ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 93
|
 |
« : Ocak 12, 2007, 11:56:35 ÖS » |
|
 : 12.01.2007 Kimi zaman insan yazmak ister. Sadece yazmak...Belki onlarca satıra döker hislerini, ama göremez orada kendini; belki de tek bir kelimeyle paylaşmayı başarır herseyini...Ne olursa olsun paylaşabilmenin verdiği haz yoktur çoğu şeyde. Bazen yeni bir ışık görünür uzakta...Hepsinden daha parlak, hepsinden göz alıcı...Kimliği belli olmasa da, paylaşanla paylaşmak, sıradan satırlara bile o anlamı yüklemek, hayattan beklenilen tadı almaya yeter.. Hayat her koşulda paylaşmaya değer..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 06, 2008, 12:39:11 ÖS Gönderen: Resul »
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 18, 2007, 07:50:49 ÖS » |
|
SEVGİLİ GÜNLÜĞÜM ETKİLEDİĞİM BİR HİKAYEYİ SENLE PAYLAŞMAK İSTİYORUMMMM...  ::. ßir Aşkın ÖyKüsü .:: Bir kız ve bir delikanlı, bir motosikletin üzerinde 180 Km hızla gidiyorlar ve aralarında şöylebir konuşma geçiyor; Kız : Lütfen yavaşla, ben korkuyorum Delikanlı : Hayır, bak ne kadar eğlenceli Kız : Lütfen, lütfen, çok korkuyorum Delikanlı : Peki, beni sevdiğini söyle Kız : Seni çok seviyorum, lütfen yavaşla Delikanlı : Şimdi de bana sıkıca sarıl Kız delikanlıya sıkıca sarılır Delikanlı : Şapkamı alıp, kendine takar mısın? Başımı çok sıktı.. Ertesi gün gazetelerde şöyle bir haber çıktı: Motorsiklet Kazası; Motorsiklet, fren arızası nedeniyle, bir binaya çarptı. Üzerindeki 2 kişiden sadece biri kurtuldu. Gerçek ise şöyleydi; Yolun yarısında, delikanlı frenlerin bozulduğunu anlamış ama bunu kıza belli etmek istememişti. Bunun yerine, kızdan kendisini sevdiğini söylemesini istemiş ve kendisine son defa sarılmasını istemişti. Sonra da kendi ölümü pahasına, kızın başlığı takmasını ve hayatta kalmasını sağlamıştı. İşte gerçek aşkın anlamı da buydu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 22, 2007, 12:22:35 ÖÖ » |
|
sevgili günlüğüm yine dikkatimi çeken bir hikaye var sen le paylaşmak istyorum...  BU YAŞANMIŞ GERÇEK BİR OLAYDIR. Bi genç varmış, bi gün bir kasetçi dükkanına gidip bir cd almak istemiş. ama dükkandaki satıcı kıza aşık olmuş, kızı görmek için her gün dükkana gidermiş bi cd alırmış kız paket yapıp verirmiş, neyse, bunu ailesine ve yakın çevresine anlatmış, böle böle bi kıza aşık oldum diye, tabii çevresindeki herkes gidip bunları o kıza da söylemesi gerektiğini söylemişler. Ama çocuk çok çekingenmiş, bi türlü gidip söyleyemiyormuş, cesaret edemiyormuş, kendisine güvenmiyormuş, bir gün kesin kararını vermiş "bu gün gidip söyleyeceğim" diye. dükkana girmiş kız hoşgeldiniz demiş, çocuk hoşbulduk falan demiş amma sanki dili tutulmuş gibi kıza söyleyememiş, ve bir cd daha almış paket yaptırmış ve çıkmış, aradan günler geçmesine rağmen çocuk bir daha dükkana uğramamış, kız merak etmiş tabi, nooldu niye gelmiyo diye, dayanamayıp kız çocuğun evine gitmeye karar verir. Eve gider kapıyı çalar kapıyı çocuğun annesi açar, buyrun der; resul (tabi burda başka isim vardı "faruk")burdamı oturuyor der. annesi evet diyince kız böyle böyle ben kasetçi dükkanında çalışıyorum resul uzun zamandır gelmedi bi şeymi oldu acaba der. annesi aaaaahhh kızım o kız senmisin der. oğlum seni çoook seviyordu amma bi türlü söyleyemedi sana, sonunda buna dayanamayıp kendisini odasında astı der. kız; ne diyosun sen teyze der, peki aldığı cd leri ne yapıyordu. annesi; odasında duruyor der. kız odaya gider hemen, bi bakar ki cd lerin hiç biri açılmamış paketin içinde duruyor. paketleri açar ve annesine gösterir, kız her cd paketinin içine; seni seviyorum, ne zaman buluşacağız, ben sensiz yapamam, diye notlar koymuş, ama artık çok geç...............
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 13, 2007, 12:46:38 ÖÖ » |
|
ben kimseyi senin kadar düşünmedim bu kadar agırbaşlı olmadım. seninle herşey degişti. senin gelmenle benim kurumuş kalbime sevgi yagmurları yagdı ve sana olan aşkım yeşermeye başladı senin habersiz kaldıgım an kalbimden yetişen aşk yeşillikleri boynunu bükmeye başlıyor....
herkes bana degiştin diyor soruyorum nasıl bir degişim kimseden cevap gelmiyor ama ben de ne oldugunu biliyorum ben Zor bir aşkın adamı oldum ve bunla gurur duyuyorum dedigim gibi aşkım ''başarmak Zoru başarmaktır''
aşkım sana bir yıldıZ kadar uZak bir nefes kadar yakınım unutma...uZaklıklar aşkı güçlendirir benim aşkımda işte böyle gün geçtikce güçleniyor..aşkımın üZerine dügüm üZerine dügün atıyorum kimseler cöZmesin çöZemesin diye ilk defa birine herkesten çok deger veriyorum onu düşünmeden bir an geçirmiyorum duvarlara ismini kaZıyorum... kalbimde sen aklımda sen her anımda sen varsın ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 01, 2007, 11:28:21 ÖÖ » |
|
MUTLU AŞK YOKTUR
İnsan her şeyi elinde tutamaz hiç bir zaman Ne gücünü ne güçsüzlüğünü ne de yüreğini Ve açtım derken kollarını bir haç olur gölgesi Ve sarıldım derken mutluluğuna parçalar o şeyi Hayatı garip ve acı dolu bir ayrılıktır her an Mutlu aşk yoktur Hayatı Bu silahsız askerlere benzer Bir başka kader için giyinip kuşanan Ne yarar var onlara sabah erken kalkmaktan Onlar ki akşamları aylak kararsız insan Söyle bunları Hayatım Ve bunca gözyaşı yeter Mutlu aşk yoktur Güzel aşkım tatlı aşkım kanayan yaram benim İçimde taşırım seni yaralı bir kuş gibi Ve onlar bilmeden izler geçiyorken bizleri Ardımdan tekrarlayıp ördüğüm sözcükleri Ve hemen can verdiler iri gözlerin için Mutlu aşk yoktur Vakit çok geç artık hayatı öğrenmeye Yüreklerimiz birlikte ağlasın sabaha dek En küçük şarkı için nice mutsuzluk gerek Bir ürperişi nice pişmanlıkla ödemek Nice hıçkırık gerek bir gitar ezgisine Mutlu aşk yoktur Bir tek aşk yoktur acıya garketmesin Bir tek aşk yoktur kalpte açmasın yara Bir tek aşk yoktur iz bırakmasın insanda Ve senden daha fazla değil vatan aşkı da Bir tek aşk yok yaşayan gözyaşı dökmeksizin Mutlu aşk yoktur ama Böyledir ikimizin aşkı da
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 18, 2007, 02:14:56 ÖÖ » |
|
Seviyorum galiba seni Hayatim degisti nasil anlatsamki Kitap okurum sen varsin aklimda Yürürken hep sen varsin yolumda Yamurda islanirken seni görürüm o küçük damlalarda Nasil bir duygu bu ask anlamadimki Kendimi unuttum seni düsünmekden Kendimi bulamiyorum seni aramakdan Her yerde seni arar oldu su divane gönlüm Bilmem nasil anlatsam sana Sevgimi,hayatimi verdim sana Sevgini istedim sadece senden vermedin bana Bir hayalin var birde resmin Bunlari bari çok görme ne olur artik bana Seni sevmeyi benmi istedim sorarim sana Bir gülümsemen bir bakisin yeter bana Deli olucam belki bu askla Ne olur sevdigim ne olur yol göster artik bana.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 18, 2007, 11:16:10 ÖÖ » |
|
18 mart günün ilk saatleri
Ben seni severken Sen yanımda yoktun ki! Ben seni özlerken Sen bilmiyordun ki! Ben seni sensiz sevdim... Sen yokken bakışların vardı Beynime kazınmış Nereye baksam oradaydılar, Ben seni sensiz sevdim.. Göremesem de, rüyamdaydın, Sevmesen de, kalbimin derinliklerindeydin Ve kimse seni oradan çıkaramayacak. Sen bile! Ben seni sensiz sevdim... Sen olmasan da, hayalin vardı, Sen olmasan da, şarkılar vardı; Seni hatırlatan... Sen olmasan da, her dakika aklımdaydın. Ben seni sensiz sevdim... Sen olmasan da,yıldızlar vardı, Sen olmasan da,bulutlar vardı, Sen olmasan da,günbatımları vardı, Sen olmasan da,denizler vardı... Ben seni sensiz sevdim... Aslında sen hep vardın, Aynı şehirde,aynı sokakta, “Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum”ama; Ben seni sensiz sevdim... Ne olurdu sende beni sevseydin? Ne olurdu bu kadar gözyaşı dökmeseydim? Ama inanıyorum ki sen uyandıracaksın beni, Hani kıyamet koptuğunda... Ben seni sensiz sevdim... Neden sevdim bilmiyorum ama çok sevdim!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 18, 2007, 04:54:02 ÖS » |
|
18 mart saat 15:53 geçerken
bir kez daha seviyorum anladım bir kez daha o güzel sızıyla kavruluyor yüreğim nedenleri sıralamak istemiyorum aç olan susuz bir yürek bu sararmış yaprağı canlandırma vakti bunu kör bir dilenci kadar çok istiyorum
sadece siyah saçlarina, ve umutla ısıldayan gözlerine duydugum özlem dünyanin bütün zevklerini ardına sıralıyor, en amansiz hasretlerden daha fazla tüketiyor, özlemin.
açmadan yüreğimin derinliklerini, bir zamanlar sana bir nefes kadar yakınken senden uzaklara gitmek ve şimdi gölgeni bile görememek kahrediyor beni
gel yüreğim gel bir kez daha hazanları yok edelim güneş varken bulutlu fırtınalı günlere gerek yok son baharda yaşanan son umutta yapraklarımız yeşil kalsın inadına
yüreğim ateşten kor sabırsız bir koşma bu hissediyormusun ellerini ellerimde gözlerin gözlerimde okuyabilseydim kalbinin derinliklerini.
çözemediğim bir şey varrr bu gün çözemediğim! ! ! ! zaman akıyor sevgili şimdi susmanın sırası değil aşkla yoğrulup şekillenmenin sırasıdır 'SENİ SEVİYORUM ' ve bu sana söylememiş olduğum sözdür
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 19, 2007, 12:56:12 ÖÖ » |
|
18 mart saatler gece yarısı 23:55 gösteriyor
Bağlanmayacaksın
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne "O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin. Demeyeceksin işte. Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki. Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın. Ve zaten genellikle o daha az sever seni, senin onu sevdiğinden. Çok sevmezsen, çok acımazsın. Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini... Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin. Senin değillermiş gibi davranacaksın. Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın. Çok eşyan olmayacak mesela evinde. Paldır küldür yürüyebileceksin. İlle de bir şeyleri sahipleneceksen, Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin, Güneşi, ayı, yıldızları... Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak. "O benim." diyeceksin. Mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir şeylerin...
Mesela gökkuşağı senin olacak. İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın.
Mesela turuncuya, yada pembeye. Ya da cennete ait olacaksın. Çok sahiplenmeden, çok ait olmadan yaşayacaksın. Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 19, 2007, 02:22:06 ÖÖ » |
|
19 mart saat 01:21 'vururken yine uykusuzumm
Lanet Olsun
Bir gün bile güldürmedi Ölem dedim öldürmedi Sev dedim de aldırmadı Lanet olsun böyle aşka Sevmeseydim seni keşke
Mecnun oldumLeyla diye Boşa yeldim sevda diye Canımı verdim hediye Lanet olsun böyle aşka Sevmeseydim seni keşke
Hangi seveni güldürdün Ferhat'a dağı deldirdin Nice yiğitler öldürdün Lanet olsun böyle aşka Sevmeseydim seni keşke
Dünya yalan aşk da yalan Hara mısın ettim talan Var mı senden memnun olan Lanet olsun böyle aşka Sevmeseydim seni keşke
Diyorlar ki sırat İNCE Kıydın nice yiğit gence Ateşin kalbe düşünce Lanet olsun böyle aşka Sevmeseydim seni keşke
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 19, 2007, 01:54:00 ÖS » |
|
19 mart saat 12:52 çarşı pazar okul derken yorgun düşmüşüm  Seni seviyorum kelimesini Sana benden baska kimse söylemesin, Yalniz bana sakla dudaklarini Seni benden baska kimse öpmesin, Ne olurdu her seven sevilse sanki, Bu dünyada asktan güzel ne var ki, Gel kollarima öyle saril ki Kimsenin çözmeye gücü yetmesin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 19, 2007, 01:59:23 ÖS » |
|
Sayende gülümsüyorum Aşkımsın Aşkımın bir adı da tebessüm Hayata ne güzel bakıyorum Bildiğim bir şarkı dudaklarımda “çok zor aşk bu “ diyorum Zor olan güzel değil midir zaten? Ulaşamadığının değerini bilirsin Sonsuz yalnızlık olarak bakıyordum hayatıma Ta ki seni bulana kadar Artık biliyorum ki Sonsuz yalnızlık değil,ebedi mutluluğumsun Yalnız değilim Şu fani dünyada yan yana olmasam bile Karşılığı olmasa bile Fark etmez dediğim bir aşka sahibim Bu aşkın beni yücelttiğini biliyorum Seni seviyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 19, 2007, 06:19:13 ÖS » |
|
19 mart akşam karanlığı başlar ve bir yandann hafif soğuk var yine aklıma sen geldinn...
Deli bir aşk üçgeni bu. Senin haberin olmasada deliriyorum. Üstelik çemberin de dışında, Yani üçgenin, sana en uzak olan noktasında. Bu kadar yeter!
Senin haberin olmasada, ben biliyorum. Bu kadar yeter! Ben dayanamayıp, gitmekten korkuyorum. Korkutucu bir tutkuymuş değil mi? Hiç belli etmesem de, saklasam da, Korkutuyorum. Korkuttukça, bende daha bir korkuyorum. Bu kadar yeter! Ben gidiyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 19, 2007, 07:27:59 ÖS » |
|
19 mart saat 18:26 yine seni şarkılarda ve şiirlerde arıyorumm
Her gece kan-ter içinde uyanıyorsam eğer hasretin ateş olup giriyorsa koynuma seni düşünüp özlüyorsam, uyuyamıyorsam ıslanıyorsa kirpiklerim seni her andığımda her düşündüğümde hızla çarpıyorsa kalbim sensiz bir kez olsun gülmüyorsam bu şehirde savruluyorsam sokak sokak ürperiyorsam yaprak yaprak esip geçen rüzgarlara sor beni
Hasret ateşleri yağıyorsa üzerime her gece kül ateş, ateş alev, alev kor olup yakıyorsa kahroluyorsa kalbim seni her andığımda ve tanımıyorsa hiç bir kural kaçmak istedikçe sana dönüyorsam yine ölüyorsam aşkından her gün dirhem dirhem ateş - alev sevdalara sor beni
Seninle gözgöze her geldiğimde ben lal olmuş bülbül, sen gül oluyorsan düğümleniyorsa boğazım çıkmıyorsa sesim, daralıyorsa nefesim konuşamıyorsam tek bir kelime depremsi bir titreme başlıyorsa bedenimde ve çözülüveriyorsa dizlerimin bağı deli - divane gönlüme sor beni
Kirpiklerimden süzülen damlalar islatıyorsa yüreğimi her gece hep bulutlarda saklıyorsam gözlerini içime düşüyorsan tane tane her yağmur yağıdığında kirpiklerimin kıyısında martı olup uçuyorsan sesinden başka ses duymuyorsa kulaklarım susuyorsa denizler seni düşündüğümde gelip seriliyorsan kıyılarıma sular gibi gelip sokuluyorsan uykularıma gelip sokuluyorsan rüyalarıma sensiz geçen gecelere sor beni
Damarlarımda aşk olup dolaşıyorsan şiir olup doluyorsan kulaklarıma mavi bir coşku oluyorsan bedenimde aşkça çıkıp ırmaklarla dertleşiyorsam her gece ay gibi akıyorsan yüreğime beyaz tüller içinde yalnız yıldızlarla paylaşıyorsam seni sevdiğimi sana anlatamıyorsam bir kır çiçeği hüzün saçıyorsa gözlerime su olup akıyorsam, ateş olup yakıyorsam ve beceremiyorsam sensiz yaşamayı ve ölmeyi şu seni ölümüne seven yüreğime sor beni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 19, 2007, 09:07:27 ÖS » |
|
19 mart saatler gecenin karalığına doğru ilerlerkenn ben de yanlızlığımla başbaşayımm Yalnızlığımla Başbaşa
Bir mum yaktım, bugüne inat... Ve gizlendim gecenin büyüsüne... Yalnızlığımın koynuna sokulup, yalnızlığı düşündüm... *** Herşey belli belirsiz... Herşey, bir garip mumun zayıf ışığına teslim ve titrek... Odamın sahibi ve hayaletiyim şimdi... Korkanı ve korkutanı... Elimi uzatsam, aydınlığa boğabilirim herşeyi bir anda... Ve herşey ortaya çıkmanın ve kendini göstermenin kibriyle beynime üşüşür... Önce kitaplar... Duvardaki saat ve sesi... Yerdeki halı... Hatta duvarın rengi... *** Ama bu zayıf ışık... Herşey, bir garip mumun zayıf ışığına teslim ve titrek... Ben bile... Yüzüm geçmişin ağırlığı, geleceğin belirsizliği altında ezilmiş... Yüzümde karanlık... Gözlerim, karanlığın korkusuna sinmiş eşyalarımda, beni arıyor... Bu odada ne varsa; hepsi benim maceram... Hepsini esir aldım... *** Şu kitapların herbirini ben seçtim... Burada olmalarının sebebi benim... Değer verdim onlara... Onların macerasına talip oldum... Paylaştım duygularını... Sevgilerini ve ayrılıklarını... Kahramanlarına yol arkadaşı oldum... Hepsini tanıyorum işte... Belki sadece sırtları görünüyor... Belki bir çoğunu uzun zamandır elime bile almadım ama... Hepsini tanıyorum işte... Cömertçe bakıştım onlarla... Hergün defalarca... Bir kez okudum belki ama, bin kez yaşadım... *** Şimdi inadına bir mum yakışım... Yalnızlığımı özlemekten... Yüzlerce yazar... Binlerce kahraman... Ve o kadar macera.. İşte hepsine, “Bugün izinlisiniz” diyorum... Bugün ben, bana lazımım... Yalnızlığımı özledim... *** Ne kadar titreseler de , müşfik bir karanlığa teslim ettim onları... Uykuya yatırdım... Belki gözucuyla seyredeceğim yine de... Severek... Ama... O kadar işte... *** Boş verin şimdi yerdeki halının, oturduğum sandalyenin, üzerine abandığım masanın macerasını... Bitmez... Tam kendimi dinlemeye koyulmuşken, başlarsam anlatmaya... Mesela şu içinde kalemler olan kavanozu bile... Ve hatta arka ucunda diş izlerim olan boyasız kurşun kalemi... Bitmez... Bu odanın her satırında... Her harfinde... Ömrümden kattığım... Feda ettiğim zamanlar ve duygular var... Koşar adım giderken ölüme, “Hayata neresinden başlamalıyım” diye düşünüyorum hala... Ve yorulup... Bir mum yakıyorum işte... Karanlığın aynasında kendimi seyrediyorum... Yalnızlığımın koynuna sokulup... *** Biliyorum... Ölüm bana geliyor... Ben ona gidiyorum... Her saniye kısalıyor hayatım... Gönlümün heybesi ağırlaşıyor... Biraz daha fazla şey götürmek için belki... Daha çok şey yaşayıp... Daha çok anlamak için.. Ama... Cevabı zor sorular birikiyor... *** Kendime anlatırken bütün bunları... Kime anlatıyorum aslında... “Er kişi niyetine” dediklerinde... Hangi dağın taşından kesilmiş bir mermer hazırlanır başucuma... Hangi yürek yanar? Hangi yürek yanması serinletir içimi?.. Kuruyan dudaklarıma miras kalır?.. *** Ben... Zamanın, mekanın ve eşyanın kucağından sıyrılıp... Yalnızlığıma sığındım şimdi... Birazdan ezan okunacak... Bu karalama kağıtlarını buruşturup fırlatacağım... Bir daha başlamak için yaşamaya... Şafak sökmeden... Şimdi ezan okunacak...
Murat BAŞARAN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 20, 2007, 02:06:21 ÖÖ » |
|
20 mart gecenin bir karanlığında yine sen aklıma geldinn saat 01:05
Uykularım kaçtı gece yarısı Sen aklıma geldin doldu gözlerim Gönlümün sultanı aşkı canısı Sen aklıma geldin doldu gözlerim
Sensizlik hançeri girdi bağrıma Hasretin gidiyor benim ağrıma Kulak ver sevdiğim benim çağrıma Sen aklıma geldin doldu gözlerim
Hayalde rüyada seni ararken Bu gönül aşkınla her an yanarken Gecenin yarısı sabahlar erken Sen aklıma geldin doldu gözlerim
seviyor şaşkın biçimde Aşk ateşi yanıyor kalbi içinde Her gecenin ikisinde üçünde Sen aklıma geldin doldu gözlerim
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 20, 2007, 02:12:36 ÖÖ Gönderen: resul »
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 20, 2007, 02:26:43 ÖÖ » |
|
Sen düşüyorsun aklıma
gece usulca girmiş odama aslında sana yazmak aklımda yok... cama iki damla vurdu uzaklarda gök gürledi düşüncelerime yağmur düştü aklıma sen geldin.
nasıl yağmur yağıyor şaşarsın bardaktan boşanırcasına; geceyi hep yağmurlu sevmişimdir yağmurun sesinde sevişmeleri de yağmurla seni andım dedim ya; aslında her bahanede sana koşuyor düşüncelerim
bir yıldız kaymasın, güneş doğmasın .....; sen aklıma düşüyorsun
ne bileyim; bir çiçek görsem, ya da bir çocuk gülümsemesi nazlı hayalin düşüyor yüreğime... sesini duymak için yarattığım bahanelere benziyor.
yazarken ara sıra duraklıyorum nerde kaldığımı unutuyorum sana dalıyorum...
garip bir şey bu seni yazarken sana dalmak. sanki senden başka bir sen daha var... bir yanda yaşadığım sen bir yanda da yalnızlığımda büyüttüğüm sen
hayallerime seni koyuyorum. hayallerde, daha güzel sevgililer yaratılır. bir sana bir şey ekleyemiyorum. senden güzel bir başka sen yok...
yağmur yağmaya devam ediyor ben de senli aşklar üretiyorum hala... seninle gece daha güzel daha aydınlık
gece gülümsüyor sanki bin yıldızla gece bin gülümsemeye açmış gibi
uykuya dalmanın tam zamanıdır taze bir çiçek gibi açtın düşlerimde seni düşlerime taşımanın zamanıdır
iyi uykular HaYaL GözLüM iyi uykular bebeğim ben sana gidiyorum...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 20, 2007, 02:29:46 ÖÖ Gönderen: resul »
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 20, 2007, 11:53:16 ÖS » |
|
20 mart saat 22:52
Korkmuyorum Seni Sevmekten
Kaçmaya çalıştığın gerçek, Birgün karşına çıkacak. Ve işte o gün Kaçacak yerin olmayacak. Ben senin varlığını seviyorum, Yokluğunu seviyorum Sana ulaşamadığım dakikalarda. Seni duymayı Seni özlemeyi Hiç görmesem bile seninle olmayı seviyorum. Hiç korkmuyorum seni sevmekten. Senin gülüşünü seviyorum. Her bana bakışında Gözlerinede okuduğum o duyguyu Gözlerindeki gözlerimi seviyorum. Gönlünü seviyorum Özünü seviyorum senin Dudaklarındaki sözlerimi seviyorum Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Ben sendeki o sıcaklığı Sana olan uzaklığı seviyorum. Yanaklarından akan göz yaşlarını En çok, dağınık olduğunda saçlarını Beni arayan ellerini seviyorum. Yalnızlığımı seviyorum sebebi sensen Ayrılığını seviyorum, En çok yalnız kaldığımda Beni bulan gönlünü seviyorum. Ben en çok senin bana olan Sevgini seviyorum. İçimden haykırmak geliyor. Dünyaya sığdıramadığım seni Kalbime sığdırmak geliyor. Ağlamak geliyor seni görmezsem Özlemek geçiyor içimden seni Sevmek geçiyor. İçimden sana doğru giden Bin bir türlü yol geçiyor. İçimden sen mutlu olacaksan Ölmek bile geçiyor gülüm. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Ben yalnızca seni seviyorum, Ne o muhteşem güzelliğin Ne kalbimdeki özelliğin Ne de sevdiğim için değil, Seni yalnızca sen olduğun için, Ruhun için Kalbin için Aklın ve sevgin için seviyorum seni. Ben seni en çok kendim için seviyorum Belki de ilk defa bencil oluşumu Sana borçlu olduğum için. Seni her şey için seviyorum. Ve sahip olmadığım Hiçbir şey için. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Her dakika seninle olmayı seviyorum. Gözlerimi her açtığımda Aklıma gelişini seviyorum. Her gece uyumadan önce Seni sevdiğim aklıma gelince Sensiz uyumayı bile seviyorum Uyumadan önce seni düşününce. Ben seni en çok Umutsuzluğumda beni bulduğun için seviyorum. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Ben seni bu şehirde olduğun için değil Benimle aynı toprağa ayak bastığın için Benimle aynı gökyüzünü paylaştığın için seviyorum. Geceleri benim yüzüme vuran ay ışığı Senin de gözlerine vurduğu için seviyorum. Benim kemiklerimi ısıtan yaz güneşi Sana da sıcaklık veriyor diye seviyorum seni. Beş bin yaşındaki bu dünyada Benimle aynı zamanı paylaştığın için seviyorum. Ben seni benimle yaşadığın için Benden hiç gitmediğin için seviyorum Beni hiç terketmediğin için. Ellerini seviyorum tanrıya açıldığında Kalbini seviyorum kapıları açıldığında Ve gözlerini seviyorum Her karşımda kapanıp açıldığında. Bana baktığında İçimde yakaladığın coşkumu seviyorum, Her bana baktığında Seni sevdiğimi hatırlamayı seviyorum. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Her kibrit çaktığımda Alevin içinde seni görmeyi seviyorum. Her sigara yaktığımda Dumanın şeklinde seni görmeyi seviyorum. Her bana baktığında O kadar çok seviyorum ki seni sevmeyi Yalnızca sen olduğun için hayatımda Kendimi bile seviyorum Sen olunca aklımda. Kalbimi seviyorum seni seviyor diye Gözlerimi seviyorum seni görüyor diye. Ruhumu seviyorum, senin ruhuna Bu kadar yakın diye. Varlığımı seviyorum, Sırf sana borçlu olduğum için Mutluluğumu seviyorum. Gülümsememi seviyorum seni düşününce Ayakta kalışımı seviyorum sebebi sen olunca Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Ben sana olan sevgimi yazan Kalemimi seviyorum. Senin adını yazdığım kağıdı seviyorum. Sana olan sevgime benzettiğim Her sevgiyi seviyorum. Bana seni hatırlatan herşeyi Sana giden yolları seviyorum. O kadar çok seviyorum ki seni Seni kaybetmek korkusunu bile, İçinde yalnızca, sen olduğun için Sana karşı duyduğum bir duygu olduğu için Korkumun sebebinde sen olduğun için seviyorum. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Seni seviyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 21, 2007, 01:36:10 ÖÖ » |
|
21 mart saat 00:35 Bir şiir yazdım sana
Bir şiir yazdım sana bu akşam canım,
Biraz olsun anlatmak istedim duygularımı
Kelimelere dökmek istedim sevgimi, sensizliğimi
Kelimelere yüklemek istedim duygularımı
Anlatmak istedim de anlatacak kelimeler bulamadım
Çok şey söylemek istedim de söyleyemedim
Dilim tutuluyordu sanki, seni düşünmekten
Anlatamıyordum duygularımı
Ve anladım ki seni kelimelerle anlatamayacağımı
Sadece birkaç kelime söylemek geldi içimden
Aslında tüm duygularımı anlatma yetecekti bunlar
Seni seviyorum, canımsın, hayatımsın, herşeyimsin
İyi ki seni sevmişim HaYaL GözLüM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 21, 2007, 06:40:27 ÖS » |
|
...HAYAL GÖZLÜME... Yine kendimle sonsuz bir savaşın içine girdim ßirkez daha aşka küskünlüğümü haykırmak istiorum Ama olmuyor... Olmuyor işte yapamıorum.. Yine sensizliğe yenik düşüyorum... ßir yanım haykır diyor..ßir yanım unut... Aslında kendimde biliorum yine olmayacağını Yine boşuna haykırmak için güçsüz olduğumu... Ama deli yüreğime engel olamıorum işte... Yalnızlıkmıydı benim istediğim yoksa senmiydin?? ßilemiorum... ßelkide benim için en iyisi yalnızlıktı.. Hayır...Hayır.. Tam olarak istediğim yalnızlıkta değil aslında €vet..€vet yalnızlık değil sensizlikti benim istediğim... Ama bir türlü olmadı işte... Ne yalnız kalabildim ne de sensiz... €n sonunda anladım; Hayal gözlüm sensiz olmaz...!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 22, 2007, 02:25:40 ÖÖ » |
|
22 mart saat 01:24 gene sen aklımdasın hayal gözlüm
Uykuların kaçar geceleri Bir türlü sabah olmayı bilmez Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya Deli eden uğultudur başlar kulaklarında Ne çarşaf halden anlar, ne yastık. Girmez pencerelerden beklediğin aydınlık Kapanır yatağına çaresizliğine ağlarsın Onun unutamadığın hayali Sigaradan derin bir nefes çekmişçesine dolar içine Sevmek neymiş bir gün anlarsın Bir gün anlarsın aslında her şeyin boş olduğunu Şerefin, faziletin, iyiliğin, güzelliğin Gün gelirde sesini bir kerecik duymak için Vurursun başını soğuk taş duvarlara Büyür gitgide incinmişliğin, kırılmışlığın, Duyarsın taa derinden acısını çaresiz kalmışlığın Sevmek neymiş bir gün anlarsın Bir gün anlarsın ne işe yaradığını ellerinin Niçin yaratıldığını, bu iğrenç dünyaya neden geldiğini Uzun, uzun seyredersin aynalarda güzelliğini Boşuna giden yıllarına yanarsın Dolar gözlerin, için burkulur Sevmek neymiş bir gün anlarsın Bir gün anlarsın tadını sevilen dudakların Sevilen gözlerin erişilmezliğini O hiç beklenmeyen saat geldi mi Düşer saçların önüne ama bembeyaz Uzanır gökyüzüne elerin Ama çaresiz, ama yorgun, ama yiğit Bir zaman geçmiş günlerin hayaline dalarsın Sonra dizilir bir, bir ardına, gerçekler çoook acı Sevmek neymiş bir gün anlarsın Bir gün anlarsın hayal kurmayı Beklemeyi umut etmeyi Bir kirli gömlek gibi çıkarıp atasın gelir Bütün vücudunu saran o korkunç geceyi Lanet edersin yaşadığına Maziden ne kalmışsa yırtar atarsın O zaman bir çiçek büyür kabrinde kendiliğinden Seni sevdiğimi bir gün anlarsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 22, 2007, 02:37:04 ÖÖ » |
|
Sewiyorum seni Sen beni sewmesende Sanki Sen Beni Sewmeyince Bu Gonul Seni Benden Vazmi Gecirecek Adi Ask Olmayacak mi Sana Duydugum Hislerin
Seni Gormese Bu Gonul Sewgisinden bi seymi azalacak Karsilik vermesen Askina Aski Asktan Sayilmayacak mi ?
Gonul Bu Karsiligi Olmadan da Sewebilir , Ask Tek Basinada Yasanabilir Gonul Bu Gormeden de Sewebilir , Hisleriyle , Guygulariyla.
Gonul Bu Hic Engel Tanimaz Yasadigi Aski Kalbinden Sokup Atamaz Gonul Bu
Bir Sewdadir Pesinden Kostugu Istese de Yakalayamaz, Yakaladiysa da, Sewdadir Artik Onun Adi Sen Istemesen de O Senin Pesini Birakmaz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 22, 2007, 02:59:58 ÖÖ » |
|
DURMUYOR İŞTE DÜNYA, KİME İNAT DÖNMEKTE,
GÜCÜN YETERMİ SENİ SEVMEME ?
GEL HADİ AL İÇİMDEKİ SENİ...
TUT BİRTARAFINDAN YÜREĞİMİN...
AL KOPAR, GİDEBİLİRSEN HİÇ DURMA GİT,
HADİ USANDIRMA KADERİNİ ÇİZ BİR YOL ULAŞILMAZLIĞA,
VAR ET KENDİNİ YILDIZLAR DİYARINDA,
ATEŞLER YAK TUTUŞMAYAN GÖKLERE,
ALEVLERLE YAZ BANA OLAN KİNİNİ EĞİLME
AYA,GÜNEŞE,
İLAN ET ZAFERİNİ AŞKA HASRET YÜREKLERE,
SİLKELEN KENDİNE GEL,ARINDIR BEDENİNİ BENDEN...
YAPABİLİRSEN SONRA OTUR ÖLÜŞÜME AĞLA BİR DAMLA GÖZ YAŞI AKIT...
AKITABİLİRSEN...!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 22, 2007, 01:13:29 ÖS » |
|
22 mart saat 12:12 sensiziliğinde savaşıyorum
SENSİZİM SEVGİLİM
GÖZLERİN KOR GİBİ YAKAR YÜREĞİMİ AŞKIMI DAĞLARA TAŞLARA YAZDIM BEN SENİ SEVERKEN SEN BAŞKASINA HASRET BEN SANA HASRET GEL YÜREĞİMİN ATEŞİ SÖNSÜN GEL SENSİZİM SEVİGİİLM
SENİ GÖRDÜĞÜMDE; ELİNİ TUTMAK YÜZÜNE DOKUNMAK İSTİYORUM SEN SENİ SEVDİĞİMİ BİLMEZKEN BENİM BAĞRIM YANIYOR O GÖZLER UNUTULURMU
NEREYE BAKSAM SENİ GÖRÜYORUM SENİN GÖZLERİN İÇİMİ YAKIYOR SADECE BU AŞK BİRAZ ZOR BİTER BİRAZ ZOR UNUTURUM KİMLERE AÇSAMA DERDİMİ BEN SENİ SEVERKEN SENBAŞKASINA HASRET BEN SANA HASRET ARTIK BİLMENİ İSTİYORUM SENİ ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK SEVİYORUM AŞKIMMMMMMMMMMMMMMM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 22, 2007, 08:05:49 ÖS » |
|
22 mart saat 19:03
Ben seni sevdim diye Sitem mi ediyorsun Ben seni sevdim diye Benden kaçıyorsun
Söyle hayırsız söyle Nedir bu halin Söyle sen kendini ne sanıyorsun
Gülerken ağlayan garibe döndüm Mutluydum birden bire derde büründüm Öl desen yolunda bilki ölürdüm Sen beni bir türlü anlamıyorsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|