memocan
Mezun
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 20
İNSAN DİLİNİN ALTINDA SAKLIDIR
|
 |
« : Mayıs 23, 2007, 05:52:06 ÖS » |
|
arkadaşlar ziyaretçi olarak siteye girenler her yere istediği gibi bakmasın bizde siteye kimin girdiğini bilelim böylece her hangi bir şey olduğunda siteye kim girmiş kim çıkmış anlamış oluruz bizde
benim fikrim bu lütfen konuyla ilgili görüşlerinizi sunun arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
HER YÜRÜYEN VARAMAZ AMA;VARANLAR ANCAK YÜRÜYENLERDİR
Dilin Söylediğini Herkes Anlar Ama Gözleri Sadece Sevgiyi Bilen Hisseden Anlar
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe :) ->
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 287
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 23, 2007, 05:55:29 ÖS » |
|
memocan bızım form sadece bilgi formuu tabıkı zıyaretcıler de gırecekkk sımdı illa gelen zıyaretcılerı kolundan tutup gel lan uye olmu dıyelımm  olmuyosa olmuyodurrr....elden ne gelırr 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
memocan
Mezun
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 23, 2007, 05:59:35 ÖS » |
|
ee öyle diyorsun selim ama ben başka sitelere bilgi için giriyorum onlarda kayıt istiyorlar sitenin güvenliği için bende sitede aktif olsunlar demiyorum sadece üye olsunlar bizde kimin geldiğini gittiğini görelim böylece kimse sitede gizk,li iş çevirmesin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 93
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 23, 2007, 06:32:18 ÖS » |
|
Arkadaşlar aslında memocan haklı bende girdiğim diğer bilgi forumları üye yapmadan istediğime ulaşamıyom...İllaki üyelik istiyor..Bana kalırsa ziyaretçilerin sitede gezinmesi engellesin....Aktif olmasalar bile memocanın dediği gibi kimin girip girmediğini bilmiş oluruz..Bu da benim fikrim..konuya anket ekledim..Bu 3 günlük anket sonucunca sonuç neyse uygulayacam.... fikieriniz sunmaya devam edinn 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özℓємм
Misafir
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 152
:::<<VaRLıĞıN YeTeR>>:::
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 23, 2007, 10:43:46 ÖS » |
|
bencede ziyaretçi olarak girilmesi güzel değil sonuçta bilgi almak için ya da forumdan yararlanmak için giren de oluyo ama başka amaçlar için girenler de oluyo en basiti sırf msn alıp eklemek için bile girenler oluyo bu yüzden bende memocana katılıyorum öle her önüne gelen giripte her istediğini yapmasın ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
belqin
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 24, 2007, 08:42:14 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar tabiki de ziyaretçiler foruma girecek girmemesi diye bir şey olamaz fakat üyelik isteyebilirz veya mesajları sadece okuma yetkisi verebilir cevap verdikleri takdirde de istedikelrini istediklerini alma gibi bir yetki verebiliriz. Sonuçta üye olmaları gerekecek.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 24, 2007, 08:44:23 ÖÖ Gönderen: belqin »
|
|
Mantık sizi A'dan B'ye götürür, hayalgücü ise her yere. Albert Einstein
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe :) ->
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 287
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 24, 2007, 01:21:55 ÖS » |
|
bencde sole yapalımm konuları zıyaretcıler konuları gormesın ama yazılan cevapları gorsunlerr
uye olsunlar bence vede memocanın dedıgı gıbı kımın ne yaptıgını nerde oldugunu gorelımmm bole ıyı olurr
benım fıkrımde buu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
domino
Moderator
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 4
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 24, 2007, 04:18:28 ÖS » |
|
forumu kimse görmesin üye olsun düşüncesi bernim mantığıma yatmıyo düz bi mantık çünkü .. bu ayar iyi bence,bu site okul sitesi olmanın dışındada bi faaliyeti olsun bence,sitede bi dengesizlik yok giren çıkan çokta önemli değil bişeler katacak kişiler lazım lüzumsuzlar zaten banlanıyo.bu ayar iyi arkadaşlar 
|
|
|
|
|
|
There are no stupid questions, just stupid people
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 116
Yaz
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 24, 2007, 04:52:13 ÖS » |
|
Foruma Ziyaretçi olarak gelen kişiler Siteye zaten mesaj atamıyor. Bu durumda onların sadece okuma hakkı oluyor. Tekrar okuma hakkı vermek gibi bir durum olmaz. Ama sadece üyelerin görebildiği bir kısım olsun derseniz o kısımın neresi olduğunu çok merak ediyorum doğrusu... O işe yarar yerin.
Forumu kimse görmezse , bu forum çok kaliteli ve işe yarar bir forum olmadığı için sadece aynı kişilerin dönüp dolandığı bir yer haline gelir... O zaman da bi gelişme olmaz.
Siteye üye olp msn adresini birinin alabilmesi için sizin msn adreslerinizi açmanız gerekmekte , kendi isteğinizle mail adreslerinizi açmadıysanız kimsenin sizin mail adresinizden haberi olmaz.
|
|
|
|
|
|
Kendini hayallerin ile sınırlandırma bırak..
|
|
|
soresyektas
Özgür Moderator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 24
Her Biji
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 24, 2007, 09:02:36 ÖS » |
|
Foruma Ziyaretçi olarak gelen kişiler Siteye zaten mesaj atamıyor. Bu durumda onların sadece okuma hakkı oluyor. Tekrar okuma hakkı vermek gibi bir durum olmaz. Ama sadece üyelerin görebildiği bir kısım olsun derseniz o kısımın neresi olduğunu çok merak ediyorum doğrusu... O işe yarar yerin.
Forumu kimse görmezse , bu forum çok kaliteli ve işe yarar bir forum olmadığı için sadece aynı kişilerin dönüp dolandığı bir yer haline gelir... O zaman da bi gelişme olmaz.
Siteye üye olp msn adresini birinin alabilmesi için sizin msn adreslerinizi açmanız gerekmekte , kendi isteğinizle mail adreslerinizi açmadıysanız kimsenin sizin mail adresinizden haberi olmaz.
wolkan kardeşe katılıyorumm ayrıca ben internet cafede ödew araştırırken sitelere girebiliriyorum benden bazıları üye olmamı bazıları da üye olmadan gerekli bilgileri weriyor..Bu arada site hoşuma gittiyse hemen üye oluyorumm..anlayacağınız, site paylaşım içinse üye olmaya gerek yok. zaten insanlar girdiğinde hoşlarına giderse üye olurlar,bizim bunları deilde ne bilim sitemizi nasıl daha fazla tanıtırızı düşünmeliyiz..(memet kardeş şimdiden özür.Bunu burda deilde başka bir konu altında sölemeliydim...) eywallah 
|
|
|
|
|
|
PAYLAŞMAK İKRAMIMIZ OLSUN..
|
|
|
|
dejavu_76
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 25, 2007, 06:27:15 ÖS » |
|
zaten çok kayıtlı üyesi var olanlarda girse yine katılırım ama ne kayıtlı üyeler giriyor birde zorunlu kayıt olmak olursa site hepten düşüşe geçer benden demesi.
|
|
|
|
|
|
Gerçekleri Tarih Yazar; Tarihi de GaLaTaSaRaY...
by_dejavu_manyak_76
|
|
|
memocan
Mezun
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 26, 2007, 02:49:33 ÖS » |
|
arkadaşlar fikirleniz bunlar üzerinde demek ki benim demek istediğimi anlamışsınızdır umarım ayrıca siteyi çok basit gösteriyorsunuz konuşmalarınızdan bunu anladım ziyaretçi girmez ise yani bu site gelişimini saqğlayamayacak mı benim ziyaretçilere kastım yok sadece diğer siteler bilgi vermiyorlar tanımadıkları birine üyelik istiyorlar neden biz çok bonkör davranalım ki bu konuda bu site buradaki üyelirin katılımıyla geişimini sağlar ben böyle düşünüyorum ama katılım yapmak isteyen değişik arkadaşlarımız da olursda onlarda üye olurlar ajan gibi ziyaretçiler ne öyle şimdi ben bakıyorum da 25 tane ziyaretçi var 4 tane de üye var yani bizim gelişimimiz ziyaretçiler sayasinde mi olacak nasıl isterseniz ben sadece fikrimi sundum çoğunluğun görüüne saygım sonsuzdur
ayrıca şoreş benim için fark etmez konunun amcı belli zaten özür dilemene gerek yok benim açtığım istediğin yere istediğin görüşünü bildireblirsin ben bundan rahatsızlık duymuyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 26, 2007, 02:53:09 ÖS » |
|
arkadaşlar ankete bakılırsa ziyaretçilere izin verecez 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
memocan
Mezun
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 26, 2007, 02:54:51 ÖS » |
|
evet resül aynen öyle madem ki arkadaşlarımız bu düzenden memnun o zaman değişiklik olmayacak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Yaz
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 26, 2007, 03:20:16 ÖS » |
|
arkadaşlar fikirleniz bunlar üzerinde demek ki benim demek istediğimi anlamışsınızdır umarım ayrıca siteyi çok basit gösteriyorsunuz konuşmalarınızdan bunu anladım ziyaretçi girmez ise yani bu site gelişimini saqğlayamayacak mı benim ziyaretçilere kastım yok sadece diğer siteler bilgi vermiyorlar tanımadıkları birine üyelik istiyorlar neden biz çok bonkör davranalım ki bu konuda bu site buradaki üyelirin katılımıyla geişimini sağlar ben böyle düşünüyorum ama katılım yapmak isteyen değişik arkadaşlarımız da olursda onlarda üye olurlar ajan gibi ziyaretçiler ne öyle şimdi ben bakıyorum da 25 tane ziyaretçi var 4 tane de üye var yani bizim gelişimimiz ziyaretçiler sayasinde mi olacak nasıl isterseniz ben sadece fikrimi sundum çoğunluğun görüüne saygım sonsuzdur
Memet 24 ziyaretçi dediği şey hep arama motorları  Normal ziyaretçi değil 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 26, 2007, 03:28:05 ÖS » |
|
arama motrunu kapamışım sanırım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Yaz
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 26, 2007, 03:34:18 ÖS » |
|
arama motrunu kapamışım sanırım  O nasıl oluyor ? HEm öle bişi oluyorsa neden bunu yaptın ki  Arama motorları siteyi ziyaret etmezlerse nasıl sitemiz aramalarda çıkar?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|