Iğdır Meslek Yüksekokulu
Eylül 06, 2010, 05:34:18 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Üye Olmadan Önce Mutlaka Kuralları  Okuyun. 
Kuralları okumak için tıklayın

Üye olduktan sonra E-Posta adresiniz Junk önemsiz posta  kısmını da kontrol ediniz...

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Iğdır Hayata Gözlerini Yumdu, 30/03/2009 itibari ile . Seçim sonuçları...  (Okunma Sayısı 1593 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pcqopat
Ermiş Öğrenci

Rep Sayısı: 21
Çevrimdışı Çevrimdışı

kasimakdemir01@hotmail.com smsn smsn
Site E-Posta
« Yanıtla #25 : Mayıs 10, 2009, 02:28:50 ÖS »

inş.

sözüm sözdür banene milletin tartışmasından....

kimseyle dalaşmak istemiyorum artık.....

dğr@vrdğn@kdr@dğr@alrsn......

bnn@ndn@bndn.....

mrmdm....

....

azad2136
öğrenci
*

Rep Sayısı: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #26 : Mayıs 14, 2009, 10:40:06 ÖS »

oy arkadaslar oy neyı konusuyorsunuz bır tARAFtan bır halkın ıradesının haklı kazncı bır taraftın ırkcılıkla suclayan bır bır taraf  neyın kavgası var bunca sene mhp yonettıde ne oldu volkan arkadas bız ığdırda ne sıkıntılarla okuudk bılıyormusun senın o turkıye sevdalısı dedığın arkadasların kose bucak tuttuğu arkadaslarımızı neden sokak ortasında durduk yere saldırdı acaba defalarca siz ii bılırsınız.o okulda neler yasan dı.
   sımdı soruyorum sızde teror mu değılmı teror dıyorsanız bunun yapanlar mhp lıler ıcabında yalanla da olsa kardes dıyen ınsanlar değıl dıyorsanız daha cok arastırma yapmanız lazım teror uzerıne
   ben mesut arkadasıma katılıyorum ığdıra mubarek olsun bence kıymetını bılın derım  spiteful
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
*

Rep Sayısı: 116
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yaz

;) ;)
Site
« Yanıtla #27 : Mayıs 18, 2009, 10:35:17 ÖS »

oy arkadaslar oy neyı konusuyorsunuz bır tARAFtan bır halkın ıradesının haklı kazncı bır taraftın ırkcılıkla suclayan bır bır taraf  neyın kavgası var bunca sene mhp yonettıde ne oldu volkan arkadas bız ığdırda ne sıkıntılarla okuudk bılıyormusun senın o turkıye sevdalısı dedığın arkadasların kose bucak tuttuğu arkadaslarımızı neden sokak ortasında durduk yere saldırdı acaba defalarca siz ii bılırsınız.o okulda neler yasan dı.
   sımdı soruyorum sızde teror mu değılmı teror dıyorsanız bunun yapanlar mhp lıler ıcabında yalanla da olsa kardes dıyen ınsanlar değıl dıyorsanız daha cok arastırma yapmanız lazım teror uzerıne
   ben mesut arkadasıma katılıyorum ığdıra mubarek olsun bence kıymetını bılın derım  spiteful

Olaya bütün olarak bakıyorum. Yoksa dediğim gibi ben bile bu konuda sıkıntılar yaşadım. Ama mevzu şahsı sıkıntılar değil. Memleket menfaatleri.

Kendini hayallerin ile sınırlandırma bırak..

kimene
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 3
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #28 : Eylül 15, 2009, 09:17:48 ÖS »

bence güzeL oLmuş

sevgim yüreğimizden ziyade gözlerimdedir
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.231 Saniyede 23 Sorgu ile Oluşturuldu