Iğdır Meslek Yüksekokulu
Eylül 05, 2010, 11:35:20 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mezun Arama Sayfası - YENİ

Ana Sayfa   Yardım Ara GiriÅŸ Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   AÅŸağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ZİRAAT FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİME BAÅžLIYOR  (Okunma Sayısı 158 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
*

Rep Sayısı: 93
Çevrimdışı Çevrimdışı

resul_argis@hotmail.com byresul_igdirli resul_argis@hotmail.com
E-Posta
« : AÄŸustos 25, 2008, 03:38:32 ÖÖ »

Üniversite bir yerin geliÅŸmesi için çok önemli dinamiklere sahiptirler. IÄŸdır'da Üniversitenin açılmasıyla birlikte birçok alanda gerçekleÅŸecek olumlu deÄŸiÅŸiklikleri hep birlikte göreceÄŸiz. Özellikle esnaflarımız üniversitenin açılmasıyla geliÅŸmelere ayak uydurarak bu konudaki nimetlerden yararlanacakların başında gelecekler. Daha önce Kafkas Üniversitesine baÄŸlı olarak açılan Ziraat MühendisliÄŸi Fakültesi 2008-2009 eÄŸitim öğretim yılında 30 öğrenci ile eÄŸitim hayatına baÅŸlayacak ve artık İlimizde açılan IÄŸdır üniversitesinin nimetinden faydalanacaktır. IÄŸdır'da kurulan Ziraat MühendisliÄŸi Fakültesi için IÄŸdır belediyesinin boÅŸalttığı ve birkaç yıldır atıl durumda bekleyen binası tahsis edilmiÅŸtir. Ancak fakülte binası için bu binanın hem iç hem de dış yapısının deÄŸiÅŸtirilmesi ve ciddi bir onarımdan geçmesi gerekmekteydi.

Bu fakülteye dekan atanan Prof. Dr. İsa ÖZAYDIN imkânsızlıklara raÄŸmen bir yıldır gecesini gündüzüne katarak çalışmış ve çaba harcayarak ortaya çok güze bir eser çıkarmıştır. Prof. Dr. İsa ÖZAYDIN aynı zamanda Kars Kafkas Üniversitesinde Veterinerlik Fakültesinde Cerrahi Anabilim dalı BaÅŸkanlığını da yürütmektedir. YoÄŸun akademik çalışmaları, Kars'taki iÅŸi, bunun yanında bir sürü ekonomik olumsuzluklara raÄŸmen İsa Bey sürekli IÄŸdır'a gelerek aynı zamanda Ziraat Fakültesinin iÅŸleri ile ilgilenmiÅŸtir. Bütün bu uÄŸraÅŸ ve çabalar sonucunda IÄŸdırımıza ve çevresine hizmet edecek, gençlerimizin eÄŸitim göreceÄŸi, tarım ve hayvancılık bölgesi olan bu yöreye ve ülkemize Ziraat Mühendisleri yetiÅŸtirecek bir eser ortaya çıkarmıştır. GeçtiÄŸimiz hafta sonu birkaç eÄŸitimci arkadaşımızla fakülte binasını dolaÅŸtık ve yapılanları yerinde görme imkânı bulduk; derslikleri, laboratuarları, öğrenciler için kantin ve diÄŸer eklentileri, öğretim görevlileri için düşünülen odaları gördükten sonra içimiz coÅŸtu ve inÅŸallah diÄŸer fakülte binalarımız da böyle olur dedik.
 Bütün IÄŸdırlı hemÅŸerilerimizi burayı yerinde görmeye davet ediyorum. Gördükten sonra Prof. Dr. İsa ÖZAYDIN'ın yaptıklarını takdir etmek ve gelecekte de neler yapabileceÄŸine ÅŸimdiden ÅŸahit olmalarını bekliyorum. Åžunu da hemen belirtmeliyim ki IÄŸdır'ımızda Ziraat Fakültesi için birçok yönetici, kamu çalışanı ile sivil toplum örgüt yöneticileri maddi ve manevi katkılarda bulundular. Ziraat fakültesi yaptırma ve yaÅŸatma derneÄŸi baÅŸkanı Kamil Aslan ve bütün emeÄŸi geçen herkese IÄŸdırlılar adına teÅŸekkürlerimi sunuyorum.
            IÄŸdır'ı bilen IÄŸdır için çalışan deÄŸerli hocamız İsa bey'i ileride daha güzel mevkide görmek dileÄŸi ile bir kez daha IÄŸdır'a yaptığı hizmetlerden dolayı kutluyor, IÄŸdırlılar adına teÅŸekkür ediyorum.

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.109 Saniyede 21 Sorgu ile OluÅŸturuldu