Iğdır Meslek Yüksekokulu
Şubat 11, 2012, 08:23:19 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Sorunlar için admin@igdirmyo.com adresine email atabilirsiniz.

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ynt: 2007 3. sınıf bilg bölümü mezunları  (Okunma Sayısı 553 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
*я๏νiรร*
Kovuldu
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 342
Çevrimdışı Çevrimdışı

*я๏νiรร*

dil_ruba_24@hotmail.com :( :)
Site
« : Ekim 21, 2007, 04:16:38 ÖS »

Alper hoca gene öğretmen gibi duruo

sizleri bilemem Dil çıkarma

walla öle yaa baksana öğrenci olan insan kendini biras belli eder sanki mankenlik ajansını başvuru yapacazz Dil çıkarma
alper hoca herzamanki gibi karizmatik bir öğretmen olduğunu aksettiriyor yine
« Son Düzenleme: Ekim 21, 2007, 04:23:34 ÖS Gönderen: kasım » Kayıtlı

"Bütün dünya bilmeli ki; karşımızda böyle bir düşman oldukça onu affetmek elimizden gelmez ve gelmeyecektir. Düşmana merhamet, aciz ve zaaftır; bu insaniyet göstermek değil, insanlık hassasının yok olduğunu ilan eylemektir."

Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin.

*я๏νiรร*
Kovuldu
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

*я๏νiรร*

Site
« Yanıtla #1 : Ekim 21, 2007, 04:54:08 ÖS »

kasım gerçekten güzel bi resim orda iki manken var biri sen biride asumannnn:))))))

yok bee hilalim walla hepiniz iyi çıkmışsınız ben o gün nasıl olmuşsa formumda deilmişim  :'(

"Bütün dünya bilmeli ki; karşımızda böyle bir düşman oldukça onu affetmek elimizden gelmez ve gelmeyecektir. Düşmana merhamet, aciz ve zaaftır; bu insaniyet göstermek değil, insanlık hassasının yok olduğunu ilan eylemektir."

Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin.

ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
*

Rep Sayısı: 93
Çevrimdışı Çevrimdışı

resulargis@hotmail.com resulargis@hotmail.com
E-Posta
« Yanıtla #2 : Ekim 21, 2007, 05:13:14 ÖS »

bizde böle mezun olduğumuzda hatıra fotoğrafı çekecekmiyiz :'(

mesut_21
~mã§êKê~­
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 128
Çevrimdışı Çevrimdışı

...ZelZele...

« Yanıtla #3 : Ekim 21, 2007, 05:17:40 ÖS »

kardes sınıf  gerii

Bir yılanın sessiz kayışı ve
iz bırakışını toprakta
akrep kadar, çiyan kadar
bilinen kötü şeyler kadar
zulmü de yazmalıyım
ihaneti de

YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ !!!
*я๏νiรร*
Kovuldu
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

*я๏νiรร*

Site
« Yanıtla #4 : Ekim 21, 2007, 06:43:31 ÖS »

kardeş inş inşallah sizde çektirirsiniz böle hatıra fotolar gerçekten ortamı yapmak erkeklerin işi  isterseniz daha güzel şeler yapıp video bile  yaparsınız. sakın birbirinizi kırmayın üzmeyin okul bitince çok haklı olmuş olsanız bile nie ben bununla küstüm die çok düşünür üzülürsünüz. ben sizden daha kıdeli old için bunları diyorum inş  dediklerimi yaparsınız kimseyi kıracak üzecek şeler yapmassınız  lol2 lol2 lol2

*я๏νiรร*
Kovuldu
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

*я๏νiรร*

Site
« Yanıtla #5 : Ekim 21, 2007, 06:44:51 ÖS »

kardes sınıf  gerii

mesut kardeş sizin hatıralarınız yokmu sende yayınla sizin sınıfın mevcudu az ama çok iyi insanlardı galiba görünüş ihtibari ile hepsi çok iyi insanlardı.   wink15

hiloş
Aşmış öğrenci
**

Rep Sayısı: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #6 : Ekim 21, 2007, 06:45:57 ÖS »

gerçibiz zor mezun olduk:))))
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
*

Rep Sayısı: 93
Çevrimdışı Çevrimdışı

resulargis@hotmail.com resulargis@hotmail.com
E-Posta
« Yanıtla #7 : Ekim 21, 2007, 07:05:31 ÖS »

kardeş inş inşallah sizde çektirirsiniz böle hatıra fotolar gerçekten ortamı yapmak erkeklerin işi  isterseniz daha güzel şeler yapıp video bile  yaparsınız. sakın birbirinizi kırmayın üzmeyin okul bitince çok haklı olmuş olsanız bile nie ben bununla küstüm die çok düşünür üzülürsünüz. ben sizden daha kıdeli old için bunları diyorum inş  dediklerimi yaparsınız kimseyi kıracak üzecek şeler yapmassınız  lol2 lol2 lol2

haklısın Dil çıkarma

*_demet_*
Mezun
Ermiş Öğrenci

Rep Sayısı: 45
Çevrimdışı Çevrimdışı

**sürgün sevdam**

E-Posta
« Yanıtla #8 : Ekim 21, 2007, 07:24:16 ÖS »

hele herkes güzel çıkmış ama asumanım gene değişik çıkmış deli kız

●● GeŁeиeDe GiDeиeDe eчwaŁŁaнıм waя,GeŁмişeDe-GeçмişeDe saчGıм...şu saaттeи soяa кaFaмa aиca тoкa тaкaяıм...кiмseиiи нaчaтı вeиi iŁGiŁeиDiямez,вeиiмкiDe кiмseчi...!вu нaчaт вeиiмse eĞeя;ciDDeи чaşaмaчa DeĞeя...Düи-DüиDüя,вuGüи-вuGüи... Düичa 1 GüиDüя; oDa вuGüиDüя•●
*я๏νiรร*
Kovuldu
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

*я๏νiรร*

Site
« Yanıtla #9 : Ekim 21, 2007, 07:28:01 ÖS »

hele herkes güzel çıkmış ama asumanım gene değişik çıkmış deli kız

evet yaa asu manyak çıkmış ben çok sönük çıkmışım yaaa

*_demet_*
Mezun
Ermiş Öğrenci

Rep Sayısı: 45
Çevrimdışı Çevrimdışı

**sürgün sevdam**

E-Posta
« Yanıtla #10 : Ekim 21, 2007, 07:29:59 ÖS »

yok tatlı çıkmışsın sönük çıkmamışsın hepinizmi annanızdan fotojenik doğdunuz anlamıyorumki

●● GeŁeиeDe GiDeиeDe eчwaŁŁaнıм waя,GeŁмişeDe-GeçмişeDe saчGıм...şu saaттeи soяa кaFaмa aиca тoкa тaкaяıм...кiмseиiи нaчaтı вeиi iŁGiŁeиDiямez,вeиiмкiDe кiмseчi...!вu нaчaт вeиiмse eĞeя;ciDDeи чaşaмaчa DeĞeя...Düи-DüиDüя,вuGüи-вuGüи... Düичa 1 GüиDüя; oDa вuGüиDüя•●
*я๏νiรร*
Kovuldu
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

*я๏νiรร*

Site
« Yanıtla #11 : Ekim 21, 2007, 07:36:50 ÖS »

yok tatlı çıkmışsın sönük çıkmamışsın hepinizmi annanızdan fotojenik doğdunuz anlamıyorumki

saol demet yaa çok teşekkür ederimm o senin güzelliğin sende ığdırlı oldun inş  hep mutlu olursun  shake shake

pelin66
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

aşk bize sıla aşk bize gurbet(rabiş)

« Yanıtla #12 : Ekim 21, 2007, 09:51:48 ÖS »

ya ne güzeldir okul anıları bide resimler tabiki ayrı bi hava veriyor arkadaşalr hepiniz güzel çıkmışsınız.ama bişey deyim ayakta duran 56 numaralı tişörtlü bacım herkimse güzel çıkmış güzelmişde allah sahibine bagışlasın

**уαℓηızıм, уαℓηızℓığıм вєηι ∂ιηℓємєктє, уαℓαη∂α σℓѕα ηє ναякι вυ şαякıуı ѕöуℓємєктє, уαℓαη∂α σℓѕα ιçιм∂єη вιя вυℓυт αкıρ gєçιуσя, уαℓαη∂α σℓѕα мυтℓυуυм вυ вαηα уєтєя
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.203 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu