*_demet_*
Mezun
Ermiş Öğrenci

Rep Sayısı: 45
**sürgün sevdam**
|
 |
« : Kasım 10, 2007, 09:38:34 ÖÖ » |
|
valla helal olsun ne diyim o yazdıkalrından sonrta bana dicek cümle kalmamış bravo işte bıçağın ikiyüzü
|
|
|
|
|
|
●● GeŁeиeDe GiDeиeDe eчwaŁŁaнıм waя,GeŁмişeDe-GeçмişeDe saчGıм...şu saaттeи soяa кaFaмa aиca тoкa тaкaяıм...кiмseиiи нaчaтı вeиi iŁGiŁeиDiямez,вeиiмкiDe кiмseчi...!вu нaчaт вeиiмse eĞeя;ciDDeи чaşaмaчa DeĞeя...Düи-DüиDüя,вuGüи-вuGüи... Düичa 1 GüиDüя; oDa вuGüиDüя•●
|
|
|
|
|
*_demet_*
Mezun
Ermiş Öğrenci

**sürgün sevdam**
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 10, 2007, 09:53:07 ÖÖ » |
|
öncelikle bişi diyeyim ığdıra gelipte gözü açılmadan giden ne bikıztanıdım nede bi erkek herkes çok iyi bilir çocuk aldıraından içkisine otundan kavgaya eroyine ve düşmanlıktan reisliğe herşeyi millet ığdırda gördü kimse yalan demesin herkesin binevi buolanları duyunca gözü açıldı ben buraya gelmeden önce uydum vebi öğretmenin kızından karısından duydum buniye dedim az biraz uyanın arkadaşalr hiçbişi olmamış duyulmamış gibi yaşanılamaz biz ığdırda nelerle okuduk nasıl kalktık kalkıpta ben okumuşun okumamışın derdinde değilim sadece elimd ebi azda olsa diplomam var ya en önemlisi iş arraken adam lise mezunumu alsın ünv okumuş adamımı alır ben burda butartışamay bile gitrmem bu konuda ama kaybettim geçirdim 3 yılşın hesabını burda tartışmam bile herkes orda yedi ekmekten yattı yatağa kadar ne şartlar altınd ababasının kazandığı parayla nasıl okudunuda gördüm bunları suistimal edipte herkesi adam yerine koymam orda ben hakkıyşla geçenleri adam görürümö öle hocalara yalaklaık edipte para yedirenlerle değil ığdırda herşeyi görürsün aslında her ünvted evar sadece ığdırda değil kelebeksu okumuş veya okumamışsın beni ilgilendirmez hemde hiç ilgilendirmez ve düşdenizi bu lafım sana onun okumuşluğundan banane ya işim gücüm yok bunlamı uğraşcam alla alla benim istedim öle alim böle demiş derviş böle demiş olmaz güzelim olmaz okumuş bi adamsın başkalrının söyleiği sözle devran dönmez anladın böle açık konuş herkes eseni anlasın ben eski devirde yaşamıyorum ben ne fuzuliyim nede kurtlar vadsindeki ömer babayım anladın işte fark bu sen mj at sonradagel burda ahkam kes vay be ne güzel benim özümde birdir sözümde birdir ve nasıl bikız oldumu az çok herkeste bilir aman diyim bana laf yazma olurmu aman bak dikkat et ben böle polemiklere gelemem
|
|
|
|
|
|
●● GeŁeиeDe GiDeиeDe eчwaŁŁaнıм waя,GeŁмişeDe-GeçмişeDe saчGıм...şu saaттeи soяa кaFaмa aиca тoкa тaкaяıм...кiмseиiи нaчaтı вeиi iŁGiŁeиDiямez,вeиiмкiDe кiмseчi...!вu нaчaт вeиiмse eĞeя;ciDDeи чaşaмaчa DeĞeя...Düи-DüиDüя,вuGüи-вuGüи... Düичa 1 GüиDüя; oDa вuGüиDüя•●
|
|
|
memocan
Mezun
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 20
İNSAN DİLİNİN ALTINDA SAKLIDIR
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 10, 2007, 11:16:24 ÖÖ » |
|
arkdaşlar beşikteş yenildi diye sizler neden böyle kavgaya girmişsiniz ya öncelikle ben bir fenerbahçeli olarak beşiktaşın yenilgisine çok üzüldüm çünkü karşısında yabancı bir takım vardı bu hiç güzel bir durum değildi özellikle de maçı sunan spikere çok üzüldüm çünkü ingiliz spikkerler alaylıca gülmüşler :'( :'( ama ertesi günde fenerbahçe psv ye diz çöktürdü buda bizi gururlandırdı beşiktaşın öcünü aldık bu maçla bide ne o kelkimeler sekiştaş felan hiç güzel değil bunlar  ayrıca ingilizler 8 0 diye bir forma yaptırmış 13 pounda satıyorlarmş bizim beşiktaş tarftarımız yine centilmenliğini gösterdi yenilmemize rağmen ingilizleri alkışladık gerçek futbol gerçek galibiyet bu işte ATATÜRK ne demiş: Ben sporcunun Zeki Çevik ve Ahlaklısını severim işte bizim beşiktşta da bu var tüm takımlarımızda var bu ama beşiktaş o gün bunun örneğini sergiledi
|
|
|
|
|
|
HER YÜRÜYEN VARAMAZ AMA;VARANLAR ANCAK YÜRÜYENLERDİR
Dilin Söylediğini Herkes Anlar Ama Gözleri Sadece Sevgiyi Bilen Hisseden Anlar
|
|
|
memocan
Mezun
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 10, 2007, 11:20:51 ÖÖ » |
|
demet kasım kelebek su neden böyle davranıyorsunuz yakışmıyor bunlar bize
eminim ki birbirinize kırıcı sözler söylemek istemediniz olayalara da yapıcı yaklaşın yıkıcı değil hem ben bu tartışma da duşdenizini görmüyorum onu dahil etmeyin lütfen o sadece arayı düzeltmek istemiş
yoksa kimsenin ünversteli olması onun sorunu değil zaten ama gereksiz tartışmalar bunlar birbirimize karşı daha kibar olalım lütfen örnek davranışlar teşkil edelim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kelebek_su
Ermiş Öğrenci

Rep Sayısı: 43
zor zamanda açan çiçek çiçeklerin en nadidesidir
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 10, 2007, 11:31:33 ÖÖ » |
|
kasım bey birincisi ben sizi tanımam sizin tel nonuzu kimden alıcam allahınızı severseniz. neden böyle bir yalana başvurdunuz onuda anlamış değilim. ayrıca ben özür dileseydim burdan dilerdim çünki siz burda beni egale etmeye çalışıyorsunuz ve ben bunun farkındayım. lütfen böyle çocukça oyunlara gerek yok.ha ayrıca espiriden anlamayan şaka kaldıramayan insanlarsanız espiri yapmayın şaka yapmayın. bana söylediğiniz sözleri size ve yandaşınız demet hanıma aynen iyade ederim kötü söz sahibine aittir. ha size gelince demet hanım . nehirde bir balık olsaydınız kesinlikle sazan balığı olurdunuz çünki her lafa atlıyosunuz. bana laf atmaya çalışırken diğer bayan arkadaşları nasılda incittiğinizin farkında bile değilsiniz sırf laf sölemek için konuşuyosunuz ama boşşş konuşuyosunuz. tekrar ediyorum lafınızın nerelere gideceğini hesap ederek konuşun. patavatsızlığı açık sözlülük sanan siz demet hanım şu anda okuduğunuz yere ve arkadaşlarınıza resmen haksızlık ediyosunuz. ben sizden bu saaten sonra asla özür dilemem. çünki olayları nazik bir dille anlatmaya çalıştım ama olmadı. sizden değil diğer site üyelerinden özür dilerim. bu sayede bu sitede kimlerle muhatap olmayacağımıda öğrenmiş oldum. ne yazarsanız yazın sizie cevap vermeyeceğim. cevap almayı dahi hakk etmiyorsunuz. doğru yerine yalanı tercih ediyorsunuz. bu şeklilde size hayatta başarılar dilerim. aklınızı başınıza devşirmeniz dileğiyle.
|
|
|
|
|
|
Allahtan korkusu olmayandan korkacaksın onlar ne yalandan çekinir nede iftiradan....URL=http://imageshack.us]  [/URL] 
|
|
|
dusdenizi
Qzℓєм
Mezun
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 56
Aℓℓαнιм ѕєη вєηι вαηα вιяαкмα...
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 10, 2007, 12:17:45 ÖS » |
|
demet kasım kelebek su neden böyle davranıyorsunuz yakışmıyor bunlar bize
eminim ki birbirinize kırıcı sözler söylemek istemediniz olayalara da yapıcı yaklaşın yıkıcı değil hem ben bu tartışma da duşdenizini görmüyorum onu dahil etmeyin lütfen o sadece arayı düzeltmek istemiş
yoksa kimsenin ünversteli olması onun sorunu değil zaten ama gereksiz tartışmalar bunlar birbirimize karşı daha kibar olalım lütfen örnek davranışlar teşkil edelim
evet mehmetinde dediği gibi demet benim anlatmak istediğim başka ama sanırım sen anlamak istediğin gibi yorumlamışsın son defa yorum yapıyorum bundan sonra bu konuya cevap yazmıyacam arkadaşlar yorumlarınızı okuyunca cidden çok şaşırdım ve ben şahsen kendi adıma üzüldüm çok yazıkki siz birbirinizi anlamak yerine birbirinizi kıran sözler sarf etmişsiniz demet sana sadece şunu söyleyebilirim "hiç bilmirsen aş nerde pişir deyirsen bi kaşıkta bana ver"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*_demet_*
Mezun
Ermiş Öğrenci

**sürgün sevdam**
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 10, 2007, 04:27:13 ÖS » |
|
öncelikle düş denizi ben sana kötü bi laf demedim bu bir sadece kelebek su da ünvteli demiştim bende sana beni ilgilendirmiyo dedim bu ordaki lafı hele bi çıkar neymiş şimdi sana gelelim küçük kelebek sen kmsinki bana yandaş ayrıyetten diğer kelimeleri yazıyosun okudum ünvteyi kötü yapan kim ben ordaki gerçekleri yazdım çıksın birisi yalan desin kelebek senin kanatlarını kırarım elime geçirirsem sen kimsinki beni yalancılıkla suçluyosun ben hangi üyeye burda laf atmışım senin dışında kimsenin yandaşlını yaptım yok kasım ark tanırım severim iyi çocuktur diğer tanıdıkalrım gibi lafını bil yoksa ben sana olaflarını yedirtirim anladınmı benim butyazdıkalrım kelebek suya kusura bakma ama özü de sözüde senin gibi basit inssandan öğrenmem ben anladınmı sok kafaa bunu yoksa ben sokmasını iyi bilirim bu zamana kadar yazdım şeyler için bende gururlanmıyorum utanıyorum senin gibi bi inasanla bunları yazıştım için ama sen bunu hakettiysen ben hiç bişi yapamam eğer bana bidaha bu şekilde yazarsma bu yazdıkalrımın dışında sana daha farklı yazarım ona göre arkadaşalr hepinizden bunun için öçzür dilerim bana babam kalkıp böle laf kullanmıyo sen kimsinki be senşlemi uğraşçam dengesiz insan hadi yoluna beni zıvanadan çıkarma anladınmı düş denizi ve senden özür dilerim ben sana dair bi laf kullanamdım sadece yazdın lafa bu kelebk le ilgili olafa dair söledim sana lafım vars çıkar lütfen anlamadan bunları yazma ayrıytten bu son cümlen yok aş pişer bende gidim bi kaşık alım ben kimsenin tabapğından da ols aharam malı yemem haddimi saygımı yerimi bilirim heleki beni tanıyanlarda olsun benim elimin nasıl açık b,i insan oldumu diğer bazı şeylerimide bilir kimsenin aşınada işinede laf sokmam lütfen lafını doğruseç öle kullan birinini üstüne gidiliyo diye bi tekmede ben atmam anladın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*_demet_*
Mezun
Ermiş Öğrenci

**sürgün sevdam**
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 10, 2007, 04:38:05 ÖS » |
|
demet sana sadece şunu söyleyebilirim "hiç bilmirsen aş nerde pişir deyirsen bi kaşıkta bana ver"
bana bu lafının açıklamasını rica etsm daha iyi bi şekilde açıklarmısın lütfen çünkü çok yere gidiyo iyi açıkla elbet verilcek bi cvb vardır ve sen beni tanıyomusun ki bu lafı yazılan 2 cümle ile çıkardın onu meral ediyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 287
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 10, 2007, 04:40:18 ÖS » |
|
Burdan Devam Edin Tartısmaya....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
korsan_ex
Mezun
Ermiş Öğrenci

Rep Sayısı: 7
PASALI
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 10, 2007, 05:33:00 ÖS » |
|
bencede haklısın kardesım
MEMOCANA katılıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aralıklı_serkan
Aşmış öğrenci

Rep Sayısı: 2
ağlamamı göremeyeceğin için gülüşümün tadını çıkar
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 10, 2007, 05:59:58 ÖS » |
|
kasımcan niye bu jadar sinirlisin sen. bak gelir sinirini alaram haa
|
|
|
|
|
|
aralıklı_76
|
|
|
korsan_ex
Mezun
Ermiş Öğrenci

PASALI
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 10, 2007, 06:06:36 ÖS » |
|
kasım bosver kardesım ya allah askına bırak yahu herkes neyın ne oldugunu bılıyo kapat konuyu cevap yazma artık yahu kapat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pelin66
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 4
aşk bize sıla aşk bize gurbet(rabiş)
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 10, 2007, 09:43:54 ÖS » |
|
bana bak kelebekmisin nesin hem suçlusun hemde kendini aklamaya çalışıyorsun benim tanıdıgım kadarıyla kasım yalan söylemez bide yalancı çıkarıyorsun yalan söylese o numarayı oraya yazmazdı demi niyetin neyse açıkca söyle adam gibi dogruyu söylesene bee
|
|
|
|
|
|
**уαℓηızıм, уαℓηızℓığıм вєηι ∂ιηℓємєктє, уαℓαη∂α σℓѕα ηє ναякι вυ şαякıуı ѕöуℓємєктє, уαℓαη∂α σℓѕα ιçιм∂єη вιя вυℓυт αкıρ gєçιуσя, уαℓαη∂α σℓѕα мυтℓυуυм вυ вαηα уєтєя
|
|
|
*_demet_*
Mezun
Ermiş Öğrenci

**sürgün sevdam**
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 10, 2007, 11:11:02 ÖS » |
|
düşdenizi adı şenay okuyo dedi ben bitek onu biliyorum kasım sen merak etme banada okadar yazdı ben yakalrsam kanatlarını koparıcam öle ahkam keslmekle olmuyo daha düüşdenizi sende bana bi laf yazmışsın onunda açıklamasını bizahmet yaparsan sevi,nirim tamam bana bak kelebeksakın ne kasıma ne bana nede sevdiklerime bişi yazma karşında beni bulursun tamam hele sakın bana laf deme bak ozaman numarada var valla artık ağzıma geleni derim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
memocan
Mezun
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #14 : Kasım 11, 2007, 04:17:28 ÖS » |
|
arkdaşlar siz çok sinirli olmuşsunuz ya bu ne birbirinizle yüz yüze görüşseniz sanki davüşeceksiniz
bu kadar da sinirlenmeyin ya belkide bir yanlış anlaşılma vardır olamaz mı hadi barışın site içinde küslük yapmayın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kelebek_su
Ermiş Öğrenci

Rep Sayısı: 43
zor zamanda açan çiçek çiçeklerin en nadidesidir
|
 |
« Yanıtla #15 : Kasım 12, 2007, 01:36:43 ÖS » |
|
kasım bey verdiğiniz bu numarayı bende ardım talihe bakınki KARS ilinden FİLİZ ERKMEN ait bir numara. öncelikle ettiğiniz bütün hakaretleri aynen iyade ederim. inanmayan sayın arkadaşlarım telsim bilinmeyen numaralardan öğrene bilriler. ayrıca iş yerimden aradım bu numarayı karşıdaki hanım nedense açmıyo telefonu . sanırım birileri uyarmış. işte size hodri meydan sizi kibarca uyardım benden günah gitti.haa size özür msj yazan kız arkadaşınız ben sandıysanız şaşarım sizin aklınıza. yazık böle bir yalana baş vurmamalıydınız. demet hanım izimir fethiye arası 6 saat sizmi benim kanatlarımı yolmaya gelirsiniz benmi geleyim. nasıl arzu edersiniz yanlız uyarayım tekvando judo ve kitboksta ve sertifikam var ve devam etmekteyim banda antraman olur. kanatlarımda baya kalındır öle yolamasınız bi çırpıda. inanmayanlar için sitede sertifikalarımıda yayınlarım. öle hakaret ederek br yerlere varamasınız karar verdim sizin anladığınız dil bu ee madem öle bizde bu dilden konuşuruz allaha şükür lugatım geniştir. sizi tanıyan tanır benide tanıyan tanır. ve dediğimide yaptığımıda bilirler. ok yaydan çıktı şimdiden geçmiş olsun. şimdi dilediğinizi yazın serbestsiniz. bende sizi uyarıyorum beni ve sevdiklerimi incitirseniz incinirsiniz lafını bilmez demet hanım.
|
|
|
|
|
|
Allahtan korkusu olmayandan korkacaksın onlar ne yalandan çekinir nede iftiradan....URL=http://imageshack.us]  [/URL] 
|
|
|
memocan
Mezun
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #16 : Kasım 12, 2007, 02:02:58 ÖS » |
|
sertifikalarını göstermene gerek yok kelebek su ayrıca böyle kavgaya davet etmek hiç hoş değil  lütfen yapıcı olalım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
memocan
Mezun
Atılgan öğrenci

|
 |
« Yanıtla #17 : Kasım 12, 2007, 02:08:22 ÖS » |
|
demetçiğim sende sakin ol lütfen kanatlarını kaparrırım kelimesi hiç güzel değil gerçkten yapıcı olun lütfen tartışırken bile kendinizi kaybetmeyin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 116
Yaz
|
 |
« Yanıtla #18 : Kasım 12, 2007, 03:20:23 ÖS » |
|
Street fighter Rount 1 , Start. Derdim ama, olmaz. Bu tartışmanın yanlış anlama sonucu oluştuğu kanati oluştu bende... Başa alıp yeniden konuşursanız sorun kalmayacaktır
|
|
|
|
|
|
Kendini hayallerin ile sınırlandırma bırak..
|
|
|
korsan_ex
Mezun
Ermiş Öğrenci

PASALI
|
 |
« Yanıtla #19 : Kasım 12, 2007, 08:12:40 ÖS » |
|
bu arada benımde ıyı bır sporcu hocası oldugumu unutmayalım demı konuyu degıstırmek gerek bence arkadaslar acaba su bızım yurda spor odası yapıldımı veya sporla ılgılı bır falıyet varmı merakettım ınanın ben ders verırken ılkel yolları kullanırdık demı volkı memet kasım ve dıger arkadaslar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 116
Yaz
|
 |
« Yanıtla #20 : Kasım 13, 2007, 10:43:23 ÖÖ » |
|
bu arada benımde ıyı bır sporcu hocası oldugumu unutmayalım demı konuyu degıstırmek gerek bence arkadaslar acaba su bızım yurda spor odası yapıldımı veya sporla ılgılı bır falıyet varmı merakettım ınanın ben ders verırken ılkel yolları kullanırdık demı volkı memet kasım ve dıger arkadaslar
Bunu bilenler bilir  Ama arkadaşlar lütfen birbirinize hakaret etmeyin 
|
|
|
|
|
|
Kendini hayallerin ile sınırlandırma bırak..
|
|
|
*_demet_*
Mezun
Ermiş Öğrenci

**sürgün sevdam**
|
 |
« Yanıtla #21 : Kasım 14, 2007, 08:21:01 ÖS » |
|
sen judoysan bende alhına kadar siyah kuşak kareteciyim gebxe adanan şamdan stoke anladınmı konuşturma yetmiyo yurdun asenasıda seçildim buyur gel bejkkelrim canım kim kimin kanadını yolluyo hava atma senin havanı alırım ben sen kimsinki be ateş olsan kendini yakarsan ben buna cvb veriridim önceden ama pazar nişanım var yemeklere gidiyom merake tme elbet boş kalırım iyicesorun değil tatile oraya geliyom bak kanat nasıl kırılır iste kalın olsun ister ince hava atma bana ahava biz çokatan gördük üniversitede bei tanıyanlar bilir ama senle muhattab olmak bile istemiyorum kızım bana yzamma artık seviyene düşmekten çok sıkıldım ben o diplomaları sana yedirtirim tamam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*_demet_*
Mezun
Ermiş Öğrenci

**sürgün sevdam**
|
 |
« Yanıtla #22 : Kasım 14, 2007, 08:26:13 ÖS » |
|
ben senin lugatınla karate merkezine 24 serilik ansiklopedi ayarlarım bana laf atma kasım doğru söylüyo kiminle dans ettiğini iyi bil sen daha kime çattının farkında bile değilsin ama ben farkına vardırırım sana öle laflar ederimki değil altından kalkmak bu siteye gelcek yüzün olmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UyGaRs
|
 |
« Yanıtla #23 : Kasım 14, 2007, 08:46:14 ÖS » |
|
arkadaşlarım yaa napıosunu burda neyin tartışmasını yapıyorsunuzz o kadar şeyi okumak istemedimm bi cvp verseniz o kadar sevineceğim kii 
|
|
|
|
|
|
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
|
|
|