Iğdır Meslek Yüksekokulu
Şubat 07, 2012, 08:04:28 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Üye Olmadan Önce Mutlaka Kuralları  Okuyun. 
Kuralları okumak için tıklayın

Üye olduktan sonra E-Posta adresiniz Junk önemsiz posta  kısmını da kontrol ediniz...

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ığdır yurtunda neler var  (Okunma Sayısı 3950 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
betoooo
Aşmış öğrenci
**

Rep Sayısı: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Sen Olmayınca Yapamam

E-Posta
« Yanıtla #25 : Kasım 18, 2008, 05:37:24 ÖS »

gamzee ben olsaydım o zmanlarr karşı bloğunuzdaa o zmann senii kesinliklee tavlardımmm dermişimmmmm 

haγaтıмda      hєякєziη γєяii ωaяя        кiмiηiη aLтı ςiziLi кiмiη üSтü
gamze34
Aşmış öğrenci
**

Rep Sayısı: 3
Çevrimdışı Çevrimdışı

paylaşmakla başlar herşey

« Yanıtla #26 : Aralık 05, 2008, 03:23:45 ÖS »

gamzee ben olsaydım o zmanlarr karşı bloğunuzdaa o zmann senii kesinliklee tavlardımmm dermişimmmmm 
hadi ya öyle kolay mı sandınnnn ?????
kimene
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 3
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #27 : Ocak 05, 2009, 02:05:57 ÖS »

boşkoyun herşey yaLaN YATIlIYA GİTMİYOSUNUZ YA  :sunabak ZATEN OKUL DA BOŞ

sevgim yüreğimizden ziyade gözlerimdedir
gıdacı
öğrenci
*

Rep Sayısı: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #28 : Ekim 07, 2010, 01:52:13 ÖÖ »

arkadaslar herseyden bahsetmişiniz bir tek yurt dışında:)) ığdır yurdu hakkında iyi ve kötü yanlarıyla kalan arkadaslarım bahsedebilir mi???

İnsan vardır fark edilmez süsünden kimi farksızdır koyun sürüsünden her gördüğün şekle kapılma insan bu belli olmaz görüntüsünden...
UyGaRs
Naylon Öğrenci
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 23
Çevrimdışı Çevrimdışı

AKP'yi İSTEMİYORUZ

uygars-_-@hotmail.com
Site E-Posta
« Yanıtla #29 : Ekim 07, 2010, 02:02:37 ÖÖ »

arkadaslar herseyden bahsetmişiniz bir tek yurt dışında:)) ığdır yurdu hakkında iyi ve kötü yanlarıyla kalan arkadaslarım bahsedebilir mi???

valla benim kaldıgım dönemlerde sakin di odalar dört kişilikti. sanırım 8 e çıkarmışlar eğer öyleyse çok kötü olmuştur o odalarda 8 kişi kalınmaz yani... İyi yanı ucuz olması artı dediğim gibi ığdırda daha eğlennceli başka bir yer bulamazsın.. dersler için not bulabileceğin bir kaynak özelliği de yaşır her yurt gibi..yani lötü bir yanı yokk arkadaşlarında kafa dengi kişiler ise harika yanii..

yeni başlıyorsun sanırım...?

Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
gıdacı
öğrenci
*

Rep Sayısı: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #30 : Ekim 07, 2010, 03:05:19 ÖÖ »

ığdırı yazıp yazmamakta kararsızım ığdır gıda mühliğini yazmak istiyorum ama arastırdım biraz özel yurt yok hiç,küçük şehirlerde devlet yurdunun da pek iyi olmadığını duydum bundan birkaç sene önce ığdırı kazanan bir arkadas sırf kalacak yer sorunu yüzünden geri dönmüş devlet yurdu fln da kötüymüş o yüzden tereddütte kldım internnette de pek birsey yok eğer kalacak yer problemi yaşamazsam yazıcam ığdırı eklerde...ısınma problemi falan sonra açıka kalan fln oluyo muydu???

İnsan vardır fark edilmez süsünden kimi farksızdır koyun sürüsünden her gördüğün şekle kapılma insan bu belli olmaz görüntüsünden...
UyGaRs
Naylon Öğrenci
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 23
Çevrimdışı Çevrimdışı

AKP'yi İSTEMİYORUZ

uygars-_-@hotmail.com
Site E-Posta
« Yanıtla #31 : Ekim 09, 2010, 11:03:47 ÖS »

Sana nasıl desem .. Şöyle ki ben 2004 yılında okumaya başladım. o zamanlar öğrencide fazla yoktu artı o dönemde 4 yıllık da açılmamıştı... yani öyle kalma yeri sıkıntısı pek olmuyordu. hatta oranın yerlileri misafir öğrenci olarak kalmaya geliyorlardı....  şu an ki durumu hakkında da yorum yapamam bu yüzden . yurt şartları iyiydi sadece ama kötü derken bahsettiğin şeyler ne onu bilmek gerek.. bir otel konforu arayanlar da vardı benim okudugum yıllarda öyle bir konfor arıyorsan hiç bir devlet yurdunda bulamazsın..

okuyan arkadaşlar olsaydı keşke sana gerekli bilgiyi toplardım ama maalesef .. Ama ığdır yurt kur'u aramalısın bence onlar bir bilgi verebilir....

Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.322 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu