Iğdır Meslek Yüksekokulu
Şubat 10, 2012, 11:45:44 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Sorunlarınızı Adminlere veya Yöneticilere Yeni Üyelere Özel Yardım Bölümü... kısmından bildiriniz.

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Müzik Grupları !!! Dikkat !  (Okunma Sayısı 871 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nunno
Aşmış öğrenci
**

Rep Sayısı: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Beklenen Gün Gelecekse,Çekilen Çile Kutsaldır ...

nunno_nunno17@hotmail.com
E-Posta
« : Ağustos 20, 2007, 08:52:21 ÖS »

Merhaba ya ben daha oraya gelmeden aklıma bin türlü şey geldi ders çalışmaktan başka...
Aranızda Enstruman çalanlar var mı ya da müzik gruplarınız var mı?Varsa hangi ensturuman lazım.Söyleyin de gelmeden öğreneyim.ben bağlama,vurmalı ve az bişey de ters gitar çalabiliyorum.Ters dediğim ben solağım elime sol bi gitar geçmediği için hep ters ters çalıştım şimdi ise akorları ters basıyorum. umarım bi sorun olmaz.bekliyorum...

Yalnızca Bir Kırıntıydın İçime Düştüğünde ...
UyGaRs
Naylon Öğrenci
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 23
Çevrimdışı Çevrimdışı

AKP'yi İSTEMİYORUZ

uygars-_-@hotmail.com
Site E-Posta
« Yanıtla #1 : Ağustos 20, 2007, 08:58:31 ÖS »

ya valla arkadaş gideceğin yeri gozunde pek fazla buyutme müzik grubu felan bulamazsın orada he bi kaçtane bağlama çalan  ve bi gitara çalan bulabilirsin onlarda odalarında kendileri çalar hep beraber şarkı söylersiniz.. bence hiç enstrumentalini getirme yaramaz yurtta klacaksan hele hiç getirme bizim zamanımızda rahattı da şimdi değil.. kampus isteyeceksin belki okulda ama  kampus yok onuda soliyim gerçkten fazla buyutme lise gibi okuyacaksın o kadar.

Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
*

Rep Sayısı: 287
Çevrimdışı Çevrimdışı

<= O $!Md! @SK€R =>

yalnizkral_760@hotmail.com :( :(
Site E-Posta
« Yanıtla #2 : Ağustos 20, 2007, 09:12:13 ÖS »

ya kardes sen elıne ne gectıyse al getır yaa kafkasın kampüsünde calarsın belki.... ben calanları cok gordüm....

mesela dogubeyazıtlılar vardı ellerıne telefonlarını almıslardı bı halay atıp oynuyolardı bızım burda bole walla

saka maka calan gordum bı kactane ama bence getırme hee yurtta kalırsan mesela orda arkadaslarını eglendırmek ıcın calabılırsın ..

nunno
Aşmış öğrenci
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #3 : Ağustos 21, 2007, 01:26:31 ÖS »

hadi yaa üzüldüm valla.neyse artık başka zamana.ben bişey soracam okul değiştirmemiz mümkün mü.kayıt yaptırdıktan sonra sınav filan var mı okul değiştirebilmek için.

UyGaRs
Naylon Öğrenci
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

AKP'yi İSTEMİYORUZ

uygars-_-@hotmail.com
Site E-Posta
« Yanıtla #4 : Ağustos 21, 2007, 01:51:39 ÖS »

kardeşim daha şimdiden okulu değiştimeyi düşünüosun sen, kokma ya o kadr kötu bir yer değil

tabi sınavlar var 1. senenin sonunda  ygs yatay geçiş sınavı var notlarında yusek olursa gecersin başka bi universiteyeee

ama gelmek istemiyorsna ek kontenjanları dene

Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
nunno
Aşmış öğrenci
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #5 : Ağustos 21, 2007, 07:52:59 ÖS »

yok gelmek istemediğimden değil yani ben şimdi iki yıllık bir bölüme girdim ygs ye girdiğimde bunu 4 yıla çevirme şansım varmı.yoksa üniv. değiştiğinde de yine 2 yıl olarak mı devam edeceğim ?

UyGaRs
Naylon Öğrenci
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

AKP'yi İSTEMİYORUZ

uygars-_-@hotmail.com
Site E-Posta
« Yanıtla #6 : Ağustos 21, 2007, 07:57:50 ÖS »

ygs ile iki yıla devam edersin eğer dört yıla tamam layacaksan dgs yani dikey geçiş sınavını deneyeceksin tabi notlarının en az b-a olması lazımm daha doruss 70 ve uzeri....  ayrıca okulu bitirdikten sonra iki yılda açık öğretim den okuyabilirisin hangi bölümü okuyacaksınnn

nunno
Aşmış öğrenci
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #7 : Ağustos 21, 2007, 11:23:12 ÖS »

Maliye bölümü

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.273 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu