Merhaba Arkadaşlar,
Forumumuz ve yönetimi hakkında konulara verilen cevaplar vs...
Tamamıyla ilgili bir toplantı yapalım diyorum. Görev dağıtımı da hemen hemen yapıldı.
Sanırım detaylı olarak konuşma zamanı geldi.
Benim msn adresim : ****** dur. Eklerseniz sevinirim. Msn de toplantı yapalım. Fakat gün için karar veremedim. Eğer msn den görüşemesek bile ki biraz zor gibi. Herkese görüşlerini mesjlarını buradan yazabilir. Hepiniz bura girebiliyorsunuz sanırım.
* İlk ben yazayım. Ciddi olunması gereken yerlerde aşırı bir geyik var. Bunu durdurmak gerek
* Her konuya kısa ca çok hoş felan demek yerine biraz daha uzun anlamlı ve yorum içeren mesaj atılmalı. Yoksa o mesajlar anında silinmeli. Ve silinen mesaj sahhibine vaktiniz varsa bir mesaj yollayın böyle yapmasın. Ama kibarca.
* Kurallar uygulanırken ben adminim kodummu oturdutum ben modum demek yerine çok güzel tatlı dil ile onlara yardımcı olacak şekilde yapalım.
* Yetkilerimizi kötüye kullanmayalım.Benim kız arkadaşıma laf etti abi bunu banla yada yok sevgilime sulandı felan böle dayanaksız şeyler olmadan kimseyi banlamayın. Eğer ana bacı küfür edilmemişse kişiyi banlamayın. Bu bölümde konu açın ve anket uzunca tartışalım. TAbiykide forumda emeği geçmiş yada emeği geçecek gibi görünen kişiler için. Sapıklar için bunu yapmasak da olur

* Aklıma gelmişken arkadaşlar açtığınız k
onuların başlıklarına çok dikkat edin çünkü açtığınız her başlık bizi googlede birinci yapacak. Ve size bir sır hangi konuda başlık açarsanız biz o konuda bir süre sonra googlede birinci çıkarız

isterseniz test edin
örnek:
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=algoritma+ve+ak%C4%B1%C5%9F+diyagramlar%C4%B1&btnG=Google%27da+Ara&meta=Şimdilik bunlar sizin görüşleriniz ?