Iğdır Meslek Yüksekokulu
Şubat 11, 2012, 09:19:54 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Sorunlar için admin@igdirmyo.com adresine email atabilirsiniz.

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Millitvekili Ali Güner:" Sözlerimizin Arkasındayız "  (Okunma Sayısı 378 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 93
Çevrimdışı Çevrimdışı

resulargis@hotmail.com resulargis@hotmail.com
E-Posta
« : Eylül 11, 2008, 03:39:38 ÖÖ »

Enerji Piyasası düzenleme Kurulu(EPDK), Ağrı, Iğdır ve Doğubayazıt  şehirlerinden oluşan dağıtım bölgesi için 'Ağrı-Iğdır Doğal Gaz Dağıtım Lisansı' ihalesi yapılmasına karar vermesi Iğdır'da sevinçle karşılanması üzerine Ali Güner bir açıklama yaparak “sözlerimizin arkasındayız, veremeyeceğimiz sözlerin arkasında durmayız”dedi. Iğdır Ak parti Milletvekili Ali Güner ve İl Başkanı Abdulcabbar Baştemur ile birlikte gazetimize nezaket ziyaretinde bulundular.
   Milletvekili  Güner “verdiğimiz bütün sözlerin arkasındayız” diyerek, “Önümüzdeki yıl Havalanı, işte doğal gaz resmi gazetede yayımlanarak ihale aşamasına gelindi” dedi.
    Güner Doğal gaz için şu açıklamalarda bulundu:”
          Ağrı,  Iğdır ve Doğubayazıt şehirlerinden oluşan dağıtım bölgesi için,  'Ağrı- Iğdır Doğal Gaz Dağıtım Lisansı' Ihalesi,  Doğal Gaz Piyasası Kanunu ile Doğal  Gaz Piyasası Dağıtım ve Müşteri Hizmetleri Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde, kapalı zarf usulü ile teklif alma ve açık eksiltme şeklinde  yapılacak. Şehir içi doğal gaz dağıtım lisansı, lisans yürürlük tarihinden  itibaren lisans hükümleri da halinde 30 yıllık süre için verilecek.
              Dağıtım lisansı ihalesine teklif verebilmek için şirketlerin Kurumdan yeterlilik alması gerekecek. Yeterlilik almak isteyen şirketler, en geç
27.10.2008 günü saat 17.00'ye kadar EPDK'ya iletecek”dedi
      Edinilen bilgiye göre Botaş'ın da Doğubayazıt ilçesi ile Iğdır arası 40 kilometrelik alana doğalgaz boru döşemesine yakında başlanılacağı belirtildi.

polat76
öğrenci
*

Rep Sayısı: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Ekim 06, 2008, 02:51:21 ÖS »

ne zaman durdun sözünden
polat76
öğrenci
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Kasım 28, 2008, 02:48:34 ÖÖ »

hiç bir zaman durmadın ALİ BEY
polat76
öğrenci
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Aralık 03, 2008, 04:38:08 ÖÖ »

hiç bir zaman durmadın ALİ BEY senin ne oldu ığdıra karın zarardan başka yolmu yaptın asvatmı yaptın sağlık ocağımı yaptın fakirin karnın doyurdun hangi göyde okul yaptırdın milet uzaya gidiyor bizler yay gidiyoruz
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.319 Saniyede 23 Sorgu ile Oluşturuldu