Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 116
Yaz
|
 |
« : Mart 31, 2009, 01:26:39 ÖS » |
|
30/03/2009 itibari ile Iğdır Hayata Gözlerini Yumdu. Seçim sonuçları onu gösteriyor. Maalesef yapacak pek birşey yok olan oldu. Bunun sebebi aç gözlü yamyamlar olsa gerek... Herşey benim olsun heryerde payım olsun diye diye işi bu hale getirdiler. Başkaları ise sadece birlik oldular ve malum sonuç... Iğdır Hayata Gözlerini Yumdu... 
|
|
|
|
|
|
Kendini hayallerin ile sınırlandırma bırak..
|
|
|
|
|
LaNeT
öğrenci
Rep Sayısı: 0
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 31, 2009, 03:47:00 ÖS » |
|
şundan emin olabilirizki. biz Kürt'üz bize oyunuzu verin diye kandırıyorlar insnaları. bu kendini bilmezler ne Kürt'tür nede vede tabiki TÜRk. Dünyada kominizm bile yeryüzünden silinmişken görüldüğü gibi, terörizm aldı başını gidiyor. Burda şu ortaya çıkıyor " EĞİTİM ŞART". Iğdır halkına ve bu kendini bilmezlere oy verenlerede şimdiden geçmiş olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kumm21
öğrenci
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 01, 2009, 10:42:17 ÖÖ » |
|
30/03/2009 itibari ile Iğdır Hayata Gözlerini Yumdu. Seçim sonuçları onu gösteriyor. Maalesef yapacak pek birşey yok olan oldu. Bunun sebebi aç gözlü yamyamlar olsa gerek... Herşey benim olsun heryerde payım olsun diye diye işi bu hale getirdiler. Başkaları ise sadece birlik oldular ve malum sonuç... Iğdır Hayata Gözlerini Yumdu...  ZAMANINDA İMAM ALİYİ VE İMAM HÜSEYNE YANLIŞ YAPANLAR ŞİMDİ IĞDIRI SATTILAR... EY KUFE MİLLETİ (IĞDIR HALKI) BUNU SİZ SENELERCE KAN DÖKEREK ÖDEYECEKSİNİZ...ŞÜPESİZKİ IRAKTA VE KUFEDE DE HALA KAN DÖKÜLMÜYORMU... YAZIKLAR OLSUN BİZE...MASUM OLAN DAHA SEÇME HAKKI OLMAYAN İNSANLAR BİZLERİ AFFETSİN...BİRGÜN ONLAR BİZE HESAP SORARLAR VE BİZİM BAŞIMIZ YERDE OLUR BUNA EMİN OLUN...BEN ŞİMDİDEN GELECEKTEN ÖZÜR DİLİYORUM....VESSELAMUN ALEYKUM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKATUH.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 01, 2009, 10:42:39 ÖÖ Gönderen: Volkan »
|
|
|
|
|
Elişş
Mezun
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 34
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 02, 2009, 12:05:38 ÖS » |
|
Iğdır benim 2.memleketimdi inanın sonuca çok üzüldüm.Saf ve masum insanların akıllarına girerek yanlış tercih yapmalarına sebep oldular.Iğdırı bu saatten sonra çok kötü günler bekliyor.Şimdiden herkesin Allah yardımcısı olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hiloş
Aşmış öğrenci

Rep Sayısı: 1
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 02, 2009, 05:05:41 ÖS » |
|
bende çok üzüldüm bölünmek böle bişe olsa gerek ığdır bölündü ve başkalarının ekmeğine yağ sürdüler ama yapcak bişey yok sonuçta demokrat bi ülkede yaşıyoruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 287
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 03, 2009, 05:24:43 ÖS » |
|
Kımse tebessüme kapılmasın bu durum belkide en hayırlısıydı adam haklı haksız belki başa geldi, birileri diyor memleketi terkedelim, biri diyor orda yaşanmaz. bizler şimdiye kadar bu memleketin sahbiydik, nasıl onlar yaşadıysa bizde yaşamaya devam edeceğiz hemde yılmadan.! yılmamalıyız bence şimdi savaşma zamanı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 08, 2009, 03:49:43 ÖS » |
|
Türkiye’de Kürt hakkı var mı, diye sormak bile abes kaçar. Kürtler var olduğuna göre, varlıklarının kabul edilmesi, zaten bir haktır. Ama Başbakan Kürtlerin hak talebi yok derken, bu halkı inkar ediyor. Buna rağmen temel bir noktaya da parmak basıyor. Türkiye’de yaşayan 20 milyon Kürt, varlığını (hakkını) hangi uluslararası platforma taşıdı ki hak (varlık) sahibi olabilsin? Demek ki öncelikle aynayı kendimize tutmalıyız. Bunun için de Türkiye, Kürtlere namütenahi olanak veriyor. Uluslararası arenada Türkiye’yi haksız, hukuksuz, şiddet uygulayan sandalyaya oturtmak zor olmasa gerek. Türkiye; Kürt hak almasın diye çok sayıda uluslararası anlaşmaya imza koymamıştır. Ortak olduğu paktlara bile ters düşmektedir. Elhamdilüllah (!) AKP’nin politikası nedeniyle, Türkiye’nin temel destekçisi Yahudi Lobisi artık eskisi gibi destekliyor denemez. Ama Kürtlerin hak ve hukuk arayışında henüz daha bir lobileri yok. Türkiye, 52 Uluslararası İnsan Hakları Belgesinden 24 tanesine imza atarken, 193 ülke arasında sadece Gabon, Surinam, Benin, Bangladeş gibi ülkeleri arkada bırakıyor. AB’ye girmek isteyen Türkiye; bu anlaşmaları imzalayan Avrupa ülkelerine göre ise arkasında sadece Andora’yı bırakarak, hukuksuzlukta Avrupa’nın birinci ülkesi vasfına sahiptir. 2000 yılında yapılan araştırmaya göre, Avrupa Konseyi İnsan Hakları Belgesini onaylayan 41 üye devletin arasında Türkiye; Andora ve Gürcistan’dan önde ama genelde sondan ikinci yani 39. sırada gelmektedir. Avrupa Bölgesel veya Azınlık Dilleri Sözleşmesi ve Kürtçe’nin durumu ortadayken, Birleşmiş Milletlerin, 1992 yılında azınlık deklerasyonu: “Devletler sınırları dahilindeki azınlıkların varlığını, onların ulusal, etnik, kültürel, dini ve dilsel kimliklerini koruyacak ve gerekli koşulları oluşturcaktır. Devletler, azınlık mensuplarının anadillerini öğrenmeleri, anadillerinde ders görmeleri için yeterli imkanları sağlar.” diyor. Peki Türkiye ne yapıyor? Kürtlere hak vermemek için, yani tanımamak için bir taraftan Genelkurmay operasyonlarıyla fiziki yoketme uygularken, ha bugün, ha yarın Güney Kürdistan’a gireceği planlarını yaparken, paralelinde zamana yayılmış asimile ve yok etmenin uygulandığı politika çok etkin şekilde yürütmektedir. AKP’li hükümet ortada. Başbakan’ın söyledikleri ortada. Bir yerde söylediklerine diğer yerde tam ters lakırdı ediyor. İçişleri Bakanı Aksu’nun Kürtçe’ye karşı tavrı ortada, hemen Sur Belediyesine jet müfettişler gönderdi. Ayrıca geçmişte Hizbullah katlederken İçişleri bakanıydı. AKP; anti Kemalist, anti Genelkurmaycı deyip desteklenmesi gerekir diyenler bilmem şimdi aynı görüşteler mi? Ama bir gerçeklik baştan beri gözardı edilsin istemedik. Devlet, AKP üzerinden Kürtleri bitirmeye çalışıyor. Müslüman kardeşliği ayaklarıyla, eline tespih verdiği Hizbullah çapulcuları eliyle geçmişte olduğu gibi Kürt yurtseverlerinin üzerine saldırtmayı hedefliyor. Kürtlerin bu tablodan kurtulmaları için, geniş ve etkin modern kurumlaşmalara gitmeleri zaruridir. Kürtler ne Yahudiler ve Ermeniler gibi zengin, ne de onların bilinç ve eğitim düzeyindeler. Ancak Batı Avrupa’da yaşayan iki milyon Kürdün arasından yeteri kadar yurtsever, eğitimli, bilinçli insan çıkarılabilinir. Herşeyi ben yaparım, anlayışından ziyade, işi geniş kitlelere, taşıyan omuzlara dağıtmak gerekmektedir. Kürt gencinin dağdaki mücadelesi metropolde uygun tarzda anlatılamadı. Sanırım olaylara global bakamadığımız ve bazı yöntem hatalarımız olduğu için zorlanıyoruz. Ama global modern dünyadan geri ve ayrı düşersek, işimiz daha da zorlaşır. Yoksa Kürt hakkı, Tayyip’in verdiği hak, yani ‘yok’ olarak kalır. Kürdün hakkının hakkı olabilmesi için ulusal mücadeleye omuz verenler çabasını arttırmak mecburiyetindeler. Laz asker fıkrası benzeri; general cepheyi teftiş ederken, askere sorar: ‘Düşman sağdan gelirse ne yaparsın? Furirim Gomutanim. Soldan, önden diye sorunca aynı yanıtı alır. Peki arkadan gelince, diye sorunca, Laz asker: Poğ yiyen senin başka askerin yok mi?’ der. Kürt ve Kürdistan’ı kıble yapmış olanların işi çoktur. Yok edilmek istenen bir halkın ulusal demokratik haklarını savunmak, her cepheden gelen tehlike ve saldırıya karşı durmayı künyesine kazımış insan örgütlü, disiplinli, özverili olur. Kürt hakkı işte böylesi insanımızın çabasıyla kazanılır. Kendisini Kürdistan görenlerle yürümediğini iyi gördük. Öbür yandan Saddam asıldı diye statükocu Sünni gericiliği yas tutmaktadır. Türkiye bunların başında gelmektedir. Suudi gericiliği petro-dolar yardımıyla bu statükocu Sünniliği desteklemekte, El Qaida ve benzeri terör gruplarına finans kaynağı olmaktadır. Kürtlerin Halepçe’yi, Anfal Operasyonu, Sünni Bağdat Müftüsünün fetvasını ve Türkiye’deki Hizbullah katillerini unutmamaları gerekir. Kürtlere yapılan tüm bu katliamları, kendisini Müslüman gören Sünni statükocu gericilik getirdi. AKP bu gericiliğin başında gelen Kürt düşmanı bir partidir. Onun için bu partinin Başkanı Tayyip Erdoğan: “Kürtlerin hak talebi yok” diyor. Çünkü bitireceğini sanıyor. Kaynak: http://www.haydar-isik.com/index.php?option=content&task=view&id=136Yukardaki yazı düşüncelerimi en iyi şekilde belirtiyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 08, 2009, 03:51:52 ÖS » |
|
PKK ile mücadele ederken Kürt hakları unutulmamalı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
büyük türk
öğrenci
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 09, 2009, 05:29:30 ÖS » |
|
!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emre-X
--->MaXiLoRd<---
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 35
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 10, 2009, 04:45:51 ÖS » |
|
üzüldüm doğrusu...
|
|
|
|
|
|
уαηıηα gєℓє¢єğιм вιя єℓιм∂є güℓ вιя єℓιм∂є ѕιℓαн уα güℓü αℓıρ вєηιм σℓυяѕυη уα ѕιℓαнı αℓıρ вєηι νυяυяѕυηwww.meydan.forumm.biz
|
|
|
mesut_21
~mã§êKê~
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 128
...ZelZele...
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 10, 2009, 09:57:06 ÖS » |
|
30/03/2009 itibari ile Iğdır Hayata Gözlerini Yumdu. Seçim sonuçları onu gösteriyor. Maalesef yapacak pek birşey yok olan oldu. Iğdır Hayata Gözlerini Yumdu...
Yazılanlar korkunç !!! Bu nasıl bir zihniyet, bu nasıl bi önyargı, bu nasıl bi eleştiri, bu nasıl demokrasi anlayışı şimdi kalkıp demogojide yapmayın hiç yakısmıyor sizin gibi genç beyinlere işte tamda bu yüzden kaybediyor halklar asmayın kimseyi asmayın !!! Yazık çok Yazık...
|
|
|
|
|
|
Bir yılanın sessiz kayışı ve iz bırakışını toprakta akrep kadar, çiyan kadar bilinen kötü şeyler kadar zulmü de yazmalıyım ihaneti de YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ !!!
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 14, 2009, 10:36:19 ÖÖ » |
|
Mesut kardeş bu konuşmanın neresi yanlış, neresi korkunç ben anlamadım bana söylermisin lütfen !!!
Ben konuşmalarda bi yanlış görmüyorum. Eğer ben konuşursam daha beter konuşurum. Asıl bu nasıl bi zihniyet, asıl korkunç olanda bu. Nasıl olurda ve ne zihniyetle bu partiye oy verilir. Kimi ve Neyi temsil ediyor bilmeyeniniz varmı ! Eminim yoktur. Aklı başında olan, Zihni açık olan Seninde dediğin gibi genç Beyinlere sahip olan, aklı-fikri yerinde olan, vede en önemlisi VATANINI, MİLLETİNİ seven bi insan bu partiye oy vermez !!! Bu Kimdirki, Nedirki, Ve en önemlisi Ne Yapabilirkiii.... !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mesut_21
~mã§êKê~
Atılgan öğrenci

...ZelZele...
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 17, 2009, 12:35:02 ÖÖ » |
|
Mesut kardeş bu konuşmanın neresi yanlış, neresi korkunç ben anlamadım bana söylermisin lütfen !!!
Aklı başında olan, Zihni açık olan Seninde dediğin gibi genç Beyinlere sahip olan, aklı-fikri yerinde olan, vede en önemlisi VATANINI, MİLLETİNİ seven bi insan bu partiye oy vermez !!! Bu Kimdirki, Nedirki, Ve en önemlisi Ne Yapabilirkiii.... !
o yanlısın bi parçası olduğun için göremiyorsun zaten !!daha beter konusurum demişsin kardesim bundan daha beter olmaz yazdığıın yazı tüm aydınlara tüm yurtseverlere zaten bi katliamdır.. ben memletime yarayanlara oy verdim hadi bakalım bende VATAN MİLLET düşmanıyım değil mi tüm güneydoğu ve tüm diyarbakır benim yandaşım o zaman bundan daha beter bi ÖNYARGIyı başka bir şekilde daha başka nasıl anlatabilirisinki zaten utanç duyuyorum!! Özellikle bu platformda ve buranın yöneticilerinin objektif olmasını beklerdim Ama yaptığın bu hareket beni haklı çıkartıyor bravo. Son olarak şunu söylerim ... IĞDIR'I TEBRİK EDİYORUM... Sen hazin son de ben mutlu bir başlangıç diyeyim devam eder gideriz bu zihniyetinizle en fazla benide forumdan silersiiniz biter gideeerr...
|
|
|
|
|
|
Bir yılanın sessiz kayışı ve iz bırakışını toprakta akrep kadar, çiyan kadar bilinen kötü şeyler kadar zulmü de yazmalıyım ihaneti de YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ !!!
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 17, 2009, 11:11:36 ÖÖ » |
|
Formdan silmeye nıyetim yok kımseyı sılmedık sılmeyızde. Tartısmaya acıgımdır herzaman ve her konuda... Herkesin görüşüne saygım var dır. Ki karşımdakinin benimde görüşlerime saygı duymasını isterim ! Kırıcı konuşuyosun farkındaysan, kırıcı konuşmanı istemiyorum. Herşeyin bi yeri, adabı ve usulü vardır, bunu bozmayalım !
Benki siyaset yapan bi insan değildim. Bu secım benı ole bı hale getrdıki, Artık heran heryerde siyaset yapmaya başladım. Siz alıştınız o partiye oy vermeye kardeşim. Biz vermedik vermeyizde ! Alışkın değiliz! anlıyomusun. ben inanmıyorum bu partinin ığdır'a bişeyler yapacagını. Kimbilir belkide yapacak herseyi zaman gösterecek şimdi tartışıpda birbirimizi kırmanın anlamı yok! Hemde boş yere... Siz yukardakini savunduğunuzu sanıyosunuz,desteklediğinizi sanıyosunuz ama kendinizde neyin ne oldugunu çok iyi biliyosunuz. Kendinizi kandırmakdan başka bişey yapmıyosunuz. Sende emınım bunun Farkındasın. Ama gün gelcek içimde kileri diycem sana kardeşim merak etme, İlerde bigün eğer ölmesek yaşarsak Allah nasip ederse, gerçekleri görüceksin ozaman haklı bulcaksın beni kardeşim bak gör bunuda burdan diyorum sana !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
|
 |
« Yanıtla #15 : Nisan 19, 2009, 10:57:01 ÖÖ » |
|
Yazık vallah bişey demiyorum TÜRK-KÜRT-AZERİ-LAZ-ÇERKEZ hepimiz türkiyede yaşıyoruz. ve KARDEŞİZ diyorsunuz ama ne yazıkkı göremiyorum bu kardeşliği.. Diğer Yerleri bilmiyorum ama Iğdır'da KÜRTlere yönelik ayrım var. Aksini iddia eden varsa gelsin görsün kürt mahalleri ve Kürt cadde ve sokaklarına bide azeri sokak ve caddelerine baksın şimdiye kadar baştaki belediye başkanlarının ne yaptığı ortada sizler karar verin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Yaz
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 19, 2009, 12:45:40 ÖS » |
|
Öncelikle şunu unutmamak gerek, Bizim veya benim vatanını bayrağını seven kürt kardeşlerimizle hiç bir sorunumuz yok olmazda. Ama PKK ve onun siyasi kanadını oluşturan ondan emir alan DTP lilere karşı hiçte böyle sıcak ve samimi duygular beslememekteyim. Aksine sinir ve öfke doluyum. Çünkü PKK nın ne olduğunu neler yaptığını hepimiz gayet iyi biliyoruz. AYRICA PKK propagandası yapmanın SUÇ olduğunu da... Bu durumda baktığımız da ilk olarak ; Forum dan kimseyi kovmadık ( Sapık zihniyetler hariç) Forum da sen o sun bu sun diye ayrımcılık yapmadık. Herkese konuşma hakkı verdik. Buna rağmen bazı kişilerde eziklik hat safhada olduğu için her mesajın altında " Eminim bunu yayınlamazsın" yazmak adet olmuş. Sen veya bir başkası anayasanın suç saymadığı bir fikirini yazdıda bir engelledik mi onu anlayamadım ? Her neyse bunlar sadece hatırlatma. Asıl diyeceğim Iğdırda ki belediye seçimlerini kazanan şahıs her mitinginde kürtçe konuşup sadece kürtlere hitap etmedi mi ? Ben sizin başkanınızım demedi mi ? Yani ayrımcılığı o başlatmadı mı ? O kadar düzgün bir adam ın o partide işi ne ? Biz ayrımcılığa karşıyız tabiyki bunu yapan kürt veya azeri farketmez. Bu milletin insanlari birbirinden ayrılmamalıdır. Ayrılmazda. Ama bazı zihniyetler böyle düşünmüyor. Tabi bu tek taraflı değil ( kürt de var türkte ) zihniyet bozukluğu oldumu oluyor birkere yapacak birşey yok. Allah acik şifalar versin demekten başka... Yazılanlar korkunç !!! Bu nasıl bir zihniyet, bu nasıl bi önyargı, bu nasıl bi eleştiri, bu nasıl demokrasi anlayışı şimdi kalkıp demogojide yapmayın hiç yakısmıyor sizin gibi genç beyinlere işte tamda bu yüzden kaybediyor halklar asmayın kimseyi asmayın !!! Yazık çok Yazık...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mesut_21
~mã§êKê~
Atılgan öğrenci

...ZelZele...
|
 |
« Yanıtla #17 : Nisan 19, 2009, 09:26:58 ÖS » |
|
MHP alsaydı ne değişirdi yada bu konu yine açılır mıydı ? cevap Volkan !! kalkmış pkk nin alt kolu falan yer değiştirme yapıyorsunuz Kürtlere yapılan haksızlığı hiç mi görmediniz aslında hepiniz gördünüz ama göz yummak daha kolaydı ses çıkartmadınız.Ben yapılan haksızlığı gece yarısı kapıyı kırıp eve girmeleriyle şahit oldum şimdi kalkıp aşırı milliyetçilkle Iğdır hayata gözlerini yumdu diyorsunuz. Arkadasınız dedi ki bu partiye oy verenler vatan millet düşmanıdır hadi Volkan bana demokratlık yap. Şovenistlik yapıyorsunuz farkına varın yeter...Öncelikle şunu unutmamak gerek,
Bizim veya benim vatanını bayrağını seven kürt kardeşlerimizle hiç bir sorunumuz yok olmazda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mesut_21
~mã§êKê~
Atılgan öğrenci

...ZelZele...
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 19, 2009, 10:03:29 ÖS » |
|
"Delikanlım, iyi bak yıldızlara. Onları belki bir daha göremezsin. Belki bir daha yıldızların ışığında kollarını ufuklar gibi açıp geremezsin.
Delikanlım, Senin kafanın içi, karanlık yıldızlar kadar güzel, korkunç, kudretli ve iyidir. Yıldızlar ve senin kafan kainatın en mükemmel şeyidir.
Delikanlım, sen ki,ya bi köşe başında Kaşından kan sızarak gebereceksin Ya da bir devrimci gibi darağacında can vereceksin.''
Nazım Hikmet RAN.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Yaz
|
 |
« Yanıtla #20 : Nisan 19, 2009, 10:37:23 ÖS » |
|
Merhaba Mesut, Öncelikle şunu söyleyeyim eski başkanın almasını istemezdim. Daha önce MHP den daha sonra AKP den aday olan kişinin. Şimdiki MHP adayının nasıl bir yönetici olacağınıda kestiremiyorum. Eğer o da insanlara bölerek ben kürtlere hizmet etmem sadece sizin için varım diyorsa benim gözümde onunda değeri yok. Samimi olmak lazım Mesut yoksa particilikle o culukla bu culukla bir yere varılmaz. Bu gün A yarın B partisinden olursun ama hiç bir zaman olmaman gereken bir yer vardır. O da milletini bölemey çalışanların yanı. İnsan orda duruyorsa bir problem vardır. Benim derdim bu. Yoksa gene bir kürt kardeşimiz başka bir partiden aday olup adam gibi işini yapsa bu başlık açılmazdı!MHP alsaydı ne değişirdi yada bu konu yine açılır mıydı ? cevap Volkan !! kalkmış pkk nin alt kolu falan yer değiştirme yapıyorsunuz Kürtlere yapılan haksızlığı hiç mi görmediniz aslında hepiniz gördünüz ama göz yummak daha kolaydı ses çıkartmadınız.Ben yapılan haksızlığı gece yarısı kapıyı kırıp eve girmeleriyle şahit oldum şimdi kalkıp aşırı milliyetçilkle Iğdır hayata gözlerini yumdu diyorsunuz. Arkadasınız dedi ki bu partiye oy verenler vatan millet düşmanıdır hadi Volkan bana demokratlık yap. Şovenistlik yapıyorsunuz farkına varın yeter...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mesut_21
~mã§êKê~
Atılgan öğrenci

...ZelZele...
|
 |
« Yanıtla #21 : Nisan 21, 2009, 12:17:02 ÖÖ » |
|
volkan anlaşamıyoruz !! iki sorun var volkan 1- Böyle bir konunun açılması zaten başlı başına tek taraflı düşüncenin platformda kullanılması 2-Yargısız infaz neden yapıyorsunuz..Önce bir iş görün önce adam bi çalışsın sonra eleştiri yapı kim verdi size o hakkı!! o zaman bende burda başka bir parti alsaydı gidip sizin yaptığınız gibi yapsaydım neler olurdu yaw Ve sorum şuydu volkan aynı parti alsaydı yine bu konu açılacakmıydı dürüst bir şekilde cvp bekliyorum.
biz o partiye oy vermedik vermeyizde bu cümle yanlış binlerce insan hapis yattı kimisi asıldı idam edildi hiç mi içiniz acımıyor en azından düşünceye saygı olsun saygı !!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
|
 |
« Yanıtla #22 : Nisan 21, 2009, 08:57:46 ÖÖ » |
|
Milliyetçilik duygularının az çok bir çok insanın içinde vardır. Özelliklede ezilen milletlerde bu duygu dahada belirginleşir.
Yanlız unutulmaması gereken birşey var, bu duygular başka ırklara milletlere düşmanlık derecesine vardığında artık o ırkçılıktır, masumiyetten çıkmış, tehlikeli bir hal almıştır.
Ondan tehlikeli birşey vardırki kendi milletini açıklarken, kendi milletini savunurken iyi olduğunu düşünür, başkaları açıklarken tu kaka kötü olduğunu düşündüğün zaman arık en tehlikeli duruma gelmiş olursun.
Ben bir kürdüm, kürt olmaklada gurur duyuyorum, aynı zamanda türküm ve türk olmaklada gurur duyuyorum. Eeeeee nolacak şimdi. Kürdün biri veya türkün biri kalkıpta ırkçılık yapıp herhangi bir milleti aşağlamaya başladığında ben kalkıp aferim kürt kardeşim, aferim türk kardeşim veya her ne isem aferim benim milliyetçim mi ? diyecem.
Kimse kusura bakmasın milliyetçiliği tehlikeli bir duygu haline getiren kendi ırkımdan dahi olsa o kişi bence aşağlıktır, başka bir gözlede bakamam.HEPİMİZİN DEDELERİ BU TOPRAKLAR UĞRUNA KAN DÖKMÜŞTÜR.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Yaz
|
 |
« Yanıtla #23 : Nisan 22, 2009, 11:16:41 ÖS » |
|
Mesut, Halen senin ne yapmaya çalıştığını anlayamadım. Çok anlamsız şeyler söyleyip/söylenip duruyorsun. Söylediğine zaten cevap vermiştim istersen yukarı kısmı tekrar oku. Tekrar yazmaya gerek ama senin anlaman için bir daha söylüyorum. Benim karşı olduğum şey kişi değil. Ama hangi kişi değil ? Bölücü olmayan kürt türk farketmez. Bölücü olmasın yeter. Bu adam daha mitinglerde milleti böldü... Yoksa az hizmet eder çok hizmet eder o kısmını saymıyorum bile. Keşke iyi biri olsa ..? Ama olsa o partide işi ne ?? Dediğim gibi PKK propagandası yapan parti hariç istediği partiden isteyen herkesin aday olması gayet normal güzel. Ama dedim ya .... Sonuç olarak herhangi bir parti kazanmış olsa bu başlık açılmazdı. Ama o herhangi bir partinin hizmetleri canınızdan bezdiriyorsa siz burda bu başlığı açabilirdiniz. Şimdiye kadar çok başlıklar açıldı ben hatırlamıyorum buna engel olunduğunu. Bölücülük yapılmadığı sürece kimse kimseye birşey demez. Ama unutma bölücü ve bölücülük. Yani "pkk" ve onun semtaizanlarına geçit verilmez. ister türk ol ister kürt ol. Unutma Mesut bizim "pkk" içermeyen bütün düşüncelere saygımız var. Ama bölücülük olacaksay kusura bakmayın kimse saygı istemesin göremezde... Daha açık nasıl anlatabilirim bilmiyorum. volkan anlaşamıyoruz !! iki sorun var volkan 1- Böyle bir konunun açılması zaten başlı başına tek taraflı düşüncenin platformda kullanılması 2-Yargısız infaz neden yapıyorsunuz..Önce bir iş görün önce adam bi çalışsın sonra eleştiri yapı kim verdi size o hakkı!! o zaman bende burda başka bir parti alsaydı gidip sizin yaptığınız gibi yapsaydım neler olurdu yaw Ve sorum şuydu volkan aynı parti alsaydı yine bu konu açılacakmıydı dürüst bir şekilde cvp bekliyorum.
biz o partiye oy vermedik vermeyizde bu cümle yanlış binlerce insan hapis yattı kimisi asıldı idam edildi hiç mi içiniz acımıyor en azından düşünceye saygı olsun saygı !!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Yaz
|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 10, 2009, 12:20:10 ÖS » |
|
Aslında burdaki tartışmak istediğim konu Aras ların iktidar hırsının nelere mal olduğu. Iğdıra ne gibi zararlar verdiği.
Yeni belediye başkanı hava yolunu açarsa o zaman ne olacak acaba ???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|