özℓємм
Misafir
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 152
:::<<VaRLıĞıN YeTeR>>:::
|
 |
« Yanıtla #25 : Temmuz 12, 2007, 01:49:59 ÖÖ » |
|
ne olursan ol ister çok dürüst ister çok güvenilir ama doğru erkek milletini boş bırakmayacan şekerimm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
domino
Moderator
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 4
|
 |
« Yanıtla #26 : Temmuz 12, 2007, 01:52:59 ÖÖ » |
|
walla öyle  Neyse Özlem cim Selim hem efendi hem de iyi biri,sen daha iyi biliyosundur.ben daha fazla uzatmıyayım,herşey dozunda güzel 
|
|
|
|
|
|
There are no stupid questions, just stupid people
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 287
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« Yanıtla #27 : Temmuz 12, 2007, 01:55:06 ÖÖ » |
|
walla öyle  Neyse Özlem cim Selim hem efendi hem de iyi biri,sen daha iyi biliyosundur.ben daha fazla uzatmıyayım,herşey dozunda güzel  hersey dozunda guzel hee  arayı karıstır kaccc olmaz bele sıra bendee  asıl sız kızlara guven olmazz bırı sıze ılgı gosterdımı havalanıyosunuz hemen kendınızı bısey sanıyosunuzz  siz kımsiz ulaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özℓємм
Misafir
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #28 : Temmuz 12, 2007, 01:56:10 ÖÖ » |
|
saol canım ama ben ona gerçekten çok güveniyorum şaka maka bu zamana kadar bir yanlışını görmedim bana yaptığı herşey için teşekkür ederim o benim için çok önemli...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
domino
Moderator
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 4
|
 |
« Yanıtla #29 : Temmuz 12, 2007, 01:57:29 ÖÖ » |
|
walla öyle  Neyse Özlem cim Selim hem efendi hem de iyi biri,sen daha iyi biliyosundur.ben daha fazla uzatmıyayım,herşey dozunda güzel  hersey dozunda guzel hee  arayı karıstır kaccc olmaz bele sıra bendee  asıl sız kızlara guven olmazz bırı sıze ılgı gosterdımı havalanıyosunuz hemen kendınızı bısey sanıyosunuzz  siz kımsiz ulaa  iyi de ne alaka ? hava olaylarına giren kim burda?
|
|
|
|
|
|
There are no stupid questions, just stupid people
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« Yanıtla #30 : Temmuz 12, 2007, 01:58:25 ÖÖ » |
|
saol canım ama ben ona gerçekten çok güveniyorum şaka maka bu zamana kadar bir yanlışını görmedim bana yaptığı herşey için teşekkür ederim o benim için çok önemli...
haa söyle yolaa gell tamam mıı loo  dominoo ne dıyosunn 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özℓємм
Misafir
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #31 : Temmuz 12, 2007, 02:01:11 ÖÖ » |
|
gelmiyom la gelmiyom sana iyi laf edende kabahat 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« Yanıtla #32 : Temmuz 12, 2007, 02:03:15 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özℓємм
Misafir
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #33 : Temmuz 12, 2007, 02:06:12 ÖÖ » |
|
kızdırma o zaman sende aaaaaaaaaaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« Yanıtla #34 : Temmuz 12, 2007, 02:07:51 ÖÖ » |
|
kızdırma o zaman sende aaaaaaaaaaa  tmama tamam kısdırmıyommm eyubcan bıse kısacak sımdıı hecbısey olmamıs gıbı davranın ortalıgı karıstırdık cunkuu konuyu saptırdıkk 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
soresyektas
Özgür Moderator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 24
Her Biji
|
 |
« Yanıtla #35 : Temmuz 16, 2007, 02:33:53 ÖS » |
|
benim pek şikayetim yoktu ama gece saat 24.00 e yaklaştığın da murat abi we tayfalarının boşalt diye bağırmaları beni sinir ederdi. 
|
|
|
|
|
|
PAYLAŞMAK İKRAMIMIZ OLSUN..
|
|
|
nuriş
ŞİRİNE
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 19
"HAYAT"
|
 |
« Yanıtla #36 : Temmuz 16, 2007, 02:51:19 ÖS » |
|
Bence yurt çokgüzeldi yada benim yurt hayatım güzeldi.Okula gidince hadi ders bitsede yurda gitsek dediğim çok oldu.Özelliklede ramazan aylarında yurt harikaydı iftar saatinde herkes bi arada oluyodu.tabi bunların yanında sıkıldığımız günlerde oluyodu ama olsun insan iyisiyle kötüsüyle özlüyo o günleri 
|
|
|
|
|
|
"KEŞKE İLE BAŞLAYAN BÜTÜN KELİMELERİN HİÇ BİR ANLAMAI YOK ..."
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 93
|
 |
« Yanıtla #37 : Temmuz 16, 2007, 03:02:17 ÖS » |
|
evt haklısın iftarı bi arada açmak gibisi yoktur...VEde en önemlisi arkadaşşlarınlasın oturup sohbet ediyosunnn... :'(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nuriş
ŞİRİNE
Atılgan öğrenci

"HAYAT"
|
 |
« Yanıtla #38 : Temmuz 16, 2007, 03:10:07 ÖS » |
|
evet ya hele o sohbetler zaten süper hep bi arada şen şakrak. :'(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burçak
Aşmış öğrenci

Rep Sayısı: 1
|
 |
« Yanıtla #39 : Temmuz 24, 2007, 09:15:23 ÖS » |
|
bende şikayetçiyım.. :zııyurta kaldıgım zaman yurdun en kötu odasıbda bız kaldık en ust kat ve en dıp oda kışın cok soguk oluodu donduk valla gecelıklerım montum atkım ve eldıvenlerım dı  şimdı abartıo dıceksınız ama deıl gercekten oleydı...ve okulu uzattıktan sorada mısafır ögrencı odasında 8 kışılık odada 10 kışıydık mülteci kampı gıbıydı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nuriş
ŞİRİNE
Atılgan öğrenci

"HAYAT"
|
 |
« Yanıtla #40 : Temmuz 25, 2007, 09:23:22 ÖÖ » |
|
Oda biraz sizin şanssızlığınıza gelmiş.Biz iki yıl boyunca harika bir odada kaldık ve hiç böyle sorunlarımız da olmadı.zaten yurdun en güzel katı 3.kattı ve burada kalanların asla bi şikayeti olmazdı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UyGaRs
|
 |
« Yanıtla #41 : Ağustos 02, 2007, 02:27:30 ÖS » |
|
ya sorarım hanginiz benim kadar yurtta kaldı yaa siz yataklarınızda uyurken ben ve ismet gece nöbetini devralıoduk kardeşlerim size yurttaki en büyük şikayetimi soluyorum akşamları çok sessiz oluyor sohbet edecek insanlar azalıyor rahat rahat kağıt oynayamıyorlar( gerçi biz çok da rahat oynardık ama )
yurdun yemeklerinden nefret ediyorum.... özellikle taze fasulye bunun nedenini en iyi gokhan bilir...
ya kötü mötüydü ama hayatımın en güzel günleriydi yaa ozlemiyor değilim
:'( :'( :'(
|
|
|
|
|
|
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
|
|
Pusat
Özgür Moderator
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 29
BKAS
|
 |
« Yanıtla #42 : Ağustos 06, 2007, 09:20:01 ÖS » |
|
uygar gökan özkan serkan veeeee ismet karayla birlikte o yurtta bir ömür geçiririm.ama yurdun yöneticilerinden tut temizlikçisine kadar öğrenciye düşmanlar.sanki öğrenci onların anasını öldürmüş  halbuki bilmiyolarki öğrenci olmazsa onlar bir hiç.....saygılar
|
|
|
|
|
|
  ....Ailesi, Başbuğumuza "ALİ ARSLAN" ismini verir...Annesinin adı Fatma Zehra Hanım, babasının adı Ahmet Hamdi Beydir. Başbuğ, 4 yaşındayken Lefkoşe'de Sarayönü İlkokul'una gönderilir. Ardından gelen Rüştiye yıllarında (ortaokul) bir çok değerli hocalarından Türklük ve Türkçülük hakkında feyz alır. Hocalarından Osman Zeki Bey, Başbuğumuzun ismini ortaokul yıllarında "Alparslan" olarak değiştirir....
|
|
|
|
UyGaRs
|
 |
« Yanıtla #43 : Ağustos 07, 2007, 01:38:10 ÖS » |
|
aynen ali hep beraber olene kadar uyurum lan ben 
|
|
|
|
|
|
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
|
|
gonca
FoRMuN ÇaTLaĞı
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 57
sana her kostugumda yıkılsamda askın omre bedel!!!
|
 |
« Yanıtla #44 : Eylül 08, 2007, 12:01:11 ÖÖ » |
|
bende şikayetçiyım.. :zııyurta kaldıgım zaman yurdun en kötu odasıbda bız kaldık en ust kat ve en dıp oda kışın cok soguk oluodu donduk valla gecelıklerım montum atkım ve eldıvenlerım dı  şimdı abartıo dıceksınız ama deıl gercekten oleydı...ve okulu uzattıktan sorada mısafır ögrencı odasında 8 kışılık odada 10 kışıydık mülteci kampı gıbıydı evet gercektende oleydı bıde arasıra ısınmak ıcın bırıncı kata ınerdık ama olsun herseye ragmen cok guseldı bı daha yasama ımkanım olsa bı dakka durmam yurdun yemeklerı pek ıyı degıldı ama ısa abı hep bana kofte yapardı en çok yedıgım oydu oyuzden pek sefıl olmadım :'(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SiTeM_01
Ҝą₣ąŚĮŊą БδгƏ
FoRmUn SiTeMi
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 320
..kİmİnE GöRe fALaN KiMiNe gÖrE FiLaN..
|
 |
« Yanıtla #45 : Eylül 29, 2007, 06:49:46 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SiTeM_49
Ermiş Öğrenci

Rep Sayısı: 74
..TaM DüNe aLıŞtıK DeRKeN BuGüN oLDu..!!
|
 |
« Yanıtla #46 : Aralık 28, 2007, 01:03:36 ÖS » |
|
.. dayı emeğine sağlık güzel bi konuya değimişsin.. .. o yurdun müdürü sözde hacı ama bi çok insana haksız yere yol verdi ama varya Allah bee o sahada haydut 001 le ne sigaralar öldü varya.. .. yani o müdür yanlış insan bence..
|
|
|
|
|
|
- iNsAnLaRı YaŞLaNdıRaN YaŞaDıĞı YıLLaR DeĞiL eRiŞeMeDiĞİ aRzULaRdIr..
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 116
Yaz
|
 |
« Yanıtla #47 : Aralık 29, 2007, 12:21:15 ÖÖ » |
|
.. dayı emeğine sağlık güzel bi konuya değimişsin.. .. o yurdun müdürü sözde hacı ama bi çok insana haksız yere yol verdi ama varya Allah bee o sahada haydut 001 le ne sigaralar öldü varya.. .. yani o müdür yanlış insan bence..
Bilmiyorum ama yol verilmesi gereken çok kişiye yol verilmedi bence. Aksine ben de onun pasif kaldığını düşünüyorum. Bir çok kişiyi doğrudan kovmalıydı. Ama bunu yapmıyor çok yufka yürekli...
|
|
|
|
|
|
Kendini hayallerin ile sınırlandırma bırak..
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
|
|
|
EBRU
Mezun
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 2
|
 |
« Yanıtla #48 : Şubat 03, 2008, 06:19:35 ÖS » |
|
BELKİ YÜREĞİNİN YUFKALIĞINDAN DEĞİLDE BAŞKA SEBEPLERDEN YOL VERMEMİŞTİR.....MÜDÜRDEN ÇOK MÜDÜR YARDIMCILARI DAHA CESUR İNSANLARDI......ONLARI DAHA ÇOK SEVERDİK......AMA HERŞEYE RAĞMEN.....YURT ORTAMI BAMBAŞKAYDI...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PoZqUrMiKs
Aşmış öğrenci

Rep Sayısı: 0
|
 |
« Yanıtla #49 : Eylül 06, 2008, 02:38:30 ÖÖ » |
|
slm arkadaşlar bana yurt çıkmadı yedek listede 25. sıradayım çıkarmı acaba? bi de yurtta çalışan nurşen hanımdı sanırım onu tanıyan var mı?
|
|
|
|
|
|
PoZqUrMiKs
|
|
|
|