ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 93
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 23, 2007, 12:34:13 ÖÖ » |
|
22 mart saat 23:33 seeviyorum seni hayal gözlüm
Seviyorum seni ekmeği tuza banıp yer gibi Geceleyin ateşler içinde uyanarak ağzımı dayayıp musluğa su içer gibi Ağır posta paketini neyin nesi belirsiz telaşlı, sevinçli, kuşkulu açar gibi Seviyorum seni denizi ilk defa uçakla geçer gibi Iğdır'da yumuşacık kararırken ortalık içimde kımıldayan birşeyler gibi Seviyorum seni Yaşıyoruz çok şükür der gibi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 23, 2007, 12:37:59 ÖÖ » |
|
Ne güzel şey seni seviyorum demek Sevdiğini söyleyebilmek ne güzel Her baharda gece gündüz her saniye Seni seviyorum Seni seviyorum Seviyorum seni diyebilmek ne güzel
Bir kere sevdaya tutulmayagör Ateşlere yandığının resmidir Aşık dediğin mecnun misali kör Ne bilsin alemde ne mevsimidir
Çünküsü yok nedeni yok sevmenin Zamanı hiç yok, dakikalar zaman üstü Utangaç bir gecenin kucağında Yağmurlar vuruyor pencereme Aşkın vuruyor kalbimin kıyılarına Gecenin bu çıldırtan yalnızlığında Aşkın ayak seslerinin duyuyorum yüreğimde Ve hasretin içimde Seni seviyorum Sesinin duymak istiyorum uyumadan önce Sabahlara kadar konuşmak Hiç kapatmamak telefonu Aynı düşlere uyumak sonra Ve uyanmak aynı güneşe
Bir kere sevdaya tutulmayagör Ateşlere yandığının resmidir Aşık dediğin mecnun misali kör Ne bilsin alemde ne mevsimidir
Daha bir güzelleştim son günlerde Gözlerimin içi parlıyor Kabıma sığdıramıyorum aşkı Gülmek geliyor içimden Sokaklarda koşar adım yürümek Tanıdık tanımadık herkese selam vermek Merhaba ülkemin güzel insanları Hepinize hepinize merhaba Sizi de seviyorum Yağmuru, denizi, kokusunu toprağın Gökmavisinde güvercinleri, martıları Dağ eteklerinde gelincikleri seviyorum ateş kırmızısı Bin dallılarıyla köy kızlarını Ve elleri hamur kokan anaları Hepsini sende seviyorum Seni seviyorum Bir kenara mahsun çekilen içim Yemeden içmeden kesilen içim Sensiz/yarsız uykuyu haram bilen için Ayrılık ölümün diğer ismidir
Senin sevdiğin gibi topluyorum saçlarımı Siyah kazağımı daha çok yakıştırıyorum kendime Ve daha çok seviyorum limonlu çayı Senin sevdiğin herşeyi seviyorum Türkülerini memleketinin Feneri ve kara kartalı senin için Davamızı ve şiiri sende seviyorum Seni seviyorum İyi ki doğdun İyi ki varsın Doğum günün kutlu olsun Seni çok seviyorum Seni çok seviyorum
Yaşamaksa seni sevmek Ben hiç ölmedim Seni seviyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 23, 2007, 07:18:28 ÖS » |
|
Çıkmaz bir sokakta yürüyüşte yüreğim; Yaşadıklarım ve yaşayamadıklarım, Duygularımın karmaşalığı, Cevapsız kalan sorular yada anlamsız cevaplar… Oda kendince bir çıkış yolu arıyor belki? Kendini kendince avutuyor… Karamsarlık,çaresizlik,umutsuzluk nedir bilmezken, Şimdi bunlarla dans ediyor. Acı çektiği ve hiçbir şey kazanmayacağını bildiği halde, Ona bu dansta eşlik eden zararlı partnerleriyle vedalaşmaya ve Bu dansı bitirmeye çalışıyor. Bitmeliydi,yapmalıydı Ve…… Biliyorum yüreğim verecek bir hesabım var sana Ama kendimi bulmam için bu gerçeği yaşamam Sana yaşatmam gerekiyormuş İnanıyorum ki; Beni gerçekten sevebilecek, Sende açılan yaraları sıcacık şefkatiyle sarabilecek, Ve seni hakkıyla taşıyabilecek, Seni gerçekten hak ettiği için sahip olacak Bir yürek elbet olacak yüreğim Elbet olacak….
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #28 : Mart 24, 2007, 12:26:15 ÖÖ » |
|
23 mart saat 23:25
yine uykuya hasret hayal dolu gözlerim bitmeyen bekleyişle yine seni düşlerim dinmek bilmiyor hasret, kalpte mazi sancısı yine ağlattın beni gecenin bir yarısı
sessizliğin sesi oldun yine dört bir yana doldun bırak artık bırak beni, sen bana yabancı oldun
seçtiğin şu zamana bak çoktan çekildi el ayak gel de benim halime bak gecenin bir yarısında
senin umrunda değil, bende bitmez bu sevda sordun mu hiç kendine "nerde, nasıl, acaba?" sence hevesti bitti, bende aşkın yarısı yine ağlattın beni gecenin bir yarısı
sessizliğin sesi oldun yine dört bir yana doldun bırak artık bırak beni, sen bana yabancı oldun
seçtiğin şu zamana bak çoktan çekildi el ayak gel de benim halime bak gecenin bir yarısında...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #29 : Mart 24, 2007, 07:46:21 ÖS » |
|
24 mart saat 18:45 senbeni sevmesen bile ben ben hep seni sevecem hayal gözlüm
Bir damla yaştın
gözlerimden süzülen.
acılı sevda üstüne
bir öyküydün
büyülü akşamların
karanlık kırıntılarında
son noktası olmayan.
Bırakıp gidiyorsun şimdi
yaşları gözümde
öyküleri kulağımda
düşleri uykularımda bırakarak.
Korkuyorum sensizlikten
şimdi herşey sen kokuyor
her yanda sen varsın
ve güneş güne doğuruyor seni
artık tüm kıyaslamalarım sen
bakışım, dokunuşum...
Gizli göz yaşlarım
süzülüyor senin bıraktığın
yürek yarama.
Çayımı yudumlarken
seni hatırlayacağım
her yudumda seni çekeceğim
her aldığı nefeste
dolacaksın ciğerlerime
sen değer vermesende sevgime
ben devam edeceğim seni sevmeye
ne deyim, hercai gidişine, yine de;
SENİ SENSİZ SEVMEKTE GÜZEL, BE GÜZELİM...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #30 : Mart 24, 2007, 07:51:44 ÖS » |
|
Eroin gibi girdin benim damarlarıma Çok kısa bir zamanda bağımlı oldum sana Önce tatlı sarhoşluk karşı koyamadım ki Sen olmadığın zaman inan yaşamadım ki.
Bu gönül artık kanmaz avunmaz hiçbir şeyle Deli divane olur ister seni her dem de Sensiz yaşayacaksam bu dünyayı istemem Senin muhabbetini başkasıyla değişmem.
Masadaki kadehle dertleştim uzun uzun Niye ben mahzunlaştım doldu içime hüzün Seni çok özledim ben ağladım için için Kimse bilmesin diye kahkahayla gizledim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #31 : Mart 24, 2007, 07:57:30 ÖS » |
|
Aç perdelerini gökyüzüme
Efsunlu saatlerde sıcaklığı vardı ellerinin,
Ben seni seçtim sevgilim,
Matemi olmayan bir bedenden,
Aşkına aşkımı katarak geçtim,
Gördüm ellerinde hüzün,
Bir tutam sevda ile gülen yüzün vardı,
Çocukluğun vardı,çocukluğum gibi,
O masumluğun bana hep yüreğini anlatırdı,
Ve ben özledim seni durmadan sevgilim,
Yokluğuna yağan her yağmurda kendimi,
Aşkına karışan sensizlik bildim,
Durduğum yerde ıslanıyor şimdi gözlerim,
Ben seni seçtim sevgilim,ki sen,
Hasret çeken gecelerimde yüreğime bir büyüsün,
Aç perdelerini aşk'ın,kaldır gökyüzünü,
Seni sevdiğimi Iğdır görsün,
Ve duy ama inanma,
Ne dostunu dost,ne düşmanını düşman bilir bu dünya,
Aşkla başlar hayat,aşkla biter her düşen gibi sevdaya,
Ben seni sevdim sevgilim,seni seçtim,
Ve yazacak aşkı olmayan bir şair gibi değil,
Yüreğim bilerek başladım şiirlerce seni anlatmaya,
Suskunluğu tanımazsın sen benim bildiğim,bu yüzden,
Sen kalacaksın hayatım boyunca değer verdiğim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #32 : Mart 24, 2007, 08:06:51 ÖS » |
|
Seviyorum diyebilmeli insan, kucak açmalı uçsuz gökyüzüne,
Sevdasını sayfalara değil gönlüne yazmalı sevdiğinin,
Yazarken narin olmalı yüreği, inciltmemeli sevdiğinin gönlünü,
Kalem değil hislerini kullanmalı,
Mürekkep yerine gözyaşlarını kullanmalı sevdasını yazarken
Gece olmamalı, güneş batmamalı bu sevda üzerine, ay gündüzde doğmalı,
Sevdaları sözlere sığdırmamalı, anlatmalı gözleriyle,
Kırmalı gönül zincirlerini, kaldırmalı prangaları
Özgür olmalı bir kuş gibi sevdaları,
Kanatlandığında sevdiğine uçmalı hisleri
Ağlayabilmeli sevdasını yaşarken
Ve haykırmalı hayata
Ben seni seviyorum, Ben seni seviyorummmm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #33 : Mart 24, 2007, 08:13:40 ÖS » |
|
Sen ki;beni sandın bir serseri yürek,
Anlamadın beni,bana sensizlikti ölmek.
Sen ki yaraşmadın sevgime,durdun ürkek ürkek,
Anlamadın beni,bana sensizlikti ölmek.
Nice günler,göz kapadım seni düşleyerek,
Her gece rüyalarımda sayıkladım seni,üşüyerek,
Uçurum gözlerine anlattım nağmelerimi hece hece,
Ne sen anladın beni,ne de karanlık gece…
Seni bulduğum vakit,artık ıraktı bana gece,
Sen vardın artık,seni yapacaktım gönül tahtına ece,
Ardına bile bakmadan giderken,bırakıp beni öylece,
Anladım,Bana Sensizlikti Ölmek…
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #34 : Mart 27, 2007, 12:27:09 ÖÖ » |
|
27 mart saat 00:27
Dönemem terk ettiğim hiç bir yere Dolaşıp duruyorum sokaklarda Dilimde o son duam Ben hiç kimseyi bu kadar sevmedim ki Sonsuzluk gibi çıkıyordu Bu söz içimden Umutsuz bir yakarış gibi Hiç bitmeyecek bir hasret gibi Ben hiç kimseyi bu kadar sevmedim ki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #35 : Mart 27, 2007, 12:35:27 ÖÖ » |
|
SevgiLi katilim ... en son dün akıttın kaLan son iki damLa gözyaşımı ... nasıLda gözLerini kırpmadın anLayamadım eLLerin biLe titremedi hepsini boşverde ... sözLerin .... çok soğukkanLıydın ...
sevgiLi katiLim ... onca zaman nasıLda sakLadın kendini ... hiç şüphe duymadım güvenim hiç azaLmadı sana karşı akLımı düşünceLerimi ve kaLbimi fethettin adeta ... asLında öLümüm senin dizLerinde oLsun isterdim hep ama ELLERİNDEN DEĞİL ... kanattığın kaLbim son kez çok kırıLdı inan ....
sevgiLi katiLim ... hani güLümseyişin yokmu yüzüne en çok yakışan ... hani gamzeLErinde hayat buLuyorum demiştim ya ... hani kaLbim orda atıyor demiştim gözLerin için ... yaşadığımı hissediyorum onLara bakarken ... şimdi onLAra baka baka öLümü hissetmek ne acı ...
sevgili katilim .... yağmurLu bir gündü hani hani sen titriyordun soğuktan ... bense kıyamamıştım sana hani ... montumu vermiştim üstüne sen ısLanma diye ... sense utana sıkıLa aLmıştın hani ... bi insan bu kadar mı güzEL oynar roLünü ... öLümüm hep dizLerinde oLsun derdim ya sana ne güzEL öLüm derdim ... dizLerinde öLmek isterdim ... eLLErinden DeğiL ....
sevgili katilim .... dün katLEttin kaLan son iyi niyetLerimi sana karşı yerLebir ettin kaLbimdeki sarayı ey sevgiLi katilim .... oysa ne çok sevmiştim seni ... gözLerinde yaşamayı hissediyordum ... şimdiyse BİR ÖLÜM KADAR SOĞUKLAR ... İÇİMİ ACITIYOR BAKIŞLARIN ... KANIYORUM .... GÖZLERİNDE ÖLÜYORUM ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #36 : Mart 27, 2007, 12:37:30 ÖÖ » |
|
İmkansız birini sevdim Gözlerinde hüzün olan, İmkansız birini sevdim, Ellerindeydi kalbim. İmkansız birini sevdim, Sanki O’da bir gün severmiş gibi. İmkansız birini sevdim, Benden çok uzaklarda.... İmkansız birini sevdim, Anılarımın en özeli. İmkansız birini sevdim, Yanındayken kalbimin güvercin olduğu. İmkansız birini sevdim, Bir gün gideceğini bilerek. İmkansız birini sevdim, Bana cennetin kapısını gösteren. İmkansız birini sevdim, Hayallerimde büyüttüğüm. İmkansız birini sevdim, Sadece bir nefes alış süresinde. İmkansız birini sevdim, Kendimi unuturcasına... İmkansız birini sevdim, Bugün seslense döneceğim, İmkansız birini sevdim, Bana asla gel demeyecek, İmkansız birini sevdim, Hala geleceğini beklediğim....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
кαя∂ιηαℓℓєя ℓσя∂υ
|
 |
« Yanıtla #37 : Mart 28, 2007, 11:08:41 ÖÖ » |
|
Resul alınıyorsan sil mesajı gitsin...  95 krs'unu sen al öğrencisin lazım olur... 
|
|
|
|
|
|
Fânîyim, fânî olanı istemem; âcizim, âciz olanı istemem. Ruhumu Rahmân'a teslim eyledim, gayrı istemem. İsterim, fakat bir yâr-ı bâkî isterim. Zerreyim, fakat bir şems-i sermed isterim...
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #38 : Mart 28, 2007, 11:10:15 ÖÖ » |
|
sevgili günlüğüm hani tanırsın siten havvanur var bilirsinn onun bu gece baya dertleştik saat 1 de sohbete başladık sabah 7 ye kadar devam ettik..vallah baya güzel oldu bu konuşmya...  havvanura tşk ve ayrıca leylaya da tşk çünkü havvanur ile tanışmamıza sebep olan leyla tşkler leyla... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #39 : Mart 28, 2007, 11:11:55 ÖÖ » |
|
Resul alınıyorsan sil mesajı gitsin...  95 krs'unu sen al öğrencisin lazım olur...  yok canım alınmıyorum keyfine bakk 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #40 : Mart 30, 2007, 01:35:37 ÖÖ » |
|
Ben ölürsem akşamüstü ölürüm Şehre simsiyah bir kar yağar Yollar kalbimle örtülür Parmaklarımın arasından Gecenin geldiğini görürüm
Ben ölürsem akşamüstü ölürüm Çocuklar sinemaya gider Yüzümü bir çiçeğe gömüp Ağlamak gibi isterim Derinden bir tren geçer
Ben ölürsem akşamüstü ölürüm Alıp başımı gitmek isterim Bir akam bir kente girerim Kayısı ağaçları arasından Gidip denize bakarım Bir tiyatro seyrederim
Ben ölürsem akşamüstü ölürüm Uzaktan bir bulut geçer Karanlık bir çocukluk bulutu Gerçeküstü bir ressam Dünyayı değiştirmeye başlar Kuş sesleri, haykırışlar Denizin ve kırların Rengi birdenbire karışır
Sana bir şiir getiririm Sözler rüyamdan fışkırır Dünya bölümlere ayrılır Birinde bir pazar sabahı Birinde sararmış yapraklar Birinde bir adam Her şeye yeniden başlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #41 : Mart 30, 2007, 03:08:27 ÖS » |
|
Beni benden alip giden Yüregimi talan eden Gencligimi viran eden Bir sevdaya düstüm neden Baharimi viran eden Bir sevdaya düstüm neden Günden güne eriyorum Ne yapayim bilmiyorum
Eritiyor beni beni Öldürüyor beni Bir sevdaya düstüm dostlar ben ahh
Gönül derdi cekilmiyor Hasret yakmis hic sönmüyor Sanki canimdan can kopuyor Bir sevdaya düstüm neden Günden güne eriyorum Ne yapayim bilmiyorum
Eritiyor beni Kahrediyor beni Bir sevdaya düstüm dostlar ben ahh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #42 : Mart 30, 2007, 04:46:35 ÖS » |
|
KaDerr zinCiRiyLe BaĞLaMıŞ BeNi BiLiyoRuM BaNa Dert ÇekTiReNi Al İsTerSen TaNRıM RuhsuZ BeDeNi ÇüNKi BeN YaNLış Bir YerDe DoğMuŞuM..
Her SözüNDe VaRDıR MutLuLuK yoLu SeNiNLe AşaRıM En BüYüK ZoRu Hiç GeLMeSe AşKınLa ÖmRüMüN SoNu YeNiDeN DoğMaKtıR SeNiNLe OLMaK..!!
BaşKaSıyLa GöRüRSeM Bir ÇıLGıNLıK YaPaRıM Bir KurşuN SaNa BiR KurşuN BaNA SeNiDe YaKaRıM,KeNDiMi YaKaRıM AteşLerE AtaRıM BiLiRSiN YapaRım..!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #43 : Mart 30, 2007, 11:01:37 ÖS » |
|
Herkes sussun şimdi Ben konuşacağım Anlamayana sevdamı Son kez anlatacağım
Gözlerine bakamadan titrediğim Beklerken Geceleri sabah ettiğim Varlığıyla güçlüyken Yokluğunda defalarca kırıldı bileğim
Belki kızacaklar Belkide küsecekler Ama bilsinlerki onsuz aldığım nefes Taşıdığım can haram
Gerçek aşkların doğru insanı Sevdim seni hayatımın anlamı Sen iste varya sen iste Durdururum şu yalan dünyayı Yakarım bu şehri,gezegeni Gece çıkan romantik dolunayı Ne olur gelde zindan etme bana hayatı Zannetmeki yalan yaşarım Ben bu ölümüne sevdayı
Her sabah içtiğim çayımda demsin Sensiz doğan her güneşte Gözlerimdeki kanlı nemsin Umutla doğan gündüzüm Geceleri huzur bulduğum gecemsin
Tek bir cümlenle yalan dünyayı Panayıra çevirirm Gözlerin gözlerimin olsun Yüz yıllık çınarı nefesimle deviririm Senin sayende ben Prenses DÜnyayı sevdim Hayatı sevdim İnsanları sevdim Son cümlemde senden Yalnızca tek birşey isterim Gel benim ol Sevdiğim ol Düşlerimi bıraktım Gerçeklerim ol...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #44 : Mart 31, 2007, 09:50:38 ÖS » |
|
Eğer senden bir an ayrı kalırsam, Adını hasret koy, hasret kalayım, Özlemlerle yansın içim her gece, Adını hasret koy hasret kalayım.
Uzansan yanıma dokunsam sana, Bir yatakta olsak yatsak yan yana, Sen şiir okusan ben ninni sana, Adını hasret koy hasret kalayım.
Aşkımız büyüsün yıldızlar kadar, Gecemiz görünsün, gündüzler kadar, El ele tutuşup olsak kafadar, Adını hasret koy, hasret kalayım.
Göz kırpmamda dahi göremez isem, Sesini bir anda duyamaz isem, Alnına bir buse koyamaz isem, Adını hasret koy, hasret kalayım.
Gözle kapak kadar ayrı kal sakta, Birlikte sahilde ufka dalsakta, Binlerce yıl hep beraber olsakta, Adını hasret koy hasret kalayım.
Kuş olup uçalım, kanatla vücut, Gidelim sevdaya, gel elimi tut, Hepsi gerçekleşse kalmasa umut, Adını hasret koy, hasret kalayım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #45 : Mart 31, 2007, 10:03:59 ÖS » |
|
Uykuların kaçar geceleri Bir türlü sabah olmayı bilmez Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında Ne çarşaf halden anlar, ne yastık Girmez pencerelerden beklediğin aydınlık Kapanır yatağına çaresizliğine ağlarsın Onun unutamadığın hayali Sigaradan derin bir nefes çekmişcesine dolar içine Sevmek neymiş birgün anlarsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #46 : Mart 31, 2007, 10:04:59 ÖS » |
|
Birgün anlarsın aslında herşeyin boş olduğunu Şerefin, faziletin, iyiliğin, güzelliğin Gün gelirde sesini bir kerecik duymak için Vurursun başını soğuk taş duvarlara Büyür gitgide incinmişliğin, kırılmışlığın Duyarsın Ta derinden acısını çaresiz kalmışlığın Sevmek neymiş birgün anlarsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #47 : Mart 31, 2007, 10:06:02 ÖS » |
|
Birgün anlarsın ne işe yaradığını ellerinin Niçin yaratıldığını Bu igrenç dünyaya neden geldiğini Uzun uzun seyredersinde aynalarda güzelliğini Boşuna geçip giden yıllarına yanarsın Dolar gözlerin için burkulur Sevmek neymiş birgün anlarsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #48 : Mart 31, 2007, 10:10:06 ÖS » |
|
Birgün anlarsın sevilen dudakların Sevilen gözlerin erişilmezliğini O hiç beklenmeyen saat geldi mi Düşer saçların önüne ama bembeyaz Uzanır gökyüzüne ellerin Ama çaresiz, ama yorgun, ama bitkin Bir zaman geçmiş günlerin uykusuna dalarsın Sonra dizilir birbiri ardınca gerçekler acı Sevmek neymiş birgün anlarsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #49 : Mart 31, 2007, 10:10:51 ÖS » |
|
Birgün anlarsın hayal kurmayı Beklemeyi Ümit etmeyi Bir kirli gömlek gibi çıkarıp atasın gelir Bütün vücudunu saran o korkunç geceyi Lanet edersin yaşadığına Maziden ne kalmışsa yırtar atarsın O zaman bir çiçek büyür kabrimde kendiliğinden
SENI SEVDIĞIMI BIRGÜN ANLARSIN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|