|
essizs
Ziyaretçi
|
 |
« : Şubat 27, 2008, 08:59:06 ÖS » |
|
Ben de günlük açmak istedim. bakalım kim hayırlı olsun diyecek... belki rekor kırarım, buğulu bir cama ne yazmak isterdinizi geçemem ama en azından fukaranın bir şeyi olmasa da umudu olurmuş... rekoruma yardım eden herkese teşekkürler.... bir de bugün işe girdim yarın başlıyom inşallah... e bu habere herhalde rep de verirsiniz... bi de rekor kırsam daha ne isterim... Belki bir şey yazmazsanız bozuntuya vermeyim... yazmayanında canı sağolsun... hoşçakalın... dostca kalın... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 93
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 27, 2008, 09:47:28 ÖS » |
|
Hayırlı olsun  Diikatini çekim benim günlük 2.sırda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
essizs
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 27, 2008, 09:50:05 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 116
Yaz
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 27, 2008, 09:51:04 ÖS » |
|
Senin yazma işini iyi yaptığını yapacağını sevdiğini söyleyebilirim Hayırlı olsun.
|
|
|
|
|
|
Kendini hayallerin ile sınırlandırma bırak..
|
|
|
|
essizs
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 27, 2008, 09:53:03 ÖS » |
|
teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mehtap08
Forum Perisi
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 236
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 27, 2008, 09:55:51 ÖS » |
|
hayırlı olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
кαя∂ιηαℓℓєя ℓσя∂υ
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 27, 2008, 11:20:30 ÖS » |
|
Günlüğün Hayırlı Olsun... Ama sana tavsiyem: Günlüğünde ibret alınacak konulara değin ve anlamlı güzel şeyleri paylaşma, üst sıralara çıkmak için copy-paste yapanlardan olma yani...  Eğer anlamlı ve faydalı paylaşımlarda bulunursan sana her paylaşımın için en az 1+rep veririm... 
|
|
|
|
|
|
Fânîyim, fânî olanı istemem; âcizim, âciz olanı istemem. Ruhumu Rahmân'a teslim eyledim, gayrı istemem. İsterim, fakat bir yâr-ı bâkî isterim. Zerreyim, fakat bir şems-i sermed isterim...
|
|
|
|
essizs
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 28, 2008, 09:48:01 ÖS » |
|
tamam sağol önerilerin için... teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
essizs
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 28, 2008, 10:01:28 ÖS » |
|
evet bugünümü paylaşayım. işe başladım yoğun bir gündü, sürekli otur otur canım cıktı valla:) tabi ki mübalağa yapıyorum. işimi sevdim.biraz computer moduna girmen gerekiyor ama inşallah başaracağım... allah bundan sonrasını hayır etsin... Herkesin gönlünün dileğine kavuşması temennisi ile... hoşçakalın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Achilles
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 27
SeNsİzLiK ßeNdE SaKLı...
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 28, 2008, 10:12:37 ÖS » |
|
Günlüğünün açılışını yapmadan haber werseydin kırmızı kurdele kesseydik 
|
|
|
|
|
|
γaηLızıм aмa кeηDiмLeγiм.. SeSSiziм aмa.. γüЯeкLiγiм… кOЯкмuγOЯuм ŞeγтaηıηızLa qeLiη..... ....тaŞLaŞмiŞ ßiЯ γüЯeк ηe кaDaЯ.!.. aFFeDeЯкi.!! heЯ γaηıŞтaη ßiЯ Söz DOğDu.!.. haγaт кaLeмi eLiηe aLDγ… aмa кağıт OLaЯaк iSe ßeηı кuLLaηDi .! ŞiмDi ßeη кaLeмi eLiмe aLıγOЯuм.... кağıт OLaЯaк iSe..! SizLeЯi кuLLaηıγOЯuм.!! aCıмa.!.. eSкıDe кaLDi.! кaLp ßiЯ кeЯe paЯçaLaηDı.. γaŞıм qeηç aмa кaLßiм γaŞLaηDı.. кaLßiм кıЯıLa кıЯıLa.. ßeηDe кaLpмi кaLDi. SOЯмaγıη γOЯмaγıη. qöЯмeγiη iŞiтмeγiη.. DeğeЯ veЯeηe Caη veЯiЯiм veЯмeγeηe…! кapı qöSтeЯiЯiЯiм.. тaкLiтçi DeğiLiм SaDeCe мiηηeтSiziм.. γaŞaDıкLaЯıмDaη aLıηтı ßu SözLeЯ.. çaLıηтıγa DeLaLeт DiLDiЯ.!.. SaDeCe qeЯçeкLeЯiη SiмqeSiDiЯ…. DipηOт: ŞeЯeFSizLeЯi qöЯDüкçe iηSaη OLмaγa çaLıŞıγOЯuz.!..
ßєи нãуãтã тєк gєℓ∂iм тєк gi∂єяiм ßu ∂üиуã∂ã ßiя Aℓℓãн’ı ßiя∂є кєи∂iмi ßiℓiяiм zãмãıиıи∂ã §єv∂iкℓєяiмi тєк тєк §iℓєяiм ßu нãуãт ßєиiм i§тє∂iğiм gißi уã$ãяıм ∂єğєя vєяєиi нãуãтıмã §σкãяıм vєямiуєиiи нãуãтıиã §σкãяıм ßugüи ãğℓãя уãяıи §u§ãяıм gözüм∂єкi нєя ∂ãмℓã уã$ıи нє§ãßıиı güи gєℓiя §σяãяıм zãя ãтмãм $ãи§ã iиãимãм σятã∂ã ßiя $ãи§ vãя§ã σиu∂ã ßєи OLUŞTURURUM!!
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 287
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 28, 2008, 10:52:36 ÖS » |
|
Selam Günlğk Nasılsın Bakalımm Sahıbın Gelınce Benden Ona Bolbol Selamlar Söle Tamam mı Hadı Kendınıze iyi Bakınn 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Achilles
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 27
SeNsİzLiK ßeNdE SaKLı...
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 28, 2008, 11:22:33 ÖS » |
|
Selam Günlğk Nasılsın Bakalımm Sahıbın Gelınce Benden Ona Bolbol Selamlar Söle Tamam mı Hadı Kendınıze iyi Bakınn  Sen demesen özlerine ey bakmıyacıktılar ha 
|
|
|
|
|
|
γaηLızıм aмa кeηDiмLeγiм.. SeSSiziм aмa.. γüЯeкLiγiм… кOЯкмuγOЯuм ŞeγтaηıηızLa qeLiη..... ....тaŞLaŞмiŞ ßiЯ γüЯeк ηe кaDaЯ.!.. aFFeDeЯкi.!! heЯ γaηıŞтaη ßiЯ Söz DOğDu.!.. haγaт кaLeмi eLiηe aLDγ… aмa кağıт OLaЯaк iSe ßeηı кuLLaηDi .! ŞiмDi ßeη кaLeмi eLiмe aLıγOЯuм.... кağıт OLaЯaк iSe..! SizLeЯi кuLLaηıγOЯuм.!! aCıмa.!.. eSкıDe кaLDi.! кaLp ßiЯ кeЯe paЯçaLaηDı.. γaŞıм qeηç aмa кaLßiм γaŞLaηDı.. кaLßiм кıЯıLa кıЯıLa.. ßeηDe кaLpмi кaLDi. SOЯмaγıη γOЯмaγıη. qöЯмeγiη iŞiтмeγiη.. DeğeЯ veЯeηe Caη veЯiЯiм veЯмeγeηe…! кapı qöSтeЯiЯiЯiм.. тaкLiтçi DeğiLiм SaDeCe мiηηeтSiziм.. γaŞaDıкLaЯıмDaη aLıηтı ßu SözLeЯ.. çaLıηтıγa DeLaLeт DiLDiЯ.!.. SaDeCe qeЯçeкLeЯiη SiмqeSiDiЯ…. DipηOт: ŞeЯeFSizLeЯi qöЯDüкçe iηSaη OLмaγa çaLıŞıγOЯuz.!..
ßєи нãуãтã тєк gєℓ∂iм тєк gi∂єяiм ßu ∂üиуã∂ã ßiя Aℓℓãн’ı ßiя∂є кєи∂iмi ßiℓiяiм zãмãıиıи∂ã §єv∂iкℓєяiмi тєк тєк §iℓєяiм ßu нãуãт ßєиiм i§тє∂iğiм gißi уã$ãяıм ∂єğєя vєяєиi нãуãтıмã §σкãяıм vєямiуєиiи нãуãтıиã §σкãяıм ßugüи ãğℓãя уãяıи §u§ãяıм gözüм∂єкi нєя ∂ãмℓã уã$ıи нє§ãßıиı güи gєℓiя §σяãяıм zãя ãтмãм $ãи§ã iиãимãм σятã∂ã ßiя $ãи§ vãя§ã σиu∂ã ßєи OLUŞTURURUM!!
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 287
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 28, 2008, 11:26:41 ÖS » |
|
erkeksen onlıne sohbete gel lan  kızın günlüğünü berbat etmeyelim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
essizs
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 02, 2008, 05:21:53 ÖS » |
|
yaw siz muhabbetinizi yapaydınız. ne kadar çok cevap o kadar ii.. sonunuzu merak ettim valla... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|