|
кαя∂ιηαℓℓєя ℓσя∂υ
|
 |
« : Ocak 09, 2008, 02:04:37 ÖÖ » |
|
Wireless Network Nedir?
--------------------------------------------------------------------------------
Kab losuz networkler IEEE 802.11 standartı ile belirlenmiş bir teknoloji ile çalışmaktadır. Cihazların h ab erleşmede kullandığı RF sinyali Telsiz Genel Müdürlüğü’nden onaylı 2.4-2.5 Ghz frekansını kullanmaktadır. Cihazların çıkış gücü insan sağlığına zararı olmayan 100mw seviyesindedir. (900Mhz GSM şebekesine bağlı bir cep telefonunun yirmide biri). Ofis içinde toplantı salonu veya diğer katlarda PC’nizle kesintisiz bağlantı sağlay ab ilirsiniz. Ofis içi uygulamaların yanında, ofis dışında binaların bağlandıkları uygulamalar gün geçtikçe artmaktadır.
|
|
|
|
|
|
Fânîyim, fânî olanı istemem; âcizim, âciz olanı istemem. Ruhumu Rahmân'a teslim eyledim, gayrı istemem. İsterim, fakat bir yâr-ı bâkî isterim. Zerreyim, fakat bir şems-i sermed isterim...
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 116
Yaz
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 09, 2008, 10:15:53 ÖS » |
|
Peki kablosuz ağlar nasıl dinlenir ?
|
|
|
|
|
|
Kendini hayallerin ile sınırlandırma bırak..
|
|
|
|
кαя∂ιηαℓℓєя ℓσя∂υ
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 09, 2008, 10:22:01 ÖS » |
|
Dinlenir derken neyi kastettin? Yani nasıl şifresi çözülür falan mı?
|
|
|
|
|
|
Fânîyim, fânî olanı istemem; âcizim, âciz olanı istemem. Ruhumu Rahmân'a teslim eyledim, gayrı istemem. İsterim, fakat bir yâr-ı bâkî isterim. Zerreyim, fakat bir şems-i sermed isterim...
|
|
|
sio
Kovuldu
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 52
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 09, 2008, 10:31:47 ÖS » |
|
Peki kablosuz ağlar nasıl dinlenir ?
icatı yapan dinlemesinide bilir bilmem biliyormusunuz win xp kullananların msnde yazıştığı tüm bilgiler bilinebiliyor microsafta 
|
|
|
|
|
|
Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) CPU Türü Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Anakart Adı MSI PM8M2-V (MS-7071) (2 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Anakart Çipseti VIA P4M800 Sistem Belleği 512 MB BIOS Türü Award (07/28/05)
Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) 3D-Hızlandırıcı nVIDIA GeForce FX 5200 Monitör Proview 777(N) / 786(N) [17" CRT] (8014151000212) Ses Bağdaştırıcı VIA AC'97 Enhanced Audio Controller[/b]
|
|
|
|
|
ѕυηѕнιηє
''Gün Işıgı..''
Forum Perisi
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 139
o beni prenses peri sanıyor :))
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 09, 2008, 11:40:45 ÖS » |
|
şimdi herkes okuyabilmiyomu bizim yazdıklarımız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Yaz
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 09, 2008, 11:44:15 ÖS » |
|
şimdi herkes okuyabilmiyomu bizim yazdıklarımız  Seninle aynı ağda olan herkes. Mesela komşun X sana : Çiğdem internete boşuna 50 ytl verme ortak olalım zaten sınırsız beraber ödeyelim deyip böyle gülümserse  Anla ki  bişeylerin peşinde olabilir... Sonrasın da uzatılan bir kablo ile aldığınız internet başınaza bela olabilir. MEsela bu olay internet kafelerde yapılabilir. Ayrıca ben bunu şimdi açıklıyorum Ama, zamanında bütün yurdu dinlemeye almıştım... Kim kimle ne konuşuyor biliyordum ... İ am so soory .... Merak etmeyin kimseye göstermedim (sanırım)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ѕυηѕнιηє
''Gün Işıgı..''
Forum Perisi
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 09, 2008, 11:47:03 ÖS » |
|
volkan çabuk açıkla herşeyi bütün gerçekler açıga çıkıyor 
neyse Allahtan komşularımızdan öyle bi talep gelmedi.. ucuz kurtarmışız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
кαя∂ιηαℓℓєя ℓσя∂υ
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 09, 2008, 11:47:40 ÖS » |
|
Abi bi kopyala-yapıştır yaptık burnumuzdan getirdin...  Abi şimdi benim bunu anlatmam yasal mı?Peki...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ѕυηѕнιηє
''Gün Işıgı..''
Forum Perisi
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 09, 2008, 11:48:33 ÖS » |
|
kardinaller lordu korkma arkanda volkan var onun gizli baglantılarıda vardır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Yaz
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 09, 2008, 11:52:35 ÖS » |
|
NE var sen bunu kendi evinde çocuğunu takip etmek veya ağında ki verileri kontrol etmek için yapıyorsun, Bıçakla elma da soyarsın adam da Sen elma soymayı anlat  Yasal bir sorumluluğu yok... kardinaller lordu korkma arkanda volkan var onun gizli baglantılarıda vardır  yok be 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sio
Kovuldu
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 52
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 10, 2008, 12:01:26 ÖÖ » |
|
şimdi herkes okuyabilmiyomu bizim yazdıklarımız  dikkatli olmassan malesey okunabiliyo hatta msn deil wordde bile ne yasdığın bilinebiliyor. Kablosuz klavyelerin çalışma mantığı radyo dalgaları ile bilgisyarımızla iletişim haline geçip tuşladığımız karakterin ekranda karşımıza çıkması. bi yöndenbakıldığında iyi bişymiş gibi gözükse bile tabi sakıncalrıda var.Küçük bir radyoyu alıcı haline getirip polis veya itfaiye veya radyo dalglarıyla iletişim kuran herhangi birilerinin dinlenebildiğini duymuşdursundur eminim.Klavyemizin bilgisayarımızla kurduğu bu iletişimin dinlenmesi de o frekansları bulmak ve kaydettiğiniz sesleri encode etmek yeterli oluyor.Yani odanızının yakınan kurulmuş bir alıcı sizin, bir word dosyasına neler yazdığınızı, veya internete bağlıysanız hangi web sitelerini tuşlayarak ziyaret ettiğinizi, bir bankacılık işlemi yapıyor iseniz kullanıcı adınızı şifrenizi, yada alış veriştesiniz, yazdığınız kredi kartı numarasını rahatlıkla eline geçirebilir.
|
|
|
|
|
|
Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) CPU Türü Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Anakart Adı MSI PM8M2-V (MS-7071) (2 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Anakart Çipseti VIA P4M800 Sistem Belleği 512 MB BIOS Türü Award (07/28/05)
Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) 3D-Hızlandırıcı nVIDIA GeForce FX 5200 Monitör Proview 777(N) / 786(N) [17" CRT] (8014151000212) Ses Bağdaştırıcı VIA AC'97 Enhanced Audio Controller[/b]
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Yaz
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 10, 2008, 12:04:58 ÖÖ » |
|
şimdi herkes okuyabilmiyomu bizim yazdıklarımız  dikkatli olmassan malesey okunabiliyo hatta msn deil wordde bile ne yasdığın bilinebiliyor. Kablosuz klavyelerin çalışma mantığı radyo dalgaları ile bilgisyarımızla iletişim haline geçip tuşladığımız karakterin ekranda karşımıza çıkması. bi yöndenbakıldığında iyi bişymiş gibi gözükse bile tabi sakıncalrıda var.Küçük bir radyoyu alıcı haline getirip polis veya itfaiye veya radyo dalglarıyla iletişim kuran herhangi birilerinin dinlenebildiğini duymuşdursundur eminim.Klavyemizin bilgisayarımızla kurduğu bu iletişimin dinlenmesi de o frekansları bulmak ve kaydettiğiniz sesleri encode etmek yeterli oluyor.Yani odanızının yakınan kurulmuş bir alıcı sizin, bir word dosyasına neler yazdığınızı, veya internete bağlıysanız hangi web sitelerini tuşlayarak ziyaret ettiğinizi, bir bankacılık işlemi yapıyor iseniz kullanıcı adınızı şifrenizi, yada alış veriştesiniz, yazdığınız kredi kartı numarasını rahatlıkla eline geçirebilir. Bu konu Kablosuz Klavye (Radyo Frekanslı) Sniffing http://www.remote-exploit.org/max/automated.html izle ve gör http://www.dreamlab.net/download/articles/27_Mhz_keyboard_insecurities.pdf oku ve öğren
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
кαя∂ιηαℓℓєя ℓσя∂υ
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 10, 2008, 12:05:31 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|