slm resul,1998 mezunuyuz,1996 da kayıt yaptırdım ben,bizden önce sadece işletme bölümü vardı bizim okula başladığımız sene muhasebe bölümüde açıldı,toplam öğrenci sayısı 60 civarındayd,işletme bölümü olarak mevcudumuz 20 civarındaydı ama devam bu kadardı içimizden bırakıp gidenlerde oldu,ben aslen erzurumluyum ve erzurumda da ikamet etmekteyim,ama ığdıra yabancı değilim akrabalarımız var ve benim doğum yerimde ığdır.Okulumuzda mevcudumuz az olmasına rağmen her bölgeden arkadaş vardı,çok iyi bir eğitim aldık özellikle muhasebe konusunda bizim muhasebe derslerine salim bey ve turgay bey girerdi ikisininde bilgisi iyidi,salim bey daha sonra yalnış hatırlamıyorsam ardahan myo'na geçti pazarlama hocamız savaş beyle.
çok güzel anılarımız oldu okul takımıyla karstaki turnuvalara gidişimiz,gezilerimiz ya çok güzeldi aynı arkadaşlarımla tekrar o günleri okumak isterdim inan
şu anda eğitim nasıl bilemem ama bizim zamanımızda eğitim çok kaliteliydi,ben mezun olduktan sonra bunu daha iyi anladım açık öğretimden lisansa tamamladım eğitimimi,ve örgün öğretimde işletme faükültesinde okuyan çevremdeki arkadaşlara muhasebe konusunda yardımcı oluyordum ki normalde onların bilgisinin daha iyi olması gerekir diye düşünür insan ama öyle değil.Iğdır myo kalitesini ispatlamış bir okul emin ol ve 1998 mezunlarından boşta kalan yok diyebilirim arkadaş çevremin hepsi gayet iyi yerlerde mali müşavir olanar var bankalarda şef olanlar var borsada olanlar var ticarette ilerleyenler...sormak istedikeriniz olursa yardımcı olabileceğim bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım
mail adresim
nokia_alper025@hotmail.com