Iğdır Meslek Yüksekokulu
Şubat 10, 2012, 11:15:16 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Sorunlar için admin@igdirmyo.com adresine email atabilirsiniz.

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İthalat-İhracat  (Okunma Sayısı 505 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AyhanAcar
Ziyaretçi
« : Kasım 10, 2007, 10:57:02 ÖS »

Bu bölümden mezunum ama benimle birlikte mezun olanlar gibi bende bu işi yapmıyorum o okulun en avantajlı bölümü İthalat İhracat çünkü piayasada eğitimli ara eleman yok ama dezavantajı orada kendinizi geliştirme imkanınız az tavsiyem staj yapacağınız yeri çok iyi seçin çünkü ben mezun olduğumda tek sorun deneyimdi tabi 2001 deki krizi saymassak tam 5 ay iş aramıştım ama değil işçi almak elindeki işçileri çıkaran işletmelerin olduğu zamandı.Yani bizimki bahsız bedevi misali bir dönemdi çok şükür şuanki işimden memnunum ama bu işide yapmayı isterdim.
ciks_038
öğrenci
*

Rep Sayısı: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

ciks_038@hotmail.com
E-Posta
« Yanıtla #1 : Ağustos 20, 2008, 04:53:22 ÖS »

nasıl yanı ıs ımkanı nasıl azmı cokmu dıl ogrendıkten sonra ben yenı kayıt olacam bı bılgı verırsenız sevınırım

GoingUnder
öğrenci
*

Rep Sayısı: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #2 : Aralık 06, 2008, 04:34:33 ÖÖ »

kadir olm adam ne diyo mezun oldum ama ithalat işiyle uğraşmıyom diyo ama uğraşmak istermiş..
abi ii hoş ssöylüyonda zaten bu bölüm doğru düzgün yerlerde yokki ben staj yerleri hakkında soracaktım.. nerelerde yapabiliri biz bu stajları bilgi verirsen sevinirim
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.317 Saniyede 23 Sorgu ile Oluşturuldu