ѕυηѕнιηє
''Gün Işıgı..''
Forum Perisi
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 139
o beni prenses peri sanıyor :))
|
 |
« : Kasım 25, 2007, 11:26:13 ÖS » |
|
yapılan bi tartışma sonucu birinin engellenmesi (falan filan..) ve bunu kimsenin bilmemesi ilginç.. yetkililer o konuda bir günah keçisi arayıp onu siteden uzaklaştırırken bunu hangi kriterlere göre yaptılar.. eger ortada bişey varsa tek taraflı olmamalıydı.. bu yapılana adam kayırmak denir.. ötesini açıklayabilen açıklasın...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 27, 2007, 03:28:49 ÖS Gönderen: sunshine »
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe :) ->
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 287
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 25, 2007, 11:29:06 ÖS » |
|
Bu Banlama Olayını Bu Site'de Ben, Resul, Bide Volkan ABim Yapabilir...Sadece Bunu Söylüyeyim, Bu Konu Gercekten Cok Uzatıldı Haddinden Fazla Uzatıldı...Ben Banlamadımm Ayrıca Banlasam Derımm Bundanda Cekınmem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ѕυηѕнιηє
''Gün Işıgı..''
Forum Perisi
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 25, 2007, 11:34:28 ÖS » |
|
neden tek taraflı oldu peki.. ben bunu merak ediyorum.. hem selim ben senin için demedim sadece konuya açıklık getirilmesini istiyorum o kadar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SiTeM_49
Ermiş Öğrenci

Rep Sayısı: 74
..TaM DüNe aLıŞtıK DeRKeN BuGüN oLDu..!!
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 25, 2007, 11:35:37 ÖS » |
|
Bu Banlama Olayını Bu Site'de Ben, Resul, Bide Volkan ABim Yapabilir...Sadece Bunu Söylüyeyim, Bu Konu Gercekten Cok Uzatıldı Haddinden Fazla Uzatıldı...Ben Banlamadımm Ayrıca Banlasam Derımm Bundanda Cekınmem...
.. dayı rahat ol lafın senle bi ilgisi yok o gideceği yeri biliyor ayrıca sunshine böyle bi konuyu gündeme getirdiği için teşekkür ederim  .. .. yani o üç güzel insanı yalan ettğini sanan insanlar varya.. kesinlikle yanılıyorlar.. biz aynı hızda dewam..  .. belki bu sitede en ilginç kelimeler veya cümleler bizden çıkar ama nasıl edek_?_ bizde böyleyiz işte.. bi insana bişey anlatmak isterken bi ton kelime dökme gereği duymayız.. .. o güzellikte o gözleri bi defa yakalasın yeter.. 
|
|
|
|
|
|
- iNsAnLaRı YaŞLaNdıRaN YaŞaDıĞı YıLLaR DeĞiL eRiŞeMeDiĞİ aRzULaRdIr..
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 93
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 25, 2007, 11:43:53 ÖS » |
|
kesinlikle bende banlamadım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SiTeM_49
Ermiş Öğrenci

|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 25, 2007, 11:48:41 ÖS » |
|
kesinlikle bende banlamadım  .. a<ynen dayı ayıktım.. zaten kim oldugu belli.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 25, 2007, 11:53:17 ÖS » |
|
Ama şöle bişey var hiç bişey sebepsiz yapılmaz eğer banlanmışsa muhakak bir sebep var haklı veya haksız ama muhakkak bunun bi sebebi var..Demii 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 25, 2007, 11:54:12 ÖS » |
|
Ama şöle bişey var hiç bişey sebepsiz yapılmaz eğer banlanmışsa muhakak bir sebep var haklı veya haksız ama muhakkak bunun bi sebebi var..Demii  aynen...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ѕυηѕнιηє
''Gün Işıgı..''
Forum Perisi
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 25, 2007, 11:57:07 ÖS » |
|
haklı veya haksız öyle çelişkimi olur... hem haklı hem haksız bunun açıklamasını yapmalı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SiTeM_49
Ermiş Öğrenci

|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 25, 2007, 11:57:27 ÖS » |
|
Ama şöle bişey var hiç bişey sebepsiz yapılmaz eğer banlanmışsa muhakak bir sebep var haklı veya haksız ama muhakkak bunun bi sebebi var..Demii  aynen... .. yani dayı siz şimdi açık kapı volkan haklımıdır diyorsunuz??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 26, 2007, 12:03:13 ÖÖ » |
|
Volkan haklı diye bişey demedim ve volkan abininde onlları banladığını bilmiyorum..Şimdi adamın arkasında konuşmuyayım demek istediğim şu forum kuralları ihlal edilmişse gereken yapılır..Kimse yanlış anlamasın :9
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SiTeM_49
Ermiş Öğrenci

|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 26, 2007, 12:05:31 ÖÖ » |
|
.. şimdi ben sana (eywallah koçum) yazsam ne kadar doğru olur_?_
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ѕυηѕнιηє
''Gün Işıgı..''
Forum Perisi
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 26, 2007, 12:06:37 ÖÖ » |
|
ya aslında bu işin muhatabı volkan.. öyle görünüyor en azından o açıklamalı.. ne resul nede yalnızkral bunun tam açıklamasını yapabilir bence yani..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 26, 2007, 12:08:53 ÖÖ » |
|
Dayı Sen Olayı Ayıkmadın Sanırımm (Senın Dılde Konusum En Iyısı  ) BaK BiZ Ne VoLKaN NeDe BaNLaNaN Ark. HaKLı DediK Ok.. SuAn O ArK. KiM BaNLaMış BiLMiYoZ...VeDe BiZLeR BuRDa BiRiLeRiNi BaNLsaK BoSuNa BaNLaMaYıZ...Bi NeDeN VaRKi BaNLaNMıŞ...HeM KiMSe OnU BaNLaMıs BıLmIyOz HaBERımz YOk AyIKTıN Mı SimDi...VoLKaN AbiDe GeLSiN OlAy AcIGa CıKaCAkTıR TAMaM Mı GuZEL İnSaN....  Umarım olay anlasılmıstır... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SiTeM_01
Ҝą₣ąŚĮŊą БδгƏ
FoRmUn SiTeMi
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 320
..kİmİnE GöRe fALaN KiMiNe gÖrE FiLaN..
|
 |
« Yanıtla #14 : Kasım 26, 2007, 12:09:48 ÖÖ » |
|
BoŞwErİn KiM bAnLaMıŞ BeN SaDeCe mAkİnA İçİn sOrDuM......kİm nE YaRsA KeNdİnE YaPaR.......sİzE KoLaY gELSiN..........sAdEcE ŞuNu SöYLyEyİm yİnE....yEtKiLi İnsaNLArA ŞuNu sÖyLeMeK İsTiYoRuM TüRkÇeMiZ BiRaZ AnLaŞıLmAmIş aMa AYIK OLSUN.....01_ADANALI_01
BİeDe bEnİmDe bÜtÜn bİLgİlErİmi SiLeRsE SeWiNiRiM EyWaLLah................................
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 26, 2007, 12:11:59 ÖÖ Gönderen: SiTeM_01 »
|
|
|
|
|
SiTeM_49
Ermiş Öğrenci

|
 |
« Yanıtla #15 : Kasım 26, 2007, 12:12:44 ÖÖ » |
|
.. Allah be dayı geldinmi?? güzel insan yine bi dünyasın haa msn den yakaldım yakışır.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mesut_21
~mã§êKê~
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 128
...ZelZele...
|
 |
« Yanıtla #16 : Kasım 26, 2007, 08:59:13 ÖS » |
|
şimdi basit bi mesele değil bu arkadasım kim kimi banlamıs kimse bilmiyor bi kere böyle sey olmaz eksisiyle artısıyla bi yere geldiyse bu site herkese hakkını vermek lazım..( genel anlamda )...şimdi banlamıssınız adamı sebebi yok kardesim söyleyin sebebini millet kacınsın fevri hareketlerden Ayıktınız mı..!!! herkes burda bizim arkadasımızdır...açıklansın sebebi amenna diyelim bu kadar basit..
|
|
|
|
|
|
Bir yılanın sessiz kayışı ve iz bırakışını toprakta akrep kadar, çiyan kadar bilinen kötü şeyler kadar zulmü de yazmalıyım ihaneti de YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ !!!
|
|
|
ѕυηѕнιηє
''Gün Işıgı..''
Forum Perisi
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #17 : Kasım 27, 2007, 03:27:34 ÖS » |
|
sanırım volkan açıklama yapmayacak..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #18 : Kasım 27, 2007, 07:51:37 ÖS » |
|
Volkan Abi Mesgul Oldugundan Dolayı Siteye Giremıyor Arkadaşlar... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 116
Yaz
|
 |
« Yanıtla #19 : Kasım 27, 2007, 10:23:07 ÖS » |
|
Arkadaşlar aradığınız cevaplar bende...
Bu forumun Resmi Dili Türkçedir. İyi kötü biliyoruz bunu ve en iyi şekilde kullanmalıyız. Yazım şekli ise standart yazım şeklidir.
İrili ufaklı harfler ile yazmak kesinlikle yasak olup kişiler defalarca uyarılmıştır. Artık son çare olarak onu uzaklaştırdık. Çünkü aynı konu için uyarılmasına büyük puntolarla yazmıştı.
Son olarak "SiTeM_01" 20 gün ( diğer kişi gibi) uzaklaştırma almıştır. Bunun sebebi ise garip yazım tarzlarıdır.
Defalarca söylenmesine rağmen...
Arkadaşlar birşeyi unutmayın, burası internet olabilir. Ama ayrıca burası sizin kendinizi ifade ettiğiniz sanal değil gerçekten var olduğunuz bir ortamdır. Bu ortamda en iyi yazım biçimi ve uslubuyla en iyi Türkçe ile var olmaya çalışın.
Yazım kuralları konusunda taviz vermeyeceğiz.
İgdirmyo Yönetimi
|
|
|
|
|
|
Kendini hayallerin ile sınırlandırma bırak..
|
|
|
ѕυηѕнιηє
''Gün Işıgı..''
Forum Perisi
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #20 : Kasım 27, 2007, 10:28:04 ÖS » |
|
bi yönetici olarak degil bence arkadaşını savunan biri olarak yaklaşmışsın muhammede neden öyle bi uyarı gelmedi o zaman.. volkan lütfen ya hadi gerçekci olda tamam diyelim.. resmen arkadaşını kayırıyorsun.. ben falan filanı tanımam ama yaptıgın çok büyük bi haksızlık.. hepimiz muhammed in oraya ne hakaretler yazdıgını gördük.. onuda banla güzel yazı diyorsan..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Yaz
|
 |
« Yanıtla #21 : Kasım 27, 2007, 10:38:37 ÖS » |
|
bi yönetici olarak degil bence arkadaşını savunan biri olarak yaklaşmışsın muhammede neden öyle bi uyarı gelmedi o zaman.. volkan lütfen ya hadi gerçekci olda tamam diyelim.. resmen arkadaşını kayırıyorsun.. ben falan filanı tanımam ama yaptıgın çok büyük bi haksızlık.. hepimiz muhammed in oraya ne hakaretler yazdıgını gördük.. onuda banla güzel yazı diyorsan..
Galiba bir konuda anlaşamadık. Siteden uzaklaştırılan kişiler neden uzaklaştırıldı ? Sebep yazım kurallarını defalarca uyarıdan sonra dahi değiştirmemesidir.Yani birbirleri ile olan atışmaları sözleri için banlanmadı. Birbirlerine tehditler savurması ileri geri konuşmaları vs.. Bu sitede birçok farklı konu tartışmaya açılmıştır. Konuşulmuştur. Ama kimse banlanmadı. Ne zamana kadar Julaybib-tr sınırları aşıp dier fikirlere düşüncelere küfredene kadar... İlk o oldu. Saygı çerçevesinde istediğin fikri tartış birşey diyen olmaz... Sonra yazım konusunda defalarca uyarılmasına rağmen arkadaşlar dinlemedi. Sonunda tekrar uyarıldı. Kurallara uyun die ama falanfilan gene kural ihlali yaptı... Artık sabrmızın sınırları zorlandı. Eğer bir banlama olsa topluca hepsine sınırsız ban koyardım. Bunun yerine 20 gün uzaklaştırma aldı. Bugünde siteye girdim Sitem_01 aynı tarzıyla devam etmiş... O sebepten az öncede o uzaklaştırıldı. Ayrıca Forumda kimse benim mesajlarımı silin benide silin diğemez. Site yönetimi istediği kişinin üyeliğini fes etme yetkisine sahiptir. İsterse mesajları siler. İsterse silmez.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ѕυηѕнιηє
''Gün Işıgı..''
Forum Perisi
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #22 : Kasım 27, 2007, 10:48:42 ÖS » |
|
yönetici sizsiniz en nihayetinde.. burda tartışma kısmı açmanın bile mantıgı olmamış zaten.. herneyse yansız tarafsız yöneticilik diliyorum size.. cevaplar içinde ayrıca teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Yaz
|
 |
« Yanıtla #23 : Kasım 27, 2007, 10:58:20 ÖS » |
|
yönetici sizsiniz en nihayetinde.. burda tartışma kısmı açmanın bile mantıgı olmamış zaten.. herneyse yansız tarafsız yöneticilik diliyorum size.. cevaplar içinde ayrıca teşekkürler..
Bu söylediğin tamamen yanıltıcı insanları yönlendirici bir mesaj.... Sana diyorum ki onu banlama sebebim kavga etmeleri tartışmaları değil. Konuyu kitledik. Birbirlerine özel mesaj attılarsa bilmem. Ama bunun dışında yazım kuralları ihlali uyarısını defalarca yaptıktan sonra tekrar ettiği için uzaklaştırdım. Hatta falanfilanın oraya attığı son mesajı sildim ve sonra hemen uzaklaştırdım. Çünkü kural ihlali yaptım. Herşeyi sorgulayabilirsiniz. Bu gayet doğal bizim buna karşı geldiğimiz yok. Veya size karşı tavır aldığımızda yok! Ama doğruyu söyleyin....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ѕυηѕнιηє
''Gün Işıgı..''
Forum Perisi
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #24 : Kasım 27, 2007, 11:01:29 ÖS » |
|
bu yazdıgının açıklamasını yaparsın umarım.. benim yazdıgım msj açık ve net.. herhangi bir yönlendirme yok.. ayrıca sonuna ekledigin ''ama dogruyu söyleyin..'' bu ne demek volkan..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|