zernisan
Misafir
Aşmış öğrenci

Rep Sayısı: 3
Fırtına çıktığında birbirinize sımsıkı sarılın...
|
 |
« Yanıtla #25 : Haziran 05, 2007, 12:15:28 ÖS » |
|
Tebrikler Volkan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 116
Yaz
|
 |
« Yanıtla #26 : Haziran 05, 2007, 12:20:11 ÖS » |
|
Tebrikler Volkan  Teşekkür ederim seni buralarda mesaj yazarken görmek çok güzel  Bu arada Sempatik miyim neyim miilet bana oy vemiş 
|
|
|
|
|
|
Kendini hayallerin ile sınırlandırma bırak..
|
|
|
memocan
Mezun
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 20
İNSAN DİLİNİN ALTINDA SAKLIDIR
|
 |
« Yanıtla #27 : Haziran 05, 2007, 01:04:50 ÖS » |
|
volkancığım tenrikler benim bu oylamadan pek haberim olmadı çünkü sitye giremedim sınavlardan ötürü  volkancığım seni tekrar tebrik ediyorum başarışların da devamını diliyorum
|
|
|
|
|
|
HER YÜRÜYEN VARAMAZ AMA;VARANLAR ANCAK YÜRÜYENLERDİR
Dilin Söylediğini Herkes Anlar Ama Gözleri Sadece Sevgiyi Bilen Hisseden Anlar
|
|
|
soresyektas
Özgür Moderator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 24
Her Biji
|
 |
« Yanıtla #28 : Haziran 05, 2007, 01:14:27 ÖS » |
|
açıkçası konuşmak gerekirse ben bu ayın birincisi soreş diye tahmin ediyordum..Bana en aktif üye olan o idi..... Tabi seçim halkın halkımız kimi seçtiyde onu kabul ederiz  tebrikler volkan abi bu konuda görüşlerinizi alabilirmiyiz...  sağol resulcuğum düşüncen için bizim öle bitrincilikte falan gözümüz yok.... sadece site için burdayımm we siteye girerken bulanan arkadaşalrın hepsiyle anım wars sayılır... ondandır bu site beni maziye götürüyorr.....anıları yaşıyorummm....düşüncen için teşekkürler.. ayrıca wolkan arkadaşı tebrik ediyorummm..başarıların dewamını diliyorummm....
|
|
|
|
|
|
PAYLAŞMAK İKRAMIMIZ OLSUN..
|
|
|
|
belqin
|
 |
« Yanıtla #29 : Haziran 05, 2007, 02:07:42 ÖS » |
|
Şoreş arkadaşımız da hak ediyo olabilir buna lafım yok ama sonuçta tek kişi oy kullanmadı demekki volkan hak ediyormuş her zaman hak eden hak ettiği yere gelir arkadaşlar.... Azınlığa değil çoğunluğa hitap etmek gerekiyor. Tekrar tebrikler volkan  belki de daha sempatikti......  Volkan demiş ya
|
|
|
|
|
|
Mantık sizi A'dan B'ye götürür, hayalgücü ise her yere. Albert Einstein
|
|
|
memocan
Mezun
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #30 : Haziran 05, 2007, 02:10:18 ÖS » |
|
evet yani resül bence senin bu şekilde aslında şoreşin hakkıydı demen yanlış volkiye haksızlık olacağını düşünmen gerekiyordu ama volkan böyle şeylere pek aldırış etmez başka biri olsa belki bu sözlerine alınırdı yada sert tepkiler verebilridi ayrıca volkan çok sempatik gerçekten 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Yaz
|
 |
« Yanıtla #31 : Haziran 05, 2007, 02:16:15 ÖS » |
|
evet yani resül bence senin bu şekilde aslında şoreşin hakkıydı demen yanlış volkiye haksızlık olacağını düşünmen gerekiyordu ama volkan böyle şeylere pek aldırış etmez başka biri olsa belki bu sözlerine alınırdı yada sert tepkiler verebilridi ayrıca volkan çok sempatik gerçekten  Bende sorese ve memocana ve belgine çok çook teşekkür ediyorum... Memet resulun yazını görünce bişeyler yazabilirdim ama dediğin gibi olaya tamamiyle espri olarak baktığım için birşey demek istemedim... Resul un görüşü sores ten yana ise o da sorese oy vermiştir zaten  ama nise  Kendimi zorla sempatik buldurduğum ve sonra bulduğunuz için teşekkürler  Not: Benim Adım Volkan Nikim Volkan lütfen rica ediyom bana hiatp ederken "V" ile başlasın teşekkür
|
|
|
|
|
|
|
|
|
memocan
Mezun
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #32 : Haziran 05, 2007, 02:25:28 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
soresyektas
Özgür Moderator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 24
Her Biji
|
 |
« Yanıtla #33 : Haziran 05, 2007, 02:39:45 ÖS » |
|
evet yani resül bence senin bu şekilde aslında şoreşin hakkıydı demen yanlış volkiye haksızlık olacağını düşünmen gerekiyordu ama volkan böyle şeylere pek aldırış etmez başka biri olsa belki bu sözlerine alınırdı yada sert tepkiler verebilridi ayrıca volkan çok sempatik gerçekten  Bende sorese ve memocana ve belgine çok çook teşekkür ediyorum... Memet resulun yazını görünce bişeyler yazabilirdim ama dediğin gibi olaya tamamiyle espri olarak baktığım için birşey demek istemedim... Resul un görüşü sores ten yana ise o da sorese oy vermiştir zaten  ama nise  Kendimi zorla sempatik buldurduğum ve sonra bulduğunuz için teşekkürler  Not: Benim Adım Volkan Nikim Volkan lütfen rica ediyom bana hiatp ederken "V" ile başlasın teşekkür wolkan kardeşş V Olayına fazla kafanı takmanı istemiyorumm..bunun altında kesinlikle başka bir olayda aramanı istemiyorummm..senden reca ediyorummm..ben v yerine w kullanıyorumm....şimdiden teşekkürler izin werdiğin için...tekrar başarını alkışlıyorumm we seni tebrik ediyorumm 
|
|
|
|
|
|
PAYLAŞMAK İKRAMIMIZ OLSUN..
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Yaz
|
 |
« Yanıtla #34 : Haziran 05, 2007, 02:43:58 ÖS » |
|
Bundan sonra sana Sores desem böle yemek adı gibi  hoşuna gider mi  Hani volki desen felan neyse de ... neyse madem çok ısrar ediyorsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
memocan
Mezun
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #35 : Haziran 05, 2007, 02:46:03 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
belqin
|
 |
« Yanıtla #36 : Haziran 05, 2007, 02:46:29 ÖS » |
|
arkadaşlar bu arada ben hiç farkında dğeildim yabancı arkadaşlarım Türkiye'ye gelince farkettim benim adımı beljin diye okuyorlarmış  beljinnn how are u? diyince çok şaşırdım birden  ama g harfi bazı ülkelerde j olarak biliniyo
|
|
|
|
|
|
Mantık sizi A'dan B'ye götürür, hayalgücü ise her yere. Albert Einstein
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 93
|
 |
« Yanıtla #37 : Haziran 05, 2007, 03:01:58 ÖS » |
|
Yaaa arkadaşlar siz beni yanlış anladınız benim demek istediğim soreş bu ay içerinde en aktif üye idi yani benim gördüğüm kadarıyla..ama bakıyom yanlış anlaşılmış...Bu arada volkan abi benim yazıma istediğin şekilde eleştiri yapabilirsin ben her türlü eleştiriye açığım.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
domino
Moderator
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 4
|
 |
« Yanıtla #38 : Haziran 05, 2007, 03:02:33 ÖS » |
|
seninki gene j li okunuyo ya benimkini ne yapsınlar,adamların alfebelerinde "Ö" diye harf yok :'(
|
|
|
|
|
|
There are no stupid questions, just stupid people
|
|
|
memocan
Mezun
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #39 : Haziran 05, 2007, 03:05:44 ÖS » |
|
Yaaa arkadaşlar siz beni yanlış anladınız benim demek istediğim soreş bu ay içerinde en aktif üye idi yani benim gördüğüm kadarıyla..ama bakıyom yanlış anlaşılmış...Bu arada volkan abi benim yazıma istediğin şekilde eleştiri yapabilirsin ben her türlü eleştiriye açığım....  kimse kimseyi yanlış anlamadı resül senin anlattığın bu yani gayet doğru anladık belkide sen öyle demek istemedin ama sözlerinin anlamı bu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #40 : Haziran 05, 2007, 03:09:21 ÖS » |
|
evt ne dediğimin arkasındayım genede diyom taraf tutmak olmasın ama bence en aktif üye soreş... Kim ne dese desin her eleştiriye açığım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
memocan
Mezun
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #41 : Haziran 05, 2007, 03:22:04 ÖS » |
|
evt ne dediğimin arkasındayım genede diyom taraf tutmak olmasın ama bence en aktif üye soreş... Kim ne dese desin her eleştiriye açığım  canım benim ya olabilir kimse bunun aksini idda etmiyor ki senin düşüncen ve gözlemin bu kanıda şoreşin birinci olamsını istemen çok doğal ve yanlış bir şey de değil ayrıca bunun eleştirelicek bir durumu da yok ama sonuçlar açılklanmış ve volkan birinci olmuş birinciyi tebrik etmek gerekmiyor mu demek ki burdaki insanlar volkanı birinci yapmış çoğunluk bu ama şoreş de çok başarılı ve katılımcı senin birincinde şoreş ama oylama volkanı belirlemiş neden daha fazla ısrara ediyorsun anlamıyorum şoreş de gayet başarılı ve çok sevdiğimiz bir arkadaşımız şimdi bu şekil konuşarak ne yapmak istiyorsun doğrusu pek anlayamadım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #42 : Haziran 05, 2007, 03:26:08 ÖS » |
|
açıkçası konuşmak gerekirse ben bu ayın birincisi soreş diye tahmin ediyordum..Bana en aktif üye olan o idi..... Tabi seçim halkın halkımız kimi seçtiyde onu kabul ederiz  tebrikler volkan abi bu konuda görüşlerinizi alabilirmiyiz...  benim msj bakarsan tebrik ettiğimi göreceksin ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
memocan
Mezun
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #43 : Haziran 05, 2007, 03:29:58 ÖS » |
|
açıkçası konuşmak gerekirse ben bu ayın birincisi soreş diye tahmin ediyordum..Bana en aktif üye olan o idi..... Tabi seçim halkın halkımız kimi seçtiyde onu kabul ederiz  tebrikler volkan abi bu konuda görüşlerinizi alabilirmiyiz...  benim msj bakarsan tebrik ettiğimi göreceksin .... tebrik etmişsin ama üstün körü volkanın bunu hak etmediğini göstermişsin açıkçası konuşmak gerekirse ben bu ayın birincisi soreş diye tahmin ediyordum..Bana en aktif üye olan o idi bu sözünde volkana haksızlık etmişsin işte belkide kötü niyetin yoktur biz senin kötü niyetli söylediğini dce düşünmüyoruz zaten ama sözlediğin sözler bu anlama gelir istersen bide bunu şoreşe sor ne diyecek bakalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #44 : Haziran 05, 2007, 03:34:18 ÖS » |
|
neyse benim bu konuyu uzatmaya niyetim yok artık nasıl yorumluyorsanız siz bilirsiniz...Ben sadece yorumumu yaptımm ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
memocan
Mezun
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #45 : Haziran 05, 2007, 03:40:03 ÖS » |
|
neyse benim bu konuyu uzatmaya niyetim yok artık nasıl yorumluyorsanız siz bilirsiniz...Ben sadece yorumumu yaptımm ...
resulcüm ben sadece yanlış gördüğümü düzeltmeye çalıştım yoksa senin kimi birinci seçtiğin beni ilgilendirmez burada oylamada şoreş birinci olsaydı ve volkan için sen ben aslında volkanı istiyorduım deseydin ben yine aynı şeyi yapardım yani burda kişilerin bir önemi yok önemli olan sözler bilmem anlatabildim mi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Yaz
|
 |
« Yanıtla #46 : Haziran 05, 2007, 03:45:07 ÖS » |
|
Bu şeye benziyooo Hani yargı sürecinde herhangi bir kurumun, açıklama yapması gibi bişey Sonra basın medya bas bas bağırır yargıyı etkilemek etik değil felan... Ama bizde seçim bitmiş en iyisi boş vermek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özℓємм
Misafir
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 152
:::<<VaRLıĞıN YeTeR>>:::
|
 |
« Yanıtla #47 : Haziran 05, 2007, 11:52:36 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 287
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« Yanıtla #48 : Haziran 06, 2007, 12:05:06 ÖÖ » |
|
Tebrıqqqq ederım volkan dayııı  sana +repppp hakedıyorsunn yaa baksana ayın uyesı secıldınn en demekk yaaa darısı basımızaaaaa  : :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #49 : Haziran 06, 2007, 12:06:35 ÖÖ » |
|
arkadaşlar bu ayın üyesi ile biri ilgilensin haziran ayı için yeni başlık açsın yalnız ayın 1 inde birine olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|