|
belqin
|
 |
« : Mart 19, 2007, 10:10:56 ÖÖ » |
|
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır foruma katılamıyorum bunun için üzgünüm fakat inanınki zamanla yarışıyorum  bugün girebildim uzun zaman sonra forum baya ilerlemiş konular oldukça çoğalmış bunun için emek harcayan herkese çok teşekkürler fakat benim sizlerden ricam olacak bir rahatsızlık durumu mevcut, ama yine de sizlerin takdirine bırakıyorum. Benim düşüncem forumun daha güzel ve karmaşık olmaması adına ekleyeceğiniz avatar ve imza bölümüne eklediğiniz görsellerin daha sade ve küçük olması. arkadaşım kızmasın ilk aklıma gelen yalnız kralın galatasaray görselleri... Çok büyük ve çok renkli, hele bi de bu üye çok aktif ve çok sık mesaj gönderiyosa forumdaki karmaşık görüntü daha da artıyor. Ben dışardan biri gibi baktım. Rahatsızlığımı sizlerle paylaşmak istedim. Herkese sevgilerimi gönderiyorum..
|
|
|
|
|
|
Mantık sizi A'dan B'ye götürür, hayalgücü ise her yere. Albert Einstein
|
|
|
|
|
|
кαя∂ιηαℓℓєя ℓσя∂υ
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 19, 2007, 12:14:19 ÖS » |
|
Bende Sana katılıyorum!.. Bu avatarlar ve imzalardan bazıları sayfanın yüklenmesini geciktiriyor... 
|
|
|
|
|
|
Fânîyim, fânî olanı istemem; âcizim, âciz olanı istemem. Ruhumu Rahmân'a teslim eyledim, gayrı istemem. İsterim, fakat bir yâr-ı bâkî isterim. Zerreyim, fakat bir şems-i sermed isterim...
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe :) ->
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 287
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 19, 2007, 12:29:44 ÖS » |
|
tamam arkadaslar maden benim avatarım ve imzam sizleri rahatsız edıyosa..ve genede benım ımzam sıteyı yavaslatıyosa sızden cok özür diliyorum hemde cok.. haklısınız ne dıyeyım...kaldırıyorum hemen sız yeterkı ısteyın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
кαя∂ιηαℓℓєя ℓσя∂υ
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 19, 2007, 12:33:07 ÖS » |
|
Ya alınma... Burda muhattab alınan sadece seninkiler değil!.. Seninkiler konunun daha iyi anlaşılmasını sağlamak için verilen örnek... 
|
|
|
|
|
|
Fânîyim, fânî olanı istemem; âcizim, âciz olanı istemem. Ruhumu Rahmân'a teslim eyledim, gayrı istemem. İsterim, fakat bir yâr-ı bâkî isterim. Zerreyim, fakat bir şems-i sermed isterim...
|
|
|
YaLNiZKRaL
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 19, 2007, 12:34:09 ÖS » |
|
bılıyorum arkadasım onun için zaten benı ornek vermıssınız kaldırdım zaten merak etmeyın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 116
Yaz
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 19, 2007, 01:28:17 ÖS » |
|
Selim sen biraz alınmış gibi yazıyorsun sanki ama bu konuyu daha önce kaç defa sizinle paylaştım artık hatırlamıyorum En sonunda artık söylemekten vazgeçtim çünkü dinlemiyordunuz Daha sade gözü almayan birşeyler olması gerektiği konusunda sizinle hem fikir olmuştuk inşallah bundan sonra devam eder. Hiçbirşey koymayın demiyorum sadece sade ve gözü rahatsız etmeyen türde ve boyutu büyük olmayan resimler seçerseniz daha iyi olur diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
Kendini hayallerin ile sınırlandırma bırak..
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 93
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 19, 2007, 01:33:36 ÖS » |
|
tamam arkadaşlar bu konuda haklısınız ama bunu açık yerde söyleyerek insanı rencide ediyorsunuz(bunu daha önce bende yapmıştımm..ama farkına vardım iyi bişey değil)onun için özelden uyarabilirdinizzz.  siz olsanız böle bir durumda nasıl davranırdınız ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 19, 2007, 01:36:32 ÖS » |
|
wolkan abı alınmak degılde yanı ne bılım artık.... sıtede yanı o sadece benı ornek vermıs benmı göze batıyorum :'( ama baska türlüde yazabılırdı.... ama tamam ben uzatmıyayım tekrar özur dılıyorum bıdaha bole sorun olmaz.. sendende özür dılıyorum bı ara sende benı uyarmıstın hatırlıyorum hata bende 2. defa yaptım aynı hatayıı :'( :'(  ama buda var sıtedekı uyelerede bı bakın ısım vermıyım ama onların imzası benım ımzanın 2 katı ınsallah onlarda uyarlarrr....
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 19, 2007, 01:38:05 ÖS Gönderen: yalnizkral »
|
|
|
|
|
|
belqin
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 19, 2007, 03:54:38 ÖS » |
|
arkadaşım kızmasın ilk aklıma gelen yalnız kralın galatasaray görselleri... Çok büyük ve çok renkli, hele bi de bu üye çok aktif ve çok sık mesaj gönderiyosa forumdaki karmaşık görüntü daha da artıyor. Ben dışardan biri gibi baktım. Rahatsızlığımı sizlerle paylaşmak istedim.
Herkese sevgilerimi gönderiyorum..
selam arkadaşlar, yaa böyle bir yazıya alınmış olmana inan çok şaşırdım  ayrıca resul arkadaşım da özelden atılsaydı rencide edilmeseydi felan demiş gerçekten inanamıyorum rencide edicek bir şey değilki abartmayalım lütfen  alt tarafı avatarları felan biraz daha küçük kullanın dedim. Ayrıca yalnız kralı örnek vermem de asla art niyetten değil kendisi çok aktif ve ilk aklıma gelen kişi olduğu içindir. Hatta yukarda da görüldüğü gibi kendisi kızmasın sadece örnektir diye belirtmişim  son olarak arkadaşlar o kadar çok şey var ki problem olabilecek lütfen bu tür küçük uyarılara felan canınınızı sıkmayın... sonuçta takdirinize bırakmıştım resti çekip kaldırmayabilirdiniz bile  ne de olsa admin değilim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 19, 2007, 04:08:48 ÖS » |
|
tamam belqin ama bana resulun dedıgı gıbı özelden bı uyarı yapabılırdın neyse zaten bundan sonrada bı sorun olmayacak kolay gelsınn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
belqin
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 19, 2007, 04:22:31 ÖS » |
|
tamam belqin ama bana resulun dedıgı gıbı özelden bı uyarı yapabılırdın neyse zaten bundan sonrada bı sorun olmayacak kolay gelsınn
sana da kolay gelsin  inan kötü bir şey olsaydı kesinlikle özelden sölerdim ki sadece sen değilsin ki neden özelden yazayım ben herkes için yazdım  sen aklıma geldiğin için seni örnek verdim ama tabiki de sadece sana söylenmedi. Neyse çok büyüdü konu, sonuçta kırılacak bir şey yok tamam kardeş 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 19, 2007, 05:45:20 ÖS Gönderen: belqin »
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 19, 2007, 04:26:03 ÖS » |
|
tamam kardeş konuyu kapadık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 93
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 19, 2007, 05:54:01 ÖS » |
|
tamam belgin olayı büyütmeye gerek yookk bu konuda sana hak veriyorumm..Sonuçta hepimiz kardeşşiz kavga da ederiz barışırız da değil mi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
кαя∂ιηαℓℓєя ℓσя∂υ
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 19, 2007, 06:07:39 ÖS » |
|
İyi ya olayı sağsalim ve duyarlı bişekilde kapattığınıza sevindim... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
memocan
Mezun
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 20
İNSAN DİLİNİN ALTINDA SAKLIDIR
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 19, 2007, 07:17:26 ÖS » |
|
bazen söylenmek istenen karşı tarafa başka şakilde aksedilbiliyor tıpkı burada olduğu gibi ben belginin ne söylemek istediğini çok iyi anlıyorum sevgili selim başka bir konudan ötürü kırlımş olabilir o yüzden buda onun kırlıma noktası olmuş da olabilir tanıdığım kadarıyla selim kimseyi kırmak istemez belginde öyle tabi sadece selim örnek verildiği için bir anda kırılmış aslında belgin o en çok aktif olduğu için örnek vermiş  yani ortada bir yanlış anlaşılma var o yüzden ortada bir suçlu aramak yanlış olur  ama bu yanlış anlaşılmaya bir son vermek ne kadar eredemli olduğunuzu gösterir selim unutma sen bu sitede olmazssan sitenin bir kanadı kırılır sen bu sitenin vazgeçilmezisin bence 
|
|
|
|
|
|
HER YÜRÜYEN VARAMAZ AMA;VARANLAR ANCAK YÜRÜYENLERDİR
Dilin Söylediğini Herkes Anlar Ama Gözleri Sadece Sevgiyi Bilen Hisseden Anlar
|
|
|
YaLNiZKRaL
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 19, 2007, 07:24:26 ÖS » |
|
ABICIM TESEKKUR EDIYORUM BU SITEDE HERKEZ KARDESTIR EGERKI BENDE CANIM ARKADASLARIMDAN BIRININ KALBINI KIRDIYSAM COK ÖZUR DILIYORUMM ONLARDAN......
BIDAHA OLMAZ BI SORUN MERAK ETMEYINN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
memocan
Mezun
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 20
İNSAN DİLİNİN ALTINDA SAKLIDIR
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 19, 2007, 07:37:20 ÖS » |
|
sanada bu şekilde bir konuşma yakışır zaten seninle gurur duydum gerçekten
|
|
|
|
|
|
HER YÜRÜYEN VARAMAZ AMA;VARANLAR ANCAK YÜRÜYENLERDİR
Dilin Söylediğini Herkes Anlar Ama Gözleri Sadece Sevgiyi Bilen Hisseden Anlar
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Yaz
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 20, 2007, 07:41:57 ÖS » |
|
Çok acayip bi durum siteki herkes çok hassas avatar koyabilirsiniz tabiyki ama oynak bişi oldu mu biraz acayip oluyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 20, 2007, 08:12:24 ÖS » |
|
AŞK OLSUN VOLKAN ABI ACAYİP OLAN BENMIYIM GENE 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Yaz
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 21, 2007, 01:56:06 ÖS » |
|
acayibe takıldın da oynak kısmına hiç ses etmiyon 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 21, 2007, 03:24:41 ÖS » |
|
napayım artık alıstım daa bu seylere 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
belqin
|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 09, 2007, 12:09:06 ÖS » |
|
Arkadaşlar lütfen imazalarınızın biraz daha küçük olmasına özen gösterin !
Bazen mesajı okumakta zorlanıyoruz tüm sayfa rengarenk imzalarla dolu ayrıca da büyük !
Uyarımı dikkate alırsanız sevinirim.
İyi forumlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #22 : Mayıs 09, 2007, 12:21:44 ÖS » |
|
wala belgın abla gene konuyu actınn  ben bır sure bu ımzayla devam edeyım kaldıracamm walla sana sozzz bu ımza cok guzel oldugu ıcın ama bılıyorumm bıraz buyukk amaa.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
кαя∂ιηαℓℓєя ℓσя∂υ
|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 09, 2007, 12:26:07 ÖS » |
|
Ama imzanda güzel olmuş Selim... (-Yazının büyümesi resmin değiştirmesi falan...) Hakkını yememek lazım... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 09, 2007, 12:27:56 ÖS » |
|