Iğdır Meslek Yüksekokulu
Şubat 11, 2012, 09:43:07 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Sorunlarınızı Adminlere veya Yöneticilere Yeni Üyelere Özel Yardım Bölümü... kısmından bildiriniz.

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ÇEVRE VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜNDEN KALORİFER YAKIMI UYARISI  (Okunma Sayısı 175 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 93
Çevrimdışı Çevrimdışı

resulargis@hotmail.com resulargis@hotmail.com
E-Posta
« : Kasım 10, 2008, 02:09:09 ÖÖ »

İl Çevre ve Orman Müdürü Taner Tazegün, Iğdır`da site veya apartmanların kaloriferlerini yakan ateşçilerin bilgili olması ve yakım işleminin bilinçli olarak yapılması gerektiğini söyledi.
Tazegün, konuyla ilgili olarak Halk Eğitim merkezinde kurs açıldığını, bu kurslara katılan ateşçilerin kalorifer yakılması konusunda gerekli eğitimi aldıklarını, bu eğitimin sonucunda da belge alarak kalorifer yakılması konusunda yetkili olduklarını belirtti.
    Iğdır'ın hava kirliliği yaşayan iller arasında yer aldığını belirten Tazegün, " Yakında apartman ve siteleri elamanlarımız denetleyecektir. Kaloriferi yakanların belgesi var mı yok mu kontrol edeceklerdir. Ateşleyici belgesi olmayanları çalıştıran apartman ve site yöneticileri halkında cezai işlem yapacağız. Bu nedenle Sitelerin veya apartman yöneticilerinin de mutlaka sertifikalı ateşçi çalıştırmaları gerekiyor. " dedi.

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.257 Saniyede 23 Sorgu ile Oluşturuldu