Iğdır Meslek Yüksekokulu
Mayıs 22, 2012, 08:21:51 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Sorunlar için admin@igdirmyo.com adresine email atabilirsiniz.

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Forumda Düzen.  (Okunma Sayısı 287 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
belqin
it's all up...
Admin
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 17
Çevrimdışı Çevrimdışı

The First Cut Is The Deepest...

« : Şubat 18, 2008, 05:19:15 ÖS »

Sevgili İgdirmyo.com üyeleri,

Şu an mevcut üyemiz ve giderek artan üye sayımız ile bir çok mozaikten oluşan kocaman bir aileyiz burda. Bu kocamna ailenin birbirinden dağılmadan güçlü ve dışarıdan bakıldığında daha saygın, ciddi bir ortam olarak görülebilmesi için sizlerden ricamız forum sınırlarında yorumlarınızı, eleştirilerinizi herkesin kendi şivesi, dili ile değil düzgün Türkçe ile yapmanız.

Ayrıca herkesin ağzından çıkan kelkimeleri aslında kendi karakterini gösterdiğinden kibarlığınızdan, saygınlığınızdan asla ve asla ödün vermemeniz, yapacağınız tartışmalarda saygılı bir uslubla tartışmanızi rica ederim. Birbiriniz ile ilgili kişisel sorunlarınız olabilir fakat bunları çözebileceğiniz yerin burası olmadığının farkında olmanızı ve buranın aslında özel değil herkesin rahatlıkla ulaşabildiği bir ortam olduğuna da dikkatlerinizi çekerim.

Sevgilerle...

Belgin YILMAZ

Mantık sizi A'dan B'ye götürür, hayalgücü ise her yere.
Albert Einstein
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe :) ->
Administrator
Atılgan öğrenci
*

Rep Sayısı: 287
Çevrimdışı Çevrimdışı

yalnizkral_760@hotmail.com :( :(
E-Posta
« Yanıtla #1 : Şubat 18, 2008, 08:01:53 ÖS »

Bu Azerice Kürtçe Sorunu Gecen Zamanlardada Orataya Çıkmıstı...Neden Bole Oluyor Anlamıyorum...Bu Sorun bıtmez Ama Bence Artık Son Noltayı Koyalım Dıyorum..Tartısma Neden Kaynaklanıyor Bılmıyorum Ama Herkz barut Gıbı Olmus Bırının Kıbrıt Çakmasını Beklıyorkı Patlasın...Boyle Lüzumsuz tartısmalara BeNce Hıc Gerek Yok....

Saygılar...

кαя∂ιηαℓℓєя ℓσя∂υ
"EC"
Formun Lordu
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 243
Çevrimdışı Çevrimdışı

The Lord Of Cardinals

123456 kardinallerLordu@msn.com kardinallerLordu kardinallerlordu@yahoo.com
Site
« Yanıtla #2 : Şubat 19, 2008, 04:39:25 ÖÖ »

Ya bende şu konu başlıklarına;
ana ve ara başlıklara bi düzen verilmesini istiyorum...
Çok düzensiz ve karmaşalı olmuş bence... 
Hiç ilgisiz olmayan başlıklar, başka forumlara bakıp; orda ilgi görülen konuyu biçimsiz bişekilde buraya eklemişsiniz ama ilgilenen bile yok...   umnik2

Ve ayrıca tartışmalarda geniş düşünmüyorlar, 2-3 uyarıda bulundun mu ya küsüyorlar ya da bi şekilde tepki veriyorlar...

Arkadaşlar herkes istediğini açık ve net bişekilde (meşrû yollarla) söyleyebilir buna engel olmak yerine,
olması gerekeni vurgulayıp;kendi düşündüklerinizi (ister karşıt, ister yandaş olsun) kırıcı olmadan,
müsbet ve mütevazi bir tarzla karşı tarafa/taraflar belirtiniz...
« Son Düzenleme: Şubat 19, 2008, 04:41:20 ÖÖ Gönderen: K@rdinaller Lordu » Kayıtlı

Fânîyim, fânî olanı istemem;
âcizim, âciz olanı istemem.
Ruhumu Rahmân'a teslim eyledim, gayrı istemem. İsterim, fakat bir yâr-ı bâkî isterim.
Zerreyim, fakat bir şems-i sermed isterim...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.066 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu