|
dejavu_76
|
 |
« : Nisan 10, 2007, 07:07:38 ÖS » |
|
selam arkadaşlarım ben bu sitede mod olarak çalışmak istiyorum gerçi mod alımı durmuş dediniz ama ben DİN bölümü,spor dünyası bölümüne,cep telefonu bölümüne mod olmak istiyorum tabi siz nasıl uygun görürseniz ama din bölümünde ısrarlıyım pişman olmayacaksınız her 3 bölümüde başarı ile ilerleteceğim en kısa zamanda cevap bekliyorum bu da benim site yöneticilerinden isteğim umarım beni kırmazlar.........
|
|
|
|
|
|
Gerçekleri Tarih Yazar; Tarihi de GaLaTaSaRaY...
by_dejavu_manyak_76
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 116
Yaz
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 10, 2007, 08:19:33 ÖS » |
|
Merhaba , Şu anda sitemizde mod alımı yok. Ama siz gene bahsettiğiniz konularda çalışmalarınızı yapmaya devam edin site yöneticileri sizi ve bir çok üyeyi takip etmekte bizde mantık biraz şu. Görev alınmaz verilir. Siz bölümlerde yapacağınız çalışmaları yapınız  Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
Kendini hayallerin ile sınırlandırma bırak..
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 93
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 10, 2007, 10:27:25 ÖS » |
|
Merhaba , Şu anda sitemizde mod alımı yok. Ama siz gene bahsettiğiniz konularda çalışmalarınızı yapmaya devam edin site yöneticileri sizi ve bir çok üyeyi takip etmekte bizde mantık biraz şu. Görev alınmaz verilir. Siz bölümlerde yapacağınız çalışmaları yapınız  Teşekkürler. Volkan abiye katılıyom çok haklı zaten biz sizin başarılarınıza göre görev veriyozz volkan abinin dediği gibi sen bu konularda ki çalışmalarını yap..Zaten uygun görülürse muhakkak görev verilecektir.. kolay gele..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dejavu_76
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 12, 2007, 10:32:55 ÖÖ » |
|
tamam sizin dediğiniz gibi olsun ama en kısa zamanda dediğim bölümlerde modluk istiyorum sizlerden bu konudaki sevinçli haberlerinizi bekliyor olacağım ok.
|
|
|
|
|
|
by_dejavu_manyak_76
|
|
|
|
dejavu_76
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 22, 2007, 08:04:25 ÖS » |
|
Allah izin verse bu moderatörlük işi ne olacak ne zaman modluk vermeyi planlıyorsunuz sizde karar verin ki bizde kendimizi ona göre ayarlayayım böyle olmuyor sizden cevap bekliyorum kesin olarak karar verirken iyi çalışmayan modları da dikkate alın lütfen......
|
|
|
|
|
|
by_dejavu_manyak_76
|
|
|
|
belqin
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 22, 2007, 09:57:31 ÖS » |
|
administrator arkadaşımız gerekeni gerektiği zaman yapacaktır. Ayrıca modluk istediğiniz bölümlerden daha çok anket bölümünde aktifsiniz belki bu yüzden mod olamamışınızdır. 
|
|
|
|
|
|
Mantık sizi A'dan B'ye götürür, hayalgücü ise her yere. Albert Einstein
|
|
|
|
dejavu_76
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 25, 2007, 06:24:22 ÖS » |
|
anket bölümü deyip geçmeyin sitede o kadar boş anket var ki ama nedense hala duruyorlar ayrıca ben başta söylemiştim nerelerde mod olmak istediğimi ama sizler olmaz dediniz bekle dediniz ama sizden ses seda olmayınca bari ben aktiflik göstereyim ha unutmadan siz sadece anket bölümüne bakıyorsunuz diğer bölümlerdede faaliyetim var ama bu aralar durdum mecburen ne yapalım karar sizlerin ama kararınızı bir an önce verin ki bende ona göre hareket edeyim adam oyalamakla bir yere varılmaz ok.
|
|
|
|
|
|
by_dejavu_manyak_76
|
|
|
|
dejavu_76
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 01, 2007, 08:28:17 ÖS » |
|
hala cevap alamadım sizlerden ya ilgilenmek istremiyorsunuz siz galiba siz bilirsiniz vereceğiniz cevap bence çok uzun değil zaten ya evet ya hayır diyeceksiniz ama ......
|
|
|
|
|
|
by_dejavu_manyak_76
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 01, 2007, 08:49:37 ÖS » |
|
dejavu volkan abinin de dediği gibi görev istenilmez verilir..Sen gene ilgini çeken bölümlerle ilgilen  gereği yapılacak zaten bundan şüphen olmasın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burçak
Aşmış öğrenci

Rep Sayısı: 1
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 24, 2007, 08:30:56 ÖS » |
|
aaaaaaaa 9 ay nasıl saberettın sen bekle bı ihtiyaç olursa verırler sana modlugu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muho125
Ermiş Öğrenci

Rep Sayısı: 23
Dağların Kurdu:Yolların Fordu
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 24, 2007, 09:24:10 ÖS » |
|
oooppps adaylarda ben de varımmm 
|
|
|
|
|
|
Forumun Gerçek Padişahı:Muho125 Veziri: YaLnızKrAl
|
|
|
deltas
Misafir
Aşmış öğrenci

Rep Sayısı: 1
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 24, 2007, 10:35:52 ÖS » |
|
bende mod olmak istiyorum. volkan benide mod yapta. bu mod moduler aritmetikteki mod dimi..?
|
|
|
|
|
|
Nice insanlar gördüm üstünde elbise yok, Nice elbiseler gördüm içinde insan yok.
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 24, 2007, 11:11:12 ÖS » |
|
Beyler görev istenilmez verilir bu kuralı unutmayın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 116
Yaz
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 28, 2007, 05:45:26 ÖÖ » |
|
bende mod olmak istiyorum. volkan benide mod yapta. bu mod moduler aritmetikteki mod dimi..?
ister aritmetik varsa ister simetrik modsun hocam sen hatta gönüllerin integralisin 
|
|
|
|
|
|
Kendini hayallerin ile sınırlandırma bırak..
|
|
|
|