Iğdır Meslek Yüksekokulu
Mayıs 22, 2012, 09:51:59 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Üye Olmadan Önce Mutlaka Kuralları  Okuyun. 
Kuralları okumak için tıklayın

Üye olduktan sonra E-Posta adresiniz Junk önemsiz posta  kısmını da kontrol ediniz...

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Popstar Alaturka Ses Yarışmasına Katılan Iğdırlı Gökhan Erol  (Okunma Sayısı 1756 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
*я๏νiรร*
Kovuldu
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 342
Çevrimdışı Çevrimdışı

*я๏νiรร*

dil_ruba_24@hotmail.com :( :)
Site
« : Ekim 21, 2007, 07:18:57 ÖS »

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan Popstar Alaturka ses yarışmasına katılan Iğdırlı Gökhan Erol'a hemşehrilerinden tam destek geldi. 107 aday numaralı Gökhan Erol'u Iğdır halkı SMS ile desteklerken, Erol yarışmanın ikinci haftasında üçüncü sıraya yerleşti.

"Bütün dünya bilmeli ki; karşımızda böyle bir düşman oldukça onu affetmek elimizden gelmez ve gelmeyecektir. Düşmana merhamet, aciz ve zaaftır; bu insaniyet göstermek değil, insanlık hassasının yok olduğunu ilan eylemektir."

Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin.

*я๏νiรร*
Kovuldu
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

*я๏νiรร*

Site
« Yanıtla #1 : Ekim 21, 2007, 07:20:39 ÖS »

tüm herkesten böle bir ses sahibi olan gökan kardeşimize herkesten destek bekliyoruz  lol2 lol2

"Bütün dünya bilmeli ki; karşımızda böyle bir düşman oldukça onu affetmek elimizden gelmez ve gelmeyecektir. Düşmana merhamet, aciz ve zaaftır; bu insaniyet göstermek değil, insanlık hassasının yok olduğunu ilan eylemektir."

Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin.

hiloş
Aşmış öğrenci
**

Rep Sayısı: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #2 : Ekim 21, 2007, 07:21:29 ÖS »

benim favori adayım gerçekten güzel söylüyo şarkıları ve azerbaycanda eğitim almışş..
*я๏νiรร*
Kovuldu
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

*я๏νiรร*

Site
« Yanıtla #3 : Ekim 21, 2007, 07:23:42 ÖS »

benim favori adayım gerçekten güzel söylüyo şarkıları ve azerbaycanda eğitim almışş..

ewet hilal sana gerçekten katılıyorum muhteşem bir sess inş bu hafta birinci olacak tüm herkesin tüm ığdırlıların desteği ile herkes izlesin bugün çok merak ediyorum bugün neyi söleyecek  lol2 lol2 lol2

YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe :) ->
Administrator
Atılgan öğrenci
*

Rep Sayısı: 287
Çevrimdışı Çevrimdışı

yalnizkral_760@hotmail.com :( :(
E-Posta
« Yanıtla #4 : Ekim 21, 2007, 07:44:10 ÖS »

Walla Iğdır'dan Ole Bı İnsan Öle Bi Ses Helal Olsun Yanı Ben O Adamın Sesını Begenıyorum Ve Herzaman İzliyorum heal olsun adama insallahda her zaman birinci olur.....

*я๏νiรร*
Kovuldu
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

*я๏νiรร*

Site
« Yanıtla #5 : Kasım 05, 2007, 03:43:32 ÖÖ »

heyttt  be gözünü sevdiğim bu haftada birinci oldu yakışır ığdırlı gardaşıma   wink15

*я๏νiรร*
Kovuldu
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

*я๏νiรร*

Site
« Yanıtla #6 : Kasım 11, 2007, 11:42:25 ÖS »

gökhan erol gardaşım birasdan muhteşem şarkısıyla starda karşımızda olcak tüm ilgilenenlere duyurulur Dil çıkarma

dejavu_76
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 2
Çevrimdışı Çevrimdışı

Melekli

manyak_76@hotmail.it
Site E-Posta
« Yanıtla #7 : Kasım 15, 2007, 01:35:02 ÖS »

evet arkadaşlar popstar alaturkanın favorisi gökhan erol onu destekelemeye devam edelim

Gerçekleri Tarih Yazar;
Tarihi de GaLaTaSaRaY...

by_dejavu_manyak_76
*я๏νiรร*
Kovuldu
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

*я๏νiรร*

Site
« Yanıtla #8 : Kasım 15, 2007, 02:06:48 ÖS »

evet arkadaşlar popstar alaturkanın favorisi gökhan erol onu destekelemeye devam edelim

duyarlı old için saol kardeş 

dejavu_76
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 2
Çevrimdışı Çevrimdışı

Melekli

manyak_76@hotmail.it
Site E-Posta
« Yanıtla #9 : Kasım 20, 2007, 07:17:13 ÖS »

Ey Iğdır halkı Popstarımız Gökhan Erol'u destekleyelim adam bu konuda şikayetçi bizlerin yüzünden 1.olamıyor adamın hakkını verelim jüri veriyor bizler ahh ahhh ne olacak bizim bu vurdum duymazlığımız aklımız sonradan başımıza vuracak.ha unutmadan Gökhan Erol Meleklili bu notuda vereyim dedim...

Gerçekleri Tarih Yazar;
Tarihi de GaLaTaSaRaY...

by_dejavu_manyak_76
*я๏νiรร*
Kovuldu
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

*я๏νiรร*

Site
« Yanıtla #10 : Aralık 25, 2007, 06:34:20 ÖS »

Ey Iğdır halkı Popstarımız Gökhan Erol'u destekleyelim adam bu konuda şikayetçi bizlerin yüzünden 1.olamıyor adamın hakkını verelim jüri veriyor bizler ahh ahhh ne olacak bizim bu vurdum duymazlığımız aklımız sonradan başımıza vuracak.ha unutmadan Gökhan Erol Meleklili bu notuda vereyim dedim...

gökhan erolu herkes meleklili biliyo  ama meleklili deil  gerii aslen tuzlucalı araştır istersen akrabaları falan var tuzlucada 

fatality
---tRaBzOnLu---
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 66
Çevrimdışı Çevrimdışı

[b]kara gözlerine vurulmuşum bir kere[/b]

fatal_scorpion61@hotmail.com fatality fatality
E-Posta
« Yanıtla #11 : Aralık 25, 2007, 07:52:15 ÖS »

basarılar dilerim gercekten içteklikle söylüyor  papatya
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.059 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu