21 MA 021
öğrenci
Rep Sayısı: 0
|
 |
« : Ocak 23, 2008, 11:51:48 ÖS » |
|
internette çok aradım ama bi türlü bulamadım bundan bir ay kadar önce ığdırdayken dinlediğim bi müzik vardı.aklıma gelen ığdır bandosu yada ığdır orkestrası diyorlardı (yanlış hatırlıyorda olabilirim) kurtlar vadisi müziğini kendi yöresel müzik aletleriyle çalıyorlardı çok hoşuma gitmişti ve şimdi sevgili ığdırlı hemşerilerimden rica etsem acaba yardımcı olabilirmisiniz? 
|
|
|
|
|
|
HERKES CENNETE GİTMEK İSTİYOR ÖLÜMÜ GÖZE ALAN YOK
|
|
|
|
|
|
кαя∂ιηαℓℓєя ℓσя∂υ
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 24, 2008, 12:25:05 ÖÖ » |
|
internette çok aradım ama bi türlü bulamadım bundan bir ay kadar önce ığdırdayken dinlediğim bi müzik vardı.aklıma gelen ığdır bandosu yada ığdır orkestrası diyorlardı (yanlış hatırlıyorda olabilirim) kurtlar vadisi müziğini kendi yöresel müzik aletleriyle çalıyorlardı çok hoşuma gitmişti ve şimdi sevgili ığdırlı hemşerilerimden rica etsem acaba yardımcı olabilirmisiniz?  Senin istediğin o kuzu(ya da koyundu, tam hatırlamıyorum) tulumu ile çalan versiyonu mu? 
|
|
|
|
|
|
Fânîyim, fânî olanı istemem; âcizim, âciz olanı istemem. Ruhumu Rahmân'a teslim eyledim, gayrı istemem. İsterim, fakat bir yâr-ı bâkî isterim. Zerreyim, fakat bir şems-i sermed isterim...
|
|
|
21 MA 021
öğrenci
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 24, 2008, 12:29:18 ÖÖ » |
|
internette çok aradım ama bi türlü bulamadım bundan bir ay kadar önce ığdırdayken dinlediğim bi müzik vardı.aklıma gelen ığdır bandosu yada ığdır orkestrası diyorlardı (yanlış hatırlıyorda olabilirim) kurtlar vadisi müziğini kendi yöresel müzik aletleriyle çalıyorlardı çok hoşuma gitmişti ve şimdi sevgili ığdırlı hemşerilerimden rica etsem acaba yardımcı olabilirmisiniz?  Senin istediğin o kuzu(ya da koyundu, tam hatırlamıyorum) tulumu ile çalan versiyonu mu?  tam hatırlamıyorum ama albüm gibi bişeydi galiba cd olarak çıkarmışlardı yada şöyle diyim remix gibi bişeydi ilgi ve alakan için tşkler K@rdinaller Lordu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
кαя∂ιηαℓℓєя ℓσя∂υ
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 24, 2008, 12:33:22 ÖÖ » |
|
Rica ederim...  Bende Kurtlar vadisine dair bi rapidshare linki var, bulabilirsem; buraya eklerim, indirirsin... 
|
|
|
|
|
|
Fânîyim, fânî olanı istemem; âcizim, âciz olanı istemem. Ruhumu Rahmân'a teslim eyledim, gayrı istemem. İsterim, fakat bir yâr-ı bâkî isterim. Zerreyim, fakat bir şems-i sermed isterim...
|
|
|
21 MA 021
öğrenci
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 24, 2008, 12:33:52 ÖÖ » |
|
tşkler K@rdinaller Lordu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe :) ->
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 287
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 24, 2008, 12:43:30 ÖÖ » |
|
Ben Biliyorum O Dediğin Müziği  Kurtlar Vadisi Kürtçe  Bende Var Uplkoad Edip Sana Linki Atarım Kardeş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
21 MA 021
öğrenci
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 24, 2008, 12:44:31 ÖÖ » |
|
Ben Biliyorum O Dediğin Müziği  Kurtlar Vadisi Kürtçe  Bende Var Uplkoad Edip Sana Linki Atarım Kardeş   tşkler уαℓηιzкяαℓ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
кαя∂ιηαℓℓєя ℓσя∂υ
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 24, 2008, 12:56:36 ÖÖ » |
|
Benimde o link i buraya atmama gerek kalmadı... Paylaşım için teşekkürler Selim...  Not: Yaptığım değişikliğin farkına vardınız mı? 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 24, 2008, 01:16:58 ÖÖ Gönderen: K@rdinaller Lordu »
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 24, 2008, 01:14:38 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
21 MA 021
öğrenci
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 24, 2008, 01:17:13 ÖÖ » |
|
müthişsiniz yaa hepinize tşkler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
кαя∂ιηαℓℓєя ℓσя∂υ
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 24, 2008, 01:19:15 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 24, 2008, 01:27:28 ÖÖ » |
|