srakna
Kovuldu
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 1
vücudum köle olsada düşüncelerim özgürdür
|
 |
« : Temmuz 30, 2007, 03:29:03 ÖS » |
|
ığdırda okuyupta evde kalan arkadaşlar ne kadar kira veriyosunuz?????????????
ayrıca ev sahiplerinizden memnun musunuz?????
bitakım kısıtlamalarla karşılaşıyomusunuz????
|
|
|
|
|
|
KENDİNİZİ PAHALI ZANNETMEYİN
BEN SİZİN İNDİRİMLİ GÜNLERİNİZİ BİLİRİM !!!!!!!
|
|
|
iceboy
öğrenci
Rep Sayısı: 0
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 06, 2007, 05:54:36 ÖS » |
|
kira fiyatları evsahibine göre değişiyo ama şöle sölim 150 den 300 ekadar kira var kısıtlamalar var tabiki arkadaşların gelemz,yüksek ses yok v.s ben ev sahibimden memnunum parasını gününde ver yeter 
|
|
|
|
|
|
hemen canımı alma rabbim bırak hayatla didişeyim,mümkünse dişi gönder azlrailimi ölümle sevişeyim. DELİ OLMAK BİR AYRICALIKTIR(:
|
|
|
|
*я๏νiรร*
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 09, 2007, 09:19:37 ÖS » |
|
200 ytl ye kaloriferli ev bulunur 
|
|
|
|
|
|
"Bütün dünya bilmeli ki; karşımızda böyle bir düşman oldukça onu affetmek elimizden gelmez ve gelmeyecektir. Düşmana merhamet, aciz ve zaaftır; bu insaniyet göstermek değil, insanlık hassasının yok olduğunu ilan eylemektir."
Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin.
|
|
|
memocan
Mezun
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 20
İNSAN DİLİNİN ALTINDA SAKLIDIR
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 12, 2007, 02:00:33 ÖS » |
|
ev mi vereceksin kasım evde kalanlara en güzeli yurt arkdaşlar ya ne yapacaksınız evde her gün bir macera istiyorsanız yurt en iyisi ayrıca ders çalışmak için de ideal ama yemek sorun oluyor işte istediğinizi yiyemiyorsunuz 
|
|
|
|
|
|
HER YÜRÜYEN VARAMAZ AMA;VARANLAR ANCAK YÜRÜYENLERDİR
Dilin Söylediğini Herkes Anlar Ama Gözleri Sadece Sevgiyi Bilen Hisseden Anlar
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 287
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 12, 2007, 07:31:57 ÖS » |
|
bende evdeyım ama kıra falan vermıyorumm cunku kendı evim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*я๏νiรร*
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 12, 2007, 08:52:06 ÖS » |
|
ev mi vereceksin kasım evde kalanlara en güzeli yurt arkdaşlar ya ne yapacaksınız evde her gün bir macera istiyorsanız yurt en iyisi ayrıca ders çalışmak için de ideal ama yemek sorun oluyor işte istediğinizi yiyemiyorsunuz  yok bee kardeş kaloriferli ev kirası işte 300 ytl verene ev bulunur 
|
|
|
|
|
|
"Bütün dünya bilmeli ki; karşımızda böyle bir düşman oldukça onu affetmek elimizden gelmez ve gelmeyecektir. Düşmana merhamet, aciz ve zaaftır; bu insaniyet göstermek değil, insanlık hassasının yok olduğunu ilan eylemektir."
Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin.
|
|
|
haner19
öğrenci
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 19, 2007, 06:34:13 ÖS » |
|
slm arkadaş ben sana kaloriferli ev soracaktım, öğretmene kaloriferli eşyalı ev lazım en acilinden.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Achilles
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 27
SeNsİzLiK ßeNdE SaKLı...
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 19, 2007, 06:36:48 ÖS » |
|
Walla ben ercişte kalıyom 600 ytl wwriyoz 5 arkadaşız  kaloriferli 
|
|
|
|
|
|
γaηLızıм aмa кeηDiмLeγiм.. SeSSiziм aмa.. γüЯeкLiγiм… кOЯкмuγOЯuм ŞeγтaηıηızLa qeLiη..... ....тaŞLaŞмiŞ ßiЯ γüЯeк ηe кaDaЯ.!.. aFFeDeЯкi.!! heЯ γaηıŞтaη ßiЯ Söz DOğDu.!.. haγaт кaLeмi eLiηe aLDγ… aмa кağıт OLaЯaк iSe ßeηı кuLLaηDi .! ŞiмDi ßeη кaLeмi eLiмe aLıγOЯuм.... кağıт OLaЯaк iSe..! SizLeЯi кuLLaηıγOЯuм.!! aCıмa.!.. eSкıDe кaLDi.! кaLp ßiЯ кeЯe paЯçaLaηDı.. γaŞıм qeηç aмa кaLßiм γaŞLaηDı.. кaLßiм кıЯıLa кıЯıLa.. ßeηDe кaLpмi кaLDi. SOЯмaγıη γOЯмaγıη. qöЯмeγiη iŞiтмeγiη.. DeğeЯ veЯeηe Caη veЯiЯiм veЯмeγeηe…! кapı qöSтeЯiЯiЯiм.. тaкLiтçi DeğiLiм SaDeCe мiηηeтSiziм.. γaŞaDıкLaЯıмDaη aLıηтı ßu SözLeЯ.. çaLıηтıγa DeLaLeт DiLDiЯ.!.. SaDeCe qeЯçeкLeЯiη SiмqeSiDiЯ…. DipηOт: ŞeЯeFSizLeЯi qöЯDüкçe iηSaη OLмaγa çaLıŞıγOЯuz.!..
ßєи нãуãтã тєк gєℓ∂iм тєк gi∂єяiм ßu ∂üиуã∂ã ßiя Aℓℓãн’ı ßiя∂є кєи∂iмi ßiℓiяiм zãмãıиıи∂ã §єv∂iкℓєяiмi тєк тєк §iℓєяiм ßu нãуãт ßєиiм i§тє∂iğiм gißi уã$ãяıм ∂єğєя vєяєиi нãуãтıмã §σкãяıм vєямiуєиiи нãуãтıиã §σкãяıм ßugüи ãğℓãя уãяıи §u§ãяıм gözüм∂єкi нєя ∂ãмℓã уã$ıи нє§ãßıиı güи gєℓiя §σяãяıм zãя ãтмãм $ãи§ã iиãимãм σятã∂ã ßiя $ãи§ vãя§ã σиu∂ã ßєи OLUŞTURURUM!!
|
|
|
haner19
öğrenci
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 19, 2007, 06:40:14 ÖS » |
|
ben rovi55 mi roviss mi nickli olan ığdırlı arkadaşa soruyorum, yanıtlarsa çok sevinecem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haner19
öğrenci
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 19, 2007, 06:43:23 ÖS » |
|
forum koordinatörü arkadaşa sesleniyorum, acil cevap lazım, ben yeni üyeyim bi zahmet bana yardım edin.. :'(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*я๏νiรร*
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 19, 2007, 07:10:12 ÖS » |
|
kardeş buyur geldim. benim yapabileceğim bişe olursa aparım tabi. keşke yassaydın niçin böle beni acil arıyosun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haner19
öğrenci
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 19, 2007, 08:00:17 ÖS » |
|
ben ığdıra atandım ailemle kalabileceğim kaloriferli ve eşyalı ev arıyorum sen de ığdırlısın sanrım yukarda yazdıklarımı okursan konuya vakıf olabilrsin arkadaşım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*я๏νiรร*
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 19, 2007, 08:13:39 ÖS » |
|
paşam kaloriferli e v bulurum ama eşya konusunda bişe diyemem ama ben sana haber veririm araştırırım sen için ama ev bulmak kolay. ben sana bayramdan sora haber veririm. normal ev istiyosn ben sana hemen ayarlarım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haner19
öğrenci
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 19, 2007, 08:16:40 ÖS » |
|
valla bayramdan sonra ben çarş günü ığdırda olacam ona göre. bana kaloriferli ev şart, eşya burdan oraya getirmem mümkün değil, yeni atanıcam maaşım da yok henüz, uygun bişeyler bulmam lazım. ben sana mailimi de atarım hotmail adresine mailleşiriz. dha garanti olur olmaz mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*я๏νiรร*
|
 |
« Yanıtla #14 : Aralık 19, 2007, 08:21:25 ÖS » |
|
tamam kardeş sen benim msn ekle ben sana yardım ederim elimden geldiğince. tekrar diyorum içinde eşyası olan ev bulmak biras zor. ama sana güsel bir ev bulurum. ben sen yerinde olsam ilk ay eşimi getirmem burdaki işleri halledip öle getirirsen dahi iyi olur. bende ığdırın tuzluca ilçesinde kalıyorum ama ığğdırda baya tanıdığım var. sana yardımcı olurum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haner19
öğrenci
|
 |
« Yanıtla #15 : Aralık 19, 2007, 08:25:58 ÖS » |
|
tamam kardeş ben seni eklerim. haner li bi adre yine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*я๏νiรร*
|
 |
« Yanıtla #16 : Aralık 19, 2007, 08:32:55 ÖS » |
|
tamam kardeş eklersen haner die bi adres olursa kabül ederim. bi bakarsın bende ücretli öğr yaptım ığdırda. tuzlucada merkesde vekillik olacak benimki galiba olmassa ığdırda ücretli öğr yapabilirim belki. neyse görüşürüz kardeş byee.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UyGaRs
|
 |
« Yanıtla #17 : Aralık 26, 2007, 06:17:55 ÖS » |
|
bence ığdırdaki öğrencilerin evde kalma istekleri çok saçma
|
|
|
|
|
|
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
|
|
Achilles
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 27
SeNsİzLiK ßeNdE SaKLı...
|
 |
« Yanıtla #18 : Aralık 26, 2007, 06:19:33 ÖS » |
|
Ya genelde kız arkadaşını ewe getirmek için ew tutar erkekler  Allaha şükür bizim öyle bi kötü huyumuz yok 
|
|
|
|
|
|
γaηLızıм aмa кeηDiмLeγiм.. SeSSiziм aмa.. γüЯeкLiγiм… кOЯкмuγOЯuм ŞeγтaηıηızLa qeLiη..... ....тaŞLaŞмiŞ ßiЯ γüЯeк ηe кaDaЯ.!.. aFFeDeЯкi.!! heЯ γaηıŞтaη ßiЯ Söz DOğDu.!.. haγaт кaLeмi eLiηe aLDγ… aмa кağıт OLaЯaк iSe ßeηı кuLLaηDi .! ŞiмDi ßeη кaLeмi eLiмe aLıγOЯuм.... кağıт OLaЯaк iSe..! SizLeЯi кuLLaηıγOЯuм.!! aCıмa.!.. eSкıDe кaLDi.! кaLp ßiЯ кeЯe paЯçaLaηDı.. γaŞıм qeηç aмa кaLßiм γaŞLaηDı.. кaLßiм кıЯıLa кıЯıLa.. ßeηDe кaLpмi кaLDi. SOЯмaγıη γOЯмaγıη. qöЯмeγiη iŞiтмeγiη.. DeğeЯ veЯeηe Caη veЯiЯiм veЯмeγeηe…! кapı qöSтeЯiЯiЯiм.. тaкLiтçi DeğiLiм SaDeCe мiηηeтSiziм.. γaŞaDıкLaЯıмDaη aLıηтı ßu SözLeЯ.. çaLıηтıγa DeLaLeт DiLDiЯ.!.. SaDeCe qeЯçeкLeЯiη SiмqeSiDiЯ…. DipηOт: ŞeЯeFSizLeЯi qöЯDüкçe iηSaη OLмaγa çaLıŞıγOЯuz.!..
ßєи нãуãтã тєк gєℓ∂iм тєк gi∂єяiм ßu ∂üиуã∂ã ßiя Aℓℓãн’ı ßiя∂є кєи∂iмi ßiℓiяiм zãмãıиıи∂ã §єv∂iкℓєяiмi тєк тєк §iℓєяiм ßu нãуãт ßєиiм i§тє∂iğiм gißi уã$ãяıм ∂єğєя vєяєиi нãуãтıмã §σкãяıм vєямiуєиiи нãуãтıиã §σкãяıм ßugüи ãğℓãя уãяıи §u§ãяıм gözüм∂єкi нєя ∂ãмℓã уã$ıи нє§ãßıиı güи gєℓiя §σяãяıм zãя ãтмãм $ãи§ã iиãимãм σятã∂ã ßiя $ãи§ vãя§ã σиu∂ã ßєи OLUŞTURURUM!!
|
|
|
SiTeM_01
Ҝą₣ąŚĮŊą БδгƏ
FoRmUn SiTeMi
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 320
..kİmİnE GöRe fALaN KiMiNe gÖrE FiLaN..
|
 |
« Yanıtla #19 : Aralık 26, 2007, 07:34:52 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SiTeM_49
Ermiş Öğrenci

Rep Sayısı: 74
..TaM DüNe aLıŞtıK DeRKeN BuGüN oLDu..!!
|
 |
« Yanıtla #20 : Aralık 28, 2007, 03:03:52 ÖS » |
|
ayne dayı bizim mücadelemiz belliydi.. biz kafamıza göre..
|
|
|
|
|
|
- iNsAnLaRı YaŞLaNdıRaN YaŞaDıĞı YıLLaR DeĞiL eRiŞeMeDiĞİ aRzULaRdIr..
|
|
|
fatality
---tRaBzOnLu---
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 66
[b]kara gözlerine vurulmuşum bir kere[/b]
|
 |
« Yanıtla #21 : Aralık 28, 2007, 04:52:55 ÖS » |
|
nette galiba takılrım yada
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mesut_21
~mã§êKê~
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 128
...ZelZele...
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 12, 2008, 08:47:23 ÖS » |
|
Ya genelde kız arkadaşını ewe getirmek için ew tutar erkekler  Allaha şükür bizim öyle bi kötü huyumuz yok  ???? muamma  şaka yaaw tabikide öyleyiz hepimiz
|
|
|
|
|
|
Bir yılanın sessiz kayışı ve iz bırakışını toprakta akrep kadar, çiyan kadar bilinen kötü şeyler kadar zulmü de yazmalıyım ihaneti de YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ !!!
|
|
|
ytkbrs
öğrenci
|
 |
« Yanıtla #23 : Ağustos 25, 2008, 07:52:30 ÖS » |
|
bence ığdırdaki öğrencilerin evde kalma istekleri çok saçma
neden