Iğdır Meslek Yüksekokulu
Mayıs 20, 2012, 09:39:45 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Sorunlarınızı Adminlere veya Yöneticilere Yeni Üyelere Özel Yardım Bölümü... kısmından bildiriniz.

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Başka üniversitelerden arkadaşlar edinmek  (Okunma Sayısı 444 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
candostum
öğrenci
*

Rep Sayısı: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« : Ağustos 01, 2007, 01:58:25 ÖÖ »

Arkadaşlar yeni bir site tanıdım, Türkiye, Avrupa, Rusya, Ukrayna Ve Azerbaycandaki üniversitelerden arkadaşlar edinebilirsiniz. Kaybettiginiz arkadaşlarınızı, eğer bir üniversitede okuyorsa gerçek adıyla arıyabilirsiniz.  010 www.studentSN.com da kendi profilinizi oluşturabilir, düşüncelerinizi, ilgi alanlarınızı paylaşabilir, kimin kimle arkadaş olduğunu, kimlerle ortak arkadaşlarınız olduğunu öğrenebilirsiniz.Şimdilik davetiyesiz üye olunabiliniyor. Öğrendiğim kadarıyla kısa bir süre sonra davetiye şart olacakmış.  shake
Achilles
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 27
Çevrimdışı Çevrimdışı

SeNsİzLiK ßeNdE SaKLı...

Site
« Yanıtla #1 : Ekim 13, 2007, 02:51:42 ÖS »

Walla Pazartesi uniye gidiyom size ordan arkadaş bulurum

γaηLızıм aмa кeηDiмLeγiм.. SeSSiziм aмa.. γüЯeкLiγiм… кOЯкмuγOЯuм ŞeγтaηıηızLa qeLiη..... ....тaŞLaŞмiŞ ßiЯ γüЯeк ηe кaDaЯ.!.. aFFeDeЯкi.!! heЯ γaηıŞтaη ßiЯ Söz DOğDu.!.. haγaт кaLeмi eLiηe aLDγ… aмa кağıт OLaЯaк iSe ßeηı кuLLaηDi .! ŞiмDi ßeη кaLeмi eLiмe aLıγOЯuм.... кağıт OLaЯaк iSe..! SizLeЯi кuLLaηıγOЯuм.!! aCıмa.!.. eSкıDe кaLDi.! кaLp ßiЯ кeЯe paЯçaLaηDı.. γaŞıм qeηç aмa кaLßiм γaŞLaηDı.. кaLßiм кıЯıLa кıЯıLa.. ßeηDe кaLpмi кaLDi. SOЯмaγıη γOЯмaγıη. qöЯмeγiη iŞiтмeγiη.. DeğeЯ veЯeηe Caη veЯiЯiм veЯмeγeηe…! кapı qöSтeЯiЯiЯiм.. тaкLiтçi DeğiLiм SaDeCe мiηηeтSiziм.. γaŞaDıкLaЯıмDaη aLıηтı ßu SözLeЯ.. çaLıηтıγa DeLaLeт DiLDiЯ.!.. SaDeCe qeЯçeкLeЯiη SiмqeSiDiЯ…. DipηOт: ŞeЯeFSizLeЯi qöЯDüкçe iηSaη OLмaγa çaLıŞıγOЯuz.!..

ßєи нãуãтã тєк gєℓ∂iм тєк gi∂єяiм
ßu ∂üиуã∂ã ßiя Aℓℓãн’ı ßiя∂є кєи∂iмi ßiℓiяiм
zãмãıиıи∂ã §єv∂iкℓєяiмi тєк тєк §iℓєяiм
ßu нãуãт ßєиiм i§тє∂iğiм gißi уã$ãяıм
∂єğєя vєяєиi нãуãтıмã §σкãяıм
vєямiуєиiи нãуãтıиã §σкãяıм
ßugüи ãğℓãя уãяıи §u§ãяıм
gözüм∂єкi нєя ∂ãмℓã уã$ıи нє§ãßıиı güи gєℓiя §σяãяıм
zãя ãтмãм $ãи§ã iиãимãм
σятã∂ã ßiя $ãи§ vãя§ã σиu∂ã ßєи OLUŞTURURUM!!
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.053 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu