Bulut213
Aşmış öğrenci

Rep Sayısı: 2
FILMIN SONUNA GELDIM!!!!
|
 |
« Yanıtla #50 : Aralık 25, 2007, 07:14:08 ÖS » |
|
oyumu Kasım kardesime verdim hayırlı olsun.... Buyuksun Baba 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 25, 2007, 07:25:16 ÖS Gönderen: *я๏νiรร* »
|
|
|
|
|
|
|
tantuni_33
öğrenci
Rep Sayısı: 10
|
 |
« Yanıtla #51 : Aralık 26, 2007, 08:36:30 ÖS » |
|
mersinden oyum komşum adanalıya.. selam sitem_01.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sammet
öğrenci
Rep Sayısı: 11
|
 |
« Yanıtla #52 : Aralık 26, 2007, 08:45:52 ÖS » |
|
en üsttekine verdim oyu işTe.. SiTeM nicki de güzel zaten
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ßeRDuSh
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 191
kutup ayıları ve penguenler ölmesin :D:D
|
 |
« Yanıtla #53 : Aralık 26, 2007, 09:05:11 ÖS » |
|
eline sağlık kardeş aynen sitem_01 hayırlısı...
|
|
|
|
|
|
єvLeηip ßaLaYıηα giDeceğiмe, єvLeηмeм aLaYıηa giDeяiм...
|
|
|
Achilles
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 27
SeNsİzLiK ßeNdE SaKLı...
|
 |
« Yanıtla #54 : Aralık 26, 2007, 09:46:33 ÖS » |
|
ben niye okum 
|
|
|
|
|
|
γaηLızıм aмa кeηDiмLeγiм.. SeSSiziм aмa.. γüЯeкLiγiм… кOЯкмuγOЯuм ŞeγтaηıηızLa qeLiη..... ....тaŞLaŞмiŞ ßiЯ γüЯeк ηe кaDaЯ.!.. aFFeDeЯкi.!! heЯ γaηıŞтaη ßiЯ Söz DOğDu.!.. haγaт кaLeмi eLiηe aLDγ… aмa кağıт OLaЯaк iSe ßeηı кuLLaηDi .! ŞiмDi ßeη кaLeмi eLiмe aLıγOЯuм.... кağıт OLaЯaк iSe..! SizLeЯi кuLLaηıγOЯuм.!! aCıмa.!.. eSкıDe кaLDi.! кaLp ßiЯ кeЯe paЯçaLaηDı.. γaŞıм qeηç aмa кaLßiм γaŞLaηDı.. кaLßiм кıЯıLa кıЯıLa.. ßeηDe кaLpмi кaLDi. SOЯмaγıη γOЯмaγıη. qöЯмeγiη iŞiтмeγiη.. DeğeЯ veЯeηe Caη veЯiЯiм veЯмeγeηe…! кapı qöSтeЯiЯiЯiм.. тaкLiтçi DeğiLiм SaDeCe мiηηeтSiziм.. γaŞaDıкLaЯıмDaη aLıηтı ßu SözLeЯ.. çaLıηтıγa DeLaLeт DiLDiЯ.!.. SaDeCe qeЯçeкLeЯiη SiмqeSiDiЯ…. DipηOт: ŞeЯeFSizLeЯi qöЯDüкçe iηSaη OLмaγa çaLıŞıγOЯuz.!..
ßєи нãуãтã тєк gєℓ∂iм тєк gi∂єяiм ßu ∂üиуã∂ã ßiя Aℓℓãн’ı ßiя∂є кєи∂iмi ßiℓiяiм zãмãıиıи∂ã §єv∂iкℓєяiмi тєк тєк §iℓєяiм ßu нãуãт ßєиiм i§тє∂iğiм gißi уã$ãяıм ∂єğєя vєяєиi нãуãтıмã §σкãяıм vєямiуєиiи нãуãтıиã §σкãяıм ßugüи ãğℓãя уãяıи §u§ãяıм gözüм∂єкi нєя ∂ãмℓã уã$ıи нє§ãßıиı güи gєℓiя §σяãяıм zãя ãтмãм $ãи§ã iиãимãм σятã∂ã ßiя $ãи§ vãя§ã σиu∂ã ßєи OLUŞTURURUM!!
|
|
|
ѕυηѕнιηє
''Gün Işıgı..''
Forum Perisi
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 139
o beni prenses peri sanıyor :))
|
 |
« Yanıtla #55 : Aralık 26, 2007, 09:49:36 ÖS » |
|
senide ekleyelim istersen.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 287
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« Yanıtla #56 : Aralık 26, 2007, 10:44:02 ÖS » |
|
olm 2 gün sora kapancak olsan ne ollur olmasan ne olur en fazla 1 oy alırsın onuda kendın verırsın :=)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Achilles
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

SeNsİzLiK ßeNdE SaKLı...
|
 |
« Yanıtla #57 : Aralık 26, 2007, 10:49:57 ÖS » |
|
senide ekleyelim istersen..  Sorman hata 
|
|
|
|
|
|
γaηLızıм aмa кeηDiмLeγiм.. SeSSiziм aмa.. γüЯeкLiγiм… кOЯкмuγOЯuм ŞeγтaηıηızLa qeLiη..... ....тaŞLaŞмiŞ ßiЯ γüЯeк ηe кaDaЯ.!.. aFFeDeЯкi.!! heЯ γaηıŞтaη ßiЯ Söz DOğDu.!.. haγaт кaLeмi eLiηe aLDγ… aмa кağıт OLaЯaк iSe ßeηı кuLLaηDi .! ŞiмDi ßeη кaLeмi eLiмe aLıγOЯuм.... кağıт OLaЯaк iSe..! SizLeЯi кuLLaηıγOЯuм.!! aCıмa.!.. eSкıDe кaLDi.! кaLp ßiЯ кeЯe paЯçaLaηDı.. γaŞıм qeηç aмa кaLßiм γaŞLaηDı.. кaLßiм кıЯıLa кıЯıLa.. ßeηDe кaLpмi кaLDi. SOЯмaγıη γOЯмaγıη. qöЯмeγiη iŞiтмeγiη.. DeğeЯ veЯeηe Caη veЯiЯiм veЯмeγeηe…! кapı qöSтeЯiЯiЯiм.. тaкLiтçi DeğiLiм SaDeCe мiηηeтSiziм.. γaŞaDıкLaЯıмDaη aLıηтı ßu SözLeЯ.. çaLıηтıγa DeLaLeт DiLDiЯ.!.. SaDeCe qeЯçeкLeЯiη SiмqeSiDiЯ…. DipηOт: ŞeЯeFSizLeЯi qöЯDüкçe iηSaη OLмaγa çaLıŞıγOЯuz.!..
ßєи нãуãтã тєк gєℓ∂iм тєк gi∂єяiм ßu ∂üиуã∂ã ßiя Aℓℓãн’ı ßiя∂є кєи∂iмi ßiℓiяiм zãмãıиıи∂ã §єv∂iкℓєяiмi тєк тєк §iℓєяiм ßu нãуãт ßєиiм i§тє∂iğiм gißi уã$ãяıм ∂єğєя vєяєиi нãуãтıмã §σкãяıм vєямiуєиiи нãуãтıиã §σкãяıм ßugüи ãğℓãя уãяıи §u§ãяıм gözüм∂єкi нєя ∂ãмℓã уã$ıи нє§ãßıиı güи gєℓiя §σяãяıм zãя ãтмãм $ãи§ã iиãимãм σятã∂ã ßiя $ãи§ vãя§ã σиu∂ã ßєи OLUŞTURURUM!!
|
|
|
Achilles
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

SeNsİzLiK ßeNdE SaKLı...
|
 |
« Yanıtla #58 : Aralık 26, 2007, 10:51:36 ÖS » |
|
olm 2 gün sora kapancak olsan ne ollur olmasan ne olur en fazla 1 oy alırsın onuda kendın verırsın :=)
O da bi başarıdır  Sen korkma men 2/3 nahçivanlı tutup siteye üye ederem onlarda meye oy atar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SiTeM_01
Ҝą₣ąŚĮŊą БδгƏ
FoRmUn SiTeMi
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 320
..kİmİnE GöRe fALaN KiMiNe gÖrE FiLaN..
|
 |
« Yanıtla #60 : Aralık 27, 2007, 12:40:20 ÖÖ » |
|
sitem01 kardeş manşallah sana oy verenlere baktım 9 kişi senin ıp no ile giriş yapmış ama helal sana baya üyelik almışsın kendi adına  Aynı IP den tekrar tekrar kaydoLmadığını ßiLmiyomusun?? ne kadar boş konuştuğunun farkındamısın?? o Listeden benim adımı çıkarın kasımm bu arada çok yanlış bir insanmışssın işim olmas senle Allah yolunu nasıl nasipse öle etsin.. deiğim gibi simimi silin dahada kimse oy falan vermesin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Achilles
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

SeNsİzLiK ßeNdE SaKLı...
|
 |
« Yanıtla #61 : Aralık 27, 2007, 01:11:46 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar benim üstümde kavga etmeyin  şaka şaka yaa nolcak birinci olanın boynuna dağdağan asmayacaklar korkmayın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haydut_001
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 196
küreSeL ıSınMaYA haYIR :)
|
 |
« Yanıtla #62 : Aralık 27, 2007, 04:12:18 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*я๏νiรร*
|
 |
« Yanıtla #63 : Aralık 29, 2007, 03:39:41 ÖÖ » |
|
burak kardeş senden özür dilerim. ben senin ev arkadaşlarınla kaldığını bilmiyodum. çok çok özür dilerim. ayrıcaa başarılarının devamını dilerim anket birincisi sensin tebrik ederim.
|
|
|
|
|
|
"Bütün dünya bilmeli ki; karşımızda böyle bir düşman oldukça onu affetmek elimizden gelmez ve gelmeyecektir. Düşmana merhamet, aciz ve zaaftır; bu insaniyet göstermek değil, insanlık hassasının yok olduğunu ilan eylemektir."
Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin.
|
|
|
SiTeM_01
Ҝą₣ąŚĮŊą БδгƏ
FoRmUn SiTeMi
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #64 : Aralık 29, 2007, 03:48:10 ÖÖ » |
|
burak kardeş senden özür dilerim. ben senin ev arkadaşlarınla kaldığını bilmiyodum. çok çok özür dilerim. ayrıcaa başarılarının devamını dilerim anket birincisi sensin tebrik ederim.
dayı estağfuruLLah asLınDA şaşırdım......yani senden yana yani kasım....neyse ßen anLadım dayı neyin ne oLduğunu sen rahat OL.....eywaLLah güzeL insan tanıyoz birbirimizi aLLahtan dayı....birinciLik işine geLince teşekkür ederim ama ben bu ay bu birinciLiği emeği geçen herkese hediye ediyorum ....  bunu herkes biLiyo zaten tek tek yazmama gerek yok önemLi oLan burda hepimizin oLması.......SAYGILARIMLA...... SiTeM_01 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 29, 2007, 03:49:59 ÖÖ Gönderen: SiTeM_01 »
|
|
|
|
|
falanfilan
NoLuPKiNe
Ermiş Öğrenci

Rep Sayısı: 224
Tüm KaŞaRLaR eRiYeCeKSe KüReSeL ıSıNMaYa EwET
|
 |
« Yanıtla #65 : Aralık 29, 2007, 05:33:12 ÖS » |
|
dayı suan ewı temızLıyorsun ama ßırıncıLıgın resmı oLarak onayLanDı ıLk kutLamanDa ßenDen oLsun ....... çaLışmaLarının sonucunu aLıyorsun dayı hep ust kesımLerDe oLman dıLegıyLe ... HayırLı oLsun ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sio
Kovuldu
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 52
|
 |
« Yanıtla #66 : Aralık 29, 2007, 05:38:50 ÖS » |
|
tebrikler 
|
|
|
|
|
|
Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) CPU Türü Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Anakart Adı MSI PM8M2-V (MS-7071) (2 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Anakart Çipseti VIA P4M800 Sistem Belleği 512 MB BIOS Türü Award (07/28/05)
Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) 3D-Hızlandırıcı nVIDIA GeForce FX 5200 Monitör Proview 777(N) / 786(N) [17" CRT] (8014151000212) Ses Bağdaştırıcı VIA AC'97 Enhanced Audio Controller[/b]
|
|
|
*_demet_*
Mezun
Ermiş Öğrenci

Rep Sayısı: 45
**sürgün sevdam**
|
 |
« Yanıtla #67 : Aralık 29, 2007, 07:08:51 ÖS » |
|
burak tbrkler adanalı valla yoktum yeni ığdırdan geldim baya şeyler yazılmış hepsini okıcam bide buarada ben bizim burda istasyonda gebzeye çıkarken muşoyu gördüm cama vurdum ama görmedi beni yav onun e işi var burda senin yanındamı kalıyo
|
|
|
|
|
|
●● GeŁeиeDe GiDeиeDe eчwaŁŁaнıм waя,GeŁмişeDe-GeçмişeDe saчGıм...şu saaттeи soяa кaFaмa aиca тoкa тaкaяıм...кiмseиiи нaчaтı вeиi iŁGiŁeиDiямez,вeиiмкiDe кiмseчi...!вu нaчaт вeиiмse eĞeя;ciDDeи чaşaмaчa DeĞeя...Düи-DüиDüя,вuGüи-вuGüи... Düичa 1 GüиDüя; oDa вuGüиDüя•●
|
|
|
haydut_001
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 196
küreSeL ıSınMaYA haYIR :)
|
 |
« Yanıtla #68 : Aralık 29, 2007, 11:15:54 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ßeRDuSh
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 191
kutup ayıları ve penguenler ölmesin :D:D
|
 |
« Yanıtla #69 : Aralık 30, 2007, 11:03:57 ÖÖ » |
|
iyi siTeM oyumuz boşa gitmedi desene
|
|
|
|
|
|
єvLeηip ßaLaYıηα giDeceğiмe, єvLeηмeм aLaYıηa giDeяiм...
|
|
|
SiTeM_01
Ҝą₣ąŚĮŊą БδгƏ
FoRmUn SiTeMi
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #70 : Aralık 30, 2007, 04:54:22 ÖS » |
|
burak tbrkler adanalı valla yoktum yeni ığdırdan geldim baya şeyler yazılmış hepsini okıcam bide buarada ben bizim burda istasyonda gebzeye çıkarken muşoyu gördüm cama vurdum ama görmedi beni yav onun e işi var burda senin yanındamı kalıyo
......demet aynen fero yanımdaydı.....gebzedede kaLdı amcası varmış.....şimdi muşTa....pazartesi gidiyor ığdıra uzattı ya....teşekkür ederim canım bu arada  sio,,,,falanfilan.,,,,,,haydut_001.,,,,,ßerdush güzeL insanLar eywaLLah varLığınız yeterLi..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*_demet_*
Mezun
Ermiş Öğrenci

Rep Sayısı: 45
**sürgün sevdam**
|
 |
« Yanıtla #71 : Aralık 30, 2007, 07:47:31 ÖS » |
|
yok burak ben ığdıra uzattım için değil iliyon mezun ettiler bizi sonunda allah muşoyada sabır versin nişan bohçası götürdük annemle ığdır bıraktımız gibi valla hatta bazı pislikler gitmiş ığdır kendini bulmaya başlamış ama çok şaşırdım onu görünce oda buralı çıktı he herkesi buralı yapcaz anlaşılan
|
|
|
|
|
|
●● GeŁeиeDe GiDeиeDe eчwaŁŁaнıм waя,GeŁмişeDe-GeçмişeDe saчGıм...şu saaттeи soяa кaFaмa aиca тoкa тaкaяıм...кiмseиiи нaчaтı вeиi iŁGiŁeиDiямez,вeиiмкiDe кiмseчi...!вu нaчaт вeиiмse eĞeя;ciDDeи чaşaмaчa DeĞeя...Düи-DüиDüя,вuGüи-вuGüи... Düичa 1 GüиDüя; oDa вuGüиDüя•●
|
|
|
SiTeM_01
Ҝą₣ąŚĮŊą БδгƏ
FoRmUn SiTeMi
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #72 : Aralık 30, 2007, 08:14:17 ÖS » |
|
yok burak ben ığdıra uzattım için değil iliyon mezun ettiler bizi sonunda allah muşoyada sabır versin nişan bohçası götürdük annemle ığdır bıraktımız gibi valla hatta bazı pislikler gitmiş ığdır kendini bulmaya başlamış ama çok şaşırdım onu görünce oda buralı çıktı he herkesi buralı yapcaz anlaşılan
aynen canım inşaLLah bitir oda herkesde.......ığdırı artık en çok sen yaşıyorsunn ha  .......neyse dediğin gibi güzeL insanLar birbirini buLuyor ya yakaLıyor dimi? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emre-X
--->MaXiLoRd<---
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 35
|
 |
« Yanıtla #73 : Mayıs 03, 2008, 01:05:00 ÖS » |
|
ismi olmayanlar parmak kaldırsın...  ben yokum kasımda yoktumda ondan
|
|
|
|
|
|
уαηıηα gєℓє¢єğιм вιя єℓιм∂є güℓ вιя єℓιм∂є ѕιℓαн уα güℓü αℓıρ вєηιм σℓυяѕυη уα ѕιℓαнı αℓıρ вєηι νυяυяѕυηwww.meydan.forumm.biz
|
|
|
|