|
*я๏νiรร*
|
 |
« : Ekim 21, 2007, 04:16:38 ÖS » |
|
Alper hoca gene öğretmen gibi duruo  sizleri bilemem  walla öle yaa baksana öğrenci olan insan kendini biras belli eder sanki mankenlik ajansını başvuru yapacazz  alper hoca herzamanki gibi karizmatik bir öğretmen olduğunu aksettiriyor yine 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 21, 2007, 04:23:34 ÖS Gönderen: kasım »
|
|
"Bütün dünya bilmeli ki; karşımızda böyle bir düşman oldukça onu affetmek elimizden gelmez ve gelmeyecektir. Düşmana merhamet, aciz ve zaaftır; bu insaniyet göstermek değil, insanlık hassasının yok olduğunu ilan eylemektir."
Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin.
|
|
|
|
|
|
*я๏νiรร*
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 21, 2007, 04:54:08 ÖS » |
|
kasım gerçekten güzel bi resim orda iki manken var biri sen biride asumannnn:))))))
yok bee hilalim walla hepiniz iyi çıkmışsınız ben o gün nasıl olmuşsa formumda deilmişim :'(
|
|
|
|
|
|
"Bütün dünya bilmeli ki; karşımızda böyle bir düşman oldukça onu affetmek elimizden gelmez ve gelmeyecektir. Düşmana merhamet, aciz ve zaaftır; bu insaniyet göstermek değil, insanlık hassasının yok olduğunu ilan eylemektir."
Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin.
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 93
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 21, 2007, 05:13:14 ÖS » |
|
bizde böle mezun olduğumuzda hatıra fotoğrafı çekecekmiyiz :'(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mesut_21
~mã§êKê~
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 128
...ZelZele...
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 21, 2007, 05:17:40 ÖS » |
|
kardes sınıf 
|
|
|
|
|
|
Bir yılanın sessiz kayışı ve iz bırakışını toprakta akrep kadar, çiyan kadar bilinen kötü şeyler kadar zulmü de yazmalıyım ihaneti de YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ !!!
|
|
|
|
*я๏νiรร*
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 21, 2007, 06:43:31 ÖS » |
|
kardeş inş inşallah sizde çektirirsiniz böle hatıra fotolar gerçekten ortamı yapmak erkeklerin işi isterseniz daha güzel şeler yapıp video bile yaparsınız. sakın birbirinizi kırmayın üzmeyin okul bitince çok haklı olmuş olsanız bile nie ben bununla küstüm die çok düşünür üzülürsünüz. ben sizden daha kıdeli old için bunları diyorum inş dediklerimi yaparsınız kimseyi kıracak üzecek şeler yapmassınız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*я๏νiรร*
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 21, 2007, 06:44:51 ÖS » |
|
kardes sınıf  mesut kardeş sizin hatıralarınız yokmu sende yayınla sizin sınıfın mevcudu az ama çok iyi insanlardı galiba görünüş ihtibari ile hepsi çok iyi insanlardı. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hiloş
Aşmış öğrenci

Rep Sayısı: 1
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 21, 2007, 06:45:57 ÖS » |
|
gerçibiz zor mezun olduk:))))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 93
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 21, 2007, 07:05:31 ÖS » |
|
kardeş inş inşallah sizde çektirirsiniz böle hatıra fotolar gerçekten ortamı yapmak erkeklerin işi isterseniz daha güzel şeler yapıp video bile yaparsınız. sakın birbirinizi kırmayın üzmeyin okul bitince çok haklı olmuş olsanız bile nie ben bununla küstüm die çok düşünür üzülürsünüz. ben sizden daha kıdeli old için bunları diyorum inş dediklerimi yaparsınız kimseyi kıracak üzecek şeler yapmassınız  haklısın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*_demet_*
Mezun
Ermiş Öğrenci

Rep Sayısı: 45
**sürgün sevdam**
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 21, 2007, 07:24:16 ÖS » |
|
hele herkes güzel çıkmış ama asumanım gene değişik çıkmış deli kız
|
|
|
|
|
|
●● GeŁeиeDe GiDeиeDe eчwaŁŁaнıм waя,GeŁмişeDe-GeçмişeDe saчGıм...şu saaттeи soяa кaFaмa aиca тoкa тaкaяıм...кiмseиiи нaчaтı вeиi iŁGiŁeиDiямez,вeиiмкiDe кiмseчi...!вu нaчaт вeиiмse eĞeя;ciDDeи чaşaмaчa DeĞeя...Düи-DüиDüя,вuGüи-вuGüи... Düичa 1 GüиDüя; oDa вuGüиDüя•●
|
|
|
|
*я๏νiรร*
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 21, 2007, 07:28:01 ÖS » |
|
hele herkes güzel çıkmış ama asumanım gene değişik çıkmış deli kız
evet yaa asu manyak çıkmış ben çok sönük çıkmışım yaaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*_demet_*
Mezun
Ermiş Öğrenci

Rep Sayısı: 45
**sürgün sevdam**
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 21, 2007, 07:29:59 ÖS » |
|
yok tatlı çıkmışsın sönük çıkmamışsın hepinizmi annanızdan fotojenik doğdunuz anlamıyorumki
|
|
|
|
|
|
●● GeŁeиeDe GiDeиeDe eчwaŁŁaнıм waя,GeŁмişeDe-GeçмişeDe saчGıм...şu saaттeи soяa кaFaмa aиca тoкa тaкaяıм...кiмseиiи нaчaтı вeиi iŁGiŁeиDiямez,вeиiмкiDe кiмseчi...!вu нaчaт вeиiмse eĞeя;ciDDeи чaşaмaчa DeĞeя...Düи-DüиDüя,вuGüи-вuGüи... Düичa 1 GüиDüя; oDa вuGüиDüя•●
|
|
|
|
*я๏νiรร*
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 21, 2007, 07:36:50 ÖS » |
|
yok tatlı çıkmışsın sönük çıkmamışsın hepinizmi annanızdan fotojenik doğdunuz anlamıyorumki
saol demet yaa çok teşekkür ederimm o senin güzelliğin sende ığdırlı oldun inş hep mutlu olursun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pelin66
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 4
aşk bize sıla aşk bize gurbet(rabiş)
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 21, 2007, 09:51:48 ÖS » |
|
ya ne güzeldir okul anıları bide resimler tabiki ayrı bi hava veriyor arkadaşalr hepiniz güzel çıkmışsınız.ama bişey deyim ayakta duran 56 numaralı tişörtlü bacım herkimse güzel çıkmış güzelmişde allah sahibine bagışlasın 
|
|
|
|
|
|
**уαℓηızıм, уαℓηızℓığıм вєηι ∂ιηℓємєктє, уαℓαη∂α σℓѕα ηє ναякι вυ şαякıуı ѕöуℓємєктє, уαℓαη∂α σℓѕα ιçιм∂єη вιя вυℓυт αкıρ gєçιуσя, уαℓαη∂α σℓѕα мυтℓυуυм вυ вαηα уєтєя
|
|
|
|