fatality
---tRaBzOnLu---
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 66
[b]kara gözlerine vurulmuşum bir kere[/b]
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 08, 2007, 12:40:39 ÖÖ » |
|
selam günlük nasılsın her zamanki gibi yine başbaşa kaldık desene eee nasılsın bakalım 2 gündür neler yaptın bakıyorumda hiç kimse ugramaz oldu sokaklarımza ,caddelerimize.. ne yapalım biz bilmiyoruz parlak taşlar üstünde dans etmeyi yada bir yerde hata yapıyoruz
ne dersin acaba hangisinde yanlış yapıyorum. hiçbir zaman işlerim düzgün bir sekilde işlemeyecek mi yaaa böyle dersemde yaratana karşı hatamız olur isyan etmiş oluruz o ne yaparsa en iyisini, en hayırlısını yapar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özℓємм
Misafir
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 152
:::<<VaRLıĞıN YeTeR>>:::
|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 08, 2007, 12:44:36 ÖÖ » |
|
slm arkadaşımın günlüğü naber nasılsınız ya ben ığdıra gitmiştim o yüzden pek nete giremiyodum eee dolayısıyla günlüklere de bakamıyodum ama sahibin gelince slmlarımı söylersin ok kib iyi geceler .....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatality
---tRaBzOnLu---
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 08, 2007, 12:53:33 ÖÖ » |
|
Sen gittin.. Bir zifiri karanlık, bir zından yalnızlığı, ağır bir boşluk bıraktın geride. Gittin ve dönmeyeceksin bir daha. Haklısın gidişinde, bu aşkı bitirmekte haklısın. Tek söz söyleyemedim. Yüzüne bakamadım. Karşında ağlamadım. Eridim, tükendim, bittim. Sonsuzlukta bir insan nasıl olur.. sesi soluğu nasıl duyulur?
Elveda aşkım.. Elveda sevgilim. Sen kendini hiç böyle gereksiz, böyle değersiz, böyle yapayalnız hissettin mi? Ayrılık ölüm kadar acı ve soğuk.Aynalara bakıyorum. Aynada gördüğüm ben değilim. Gözlerim cehennem ateşi.. dudaklarım mühürlenmiş. Ellerim titriyor. Yüreğim kızgın demirlerle dağlandı. Yokluğunun bedeli çok ağır sevgilim.
Sevinçlerim, hayallerim, umutlarım, renkli dünyam elveda.. Elveda yaşamak.. Yaşamın anlamı elveda. Kimse farkında değil yokluğunun. Sensiz ne hallerde olduğumu kimse bilmiyor. Anlamıyor yitip giden bir aşkın kederini.
Düne kadar en yücesini yaşadım mutluluğun, ayaklarımın altından kayıp gidiyordu toprak, denizlerin ovaların üstünde uçuyordum. Güneş kadar yakındı bana aşk. Güneş kadar sıcak ve parlak. Bıraktın birdenbire, kanatlarım kesildi. Hızla çakıldım yere, boşluğun içindeyim, şimdi hiçbir şeyim.Oysa dünyanın en zenginiydim. Bütün çiçekler bizim için açardı, bizim için ballanırdı meyveler, ekinler bizim için bereketli, sular bizim için çağlardı. Şimdi toz duman içinde kızgın bir çöldeyim. Yönümü yolumu şaşırdım. Sam rüzgarlarına bıraktım gövdemi, sürüklenmekteyim.
Sen bensiz nasılsın, bilmiyorum. Rahat mısın, mutlu musun, bu kadar çabuk beni unutur musun?.. Nasıl birden mazi olursun?
Düne kadar gözlerinden aşkı içtiğim, dudaklarında yüreğimi erittiğim, uğruna bıçaklar çekip dünyaya meydan okuduğum ey sevgili nerdesin? Kimlesin?.. kimlerlesin?.. Kimlerle oynaşır gönül eğlersin? Ben burada, terk edip gittiğin yerdeyim.
Elveda aşkım.. Elveda birtanem.. Elveda sevgilim! Elveda sana.. :'( :'( :'( :'(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatality
---tRaBzOnLu---
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 08, 2007, 12:56:13 ÖÖ » |
|
teşekkürler özlem
ığdır da hayat nasıl yine çok sıcak mı_?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatality
---tRaBzOnLu---
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 08, 2007, 12:57:25 ÖÖ » |
|
Seni ne çok sevdim ben. Ne çok gözyaşı döktüm senin için. Geceleri sen yatağında meleklerin kanatlarıyla uçarken ben penceremin önünde senin rüyana girmek için dua ederdim. Bir bakışına, bir dudak kıvrımında titreşen gülüşüne ulaşmak için dünyanın bütün çiçeklerini önüne sererdim.
Şiirler, şarkılar, sevgiler içimde tutuşan bir ateş, onun yangınında senin için kül kesildim. Ağır hastalar geceyi zor geçirir. Sabahı bekler kırgın yürekler, hasta umutlar, yalnız ruhlar. Yalnızdı gecelerim. Hastaydı gecelerim. Kan kaybından giden bir yaralı gibi umarsızdı gecelerim. Bir uçurumun kenarına beni taşıyan karabasandı gecelerim. Adına yalnızlık dedim. Sensizlik dedim.. Sen beni bilmedin, beni tanımadın, beni sevmedin.. Bu bir ölümdü, bu bir fermandı .. Bıçak kesmez artık beni, ip asmaz, çeküller yüreğimi taşımaz. Yaşamak mümkün değil, yalnızlık karanlık kapılarıyla üstüme kapandı. Amansız acılar içindeyim.
Ey Sevdiğim.. Ben seni ne çok sevdim. Dünya bildi, bir sen bilmedin. Yalnızlığın diğer adı aşka karşılık almamaktır. Kaçılamayacak kadar yakın, tutulamayacak kadar uzak bir yerdesin.. Benim aşkıma yalnızlık kucak açtı. Senin yokluğuna dokundum, içim yandı. Odamın çıldırtan sessizliğinde sana seslendim. Yankısı döndü dolaştı, senin kapıların bana kapalı. Kendi sesim yine bana ulaştı. Anladım ki beni hiç duymayacaksın.
Sana sitem edemem. Sana kırılamam. Bir tek dileğim var senden, son bir tek isteğim. O da MUTLU OLMAN.
MUTLU OL SEVDİĞİM.. BİRİCİĞİM.. AŞKIM. NEREYE, KİME GİDERSEN GİT YETER Kİ SEN MUTLU
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 287
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« Yanıtla #30 : Ağustos 08, 2007, 12:58:45 ÖÖ » |
|
Oooo Fatal Kardeşım Asık Olmussun  ))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özℓємм
Misafir
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #31 : Ağustos 08, 2007, 01:02:14 ÖÖ » |
|
evet ya ığdır felaket sıcaktı insanı bunaltıyo ama herşeye rağmen yine de çok güseldi....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatality
---tRaBzOnLu---
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #32 : Ağustos 08, 2007, 01:02:47 ÖÖ » |
|
karşılıksız aşk Seni ne çok sevdim ben. Ne çok gözyaşı döktüm senin için. Geceleri sen yatağında meleklerin kanatlarıyla uçarken ben penceremin önünde senin rüyana girmek için dua ederdim. Bir bakışına, bir dudak kıvrımında titreşen gülüşüne ulaşmak için dünyanın bütün çiçeklerini önüne sererdim.
Şiirler, şarkılar, sevgiler içimde tutuşan bir ateş, onun yangınında senin için kül kesildim. Ağır hastalar geceyi zor geçirir. Sabahı bekler kırgın yürekler, hasta umutlar, yalnız ruhlar. Yalnızdı gecelerim. Hastaydı gecelerim. Kan kaybından giden bir yaralı gibi umarsızdı gecelerim. Bir uçurumun kenarına beni taşıyan karabasandı gecelerim. Adına yalnızlık dedim. Sensizlik dedim.. Sen beni bilmedin, beni tanımadın, beni sevmedin.. Bu bir ölümdü, bu bir fermandı .. Bıçak kesmez artık beni, ip asmaz, çeküller yüreğimi taşımaz. Yaşamak mümkün değil, yalnızlık karanlık kapılarıyla üstüme kapandı. Amansız acılar içindeyim.
Ey Sevdiğim.. Ben seni ne çok sevdim. Dünya bildi, bir sen bilmedin. Yalnızlığın diğer adı aşka karşılık almamaktır. Kaçılamayacak kadar yakın, tutulamayacak kadar uzak bir yerdesin.. Benim aşkıma yalnızlık kucak açtı. Senin yokluğuna dokundum, içim yandı. Odamın çıldırtan sessizliğinde sana seslendim. Yankısı döndü dolaştı, senin kapıların bana kapalı. Kendi sesim yine bana ulaştı. Anladım ki beni hiç duymayacaksın.
Sana sitem edemem. Sana kırılamam. Bir tek dileğim var senden, son bir tek isteğim. O da MUTLU OLMAN.
MUTLU OL SEVDİĞİM.. BİRİCİĞİM.. AŞKIM. NEREYE, KİME GİDERSEN GİT YETER Kİ SEN MUTLU OL...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatality
---tRaBzOnLu---
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #33 : Ağustos 08, 2007, 01:05:46 ÖÖ » |
|
yok ya selim zaten o olay beasımdan 3-4 sene önce geçti ama...
şimdi nasıl bir durumdayım bende bilmiyorum ne ewet ne hayır nede başka birşey cıkıyor ağzından bende beklemeye aldım bekliyorum. zaman herseyin ilaçı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatality
---tRaBzOnLu---
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #34 : Ağustos 08, 2007, 01:18:18 ÖÖ » |
|
hayat pamuk ipligine bagli Ne insafsız yüreklere misafirlik etti bu gönül? Her defasında pamuk ipliğine bağlı hayatım biraz daha incelmekte, biraz daha elimden kayıp gitmekte? Üzüntüm yenilmişliğime değil, hak etmediğim yerde kendimi buluşuma. Yürüdüğüm yollardaki çakıl taşlarına değil isyanım beni oraya bile, bile mahkum edenlere. Ben kalbimdeki cam kırıklarını toplamaya çalıştıkça daha fazla batıyor yüreğime, kanatıyor? Yok olmaktalığın koynunda yaşamak öyle zor ki sevdiğim? Bilemezsin, o ulaşılmaz sandığın yıldızlar en yakın dostun oluyor. Onlara anlatmaktan başka çaren olmadığını bildiğin için döküyorsun yüreğini hiç ama hiç düşünmeden. Zannettiğin kadar kolay olmuyor hiçbir şey. Uykusuzluğa çoktan alıştım ben? sadece hayalini görebildiğim gecelerde o soğuk bedene sarılıp uyuyabiliyorum ki bu bile benim için büyük bir nimet sevdiğim. Şimdi sen kim bilir hangi gönüllerdesin, kim bilir yine nasıl masum bir çocuk rolündesin? hayat senin sevdiğim! Ama dikkat et! sandığın kadar uzun sürmez hoyratlığın, yaramaz tavırların. Elbet bir gün hayat sana da kanlı hançerini vuracaktır. İşte o zaman anlayacaksın soğuk bedenlerde yok olup gitmeyi?sen de öğreneceksin yüreğini dilediğince yıldızlara dökmeyi. Hiçbir zaman cesaret edemeyeceksin o aşık gönüllere girmeye, tekrar üzüleceğinden korkarak? biraz daha yok olup gideceksin sen de tıpkı benim gibi çaresizliğin orta yerinde? o karşısına geçip süslendiğin aynaya baktığında tanıyamayacaksın kendini, acıma duygusunu öğreneceksin ve en çok da bu duyguyla kendine bakarak tanıştığına üzüleceksin. Artık hiçbir değer ifade etmeyen o çapkın bakışlarında birkaç insan gülümsemesi arayacaksın ama farkında olmadan daha derin bilinmezliklerin kör, sağır ve karanlık diplerine dalacaksın, kaybolacaksın? işte bu noktada beklide hiç fark etmediğin beni arayacaksın, aynı kulvarda olduğumuzu düşünerek? çok yanılıyorsun sevdiğim beni de bulamayacaksın yanında? evet belki görünüşte aynı kaderi paylaşıyor, aynı şeyleri yaşıyoruz ama yinede bir fark var ki aramızda bu bizi birleştirmeyecek en büyük neden, sen hak ettiğin ben ise hak etmediğim yerdeyim?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatality
---tRaBzOnLu---
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #35 : Ağustos 08, 2007, 01:20:09 ÖÖ » |
|
Ağladığımda Mendilim Ol Dün yine gökyüzünün masmavi görkemi ve hayalini çizdiğim bembeyaz bulutlarının altında seni bekledim. Uzaklarda gülümseyen gökkuşağının renkleri içinde aradım seni, yoktun. Yokluğun, bir canavarın dişlerinde yüreğimi kemirip duruyor. Yokluğun cehennemim, yokluğun zifiri karanlığım, zindanım oldu. Belki, bir köşeden çıkıp gelirsin diye bütün gün seni düşleyip, gözlerim ufukta, kucağım dolu sevgi, yüreğimde binbir umut yeşertip ve ölesiye bir özlemle bekledim seni, gelmedin... Seni ne kadar özlediğimi bilmiyorsun. Bir bilsen seni ne kadar çok özlediğimi; dağları, tepeleri aşar, denizleri, ovaları devirip gelirdin bana...
İçim özleminle nasıl dolup taşıyor, özleminle nasıl tutuşuyor bir bilsen. Yüreğimin bütün bentleri paramparça sensiz. Şimdi yüreğimin her kıyısından özlem sızıyor. Yüreğime de söz geçiremiyorum artık. Biz bu dünyada seninle çıkarsız, yalansız, hilesiz hesapsız sevdik birbirimizi.. Yüreğimizin bembeyaz tuvaline maviyi fonlayarak ve aşkın da kıpkızıl resmini de çizerek; insanları, kuşları, dağları, çiçekleri, suları da öyle hilesiz sevmiştik.
Biz seninle bütün engellere rağmen, bitmez tükenmez bir azimle sevginin doruğuna erişmek için tırmandık hayat yokuşunu. Ve bitip tükenmeyen bir aşkla sevdik birbirimizi. Biz seninle uzak dağ başlarına yazdık umutlarımızı. Denizlere, dalgalara, fırtınalara, acılara, korkulara, uçurumlara yazdık sevdamızı. Biz seninle kanatları sevdalı iki güvercindik mavi göklerde. Kanat çırptıkça yükseldik sevdalara, yükseldikçe sevdalara avcılar düştü peşimize.
Zamanın acımazsızlığına, aramızdaki mesafelere, etrafımızdaki çirkinliklere, günübirlik aşklara, saldırılara, satılık sevgilere rağmen, biz yine de yüreğimizde hiç sönmeyen bir yangınla özledik birbirimizi, en kutsal aşkla sevdik, kirletmeden umutlarımızı bekledik...
Senden ayrılalı günlerin, ayların, yılların nasıl geçtiğini bilemez, hesabını tutamaz oldum. Her seher uyanınca dağların esen rüzgarlarına açıyorum penceremi, o ölümüne özlediğim kokunu getirir diye. Bir nebze de olsa dindirir yada söndürür diye yüreğimdeki özlemin ateşini...
Her gece menekşe rengi gözlerini demledim hayalimde. İpek saçlarını, sevdalı gülüşlerini, inci dişlerini demledim. Ne çok severdin yayla yollarında türküler söylemeyi, ellerimi avucunun içine alıp, başını göğsüme dayamayı. Şimdi her gece, insana hayat veren ve yüreğime nakış nakış işleyen sevda sözlerin dolaşıyor kulaklarımda , paylaştığımız ümit dolu tatlı hayalleímiz.
Yılmak yoktu bizim için bu yolda. Ağlamak, sızlanmak yoktu, geriye dönmek hiç yoktu. Zordu, çetindi bizim sevdamız ama her şeye ve çekilen tüm acılara değerdi. Sabır diyordun. Sabrı, ümit etmeyi, sevmeyi, zorluklara karşı direnmeyi de senden öğrenmiştim. Konuşurken insanın yüzüne dosdoğru bakmayı, dürüst ve namuslu bakmayı, merhameti, acımayı, insan gibi düşünmeyi senden öğrenmiştim. Senden öğrenmiştim sevdalara türkü yakmayı...
Şimdi Ren nehrinin kıyısında dalgın bakışlarla dalıp dalıp gidiyorum uzaklara. Gökyüzü masmavi ve saatler yorgun bir su gibi akıp gidiyor gözlerimde.. Ufka, gökmavisinin kızılla birleştiği o ince sıcak ve yumuşak çizgiye bakıyorum. Bir kuş gelip konuyor saçlarıma, yüreğimi ipekten kanatlarına sarıp sana gönderiyorum...
Seni düşünüyorum. Seni düşünmek gökyüzü olmak gibi bir şey bazen, ya da rotası belli olmayan bir gemiye binip, yeni iklimlere yelken açmak gibi. İnsan olmayan bir adada inip, Robinson gibi insansız bir yaşam kurmak istiyorum. Ve o adada bir ömür yalnız seni beklemek istiyorum...
Saatler su gibi akıp gidiyor. Bir gemi yanaşıyor kıyıya, inen yolcuları izliyorum, sen yoksun. “ Kahretsin !”. diyorum.” Ne olur çıkıp gelse, sarılsa boynuma.” Bir gemi uzaklaşıyor limandan. Suların devinimleri akıyor gözlerimde, karışıp gidiyor uzaklara... Seninle suyu pırıl pırıl bir pınarın başında buluşmak, ellerini tutmak, yüreğinin sımsıcak yerinden, menekşe gözlerinden, narçiçeği dudaklarından öpmek, serin nefesini doyasıya içmek ve doyasıya içime çekmek geçiyor içimden... Sonra sarılıp, sımsıkı kucaklamak ve sevinçten havalara uçmak geçiyor ...
Ağladığımda mendil, güldüğümde kahkaha, susadığımda su olmanı, uyuduğumda rüyalarıma girmeni, her sabah alnımdan öperek uyandırmanı istiyorum...
Her gece kuş olup sana doğru uçmak, ardında serin rüzgarlar bırakarak, dağlar, denizler, ormanlar aşıp, bir pınarın başında menekşe gözlerine konmak geçiyor içimden. Dalgın bakışlarından, sevdalı yüreğinden öpmek geçiyor. O an bütün ağaçlar diz çökmeli diyorum, özleminle kanayan yüreğime. Bütün yıldızlar göz kırpmalı mutluluklara. “Allahım bu kadar mutluluk çok.” deyip, ellerimi gökyüzüne kaldırıp ağlamalıyım. Gökler de ağlamalı benimle, bulutlar, ırmaklar, yıldızlar da ağlamalı...
Şunu bilmelisin ki, nerede olursam olayım, hangi iklimde kalırsam kalayım, vakti geldiğinde bir gün mutlaka, yüreğim alıp beni sana getirecektir. Ben buna bütün kalbimle inanıyorum, sen de bütün kalbinle inan. Hiç bir yol bilmesem de, gelmeye kalmasa da mecalim geleceğim inan... Bekle...
Sevgiler büyüttüm kır çiçeklerinden, güneşin kanını emen umutlar yeşerttim bahar renginde al yeşil dağlarda kar erirken ceylanlar emzirdim melekler uyandırdım her tan ağardığında toplamak için bütün düş kırıklarını aynalardan yıldızlarla selam yolladım sana ve her gece mavi bir kuş tutup avuçlarıma dudaklara gül ve rüzgar iliştirdim dağların doruklarına gelmedin.
upuzun köprüler kurdum içimdeki yolculuklara sana kavuşmak için beyaz günlere uzandım beyaz atlarla, sana getirsinler diye umutlarımı seninle öpüşürken beyaz beyaz güvercinler kanat çırpıyordu mavi göklerin burçlarında bütün ayrılıkların, savaşların, ihanetlerin üzerine bir çizgi çekiyordum en güzel barış çiçeklerini versin diye dünya
ak alınlı taylar koşarken alnımın çayırlarında al türkülerle inledim lekesiz sabahlara her bahar özlemler kanatıp gecelerin sayfalarında mavi rüzgarların terkisinde sevgiler yolladım sana çoğaldıkça çoğaldı çılgınlığım kanımda milyonlarca yıldız tutuştu alevler içinde parlayan nehirler aktı yüreğime her defasında her suyun sesine bir damla gözyaşı bıraktım senin için gül desenli yaylalara bilmedin
bilki sensiz uzak bir dağbaşı ıssızlığıyım yoksan ürpertilerde tiril tirildir yapraklarım seni özlemenin korkunç girdabında göğünü ve yönünü yitirmiş göçmen bir bulut olup her gece uçurumlara ağlarım
hasret ateşine bürünürken geceler uzun ayrılıkların dağladığı sevdalarda korkunç alevler içirdim seni seven yanıma iç çekmeyi öğrendi bir yanım, acı çekmeyi bir yanım ve ardından oturup ağladım küskün ırmaklar gibi karışıp gitti gözyaşlarım çağlayanlara silmedin
ey kırçıl saçlarımda yıldız tutuşturan alıp savuran yangınlara yalnızlıklara hazan bahçelerinde yaralı bir güldür kalbim şimdi dört mevsim aşkı kanayan sen ki, yüreğimde demlenen aysın her gece gözlerimde çiçeklenen aşk uzun saçlı hasretimsin geçen bütün mevsimlerde seni bekledim gelmedin
özlemlerle yaralı bir yağmur bulutuyum şimdi firari bir hüznün girdabında yitirdim güldesenli sevinçlerimi bil ki, çağlayan bütün nehirler benim gözlerimdir benim yüreğimdir ağlayan bütün denizler su içtiğim bütün pınarlarda seni susarım seni sorarım geçtiğim bütün yollarda düştüğüm her uçuruma bir tutam çiçek bırakır gibi bir tutam kor ve bir demet gözyaşı bıraktım senin için gelmedin bilmedin silmedin...
Bir gün gökyüzü gülünce ve geçince üşümesi kalbimin bütün hasretleri yükleyip rüzgarın kanatlarına yüreğimde taşıdığım sevda aleviyle upuzun yollardan çıkıp geleceğim sana... Bekle...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatality
---tRaBzOnLu---
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #36 : Ağustos 08, 2007, 01:29:14 ÖÖ » |
|
hadi iyi geceler günlük byeeeeees
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özℓємм
Misafir
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #37 : Ağustos 09, 2007, 07:34:37 ÖS » |
|
slm günlük bugün nasılsın bakalım yazılara baktım da çok güzeller gerçekten  arkadaşım gelince benden taraf çok çok slm söyle herşey gönlünce olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UyGaRs
|
 |
« Yanıtla #38 : Ağustos 09, 2007, 08:11:35 ÖS » |
|
fatal senndemii
|
|
|
|
|
|
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
|
|
fatality
---tRaBzOnLu---
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #39 : Kasım 17, 2007, 04:54:01 ÖÖ » |
|
selam günlük bayadır ayrı kalmıstık artık beraberiz yine dert ortagım sen kara kaplı defterim olacak galiba su anda saat gecenin 03:48 sigaram yanımda defterim bas ucumda yine sana yazıyorum. eskiden de böyleydi şimdide böyle devamö ediyor ne diyor ferdi baba "her gün seni görüpte dokunamammak , şaçlarını oksuyamamak" aynen ondan galiba ne yapalım be ya biizm kaderimizde ne varsa o olur artık hadi iyi geceler yarın aksam olurda birsey olmazsa yine bu saate burdayımk korkma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatality
---tRaBzOnLu---
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #40 : Kasım 17, 2007, 04:55:09 ÖÖ » |
|
yarım kalmış bir mektup
Bu gün ; ben sessizliği duymak istedim... Karanlıkta görmek istedim kendimi... Bu gün ben yalnızım... Biliyorum gecede... Yarıda kalmış ve unutulmuş bir mektup okuyorum... Çok hüzünlüsün diye arkadaşlar söylerlerdi bana. Oysa... Oysa her insanda vardır biraz hüzün. Bende öyleyim işte. Seni mektuplarım gibi seviyorum.Seni şiirlerim gibi seviyorum... İkimiz, ikimiz için hiç bitmeyen bir yola çıkıcaktık. Hadi... Gel demiştin... Şimdi bir tek ben kaldım yolun ortasında. Öğütleri duymadan vardım şimdi yaşamak istemediğin yerlere. Yalnızlığı yaşıyorum... O kadar tanıdığım insanların arasında... Küçücük bir defterime yazardım hissettiklerimi... O hep yanımdaydı.... Şimdi ise sen yoksun yanımda... Karanlık odalarda bi seni düşünüyorum saatlerce. Nerdesin şimdi... Ben hala aynı yerdeyim... Hala aynı şeyleri yaşıyorum... Sensiz....Değişmedim ben. Neden ki. Bazen sokaklarda dolaşıyorum. Eskisi gibi... Nasıl oluyorsa sizin evin önünden geçtiğimde, sessiz bir rüzgar gibi yanımdan geçerdi yaşadıklarımız... İçimde bir acı oluverirdi... Sonra da yaralı kalbim yine kanamaya başlıyı verirdi. O anda ağlamak gelirdi içimden... Biliyor musun? İlk kez senin için kaybetmiyorum dediğimde göz yaşlarımı, yine tutamazdım kendimi. Ağlardım... korkak bir çocuk gibi... Sonra penceremden gökyüzüne bakıp seni aramak vardır ya... yıldızlarda.... Oysa sen söylüyordun... İçim yanıyordu... Nerdesin şimdi... Bak bana; hediye ettiğin boncuğu hala taşıyorum....Seni hep görüyorum, her şarkıda, beyaz sayfalardaki siyah çizgilerde... Her sabah kardeşini görürüm... Sorarım ne yaptığını, ne ettiğini... Herkese şu yoksul kentte aynısını sorardım... Kimseler bilmedi ki, seni ne kadar çok sevdiğimi... İçimi defalarca çekerek söylüyorum Ezgim, ne kadarda çok inanmışım sana. Sen bana o kadar, o kadar çok söylemiştin ki. Beni nasıl sevdiğini... Bak şimdi acım hiç dinmiyor... Aklımdan hiç çıkıp gitmiyor apansız çekip gittiğin o gün. Hatırlar mısın? Kader demiştik senin tanıştığımız o ilk güne... Hiç unutamıyorum... Koşmuşuz meğerse biz senelerce... Nerden bilecektim ki seni böyle seveceğimi?... Senelerce yüzüme bakıp es geçmişsin, bir merhaba bile demeden. Belki hiçbir şeyim yoktu. Gündüzüm de gecemde... bi tek sen vardın. Her geçen saniyelere bile seni sorardım sessizce... Şarkılar söylüyorum sana...Duyuyor musun? Her sözüm gerçek, her sözüm içimden gelen duygularımdı... Belki de ilk defa çılgınca bir aşk mecerası yaşamak istedim. Gülebilirsin... ama benim için öyle bir şeydi... Bazen sorardın bana... Beni ne kadar çok seviyorsun diye... Susardım... Sonrada kızardın bana... Sustuğum için... Konuşamazdım o anda. Çünki seni ne kadar çok sevdiğimi, nasıl anlatacağımı bilmiyordum...İfade edemiyordum işte...anlatamadım sana. Seni ne kadar çok sevdiğimi... Bu benim için ne kelimelerle, ne de ifadelerle anlatılabilirdi.... Aslında.... aslında.... aşka inancımı bende kaybetmedim...Korkuyorum sadece... Beni bu duruma aşk getirdi. Hayır.... Senin üstüne atmıyorum... hepsi benim yüzümden....Başkalarını mutlu etmek için elimden geleni yapardım...Böyleyim işte... Senin için yetmedi bunlar... Seni etkiler dedim ama o da olmadı. Özür diliyorum.... Yokluğunu hissetmek çok zor. Senin o delice bakışlarını özlüyorum.... O güzel gözlerine bakmak yaşatır artık beni... Bilmiyorum.... Bu zor günlerim nasıl geçecek... Dilerim ki bir gün sorarsın kalbine ne yapıp ne ettiğimi... Umarım o yalancı aşkınla onun kadar mutlu olursun.... Ege güzeliydin sen? Şimdi ise içimdeki alevsin. Kendimi yaralamak....başka bir şey etmedim... Bugün ben yalnızım gecede...Yarıda kalmış bir mektup okuyorum.....
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 17, 2007, 05:00:03 ÖÖ Gönderen: fatality »
|
|
|
|
|
fatality
---tRaBzOnLu---
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #41 : Kasım 17, 2007, 04:56:35 ÖÖ » |
|
yanlızsın sen yanlız
Her sabah evden cıkarken kapıyı sen cekiyorsan, otobüse binince tek kişilik koltukları tercih ediyorsan, okuduğun yıllarda en arka sıraları oturuyorsan büyük olasılık ya yalnızsın ya da yalnız kalmak istiyorsun. Oysa yalnızlık bir yılan gibidir. Sessizce, farkettirmeden girer hayatına ve öylesine sararki seni kendine geldiğinde ya ip boynunda ya silah başında yada kendine gelemeden mefta... **************************************************- ************************** Sabahları kahvaltıyı kendin hazırlıyor ve kendin yapıyorsan, kafelerde tek kişilk sipariş veriyorsan coğu zaman, gözlerin hep bir bir özenti ile bakıyorsa başka çiftelere sen ya yalnızsın ya da yalnız kalmak istiyorsun.. Akşam yemeklerinde sofrada tek tabak, tek catal bıcak oluyorsa, televizyonunda karşısında tek kişilik koltukta oturuyorsan, rahat rahat tüm lig maçlarını izleyebiliyorsan yalnızsın demektir. Geceleri yatakta tek tarafa dönüp üşüyerek uyuyorsan, sabah alarm calmaya başladığında sen kapatana kadar susmuyorsa, kalktığında içinde bir istemsizlik oluyorsa sen yalnızsın demektir. **************************************************- **************************** İçin sıkıldığında, derdin olduğunda, ağlamak istediğinde sessiz kalıyorsan ve herşey içinde yaşayıp bitiriyorsan (bitirebiliyorsan) sen yalnızsın demektir. Cok mutlu olduğunda, sevinçten göklere ucman gerektiğinde, mutluluk cığlıkları atman gerektiğinde ufak bir tebessümle geçiştiriyorsan anı yalnızsın demektir. Hastaneye yattığında rahat rahat hastane bahçesinde istediğin yere gidebiliyorsan ziyaretçinin gelmeyeceğini biliyorsun demektir. Birgünün bir güne uymuyorsa plansız yaşıyorsan kimseye zaman ayırmıyorsun ya da senin için zaman ayırman gereken özel birileri yok demektir. Yalnızsın demektir.
Sabahın köründe bilgisayar başında yalnızlık hakkında yazı yazıyorsan onca kalabalığın içinde yalnızsın demektir..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 17, 2007, 04:59:46 ÖÖ Gönderen: fatality »
|
|
|
|
|
fatality
---tRaBzOnLu---
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #42 : Kasım 17, 2007, 04:58:58 ÖÖ » |
|
son söz
Sen gittin.. Bir zifiri karanlık, bir zından yalnızlığı, ağır bir boşluk bıraktın geride. Gittin ve dönmeyeceksin bir daha. Haklısın gidişinde, bu aşkı bitirmekte haklısın. Tek söz söyleyemedim. Yüzüne bakamadım. Karşında ağlamadım. Eridim, tükendim, bittim. Sonsuzlukta bir insan nasıl olur.. sesi soluğu nasıl duyulur?
Elveda aşkım.. Elveda sevgilim. Sen kendini hiç böyle gereksiz, böyle değersiz, böyle yapayalnız hissettin mi? Ayrılık ölüm kadar acı ve soğuk.Aynalara bakıyorum. Aynada gördüğüm ben değilim. Gözlerim cehennem ateşi.. dudaklarım mühürlenmiş. Ellerim titriyor. Yüreğim kızgın demirlerle dağlandı. Yokluğunun bedeli çok ağır sevgilim.
Sevinçlerim, hayallerim, umutlarım, renkli dünyam elveda.. Elveda yaşamak.. Yaşamın anlamı elveda. Kimse farkında değil yokluğunun. Sensiz ne hallerde olduğumu kimse bilmiyor. Anlamıyor yitip giden bir aşkın kederini.
Düne kadar en yücesini yaşadım mutluluğun, ayaklarımın altından kayıp gidiyordu toprak, denizlerin ovaların üstünde uçuyordum. Güneş kadar yakındı bana aşk. Güneş kadar sıcak ve parlak. Bıraktın birdenbire, kanatlarım kesildi. Hızla çakıldım yere, boşluğun içindeyim, şimdi hiçbir şeyim.Oysa dünyanın en zenginiydim. Bütün çiçekler bizim için açardı, bizim için ballanırdı meyveler, ekinler bizim için bereketli, sular bizim için çağlardı. Şimdi toz duman içinde kızgın bir çöldeyim. Yönümü yolumu şaşırdım. Sam rüzgarlarına bıraktım gövdemi, sürüklenmekteyim.
Sen bensiz nasılsın, bilmiyorum. Rahat mısın, mutlu musun, bu kadar çabuk beni unutur musun?.. Nasıl birden mazi olursun?
Düne kadar gözlerinden aşkı içtiğim, dudaklarında yüreğimi erittiğim, uğruna bıçaklar çekip dünyaya meydan okuduğum ey sevgili nerdesin? Kimlesin?.. kimlerlesin?.. Kimlerle oynaşır gönül eğlersin? Ben burada, terk edip gittiğin yerdeyim.
Elveda aşkım.. Elveda birtanem.. Elveda sevgilim! Elveda sana.. :'( :'( :'( :'(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatality
---tRaBzOnLu---
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #44 : Kasım 19, 2007, 02:32:38 ÖÖ » |
|
Korkuyorum Kendimden
neden umutsuzsun diye sorma bana sevdiğimin terk etmesinden korkuyorum birgün beni başkası için bırakmasından başkasına yar olmasından çok korkuyorum
acıtıyor yaralıyor vedalar beni inleyerek acı çekmekten korkuyorum rüyalarımdan hoşçakal sesiyle uyanmak kan ter içinde kalmaktan korkuyorum
sitemler ediyorum şiirlerimde hep soruyorlar neden böylesin diye? bilmiyorlarki sitemlerin ayrılık ayrılıklarında ölüm olduğunu
unutma bana verdiğin sözleri bitanem yine kaybetme düşüncelerim uyandı uykudan gene terkedilişler geliyor aklıma bu düşünceyi silemiyorum çok korkuyorum
bazen delicesine hıçkırıklar sarar beni neden böyleyim neden bu karamsarlık diye korkularımı yenememek hayata yeniden başlayamamaktan çok korkuyorum
birgün gene birini seversem beni bırakıp gitmesinden korkuyorum gene kalbimin yaralanıp kanamasından ve sonsuzluğa gitmekten çok korkuyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatality
---tRaBzOnLu---
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #45 : Kasım 19, 2007, 02:34:19 ÖÖ » |
|
SUSKUNUM
bazen acıları yüreğine hapsetmiş nereye gittiğini bilmeden gözyaşlarından önünü bile görmeden bir güvercin gibi uçarken gökyüzünde gülsüz dikenlere savurur o deli rüzgar beni canımı yakar kanatır kalbimi
seslenirim yardım edin diye ama sesimi duyuramam kimseye bir sen yardım edecekken bu yaralı kalbime sende yanımda değilsin artık yoksun yanımda yaralıyım gene yanlız gene suskunum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatality
---tRaBzOnLu---
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #46 : Kasım 19, 2007, 02:35:55 ÖÖ » |
|
nefretim
İçimdeki fırtına neden dinmiyor İsyanım büyüyor içimde Her dakika her geçen gün nefretim çığ gibi büyüyor
İçimdeki yara hergün kanıyor Sana olan nefretim bitmiyor İçimdeki seni öldürdüm ben içimdeki ölünden bile nefret ediyorum
Nefretime kızıyorum Hala senden nefret ettiği için İsyanıma kızıyorum İsyan ettiği için Ama kalbimi seviyorum Seni söküp attığı için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatality
---tRaBzOnLu---
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #47 : Kasım 19, 2007, 02:36:58 ÖÖ » |
|
Yarınlarıma Veda Ediyorum
Hergün diyorumki bugün son benim için Bir yarın olmasın hayatımda artık Dünleri yaşamaktan bıktım usandım Yürüyorum yağmurun altında sırıksıklam Kulağımda uğultular bana sesleniyor Git diyor git artık geri dönme Bende gitmek istiyorum dönmemek üzere Hafızamdan sildim geçmişimi Bir gelecek zaten istemiyorum Günü yaşayıp avutuyorum kendimi Sonsuz olmak istiyorum sonsuzlukta Sonu gelsin artık haykırışlarımın Kaçışlarımın sonu gelsin artık Geceler yoldaş oldu hüzünlerime O yüzdendir geceleri sevişim Bitti artık bu evrendeki yolculuk Ayrılma vakti geldi hayattan Geride kalanlara hoşçakal dileğimle Ben yarınlarıma veda ediyorum....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
memocan
Mezun
Atılgan öğrenci