|
*я๏νiรร*
|
 |
« : Ekim 21, 2007, 07:18:57 ÖS » |
|
Özel bir televizyon kanalında yayınlanan Popstar Alaturka ses yarışmasına katılan Iğdırlı Gökhan Erol'a hemşehrilerinden tam destek geldi. 107 aday numaralı Gökhan Erol'u Iğdır halkı SMS ile desteklerken, Erol yarışmanın ikinci haftasında üçüncü sıraya yerleşti.
|
|
|
|
|
|
"Bütün dünya bilmeli ki; karşımızda böyle bir düşman oldukça onu affetmek elimizden gelmez ve gelmeyecektir. Düşmana merhamet, aciz ve zaaftır; bu insaniyet göstermek değil, insanlık hassasının yok olduğunu ilan eylemektir."
Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin.
|
|
|
|
|
|
|
hiloş
Aşmış öğrenci

Rep Sayısı: 1
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 21, 2007, 07:21:29 ÖS » |
|
benim favori adayım gerçekten güzel söylüyo şarkıları ve azerbaycanda eğitim almışş..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*я๏νiรร*
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 21, 2007, 07:23:42 ÖS » |
|
benim favori adayım gerçekten güzel söylüyo şarkıları ve azerbaycanda eğitim almışş..
ewet hilal sana gerçekten katılıyorum muhteşem bir sess inş bu hafta birinci olacak tüm herkesin tüm ığdırlıların desteği ile herkes izlesin bugün çok merak ediyorum bugün neyi söleyecek 
|
|
|
|
|
|
"Bütün dünya bilmeli ki; karşımızda böyle bir düşman oldukça onu affetmek elimizden gelmez ve gelmeyecektir. Düşmana merhamet, aciz ve zaaftır; bu insaniyet göstermek değil, insanlık hassasının yok olduğunu ilan eylemektir."
Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin.
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe :) ->
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 287
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 21, 2007, 07:44:10 ÖS » |
|
Walla Iğdır'dan Ole Bı İnsan Öle Bi Ses Helal Olsun Yanı Ben O Adamın Sesını Begenıyorum Ve Herzaman İzliyorum heal olsun adama insallahda her zaman birinci olur.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*я๏νiรร*
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 11, 2007, 11:42:25 ÖS » |
|
gökhan erol gardaşım birasdan muhteşem şarkısıyla starda karşımızda olcak tüm ilgilenenlere duyurulur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dejavu_76
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 15, 2007, 01:35:02 ÖS » |
|
evet arkadaşlar popstar alaturkanın favorisi gökhan erol onu destekelemeye devam edelim
|
|
|
|
|
|
Gerçekleri Tarih Yazar; Tarihi de GaLaTaSaRaY...
by_dejavu_manyak_76
|
|
|
|
*я๏νiรร*
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 15, 2007, 02:06:48 ÖS » |
|
evet arkadaşlar popstar alaturkanın favorisi gökhan erol onu destekelemeye devam edelim
duyarlı old için saol kardeş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dejavu_76
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 20, 2007, 07:17:13 ÖS » |
|
Ey Iğdır halkı Popstarımız Gökhan Erol'u destekleyelim adam bu konuda şikayetçi bizlerin yüzünden 1.olamıyor adamın hakkını verelim jüri veriyor bizler ahh ahhh ne olacak bizim bu vurdum duymazlığımız aklımız sonradan başımıza vuracak.ha unutmadan Gökhan Erol Meleklili bu notuda vereyim dedim...
|
|
|
|
|
|
Gerçekleri Tarih Yazar; Tarihi de GaLaTaSaRaY...
by_dejavu_manyak_76
|
|
|
|
*я๏νiรร*
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 25, 2007, 06:34:20 ÖS » |
|
Ey Iğdır halkı Popstarımız Gökhan Erol'u destekleyelim adam bu konuda şikayetçi bizlerin yüzünden 1.olamıyor adamın hakkını verelim jüri veriyor bizler ahh ahhh ne olacak bizim bu vurdum duymazlığımız aklımız sonradan başımıza vuracak.ha unutmadan Gökhan Erol Meleklili bu notuda vereyim dedim...
gökhan erolu herkes meleklili biliyo ama meleklili deil  aslen tuzlucalı araştır istersen akrabaları falan var tuzlucada 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|