Iğdır Meslek Yüksekokulu
Eylül 11, 2010, 03:07:02 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Sorunlarınızı Adminlere veya Yöneticilere Yeni Üyelere Özel Yardım Bölümü... kısmından bildiriniz.

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Stajı Nerde Yapayım  (Okunma Sayısı 1159 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AyhanAcar
Ziyaretçi
« : Kasım 11, 2007, 01:50:57 ÖS »

2001 İthalat-İhracat'tan mezun olduğumda bana sorulan tek şey tecrübe idi ve malesef oda yoktu şimdi yeni mezun arkadaşlar veya bu yıl staj yapacak arkadaşlar bu işi yapan arkadaşlarım var çaresiz kaldığınızda bana yazın bende kendi arkadaşlarımla irtibata geçeyim belki size yardımcı olabilirim çünkü bana o dönem kimse yardımcı olmamıştı.
dejavu_76
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 2
Çevrimdışı Çevrimdışı

Melekli

manyak_76@hotmail.it
Site E-Posta
« Yanıtla #1 : Kasım 15, 2007, 01:37:39 ÖS »

sağol işimiz düşse sana yazarız okey

Gerçekleri Tarih Yazar;
Tarihi de GaLaTaSaRaY...

by_dejavu_manyak_76
*я๏νiรร*
Kovuldu
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 342
Çevrimdışı Çevrimdışı

*я๏νiรร*

dil_ruba_24@hotmail.com :( :)
Site
« Yanıtla #2 : Kasım 15, 2007, 02:05:00 ÖS »

2001 İthalat-İhracat'tan mezun olduğumda bana sorulan tek şey tecrübe idi ve malesef oda yoktu şimdi yeni mezun arkadaşlar veya bu yıl staj yapacak arkadaşlar bu işi yapan arkadaşlarım var çaresiz kaldığınızda bana yazın bende kendi arkadaşlarımla irtibata geçeyim belki size yardımcı olabilirim çünkü bana o dönem kimse yardımcı olmamıştı.

paşam allah razı olsun ben bilg bölümüyüm ama sizin yapmış olduğunuz güzel bir örnek anlayışı sergiliyor...

"Bütün dünya bilmeli ki; karşımızda böyle bir düşman oldukça onu affetmek elimizden gelmez ve gelmeyecektir. Düşmana merhamet, aciz ve zaaftır; bu insaniyet göstermek değil, insanlık hassasının yok olduğunu ilan eylemektir."

Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin.

mehtap08
Forum Perisi
Atılgan öğrenci
*

Rep Sayısı: 235
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Kasım 15, 2007, 02:06:56 ÖS »

aynen güzel bi paylaşım örneği el uzatmak yani papatya

korsan_ex
Mezun
Ermiş Öğrenci

Rep Sayısı: 7
Çevrimdışı Çevrimdışı

PASALI

korsan_ex@hotmail.com
E-Posta
« Yanıtla #4 : Kasım 15, 2007, 08:43:11 ÖS »

paşam allah razı olsun ben bilg bölümüyüm ama sizin yapmış olduğunuz güzel bir örnek anlayışı sergiliyor...

kardes bı dakka yahu burada tek pasa varsa burada dıkatını cekım kasımcım  aaaaaa buba

paşalı

ѕυηѕнιηє
''Gün Işıgı..''
Forum Perisi
Atılgan öğrenci
*

Rep Sayısı: 139
Çevrimdışı Çevrimdışı

o beni prenses peri sanıyor :))

;) ;)
« Yanıtla #5 : Kasım 15, 2007, 08:44:47 ÖS »

evet gerçekten çok güzel bişey yaptıgınız tşk ederiz..
AyhanAcar
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Kasım 17, 2007, 02:56:56 ÖS »

Teşekkürlük bir durum yok arkadaşlar benim amacım çorbada bizim de  tuzumuz bulunsun diye ama yinede nazik davranışlarınız için asıl ben teşekkür ederim.
ѕυηѕнιηє
''Gün Işıgı..''
Forum Perisi
Atılgan öğrenci
*

Rep Sayısı: 139
Çevrimdışı Çevrimdışı

o beni prenses peri sanıyor :))

;) ;)
« Yanıtla #7 : Kasım 17, 2007, 02:59:10 ÖS »

inanın bunu teklif etmek bile çok önemli... çünkü artık insanlarımız kendi dertlerine düşmüşken başkalarını düşünemiyorlar bir çogumuzda öyleyiz çok ince bir davranış..
AyhanAcar
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Kasım 17, 2007, 03:03:23 ÖS »

Buradan sosyal mesajlar vererek kafanızı şişirmek istemiyorum ama hep söylerim eğer birşeyleri değiştirmek istiyorsanız ilk önce kendinizden başlayın diye okulda ikende ben bunu savunurdum zaten sırf o yüzden okadar çilenin içersinde mutlu olabildik...toplumu herkez kurtarmayı ister onun için ilk kurtarılacak kişinin kendisidir sonra çevresi ben çok şükür kurtardım şimdi çevreme fayda sağlamaya çalışıyorum inşallah fayda da sağlarım......
NURDAN
öğrenci
*

Rep Sayısı: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #9 : Şubat 16, 2008, 12:49:21 ÖÖ »

SLM AYHAN BEY  BEN TRAKYA ÜNV.İPSALA MYO GÜMRÜK İŞLETME OKUYORUM YAZ SÜRESİNDE STAJ YAPMA ZORUNLULUĞUM VAR VE DOĞRU DÜZGÜN BİR YER BULMUŞ DEĞİLİM DAHA DA DOĞRUSU STAJER ALAN FİRMA YOK.SİZİN YARDIMCI OLABİLECEĞİNİZİ  GÖRDÜM EĞER ÖLE Bİ DURUM SÖZKONUSUS OLURSA SEVİNİRM .
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.338 Saniyede 24 Sorgu ile Oluşturuldu