Iğdır Meslek Yüksekokulu
Eylül 05, 2010, 11:27:28 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mezun Arama Sayfası - YENİ

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İşletme mezunları ne alemde?  (Okunma Sayısı 1077 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
domino
Moderator
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Aralık 06, 2006, 06:22:32 ÖS »

İş bulan arkadaşlar yada arayanlar, hangi alanda sizde ne gibi özellikler aranıyo? İgdirmyo mezunu bi işletmeci kendi alanında ne kadar şanslı? Beni biraz bilgilendirirseniz sevinirim

There are no stupid questions, just stupid people
Mehmet34
öğrenci
*

Rep Sayısı: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #1 : Aralık 26, 2006, 12:48:08 ÖS »

Aslında çok şanssız  Başvurduğun yere bağlı,ilk etapta çoğu yerden 2 yıllık olduğun için eleniyorsun  Yabancı dil en büyük avantaj.Torpil de olursa giriyosun biyerlere .Malesef bu bi gerçek
ordulu
Mezun
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 8
Çevrimdışı Çevrimdışı

ben hayatda en çok babamı sevdim!!!

« Yanıtla #2 : Aralık 28, 2006, 04:01:29 ÖS »

mezun olalı iki yıl oldu ama hiçbiryerede başvurmadım.. ama şunu bil ki işletme mezunu olmak 2 yıllık hiçbirşeye yetmiyor biryere iş başvurusunda bulunmak için yabancı dil ve bilgisayar bilgisi ön planda tutuldugu bir gercek günümüz türkiyesinde

KİMİNE GÖRE YALANIM KİMİNE GÖRE KRALIM HERKEZ KEYFİNE BAKSIN BEN ADAMINA GÖRE ADAMIM
domino
Moderator
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Aralık 28, 2006, 04:45:39 ÖS »

Melesef zaten 2 yıllık olduğumuz için çoğu yer tercih etmiyo  :'( Şansımızı deniycez ama yılmak yok  ok

There are no stupid questions, just stupid people
laila
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 3
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Ocak 04, 2007, 06:29:39 ÖS »

yılmayın... önemli olan 2yıllık olmak değil bilgi yönünden yeterli olmaktır okadar 4yıllık biitiren varki ama çoğusu 2yıllıklar kadar bilgili olamıyo o yüzden yılmadan yolumuza devam edelim...
botankenan
öğrenci
*

Rep Sayısı: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

selammmmmm

E-Posta
« Yanıtla #5 : Mayıs 17, 2007, 05:01:46 ÖS »

her öğrencının bır umudu vardır ilk once okulu bıtırmek ( tabı bu ıgdır myo da okuyan öğrenci için bıraz zor ) sonra bıransına uygun bır alanda uzmanlasmak.biz bunların ne kadarını yaptık ve yapabılecez bunu zaman gosterır fakat gercek olan her ne olursa olsun her sey bızde bıtıyor.yanı bır seyler elde etmek ıstyorsak once bıraz azım göstermelıyız.ilk başlarda ezılecez cunku okumakla o iş için uzman olmuş sayılmak yanlış.bızler okuldan mezun olunca meslekı eleman olarak mezun oluyoruz.meslekı uzman değiliz.....herkes hak ettığını yasar ( ne edebıyat parcaladım ama )  clapping clapping       yahoo

soresyektas
Özgür Moderator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 24
Çevrimdışı Çevrimdışı

Her Biji

« Yanıtla #6 : Mayıs 17, 2007, 05:05:06 ÖS »

iyi edebiyat parçaladın siteye geldiğin belli olduu.... halay halay halay yahoo gerii 010 010 010
                                             eywallah papatya

PAYLAŞMAK İKRAMIMIZ OLSUN..
figen
Aşmış öğrenci
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : Ağustos 15, 2007, 12:51:17 ÖS »

arkadaşlar bende çok merak ediyorum iş bulabilecekmiyim şuan stajda olduğum için farkında değilim ama sanırım beni zor günler bekliyo.umarım hepimiz en kısa zamanda iş buluruz.yılmak yok arkadaşlar demi blush
nuriş
ŞİRİNE
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 19
Çevrimdışı Çevrimdışı

"HAYAT"

« Yanıtla #8 : Ağustos 15, 2007, 01:56:57 ÖS »

Bence işletme mezunları açıköğretimden 4 e tamamlasınlar onlar için daha avantajlı olurlar bence.Hatta bende tamamlamayı düşünüyorum ama muhasebeden olursa daha iyi olur...

"KEŞKE İLE BAŞLAYAN BÜTÜN KELİMELERİN HİÇ BİR ANLAMAI YOK ..."
karamsar
öğrenci
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #9 : Şubat 16, 2008, 04:10:46 ÖS »

merhaba arkadaslar ben hala okumaktayım ve 1. sınıfı ogrencısıyım
nıye
kendınızı bu kadar uzuyorsunuz bütün işletme mezunları
yerleştırılır tabıı cok yuksek şey ıstemediğiniz takdırde ingılızce sertıfıkanız olursa vekil öğretmenlık bıle yaparsınız ben bır işletmecıyım
allah büyüktür insanoğlu isterse yapamayacğı sey yoktur UNUTMAYIN TAMAM   010
 papatya
balernet
öğrenci
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #10 : Şubat 22, 2010, 04:10:20 ÖÖ »

bende işletme bir öğrenciyim ama asla olumsuz düşünmüyorum neticede ilk dönemi alttan ders bırakmadan tamamladım
ve inanıyorum ki insanoğlu isterse başarır.çünkü ben lisede bile en az 4 zayıfla dönem kapatıyordum.herşeyin başı çalışmak derim.bence sabahlara kadar kafa patlatılacak bir yönüde yok.herşey standart zaten.amacım 2 yılı ığdırda bitirdikten sonra 4 yıllığa geçiş yapmak.istersem yatay geçişle baska bir üniversiteyede gidebilirima ama ben bunu istemiyorum.memleketim ığdıra çok uzak.1200 km yol var.ama sabır her zaman sabır.bu dünyada hiçbişey torpille çözülmez.
torpille bulunacak iş benden uzak kalsın.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.069 Saniyede 25 Sorgu ile Oluşturuldu