Iğdır Meslek Yüksekokulu
Mayıs 20, 2012, 09:35:37 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Sorunlar için admin@igdirmyo.com adresine email atabilirsiniz.

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: AB EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMI İLİMİZDE YAPILACAK  (Okunma Sayısı 128 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 93
Çevrimdışı Çevrimdışı

resulargis@hotmail.com resulargis@hotmail.com
E-Posta
« : Ekim 24, 2008, 03:27:28 ÖÖ »

Vali Yardımcısı Vekili Mehmet Alper Çığ ” Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca Ülkemiz gençlerinin gençlik programlarından azami seviyede faydalanabilmeleri için çeşitli illerde bilgilendirme toplantıları düzenledikleri ve İlimizde de 18 Kasım 2008 tarihinde saat 09.30'da İmparator Otel'de bir toplantı düzenlenecektir.” dedi.       
    Toplantıya katılmak isteyen 13- 30 yaş arasındaki gençlerin ve ilgili kamu ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin ekte gönderilen başvuru formunu doldurarak Zeynep@mosstravel.comBu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır ve yesim@mosstravel.comBu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır adreslerine veya 0312 439 68 83 nolu faksa göndermeleri gerekmektedir.” dedi.
    Program:09:30 Açılış, 09.30 Türkiye’de gençliğin durumu 09.45:Ulusal ajans nedir?, 10.00 AB Gençlik Programı nedir?, 10.30 Çay kahve molası,11.00 Proje imkanları Eylemler ve Örnek Uygulamalar, 12,30 Öğle arası, 14.00 Proje imkanları Eylemler ve Örnek Uygulamalar Komisyon Merkezli Projeler, 16.00 Çay kahve arası, 16.30 Başvuru formları ve Doldurma kılavuzları sorular ve kapanışla sona erecek.

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.053 Saniyede 23 Sorgu ile Oluşturuldu