Iğdır Meslek Yüksekokulu
Şubat 11, 2012, 07:47:24 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Üye Olmadan Önce Mutlaka Kuralları  Okuyun. 
Kuralları okumak için tıklayın

Üye olduktan sonra E-Posta adresiniz Junk önemsiz posta  kısmını da kontrol ediniz...

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hepimiz Kardeşiz...!!!  (Okunma Sayısı 473 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
*

Rep Sayısı: 93
Çevrimdışı Çevrimdışı

resulargis@hotmail.com resulargis@hotmail.com
E-Posta
« : Şubat 27, 2008, 01:44:03 ÖS »

Arkadaşlar forumdan yaşanan bazı olaylara canım çok sıkıldı...Hiçte hoş olmayan davranışlar sergilendi bu benim çok zoruma gidiyor.Bu yazacaklarımı bir tartışma konusu olarak görmeyin sadece fikirlerimi sunacam tabi ki sizinde eleştirilerinize açığım..Neyse...

Her ne kadar forumda Kardeşliği ön plana çıkarmak istemem rahmen muhakak bir yerden patlak veriyo.Tarafları sakinleştirmek zor.Ve ayrıca forumda bazı kürt arkadaşlar var.Dikkat ettim bu arkadaşlar kürt video ekledikleri zaman hemen göze batıyor.Ki forum kuralları aykırı davranışta bulunmuyolar..Neden böle hemen göze çarptıkları ise belii çünkü kürtleri hep hain olarak biliyolar ve öle beyinlerine sokmuşlar..Eğer bu forumda kürtçe alanlar açılmış ise bu sonuçlarada katlanmalarını istiyorum.Belki şöle düşüne bilirsin

-Sen kürt olduğun için böle düşünüyorsun.

Hayır kesinlikle Beni tanıyan bilir.Her zaman kardeşlikten yanayım.Bayrağıma da her zaman sahip çıkmışımdır.Ama şu var bu Ay Yıldızlı bayrağın altında sadece Türkler yaşamıyor.Kürdü,lazı,çerkezi,Azerisi vardır.Malesef Türkiyede herkes bu eşit haklar içinde bu bayrağın altında yaşamıyor.insanların dilinden Dolayı çok kısıtlandığı oluyo...

Gelin arkadaşlar bu ayrımı yapmadan bu forumda KARDEŞLİK içinde hayatımızı sürdürelim.Yaşanan bu olaylara rahmen bu Kardeşliğimizi sürdürelim.

Görüyorsunuz bu vatanı asıl parçalamak isteyen belii mücadelemiz onlara karşı olsun...Son sözüm bu..

Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
*

Rep Sayısı: 116
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yaz

;) ;)
Site
« Yanıtla #1 : Şubat 27, 2008, 02:17:24 ÖS »

Bu sebeple ,

Artık bunu yapmayan çalışan biri olur ve ortalığıkarıştırmaya çalışırsa direk BANLANIR!

Teşekkürler Resul

Kendini hayallerin ile sınırlandırma bırak..
кαя∂ιηαℓℓєя ℓσя∂υ
"EC"
Formun Lordu
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 243
Çevrimdışı Çevrimdışı

The Lord Of Cardinals

123456 kardinallerLordu@msn.com kardinallerLordu kardinallerlordu@yahoo.com
Site
« Yanıtla #2 : Şubat 27, 2008, 02:18:43 ÖS »

Sana katılıyorum...
Bu ülkeyi asıl bölmek isteyenler ABD ve ABD'nin arkasında olduğu terördür...
Ve de bir kişinin hatasını bir topluma ya da bir toplumun hatasını bir kişiden sorgulamak büyük bir hatadır...
Hepimizin kardeşçe geçinmesi dileğiyle...  wink15

Fânîyim, fânî olanı istemem;
âcizim, âciz olanı istemem.
Ruhumu Rahmân'a teslim eyledim, gayrı istemem. İsterim, fakat bir yâr-ı bâkî isterim.
Zerreyim, fakat bir şems-i sermed isterim...
ALiYE
Ermiş Öğrenci

Rep Sayısı: 55
Çevrimdışı Çevrimdışı

*R-O-J-A-M-I-N*

« Yanıtla #3 : Şubat 28, 2008, 09:06:39 ÖÖ »

arkadaşlar bende sitede böyle bir durumun olduğunu sezdim.burda kürtlük türklük tartışmasına girsek içinden çıkamayız.benim sloganım herzaman şu olmuştur; "TÜRK KÜRT KARDEŞTİR AYIRIMCILIK YAPAN KALLEŞTİR" .ve hep bu olacak.hepimiz herşeyden önce müslümanız.kardeşliğimizde ordan geliyor.ırkçılık yapanda bizden değildir
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
*

Rep Sayısı: 287
Çevrimdışı Çevrimdışı

<= O $!Md! @SK€R =>

yalnizkral_760@hotmail.com :( :(
Site E-Posta
« Yanıtla #4 : Şubat 28, 2008, 12:30:49 ÖS »

TÜRK KÜRT KARDEŞTİR AYIRIMCILIK YAPAN KALLEŞTİR

Olay Budur Abicim yaa....

Achilles
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 27
Çevrimdışı Çevrimdışı

SeNsİzLiK ßeNdE SaKLı...

Site
« Yanıtla #5 : Şubat 28, 2008, 10:34:27 ÖS »

Menim yeke hersimi getirmeyin ha gerii hepimiz kardeşiz sonuçta bu bayrağın altında yaşıoruz ama bu bayrağa ihanet edenlere karşıyız angry

γaηLızıм aмa кeηDiмLeγiм.. SeSSiziм aмa.. γüЯeкLiγiм… кOЯкмuγOЯuм ŞeγтaηıηızLa qeLiη..... ....тaŞLaŞмiŞ ßiЯ γüЯeк ηe кaDaЯ.!.. aFFeDeЯкi.!! heЯ γaηıŞтaη ßiЯ Söz DOğDu.!.. haγaт кaLeмi eLiηe aLDγ… aмa кağıт OLaЯaк iSe ßeηı кuLLaηDi .! ŞiмDi ßeη кaLeмi eLiмe aLıγOЯuм.... кağıт OLaЯaк iSe..! SizLeЯi кuLLaηıγOЯuм.!! aCıмa.!.. eSкıDe кaLDi.! кaLp ßiЯ кeЯe paЯçaLaηDı.. γaŞıм qeηç aмa кaLßiм γaŞLaηDı.. кaLßiм кıЯıLa кıЯıLa.. ßeηDe кaLpмi кaLDi. SOЯмaγıη γOЯмaγıη. qöЯмeγiη iŞiтмeγiη.. DeğeЯ veЯeηe Caη veЯiЯiм veЯмeγeηe…! кapı qöSтeЯiЯiЯiм.. тaкLiтçi DeğiLiм SaDeCe мiηηeтSiziм.. γaŞaDıкLaЯıмDaη aLıηтı ßu SözLeЯ.. çaLıηтıγa DeLaLeт DiLDiЯ.!.. SaDeCe qeЯçeкLeЯiη SiмqeSiDiЯ…. DipηOт: ŞeЯeFSizLeЯi qöЯDüкçe iηSaη OLмaγa çaLıŞıγOЯuz.!..

ßєи нãуãтã тєк gєℓ∂iм тєк gi∂єяiм
ßu ∂üиуã∂ã ßiя Aℓℓãн’ı ßiя∂є кєи∂iмi ßiℓiяiм
zãмãıиıи∂ã §єv∂iкℓєяiмi тєк тєк §iℓєяiм
ßu нãуãт ßєиiм i§тє∂iğiм gißi уã$ãяıм
∂єğєя vєяєиi нãуãтıмã §σкãяıм
vєямiуєиiи нãуãтıиã §σкãяıм
ßugüи ãğℓãя уãяıи §u§ãяıм
gözüм∂єкi нєя ∂ãмℓã уã$ıи нє§ãßıиı güи gєℓiя §σяãяıм
zãя ãтмãм $ãи§ã iиãимãм
σятã∂ã ßiя $ãи§ vãя§ã σиu∂ã ßєи OLUŞTURURUM!!
Emre-X
--->MaXiLoRd<---
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 35
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #6 : Haziran 04, 2008, 10:03:44 ÖÖ »

doğru hepimiz kardeşiz ve böyle kalacağız
bizi ayırmak isteyenler asıl kalleştir

уαηıηα gєℓє¢єğιм вιя єℓιм∂є güℓ вιя єℓιм∂є ѕιℓαн уα güℓü αℓıρ вєηιм σℓυяѕυη уα ѕιℓαнı αℓıρ вєηι νυяυяѕυη
www.meydan.forumm.biz
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.197 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu