Iğdır Meslek Yüksekokulu
Şubat 12, 2012, 02:41:18 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Sorunlar için admin@igdirmyo.com adresine email atabilirsiniz.

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: IĞDIR ORGAN BAĞIŞ DERNEĞİ BAŞKANI SERDAR ÜNSAL "BİR ORGANIN BAĞIŞI, DİNDİRİR BİN  (Okunma Sayısı 103 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 93
Çevrimdışı Çevrimdışı

resulargis@hotmail.com resulargis@hotmail.com
E-Posta
« : Kasım 07, 2008, 02:54:11 ÖÖ »

Iğdır organ bağış derneği başkanı Serdar Ünsal, 3-9 Kasım tarihleri arasında kutlanan organ Bağışı Haftası nedeniy le bir mesaj yayınladı.

Mesajında organ bağışının önemin vurgulayan  Ünsal, "Organ bağışı bir yaşam bağışıdır. Sizlerde bizlerde birer yaşam armağan edebiliriz. Bir faninin bırakabileceği en güzel miras hayatta iken organ bağışıdır. Organ bağışı ülkemizde yaygın değildir. Halen tedirginlik ve tereddütler yaşanmaktadır. Oysa ülkemizde böbrek makinelerine bağlı o kadar çok insan var ki anlatmak ile bitiremeyiz. Sadece böbrek de değil. Göz, Karaciğer bir çok dalda organ bekleyen hastalar var. Yapacağımız organ bağışı hayat kurtaracaktır. Ve karşınızdakilere yaşam armağan etmiş olacaksınız. Yaşamın değerini bilen yaşatır. Unutmayalım ki, bir organ bağışı dindirir bin bir gözyaşı. Çaresiz insanlara el uzatmak, onlara yardım etmek en kutsal görevdir. Herkesi organ bağışı konusunda duyarlı bir toplum olması amacıyla el birliği ve gönül birliğine çağırıyorum" dedi.

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.189 Saniyede 23 Sorgu ile Oluşturuldu