonlarını sevmiyorum 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 07, 2007, 10:42:27 ÖS Gönderen: resul »
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #93 : Nisan 11, 2007, 11:48:08 ÖS » |
|
Seni ne çok sevdim ben. Ne çok gözyaşı döktüm :'( :'( senin için. Geceleri sen yatağında meleklerin kanatlarıyla uçarken ben penceremin önünde senin rüyana girmek için dua ederdim. Bir bakışına, bir dudak kıvrımında titreşen gülüşüne ulaşmak için dünyanın bütün çiçeklerini önüne sererdim. 
Şiirler, şarkılar, sevgiler içimde tutuşan bir ateş, onun yangınında senin için kül kesildim. Ağır hastalar geceyi zor geçirir. Sabahı bekler kırgın yürekler, hasta umutlar, yalnız ruhlar. Yalnızdı gecelerim. Hastaydı gecelerim. Kan kaybından giden bir yaralı gibi umarsızdı gecelerim. Bir uçurumun kenarına beni taşıyan karabasandı gecelerim. Adına yalnızlık dedim. Sensizlik dedim.. Sen beni bilmedin, beni tanımadın, beni sevmedin.. Bu bir ölümdü, bu bir fermandı .. Bıçak kesmez artık beni, ip asmaz. Yaşamak mümkün değil, yalnızlık karanlık kapılarıyla üstüme kapandı. Amansız acılar içindeyim.İnan ki kimseyi seni sevdiğim kadar sevmedim.......-(¯`v´¯)-»**~Hayal~GözLüm~**---(¯`v´¯)-»Karşılıksız sevginin esiri oldum Sevdim,sevdim hiç sevilmedim Ağladım,isyan ettim,hiç gülmedim Suç bendemi KARŞILIKSIZ SEVDİM
Ağlıyorum derdimi bilen yok Umutlarımı sürdüren çok Ben hiç gülmedim Suç bendemi KARŞILIKSIZ SEVDİM
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 12, 2007, 12:06:57 ÖÖ Gönderen: resul »
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #94 : Nisan 13, 2007, 12:33:41 ÖÖ » |
|

Ben seni kocaman bir yürekle sevdim. Gözlerim değil, yüreğimdi seni gören. Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun yüreğime. Bir başka yerde olamazdın zaten. Sen, benim en değerli yerimde, yüreğimde olmalıydın, orada kalmalıydın. Çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek, ilk kez bu kadar kolay kabullendi seni. Herhangi bir konuk değildin artık. Bu yüzden ne ağırlama faslı vardı, ne de uğurlama. O yüreğin gerçek sahibiydin.
Şimdi sonbahar, kışa giriyoruz ya... Ben dört mevsim baharı yaşadım seninle. Çiçek çiçek açtın yüreğimde. Gökkuşağı zayıf kaldı, senin renklerin karşısında. Taze bir yaprak gibi yeşildin. Açelya idin pembeliğinle. Üzerine çiğ taneleri düşmüş sarı güldün. Kırmızıydın bir ateş gibi. Ve maviydin... En çok bu renkle anmayı sevdim seni. Denize tutkundum, denizi sensiz, seni de denizsiz düşünemedim.
Seni severken dünyayı da sevdim ben, insanları da... Kendime bile dar gelirken, içinde herkese yer olan bir hayatın sahibiydim artık. En kızgın, en tahammülsüz olduğum anlarda bile, seni düşünmek yetti bana. İçimdeki sevinç yüzüme yansıdı, güldüm. Beni öylesine güldüren senin sevgindi ve ben kaygısız, içten gülüşün ne demek olduğunu, nasıl güzel bir şey olduğunu anladım seninle...
Her şeye rağmen sevdim seni. Güçlüydüm ve aşamayacağım hiçbir zorluk yoktu. Koca bir kente, koca bir ülkeye kafa tutabilirdim. Sen elimden tuttuğunda, patlamaya hazır bir volkan gibi hissederdim kendimi. Menzil sendin ve ben o menzile ulaşmak için önüme çıkan her şeyi yok edebilirdim. Sana ulaşmamı engelleyecek her şeyi eritirdim, kül ederdim. Sana ulaştığımdaysa sakin bir göle dönüşürdüm. Ve o göle bir tek sen girebilirdin.
Sevdim ve hayrandım da... Her halin çekti beni. Duruşunu, uyumanı, gülmeni, kızmanı, şaşkınlığını, saflığını, kurnazlığını, çocukluğunu, olgunluğunu sevdim. Sesini de sevdim suskunluğunu da. Küçük oyunlarını, kaprislerini, sitemlerini, korkularını sevdim. Seni ve o doyumsuz sevdanı, uçarı sevdanı anlatacak kelime bulamadım çoğu zaman. Sığmadın cümlelere ve hiçbir cümle seni yeterince tarif edecek kadar derin olmadı.
Seni severken yorulmadım. Çünkü sen yaşam kaynağıydın. Her gün yenilendim. Seninle çoğaldım, büyüdüm. Eksik kalan neyim varsa tamamladın. Ölmeyecektim çünkü sen ölmezliğin ta kendisiydin.
Sevdim işte ötesi yok...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #95 : Nisan 13, 2007, 10:48:24 ÖS » |
|
seviyorum seni ben cok anlatacak gucum yok bir baksan gozlerime konusacak halim yok
]..-(¯`v´¯)-»**~Hayal~GözLüm~**---(¯`v´¯)-»
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #96 : Nisan 15, 2007, 12:10:06 ÖÖ » |
|
Karşılıksız sevdim ben seni...Karşılıksız...Hiçbir şey beklemeden...Sadece güler yüzüne bakarak sevdim...Ona hasret kalmamayı dileyerek...Gülen gözlerine vurularak sevdim...Çizdiğin portreyi değil, sakladığın çocuğu sevdim...Ağır abi rollerine özenerek oluşturduğun kişiliği değil içine gömdüğün cevheri sevdim... Karşılıksız sevdim ben seni... Gülüşünü sevdim...Utanmanı bazen... Yüreğindekileri sevdim...Kurduğun cümleleri, kullandığın sözcükleri sevdim...Dinlediğin şarkıları sevdim...Karşılıksız sevdim ben seni...Kazara tenime dokunmanı...Dokunduğunda içimde uyandırdıklarını sevdim...Yastığıma karışan teninin kokusunu sevdim...Sohbetini sevdim...Susmalarını...Kızınca yüz çevirmelerini sevdim...Karşılıksız sevdim ben seni...Sessiz gelişlerini sevdim... Veda edişlerini...Uyurken ki halini sevdim...Uyandığında ki mahmurluğunu... Gözündeki çapağı sevdim... Severken, sevilmeyi beklemeden sevdim... ..Ben karşılıksız sevdim seni....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #97 : Nisan 15, 2007, 01:12:15 ÖS » |
|
Ağlattı beni kader Güldürmedi Derbederim derbeder şu yaralı kalbime bunlar yeter isyanım var ben gider allahım sana değil hayata isyan ediyorum kimse anlamıyor anlatamıyorum 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 15, 2007, 01:13:52 ÖS Gönderen: resul »
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #98 : Nisan 16, 2007, 12:15:31 ÖÖ » |
|
Sen Hiç Sevdinmi Senin Olmayan Birini Sen hiç duydun mu baska bir yüregi kendi gögsünde atar gibi... Üzüldün mü, yanaklarindan süzüldü mü hiç bir baskasinin gözyaslari... Yabanci hiçkiriklar gelip dügümlendi mi gögsünde... Düsündün mü geceleri... senin olmayan rüyalar gördün mü... senin olmayan birini sevdin mi? Gökyüzüne baktin mi , yildizlar düstü mü günes dogdu mu her gecenin sonunda ? Uyandin mi baska birinin sabahina? Hiç sevdin mi sen, Duydun mu baska bir yüregi kendi gögsünde atar gibi... Gülümseyisini hissettin mi belli belirsiz senin dudaklarindaymiscasina yakin... Sicak... Hiç sevdin mi senin olmayan birini? Senin olmayan bir sehirde, bir gecede, bir bedende yasadin mi hiç? Sen hiç gerçekten sevdin mi senin olmayan birini ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #99 : Nisan 16, 2007, 12:49:20 ÖS » |
|
Sen olmasan da, hayalin vardı, Sen olmasan da, şarkılar vardı, Seni hatırlatan... Sen olmasan da, her dakika aklımdaydın. Ben seni sensiz sevdim... Ben seni severken Sen yanımda yoktun ki! Ben seni özlerken Sen bilmiyordun ki! Ben seni sensiz sevdim... Sen yokken bakışların vardı Beynime kazınmış Nereye baksam oradaydılar, Ben seni sensiz sevdim.. Göremesem de, rüyamdaydın, Sevmesen de, kalbimin derinliklerindeydin Ve kimse seni oradan çıkaramayacak. Sen bile! Ben seni sensiz sevdim... Sen olmasan da, hayalin vardı, Sen olmasan da, şarkılar vardı; Seni hatırlatan... Sen olmasan da, her dakika aklımdaydın. Ben seni sensiz sevdim... Sen olmasan da,yıldızlar vardı, Sen olmasan da,bulutlar vardı, Sen olmasan da,günbatımları vardı, Sen olmasan da,denizler vardı... Ben seni sensiz sevdim... Aslında sen hep vardın, Aynı şehirde,aynı sokakta, “Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum”ama; Ben seni sensiz sevdim... Ne olurdu sende beni sevseydin? Ne olurdu bu kadar gözyaşı dökmeseydim? Ama inanıyorum ki sen uyandıracaksın beni, Hani kıyamet koptuğunda... Ben seni sensiz sevdim... Neden sevdim bilmiyorum ama çok sevdim!!! ..-(¯`v´¯)-»**~Hayal~GözLüm~**---(¯`v´¯)-»
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|