Dj_MuRRY
Bırak gitsin..dönerse senindir
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 9
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي
|
 |
« Yanıtla #25 : Nisan 07, 2007, 07:25:31 ÖS » |
|
BEN ATTIM BİLE GAYE İCİME O BENIM İCİMDE YASAYACAK BI ROMUR BOYU
|
|
|
|
|
|
İMKANSIZ AŞKLARDAN SENİ SEVDİM
BEN İMKANSIZ AŞKLARIN YIKILMAZ DUVARLARIN SARSILMAZ KRALIYIM
Eskiden bana hayat acımasız derlerdide gülerdim...Şimdi hayatın acımasızlığına ağlıyorum ben...):
SULAR NE KADAR DURGUN OLSADA AKMAYA GÜNEŞ NE KADAR KIZGIN OLSADA BATMAYA GÜNLER NE KADAR ZALİM OLSADA GEÇMEYE MAHKUMDUR
|
|
|
|
|
Dj_MuRRY
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #26 : Nisan 12, 2007, 10:28:36 ÖS » |
|
evt sevgili gunluyum nasılsın bakayım uzun zamandir yazamıyorum cunku yanlız kaldım sevdiyim butun insalari birer birer kaybediyorum ve bu bana cok aci veriyor ve bu aci oyle bir acki yasayan bilir ama herkesin cani sagolsun ben yine burdayım Yalnızlık sadece tek bir beden ile kalmak değildir. Etrafında onlarca, yüzlerce hatta binlerce kişi olduğunda bile yalnız olabilirsin. Etrafındakiler çok anlamsız olduktan sonra ne fark eder ki yalnızlık. Önemli olan etrafındakilerin sende bıraktığı etkidir. Bu etki, ille de sana olan yakınlığı da değildir. Bu etki, gözlerin birbiriyle anlaşmasıdır. Burada adı geçen anlaşma da gözlerin birbirine gülümsemesi değildir. Önemli olan yanındaki kişiyi kabullenip ona kalbinin kapılarını sonuna kadar açık tutmaktır. Ona güvenmektir. Bazı şeylerini ona emanet edebilmektir. Lakin sen kendine böyle birisini bulamazsan sen yalnız kalmışsın demektir. Günlerce gece yarısı geç vakitlerde zar zor uyuyabilmekle, sabahları geç vakitlerde kalkıp tekrar gecelere kadar odanda güçlükle tek başına yalnız kalmış bir ot gibi vakit geçirerek ne yaptığını sanıyorsun ki. İşte her şey ortada. Sadece uyuşuk şekilde oturuyorsun. Her şeyi zamana bırakıyorsun. Bu kadar da olmaz ki. Sanki bir ak sakallı dede gelecek de sana tam istediğin gibi bir arkadaş getirecek. Sen de güle oynaya onunla birbirinizi paylaşacaksınız. Oturuyorsun da aklından hiçbir şeyi, hiçbir kimseyi geçirmiyorsun. Hadi aklında çakılı duran bir isim varsa, sana aşıksın diyeceğim. Ama o da yok. Orada öylece oturup ne bekliyorsun, neyi bekliyorsun? Her şey ortada sen yalnızsın, yapayalnızsın. Yalnızlık budur işte. Yalnızlık boş bir kalptir. Bu dünyada bütün her şey kalbe bağlıdır.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 12, 2007, 10:31:03 ÖS Gönderen: Dj_MuRRY »
|
|
Eskiden bana hayat acımasız derlerdide gülerdim...Şimdi hayatın acımasızlığına ağlıyorum ben...):
SULAR NE KADAR DURGUN OLSADA AKMAYA GÜNEŞ NE KADAR KIZGIN OLSADA BATMAYA GÜNLER NE KADAR ZALİM OLSADA GEÇMEYE MAHKUMDUR
|
|
|
Dj_MuRRY
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #27 : Nisan 27, 2007, 11:54:23 ÖS » |
|
Hayat bizi içinden çıkması zor olan bir yere sürüklüyor.Bizlerde ne olacağını bilmediğimiz, tahmin edemediğimiz bu yolda hayata teslim ettik kendimizi.Belki yolun sonu uçurum belki mutluluk.Hayata ne verirsen sana onu verir.Hayat sana mutluluk bana ise sensizliği werdi.Çünkü sen kendinleyken mutluydun.Kendinle beraberdin.Ama ben sensizdim.Seni sensiz yaşadım.Sensizliği kendimle ve hayatla paylaştım.Ağladım, acı çektim.Ama hayat seni o mutlu dünyadan alıp benim sensizliği yaşadığım dünyama wermedi.Çünkü sen o mutlu dünyanda beni unutmuş we yerime koyabileceğin wazgeçilmesi zor güzellikler wermişti.O andan itibaren, benim için hayal oldun.Senin deli gönlün aşık olmuştu sevgi nedir bilmeden.Seninle olmayı çok özledim, çok özledim.Ama keşke istemekle olsaydı herşey.O zaman yeniden doğmayı isterdim.Sensiz bir dünya we özlemini çekmeyeceğim bir hayat we sevginin ne demek olduğunu sensiz öğrenmek isterdim.Benim sensizliği yaşadığım dünyada sevginin tanımı özleyipde, sevipde kavuşamamakrı.Sensizlikti sevginin tanımı.Adaletsiz dünyanın adaletsiz hayatlarına bırakılmış aşklardı, özlemlerdi sevgi.Ta ki seni tanıyana sana tapana kadar.Şimdi mutlu musun seni benim kadar seven bulabildin mi?Bulabildin mi aşkın tanımını.Bulabildin mi kaybetmiş benliğini, bulabildin mi mutluluğu bulabildin mi ? Sen kendi dünyanda kaybolmuş sevginin emek olduğunu hayatın sensiz zor olduğunu bilmeden kendi dünyanda mutluluklarının içinde kaybolmuştun.Ben ise mutluluklar içinde yaşadığın hayattan vazgeçip bana dönmeni bekledim.Gün değil, ay değil yıllara inat bekledim.Sen o mutlu dünyada bir gününü bir ömre kıyaslarken ben sensiz geçen günlerimi, acılarımı, özlemlerimi ve sensizliklerimin içinden çıkmayı seni unutmayı düşündüm hep. Nasıldı acaba sensiz bri dünya.Sensiz bir hayat warlığını hissetmediğim bir dünya nasldı acaba seni düşünmeden geçirebileceğim bir günüm.Hayal etmek bile zor geliyo insana.Kader bu beni sensizliğe itti.Olurda birgün mutsuzluk yerine sen çalarsın kapımı.Bu bile öyle zor ki . Bir dk. kapı çaldı.Yoksa sen msin bu.Aman Allah'ım.Bu da ne postacı.Bir zarf çok mutluyum senden gelmiş.Kim bilir ne yazıyor içinde.Beni özledin, unutamadın değil mi.Bu da ne.Demek evleniyorsun öylemi.Oysa ne kadarda umutlanmıştım.Yeniden kavuşacağız diye Bu zarfdaki kişinin ben olmasını o kadar çok isterdim ki.Dilerim her günün birbirinden güzel olur.Çok sevindim. Ama bir bakıma üzüldüm.Keşke o zarfı sen getirseydin bana.En azından seni son kez görmüş olurdum.Çünkü sen o imzayı atarken ben sensiz geçirdiğim günlerime gitmek istediğim yerde olucam.yani cennette
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dj_MuRRY
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 09, 2007, 08:53:38 ÖS » |
|
selam gunluyum uzun zamandir sana icimi dokemıyorum yazmıyorum gerci ugraynda yok soranda yok kendi kendimden baska ama uzun zamadır yazdıgım şiiri bitirdim ve sana yazıyorum
seni düşünüyorum
Saat gecenin dördü Yoksa sabahın mı demeliyim? Ve hala seni düşünüyorum.. Seni düşünemediğim zamanlar; Elime bir gül alıyorum ve kokluyorum, Seni düşünebilmek için. Ama, sahte bir gül ‘o an’ı ne kadar yaşatabilir ki?
Seni düşünüyorum çünkü; yalnız geçmeyen tek dakikalarım onlar Seni düşünüyorum çünkü;acı çekmeden geçirdiğim tek an, işte bu zamanlar. Seni düşünüyorum çünkü; aşkımı ilan edebildiğim, elini tutabildiğim, gözlerine doyasıya bakabildiğim ve “sen benimsin” diyebildiğim tek dakikalar. Karışanım yok edenim yok Düşlerimde de karışsınlarda göreyim!
Düşlerimde aşkım saklı, mutluluklarım.. Düşlerimde umutlarım saklı ve gülücüklerim Düşlerimde hayal kırıklığına yer yok Umutsuzluğada.. Bahtsızlığada.. Ve de en önemlisi; seni benden ayıran hiç kimseye yer yok. Yalnız sen varsın, sen..
Düşlerimde bir de ne var biliyor musun? Boğazına düğümlenmiş bir mutluluk değil, Alabildiğine uçsuz bucaksız bir mutluluk. İşte, benim düşlerim bunlar Düşlerim dediğime bakıpta küçümsediğimi sanma haa Onlar benim herşeyim Mutlu olabildiğim tek dakikalar. Herşey sınırsız düşlerimde En başta sen ve ümitlerim Ve sonsuz bir mutluluk.
Gerçek dünya ise sınırlı Hayır!Gerçek dememeliyim, Yalan dünya Gül gibi gözüküp, dikenini batıran dünya. Bir an güldüren, sonra; Gülmeyi unutturan dünya. İnsana umut satıp, karşılığında; Mutluluk çalan dünya, Yarimi benden çalan dünya. İşte böyle lanet bir dünya.. Bu dünyaya mı gerçek diyeyim? Yoksa, hıçkırıklar arasında gülmeyi mi deneyim? Ağıtı bırakıpta şarkılar mı söyleyim? Bunları ancak, düşlerimde yapabilirim, Seni düşünürken yapabilirim.
Seni düşünüyorum çünkü; böyle seninle birlikte olabiliyorum. Seni düşünürken birşeyden çok korkuyorum “Aklımı yitirmekten”.. Eğer aklımı yitirirsem; Bir daha seninle birlikte olamam, Bir daha sana ulaşamam.
İşte benim düşlerim bunlar Sanal sevgilim!
Kimse karışamaz düşlerime Kimse engel olamaz seni düşünmeme Sen bile.. Ben bile..
Seni düşünürken seni ne kadar çok sevdiğimi daha iyi anlıyorum. Ve seni düşünürken seni daha da çok seviyorum.
Şu anda seni SENİ DÜŞÜNÜYORUM...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dj_MuRRY
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 09, 2007, 09:11:20 ÖS » |
|
yarım kilo ölüm
YARIM KİLO ÖLÜM
Yanağındaki derin bıçak izinden giriyorum yüreğine. Kırpma gözlerini sevdiğim, kinim ulaşmaz semtine. Hava kararmaya görsün, bir gecekondu gibi düşlerime temelleniyorsun. Ben İsa'ydım, sen çarmıh. Sana gerildim, sana bağlandım. Kollarına çivilendi ellerim. Yaş olup gözümden kristal vazo misali yerlere düştün. Gözümden düşmüştün gönlümden değil. Beni okşayan ellerin çaresiz mültecinin sığındığı kentti. Parmakların semtlerimdi. Semtlerim sıcak ve bağlayıcıydı. VE sen cesurdun. Sen cesur VE atılgandın. Atılgan - kırılgan - himayeciydin sen. Sen güleç VE sıcak VE içtendin. VE siperdin. Acı sözlerin çiçeklerimi dökerdi. Arkasına düştüğümüz kurtarıcımız bir istasyonda sırtından kurşunlanırdı. Saçlarından tutunurdum geleceğe ................................. Gelecek gelmezdi ............................ Sen de gelmezdin çok zaman. Ellerimde güller kururdu. Aşkım kokardı kalabalık bulvarlarda. Herkes bir yerlere giderdi orada. Ben sana gidemezdim. Gitmeler yalnız senin uşaklarındı. Beklemek boynumun veba'liydi. Hep susardım sen ağlasan. Sen ağlasan içimdeki vadi aşka yeşerirdi. Hafif bir gülümsesen, yüzündeki yarım ay ekvatorum olurdu. Altın bir küpeydim senin için VE beni taşımak için delmiştin kulak memelerini. Meme dedim de aklıma böğürtlen geldi nereden geldiyse. Böğürtleni ellerimi kullanmadan dalında yemek en büyük fantazimdi küçükken... Sen yürürken güzelim, izlerinde uygarlıklar çökerdi. Ve çıkıp gelmezdin. Ve sen yürür giderdin. Ve ben, ben olmak için beklerdim. Ellerimde güller kururdu. Kurtarıcımızı vuran katil sırtından vurulurdu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dj_MuRRY
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #30 : Ağustos 09, 2007, 09:19:47 ÖS » |
|
ben seni görmeden sevdim
ben seni görmeden sevdim
ben seni görmeden sevdim ahlakına hayran ruhuna sevdalıyım. aradaki mesafelerin ne önemi varki? kalpten kalbe köprü kurulmuş bir kere. aşkı iki öpücükten ibaret sayanlara inat ben seni görmeden sevdim. hani aynı evin içinde olupta aralarına kalın duvarlar örenler hatta yanyana olupta aralarına kilometreler yerleştirenler varya duysunlar sevdamı utansınlar ben seni görmeden sevdim ask nedir? aşk gözle görülmezki kalple hissedilir bence ask ondan cok uzaklarda onunla olabilmektir paylaşmaktır acıyı tatlıyı ben seni görmeden sevdim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dj_MuRRY
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #31 : Ağustos 09, 2007, 09:23:40 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dj_MuRRY
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #32 : Ağustos 09, 2007, 09:27:39 ÖS » |
|
gülün gözleri kan
Hasret diyarından gelmiş
sevdalı bir gülüm ben
yapraklarımda hazan izleri
acılara düşmüş yolum
adım atsam ateşlere basıyorum
dursam uzakları düşlüyorum
kırık kanadım kolum
yıldızlara yazıyorum kederimi
hüsrana uğradı sonum
Bin kasvet çökse de üstüme
kimim diye artık sormuyorum kendime
yaşıyorum öylesine
aşka ve hayata sözüm var
oy dağlar
beni anlatmıyorsa sevda
sevda olabilir mi?
kar güzeli olsa da sevgiler
ben sevdaları yaşamadım
acılar birikti kirpik uclarıma
bu yüzden gözlerimi yıldızlara bağışladım
içimin tünellerine gizlenip hep ağladım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dj_MuRRY
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #33 : Ağustos 09, 2007, 09:31:49 ÖS » |
|
Seni Sevmeyi Ağır Ödüyorum
seni sevmeyi ağır ödüyorum kirpiklerim üşüyor adın her aklımdan geçişinde her gün biraz daha çoğalıyorsun içimde hasretin, hasretinde anılarım büyüyor dayanamıyorum yokluğunun varlığını her hatırladığımda yüreğimde hissettikçe derinliklerimde kayboluyorum nereye savrulduğumu bilmeden ve varlığım yok olsa diye dualar ediyorum kaçtıkça sana geliyorum kahretsin kalbimdesin kahretsin kalbimdesin kahretsin ellerinsinnnnn!!! Ama öyle bişeysinki İçimde bitmeyen hiç tükenmeyensin….. Ama bilesinki sevdiğim Uzaklarda bi yerlerde Özlenmektesin Ve umutsuzda olsa Beklenmektesin Sen yinede sakın ama sakın gelme Gelirsen Bi kez daha alışmak zorunda kalacağım sensizliğe nasıl olsa yine çekip gideceksin biliyorum Sen benim ne çektiğimi nerden bileceksin Sen hiç sensiz kalmadın ki Gitmelerin çok yaktı canımı Yanacak canım kalmadı Sakın gelme Alıştım sensizliğe desemde Yalan Kolay mı sensizliğe alışmak Kolay mı artık yok gitti unut onu gönlüm demek Dilim varmıyor kendime bile itiraf edemiyorum Şimdi kırdım zincirlerimi söylüyorum Seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum bu lafı söylemek kolay değil inan bana sevmek kolay değil ve ben bilirsin inanmadığım bir şeyi söylemem sen inanmasan da...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dj_MuRRY
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #34 : Ağustos 09, 2007, 09:37:28 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dj_MuRRY
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #35 : Ağustos 09, 2007, 09:39:08 ÖS » |
|
Ben yine bende bittim! Karşımdasın işte… Bana bakmasan da oradasın, görüyorum seni. Ah benim sevdasında bencil, yüreğinde sağlam sevdiğim. Kalbime gömdüm sözlerimi, ceset torbası oldu yüreğim. Tıkandığım o an, Elimi nereye koyacağımı şaşırdığım o an işte, Aklımdan o kadar çok şey geçti ki takip edemedim. Ellerim boşlukta, ben darda kaldım. Ellerim buz gibi, ben harda kaldım. Bir senfoni vardı kulağımda çalınan, bitti artık hepsi… Köşeme çekildim, hani hep kaldığım köşeme. Bakış açım belli oldu yine. Geride kalan, ardından bakar gidenlerin. Bir meltem olacak rüzgarım dahi kalmadı benim. Dağlara çarptım her esişimde. Yollara küfrettim her gidişinde. Demiştim sana hatırlarsan: “Önemli olan ‘zamana bırakmak’ değil, ‘zamanla bırakmamak’tir..” Şimdi bana, geçen o zamanın Unutulmaz sancısı kalır Gittiğim eğer bensem, söyle bana kimden gittim? Sende yoktum zaten ben, ben yine bende bittim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dj_MuRRY
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #36 : Ağustos 09, 2007, 09:42:04 ÖS » |
|
Aşk önce gözlerimi aldı,kör oldum.Şimdiyse...

Aşık olmak tuhaf bir şey işte. Aklımı,fikirlerimi,zamanımı,bedenimi,herşeyimle kendimi koyuyorum ortaya...
Zamanın durduğunu hissediyorum. Her şey saçma, herkes aptal,her yer doğru yer oluveriyor ve her zaman da doğru zaman.
Hayatımı bir eleğe koyduğumda,herkes ve her şey süzülüp gidiyor o küçük deliklerden. Tek takılan ise 'O'...
Yoğun bir sevgi olur ya hani,bitmeyeceğini bilirsiniz.Karşılıklıdır,yenmez tadından.
Sevdikçe seversiniz. Aşkın gözü kördür derler ya...Kademe kademe körelirsiniz. Her şey güzel başlar...Kör olmadan biz,her şey açık,her şey nettir.Ama zamanla...
Bulanık görmeye başlarsınız. Bir şeyler çıkar rayından.Çünkü kör olursunuz. Hani kör kütük aşık olursunuz. Aslında kör olmak yüzeysel kalıyor böyle bir durumda... Aklını kaybetmek,şuursuzca hareket etmek de eklenebilir mevcut haller içerisine...
Ya da saçmalamak,çocuklaşmak... Çocukça şeylere kafa yorup ortada obsesif biri olarak dolaşmak. Ben de istemiyordum aslında böyle hastalıklı bir ruh hali içerisinde yaşamak... Çocuklaşmak istemiyordum ki. Oyuncağımmışsın gibi sarıldım sana,bırakamıyorum. Gitme istiyorum.Başka çocukların eline geçme.Sana eşyammışsın gibi davranıyorum...
Çantammışsın,kalemimmişsin, canımmışssın gibi...
Aşk önce gözlerimi aldı,kör oldum. Şimdiyse...'sahiplenme' kavramı işledi içime... Benim ol,hep sen ol,hep biz olalım istiyorum..
Çünkü seni seviyorum. Çünkü aşk sardı bedenimi.Çünkü artık ruhumu hissediyorum... Sen yokken,uzakken,ruhum bedenimden çıkmak istiyor sanki. Hani kimi zaman kuşları salarsın ya evin içine...Çırpınırlar bir o yana,bir bu yana...
Halbuki küçük kafeslerinde ne kadar da mutluydular.Çıkınca kafesten özgürlüğün kokusuydu onları çağıran.
Ben de böyleyim işte...Senden önce küçücük bir hayatım vardı. Kendi mutluluklarım..Ve hatta kendi aynam vardı.
Aynama bakınca kala balık olurdu kafesim.O kuş gibi... Kendimi görür mutlu olurdum.
Sonra kafesim aralandı,elimi tutup beni sen çıkardın dışarıya. Küçücük kafesimden sonra buluştuğum özgürlüğümde kör oldum ben.
Seni buldum. Şimdi çırpınıyorum evin içinde kanat çırpan kuş gibi.Özgürlüğümü istiyorum.Sensin özgürlüğüm...
Seni istiyorum.
Olmazsa olmazımsın,sen olmazsan ben de olamam...Beni kendinden uzaklaştırma...Gitme uzaklara.
Ve emin ol ki,eğer gidersem bir gün... Ben,ben olmaktan çıkmışımdır. Ya da aşk başıma vurmuştur.Sarhoşumdur...
Bil ki,eğer bir gün gidersem,odanın içinde kafesimi bulmuşumdur... Kitlemişimdir kendimi oraya.
Tek farkla... Bu kez bakamam aynama.Yaşarım aynamın kırıklarıyla..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dj_MuRRY
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #37 : Ağustos 09, 2007, 09:45:21 ÖS » |
|
Gücümün Bittiği Yüreğimin Tükendiği Yerdeyim  sen sevgili kaybedilmiş umutlarım gibisin nedensiz kağıda kaleme küskünlüğüm yazmıyorum uzun zamandır adını oluşturan harfleri ve sen .... gidiyorsun ............. ne anlatacağım ki ben kime işte bitmesi gereken aşkları şairi ben beynime üşüşen kabuslarla başa çıkmaya çalışırken birde gidişinden sonrası ....... biliyorum ardından bi kaç günümü öldüreceğim bırak bana güçlüsün sen demeyi hiç bir dalga kumları özlemez o kıylıarı savurmak içindir demeyi fırtına çoktan dindi beni ayakta tutan şimdi sere serpe yığılan benim ah sen sevdiğim bir bilsen bu gece nasıl zor geçecek sensiz nasıl asacağım rüyalarımın tavanına güneşi nasıl getireceğim yarınların aydınlığını anlatma işte bu ben değilim gücümün bittiği yüreğimin tükendiği yerdeyim hani canım CANAN'ına fedaydı Cananın can verirken bir yudum nefesin nerde hatırlarmsın bana söylediğin bir kaç cümleyi ödünç istediğin nefeslerimi al şimdi ......giderken tüm can veren nefeslerimi bu8 aşk bitti nasılsa hayallerimde alıp çekilmeli en ücraya şimdi renklerimi soldururken yakmalı katran karası gözlerimi yakmalı her senin için çarpan bedenimin her zerresini öldürmeli bu gece senin için yüreğimi hoşçakal sevgili......................
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dj_MuRRY
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #38 : Ağustos 09, 2007, 09:47:06 ÖS » |
|
Bir Eskicide Bıraktım Yüreğimi
Tükenmeyen yollarda,bilinmeyen geleceklere Yürüyerek geçiyor yaşam. Uyandığımda bitecek bir rüya gibi. Hiç durmadan,koştururcasına yürüyorum, Durursam uyanacağım, Yaşam bitecek sanki...
Ardıma bakmadan gidiyorum Bir daha geçmeyeceğimi bildiğim yollardan. Her adımda dağılıyorum. Bir parçam,ellerimden düşer gibi, Kayıp gidiyor benden... Bir köşede gülüşümü bırakıyorum. Bir gece yıldızlara bakarken,gözlerimi. Sokak lambalarında, sessiz gölgelerimi. Günbatımının kızıllıklarında çocukluğumu, Gündoğumlarında,sabah çiğlerine karışan gözyaşlarımı... Siyah beyaz bir fotoğrafta düşlerimi...
Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum.
Nerede başladı bu... Hatırlamadığım kadar uzakta kaldı ilk kırıntılarım. Her yiten parçada sessiz bir çığlık attı yüreğim, Sel olup aktı da,kimseler görmedi. Sessizce gelip toplamasını bekledim O hep beklenen,ama hiç gelmeyenin...
Yüreğimde bir telaş,bir heyecan; -Beni tamamla artık ! -der gibi çırpınan... O değil miydi daha yolun en başında Bin parçaya bölünüp dağılan... İstesem de bulamam yüreğim. Bir daha geçmeyeceğim bir yolda, Bir eskiciye bıraktım seni,paramparça...
Çığlıkların paçalarımdan süzülüyor, Kimseler görmüyor...
İşte böyle sürüyor yaşam Yolun birinde eksilip, Bir başkasında biraz artan...
Kim geri getirebilir, Bir daha geçmeyeceğim bir yolda, Bir eskicide kalan , O bir parçası hep eksik yüreği...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dj_MuRRY
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #39 : Ağustos 09, 2007, 09:48:44 ÖS » |
|
bugunluk benden bu kadar gunluyum bitirdikce yazdıklarimi yanındayım gelenlere selam soyle benden onlara
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dj_MuRRY
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #40 : Ağustos 09, 2007, 09:56:29 ÖS » |
|
Kavuşamasakda Sevmeyi Bildik Biz... : ((
Seninle hic ayni sokaklarda gezmedik Ayni havayi tenefus etmedik Ama hep ayni dusunce Hep ayni sevgiyi kalbimizde tasidik Herkes goctu biz gocemedik.. gidemedik Satilmis yureklerin arasinda Hep yanliz kaldik..savastik Oylesine cikarsiz.. yapayanliz Inandigimiz tek sey sevgimiz Ucunda kavusmak olmasa bile O sevgi oldu tek inancimiz..
Dogru durust hayel bile kuramadik Keskelerin arasinda kaybolurken Gunler karanlik geceler zindan Her sabah yine yanliz uyandik Sikayetmiz olmadi hic Boyun bukup uzaktan sevmeyi bildik Ara sira haber alip birbirimizden Iyi olmamiza biraz olsun sevindik Ama hep hasret besledik icimizde Sen ayri dunyada ben ayri dunyada Kavusmak bir gozyasi oldu gozlerimizde Agladikca kavusamadik Kavusmak istedikce agladik..
Siirlerle avuttuk kendimizi Gizli mesajlar yazdik okur anlar diye Sustuk eller konustu biz konusamadik Anlatamadik yuregimizdeki sevgimizi Susmaliydik.. susuyorduk Degistiremezdik kader yazimizi Bir gun gulsekte Ikinci gun tutamadik gozyasimizi Agladik aglamaliydik Bir bedende bir kalp Dindiremedik yurek sizimizi..
Degistiremedik kader yazimizi Severek kucakladik ask sizimizi Yazsakda onca yanlizligimizi Bir sen anlarsin beni bir ben anlarim seni Baska kimse anlamaz bizi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|