Iğdır Meslek Yüksekokulu
Mayıs 20, 2012, 10:07:39 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Üye Olmadan Önce Mutlaka Kuralları  Okuyun. 
Kuralları okumak için tıklayın

Üye olduktan sonra E-Posta adresiniz Junk önemsiz posta  kısmını da kontrol ediniz...

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Türk Telekomdan Hizmet Atağı  (Okunma Sayısı 124 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 93
Çevrimdışı Çevrimdışı

resulargis@hotmail.com resulargis@hotmail.com
E-Posta
« : Kasım 04, 2008, 01:37:06 ÖÖ »

Türk Telekom tarafından ilçelere kurulan kamu internet evleri hizmete açıldı. Konuya ilişkin İl Telekom Müdürü Turgut Şekertekin şu açıklamaları yaptı.
“Ülkemizin uzun vadedeki en mühim gündemi eğitim eksenin de şekilleniyor. Çocuklarımız ve gençlerimizin kapsamlı bir eğitim görmeleri yeni ufuklara doğru atılım yapabilmeleri için Türk Telekom olarak gerek bireysel gerekse kurumsal seviyede farklı girişimlerde bulunuyoruz. 2006 yılında ilimizde 16 başarılı öğrenci ye karne hediyesi olarak birer bilgisayar modem ve 3 aylık ücretsiz internet bağlantı paket verildi. Milli Eğitim Bakanlığı ile yürütülen ‘Her okula internet’ projesi kapsamında 300 bin okula ADSL bağlanmıştır. İlimizde de bu çalışmalar halen devam etmekte olup 2008 yılı sonuna kadar ADSL olmayan okulumuz kalmayacaktır. Geçtiğimiz yakın dönem içerisinde düzenlenen ‘23 Nisan Uluslar arası çocuk şenliği ve 6. uluslar arası Türkçe olimpiyatları’ desteklerimizde eğitime yaklaşımımız en somut ifadelerindendir. 2006/2007 yıllarında toplam 55 okul ve eğitim tesisinde yaklaşık 40 bin öğrenciye eğitim imkanı sağlanmış, bu kapsamda 200 milyon YTL’ lik yatırım yapılmıştır. Türkiye genelinde ilköğretim öğrencileri için 100 temel eserden oluşan kitaplardan dağıtım yapılmıştır. İlimizde de toplam 14720 adet kitap dağıtımını yapmış bulunmaktayız. 2007 yılında ‘Her ilçeye internet evi’ projesi kapsamında 20 milyon YTL’ lik kaynak ayrılmış bu projeyle her ilçemizde ortalama 20 adet tam donanımlı bilgisayar mobilya ve klima dahil geniş bant internet erişimini içeren birer internet evi kurulmuştur. Böylece hem öğrencilerimiz hem de vatandaşlarımız internet evlerinden ücretsiz faydalanabileceklerdir. İntel ve Türk Telekom öğretmen ve öğrencilerin bilgisayar aracılığı ile daha fazla bilgiye erişimi için güçlerini birleştirerek bilgisayar teknolojilerini derslerinde kullanabilmelerini sağlamak amacı ile 21. yüzyılın eğitimi adı verilen yeni bir eğitim başlatılmıştır. 2011 yılına kadar 600 bin öğretmene ulaşmak hedeflenmektedir. Şuan yıllık ücreti 36 YTL’ye gelen Vitamin adlı eğitim paketimiz hizmete verilmiştir. Bu hizmetimiz ile 4.5.6.7.8. sınıf öğrencilerine Matematik, Fen, Türkçe ve Sosyal Bilimler olmak üzere dört ana ders ucuz kaliteli ve görselliğe dayalı eğitim internet üzerinden verilmektedir. Milli Eğitim Bakanlığımızın da müfredatlarına uygun hazırlanmış bu hizmeti almak için Türk Telekom ofislerine uğramanız yetiyor. İlimiz ilçe ve köylerinde telefon hizmetlerini sağlayan tüm santrallerimiz değiştirilmiştir. En son teknoloji ile donatılan bu santrallerimiz ile istenilen her türlü sayısal hizmetler ( IPTV, ADSL, CLIP-arayanın görülmesi CLIR-aranan telefonların numaralarının gizlenmesi, tam görüşme detayı, VDSL-2-hızlı internet, sabit hatlardan SMS, görüntülü görüşme metro Ethernet, G.SHDSL, Web alanı barındırma …v.b) verilmektedir. İletişim hizmetlerimizle doğu-batı köy-şehir farkını tamamen ortadan kaldırmış durumdayız. Verdiğimiz hizmetler bugün git yarın gel  anlayışından tamamen uzak günlük hatta saatlik süreler içinde neticelenmektedir. Haberleşme sektöründeki yatırımımız Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizde de katlayarak devam edecektir. Amacımız müşterilerimize layık oldukları en iyi hizmeti vermektir. Bu hizmetleri verirken tam bir ekip ruhu ile hareket eder, gece gündüz demeden hizmet veren tüm çalışanlarımıza da teşekkür ediyorum.”

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.053 Saniyede 23 Sorgu ile Oluşturuldu