Iğdır Meslek Yüksekokulu
Şubat 10, 2012, 11:59:00 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Üye Olmadan Önce Mutlaka Kuralları  Okuyun. 
Kuralları okumak için tıklayın

Üye olduktan sonra E-Posta adresiniz Junk önemsiz posta  kısmını da kontrol ediniz...

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: tartışma (rejim)  (Okunma Sayısı 1817 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
soresyektas
Özgür Moderator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 24
Çevrimdışı Çevrimdışı

Her Biji

« : Nisan 18, 2007, 06:28:21 ÖS »

slm arkadaşlar dün gece cnntürk te deniz baykalın konuk olduğu bir proğramda sayın başbakanın cumhubaşkanı olursa rejim tehlikedemi sorusunu sizlere yöneltmek istiyorumm????        eywallah tuttur

PAYLAŞMAK İKRAMIMIZ OLSUN..
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
*

Rep Sayısı: 116
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yaz

;) ;)
Site
« Yanıtla #1 : Nisan 19, 2007, 07:56:48 ÖS »

Öyle birşey asla olmaz olamaz da...

Bu insanların özellikle muhalefete diyorum... Amacı sadece ülkeyi istikrarsızlığa sürüklemek.

Bu ülkede kimse Cumhuriyet dışında bir yönetim biçimini kabul etmez... Nedenleride ap açık ortada

Daha ne rejimi ne tehlikesinden bahsediyorsunuz. Ayrıca Koskoca bir ordumuz Valla biri Rejim le oynamaya kalksa bin pişman olur...

Şu anki iktidar partinin de  yaptığı bir çok hata olabilir ama en azından birşeyler yapmaya çalışıyorlar.

Allah Hak yol üzere olana yardım etsin...

Kendini hayallerin ile sınırlandırma bırak..
soresyektas
Özgür Moderator
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

Her Biji

« Yanıtla #2 : Nisan 20, 2007, 10:33:05 ÖÖ »

wolkan kusura bakma ama rejim bu gidişle tehlikeye girecek we sankim hilafet tekrar gelecek...zaten şuan tek partili dönem gibi yönetiliyorr.....sayın cumhurbaşkanımız olmasa neler neler geçecek yasa olarak...cumhurbaşkanımız sezer olmasa ne olcak...?weya onun yerine girecek biri...en büyük komutan olacak....en büyük komutan kimdi atatürk deilmiydi...benim korkumm ılımlı islamla başlayan rejimin daha sonra tamamen şeriat sistemine girmesi...yoksa o parti başta weya bu parti başta önemli deil....önemli olan dewletimizin istikrarı..we içinde bulunan tüm halkların kardeşliği....yanıbaşımızda olan olaylara karşın uygulayacağımız siyaset ne olacağı..(dewletimizin çıkarları doğrultusunda...)işte arkadaşlar benim düşüncem bu ya sizin düşünceniz....?(kararsızımları,beni ilgilendirmezizleri kabul etmiyorummm yorumlarınızı beklyorumm..)özellikle uygarsdan.
  eywallah tuttur

Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Yaz

;) ;)
Site
« Yanıtla #3 : Nisan 20, 2007, 11:12:45 ÖÖ »

Rejimin tehlikede olduğu görüşüne şiddetle karşı çıkıyorum....

Bunu söyleyen kesimlerin de bunu maksatlı yaptığını düşünüyorum...

soresyektas
Özgür Moderator
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

Her Biji

« Yanıtla #4 : Nisan 20, 2007, 11:30:55 ÖÖ »

ben karşıyım we maksatla alakası yokk...gelinen noktalar bunlar....herhalde gündemin bu kadar çalkalanması boşuna deildir...ben yine diyorum dewlet konu olursa ben dewletin çıkarları için ben sawunurum her konuda arkadaşımm.....

Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Yaz

;) ;)
Site
« Yanıtla #5 : Nisan 20, 2007, 11:42:54 ÖÖ »

ben karşıyım we maksatla alakası yokk...gelinen noktalar bunlar....herhalde gündemin bu kadar çalkalanması boşuna deildir...ben yine diyorum dewlet konu olursa ben dewletin çıkarları için ben sawunurum her konuda arkadaşımm.....

Rejim tahlikede ise ne yapılması gerek bana onu söyle? 

soresyektas
Özgür Moderator
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

Her Biji

« Yanıtla #6 : Nisan 20, 2007, 01:04:28 ÖS »

tabiki söylerim atatürk ilkelerine bağlı sözde deil özde bir cumhurbaşkanı isterim kardeşim... bu arada neden bu kadar hırslandın anlamadımm...                                                   eywallah victory

Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Yaz

;) ;)
Site
« Yanıtla #7 : Nisan 20, 2007, 03:56:10 ÖS »

tabiki söylerim atatürk ilkelerine bağlı sözde deil özde bir cumhurbaşkanı isterim kardeşim... bu arada neden bu kadar hırslandın anlamadımm...                                                   eywallah victory

Hırslanma değil , Bu ülkede birşeyler yapmak milletine hizmet isteyen kişilere hemen vatan haini damgası vuruluyor.

Fikir sahibi olmadan sağdan soldan duyulan bilgiler ile Rejim tehlikede hilafet gelecek Cumhuriyet elden gidiyor şeklinde ki safsatalar insanı bıktırıyor...

Bu ülkede şeriatı istiyor diye düşündüğünüz kesimlerin bile işine gelmiyor şeriat çünkü kurallar çok katı açık ve net  kimse kaldıramaz...

Bugun bu konuları açıp millet oyalanacak arkadan da gene vurguncular vurgun yapacak...

Hadi bunları geçtik bugun kü dertleri Cumhurbaşkanlığı yarın ki ne olacak ?

Hiç bitmeyecek bu hiç... Hep birşeyler çıkartılacak peşlerinede bir sürü takacaklar ordan oraya dolaşıp milletin kafasını bulandırmaya çalışacaklar.  Böyle ce memlekette hiçbir zaman ilerleme olmayacak çünkü herkesin derdi bu tür saçmalıklar ile uğraşmak oluyor.

Bilim ilim konuşulması gerekirken  YOK REJİM TEHLİKEDE   ülke elden gitti denilip asıl olanı görmezden gelmemiz isteniyor...

Bu ülkede kim birşeyle yapmaya çalıştıysa ya öldürüldü yada başına olmadık işler geldi...

Şimdi birileri gerçekten birşeyler yapmak istiyor Bırakın bari onlar yapsın...!

UyGaRs
Naylon Öğrenci
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 23
Çevrimdışı Çevrimdışı

AKP'yi İSTEMİYORUZ

uygars-_-@hotmail.com
Site E-Posta
« Yanıtla #8 : Nisan 20, 2007, 04:38:19 ÖS »

valla şoreş dayıı cumhur başkanı olmasa neler geçer diyosunuz ama zaten cumhur başkanının üç kez ger icevirme  hakkı var sonra kabul etmek zorundaa tasarıları geri gönderioo tasarıyı yapanlar iki üç tane virgül noktayı değiştirioo geri gönderiioo üçüncü de geçtikten sonraa bişi olmuoo yani o tasarı yine geçioo ya aslındaa

bu arada volkan kesinlikle sana katılmıorumm hatta  redeediyorumm  ne demek birilieri bişiyler yapmak isitiyor bırakın yapsınlar zaten böle yaptı büyüklerimiz bu yüzden bu seviyeye geldikk bişiler yapmak lazım kusura bakmayın ama babalarımızın  ve analarımızn koyunluğu yüzünden hiçbirinin başkaldırmak istememesi yüzünden bu haldeyiz diye düşünüyorum ben zamanındaa o üniversiteli gençlerin dediğini anlaya bilseydiler ne uğruna idam edildiğini anlasaydılar ve o kıvılcıma bir kıvılcım da katsaydılar bu durumda olmazdık....   artı sizden bi isteğim var

sokaklarda cübbeli gezen insnalar görürseniz şikayet etmelisiniz  çünkü onlar anayasa sucu işliyorlarr kılık kıyafet yasasını açıkça ihlal ediolar kimsenin bişi dediği yok ben her gördüğümü şikayet ediyorum.......   

son olarak da şunu söliimm

sözde değil özde cumhuriyetci olmak gerekir..

Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
burcu
yaralı KIRLANGIÇ
Mezun
Ermiş Öğrenci

Rep Sayısı: 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

Hayatını kendin gibi yaşaya biliyormusun?????????

« Yanıtla #9 : Nisan 20, 2007, 04:41:21 ÖS »

sözde degil özde cumhuriyetçi olmak bu konuda çok haklısınız hatırlarsanız 14 nisan günü ankarada ki o büyük topluluk bunun çok iyi bi göstergesiydi bence umarım sadece orda bırakmazlar umarımm

gidin turnalarrr....
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Yaz

;) ;)
Site
« Yanıtla #10 : Nisan 20, 2007, 04:50:35 ÖS »

sokaklarda cübbeli gezen insnalar görürseniz şikayet etmelisiniz  çünkü onlar anayasa sucu işliyorlarr kılık kıyafet yasasını açıkça ihlal ediolar kimsenin bişi dediği yok ben her gördüğümü şikayet ediyorum.......   

Ben veya ailemden herhangi biri Cübbeli gezmiyor Ama ben bu şekilde dolaşanlarında bunu yapmaya hakları olduğunu düşünüyorum.

Eğer isteyen mini etek giyip geziyorsa diğeride cübbe ve sarıkla gezebilir bunun bir mahsuru olduğunu veya bunun bir kusur olduğunu düşünmüyorum. Onların görüşüne de SAYGI duyuyorum.  ,

Aynı şekilde farklı elbise giyen Hip-Hop yada bayanların şalvar giymesi ( son 2 senedir sürekli görüyorum) bu şalvarı giyen bayanların hepsi oldukça genç ve güzel kızlar ve büyük alış veriş merkezlerinde bu şekilde dolaşıyorlar.

Yada Saçlarını uzatıp ilginç elbiseler giyen Rock çulara da saygı duyuyorum. Onlarda bunu benimsemiş bunu yapıyorlar.

Bukadar farklı giyim tarzı varken ve benim yazmayı unuttuklarımı da düşünürsen  neden onlar değilde sadece cübbeli dolaşanlar seni rahatsız
ediyor ?

bu arada volkan kesinlikle sana katılmıorumm hatta  redeediyorumm  ne demek birilieri bişiyler yapmak isitiyor bırakın yapsınlar zaten böle yaptı büyüklerimiz bu yüzden bu seviyeye geldikk bişiler yapmak lazım kusura bakmayın ama babalarımızın  ve analarımızn koyunluğu yüzünden hiçbirinin başkaldırmak istememesi yüzünden bu haldeyiz diye düşünüyorum ben zamanındaa o üniversiteli gençlerin dediğini anlaya bilseydiler ne uğruna idam edildiğini anlasaydılar ve o kıvılcıma bir kıvılcım da katsaydılar bu durumda olmazdık....   artı sizden bi isteğim var

İzle ve gör

burcu
yaralı KIRLANGIÇ
Mezun
Ermiş Öğrenci

Rep Sayısı: 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

Hayatını kendin gibi yaşaya biliyormusun?????????

« Yanıtla #11 : Nisan 20, 2007, 04:57:12 ÖS »

insanları bence giyim tarzlarıyla degil burda sadece düşüncenlerini eleştirmek daha doğru olur diye düşüyorum ama şuda var eger biz T.C de yaşıyosak herkesin düşüncesinede saygı göstermek durumundayız çünkü geçmişten beri lazı ,çerkezi,alevisi,sünnisi,ermenisi daha sayamadın nice görüş bi arada yaşamışken şimdi neden karışıklıklar çıkıyoo çünkü dış güçler tarafından yönetildimiz için bunuda ancak laik düşünceyle bi nevi degiştirebiliriz birbirimize sahip çıkarak umarım bigün herşey çok güzel olurr

gidin turnalarrr....
belqin
it's all up...
Admin
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 17
Çevrimdışı Çevrimdışı

The First Cut Is The Deepest...

« Yanıtla #12 : Nisan 20, 2007, 05:26:21 ÖS »

Ya ben çok fazla şey söylemek istemiyorum sonuçta seçimler yaklaştı herkesin konuşması gereken yer sandık başı. Fakat bazı şeylere çok üzülüyorum. İnsanlar kendi çıkarları için bazı büyük değerlerimize çok fazla saygısızlık ediyor örneğin dinimize ve Atatürk'e... Nerdeyse insan Atatürk müslüman değildi diyecek konuma gelmiş günümüzde, bu çok acı. Atatürk de müslümandı tabiki de ve dinini seven bir insandı niye bunu insanlar kendi çıkarları için şimdi kötüye kullanıyorlar ?

Ayrıca dine bağlı kalmak aslaaaaa asla aydın olmamızı engellemez !

Bu yüzden herkes özgür iradesiyle kendi fikrince oyunu da kullanabilir. Kıyafet konusunda da volkana katılıyorum ben eğer süper mini etekle sokakta dolaşabiliyorsam aynı zamanda up uzun eteğimi de giyebilmeliyim.

Mantık sizi A'dan B'ye götürür, hayalgücü ise her yere.
Albert Einstein
memocan
Mezun
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 20
Çevrimdışı Çevrimdışı

İNSAN DİLİNİN ALTINDA SAKLIDIR

« Yanıtla #13 : Nisan 20, 2007, 06:59:06 ÖS »

kıyafet  konusuyla  uygarın demek  istediği  şu  sanırım 
bazı insanalar  çabuk istismar edilebiliyor  yani cübbe ile  dolaşan insanlar  cübbeye  hürmet bekliyor  bak ben cübbeliyim  bana  hürmet  et diye  daha  atatürk  bu uygulamayı sırf dini duygular  istismar edilmesin  diye  kaldırdı 
ama  volkanın  anlattığı  ve  belginin  anlattığıda  bu zaten insanlar  özgürdür  dilediğini  giyer  ve  dolaşır 
ordaki insanların  amacı farklılık gösterebilr de  göstermmeyebilir  de  kimsenin  içini bilemezsiniz 
yani  cübbe  giymeden de  insanların dini duyguları  istismar  ediliyor  bu  bizim  yakın  tarihimizde  çok  oluyor  örnekleri çok var zaten
ama  bizim cumhurriyetimiz  öyle  sağlam taşlarla  oturtulmuşki  kolay  kolay  kimsenin  gücü yetmez  onu  yıkmaya 
bu  da  unutulmaz  bir  gerçek  cumhurriyete  ve  atatürkümüz değerlerine sahip  çıkmak bizim  en baştaki  görevlerimizden biridir  hepimiz  bunun  bilincindeyiz zaten 

geçmiş  dönemlerde  alınan yanlış  kararlar nedeniyle  bir  başbakanımız  idam edilmiştir sonra  pişman olunsada  eskiye  geri dönülememiştir  bu da  bizim yakın  tarihimizden biri 
o yüzden kararları  alırken çok dikkatli olmalıyız 
ileri görüşlü  olurken doğruluktan da  ayrılmayalım 

HER  YÜRÜYEN  VARAMAZ  AMA;VARANLAR ANCAK YÜRÜYENLERDİR

Dilin Söylediğini Herkes Anlar Ama Gözleri Sadece Sevgiyi Bilen Hisseden Anlar
UyGaRs
Naylon Öğrenci
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

AKP'yi İSTEMİYORUZ

uygars-_-@hotmail.com
Site E-Posta
« Yanıtla #14 : Nisan 21, 2007, 12:45:15 ÖS »

ya arkadaşlardediğimi anlamadınız galibaa ya da ben anlatamadım sorunn giyim tarzıı değil ben orada kalmıyorumm orta da bir anayasa sucu varr ,,anayasıyı ihlal var biz madem cumhuriyetciyiz madem bu kurallara göre yaşamaya calışıoruzz bu anyasının kurallarınıyerine getiren ve aksini iddaa eden yüksek rütbeli kişiler tarafından idam edilenler var. Madem onlar anayasa sucu işlediler ve idam edildiler (onların dediklerine göre tabi)  bunlarda suç işlio bunlarında ceza alması gerekiir...Ve bunun için ben her şeyi yapcam anayasada yazanların yapılmasını istiyorumm..

''Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır''

Mustafa Kemal ATATÜRK

Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
mesut_21
~mã§êKê~­
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 128
Çevrimdışı Çevrimdışı

...ZelZele...

« Yanıtla #15 : Nisan 21, 2007, 04:38:02 ÖS »

kardesim konu sürükleniyor yine...basbakanın aday olması gayet normal..muhalefet tabi ki onun olmasını istemz aslında bi yandan da girmesini istememesinin nedeni de basbakanın buna karsılık olrak resmen adaylığını koyması ve bunun baykala secim zamanında oy kazandırmasıdır yani hersey sadece bi teori bence...ama kesinlikle bunu istemeyenler
( sözüm sadece meclisedir) onu radikal islamcı olarak tanımlamasındandır...herkes bi kuram ortaya atabilir ama adaylığını da koymayacaktır bence..sürpriz bir isim baykalıda oyundan edecektir..

Bir yılanın sessiz kayışı ve
iz bırakışını toprakta
akrep kadar, çiyan kadar
bilinen kötü şeyler kadar
zulmü de yazmalıyım
ihaneti de

YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ !!!
soresyektas
Özgür Moderator
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

Her Biji

« Yanıtla #16 : Nisan 21, 2007, 06:14:52 ÖS »

slm arkadaşlar şimdi önemli olan sayın başbakanımızın geldiği nokta....ilk önce nerden başladı bu sürece istanbul büyük şehir belediğe başkanlığından bu noktaya kadar yükseldi...orada görew yaparken ki siyasi görüşleri nelerdi...bunları istanbulda yaşayanlar  benden daha iyi bilir....konuşmalarında we okuduğu  şiirinde ulu önderimize nasıl baktığını hepimiz biliyoruz....ama gelelim şuanki duruma...1968 yıllarında söylenen söylemler,o dönemde go home amerika we benzeri sözler....yane anlayacağının konunun özü o dönemlerde başlamış....konu şuan ki bizim cumhurbaşkanlığı seçimi.peki bizim başbakanımız kimin emri altında sizce...bence tamamen amerikanın emri altında..onların istemediği birşey yapılmıyor...gelelim türk we kürt halkının şuanki durumu tamamen birbirinde farklı zıt kutuplar gibi algılanması yani tamamen milliyetçilik hawalarına kapılıp ülkeyi içten bölmeye çalışılması...yüzyıllardır yapılan bu ülkeler için....bakılır yıkılmıyor ne yapalımm ülkeye hımmm bunların kürt meselesi zaman zaman alewi meselesi ayrıca yok azınlık yok bilmem ne meselesi...bırakalım şimdi yok cübbe yok bilmem ne meselesini....ulu önder atatürkün yaptığı yalnışlıklar yokmudur wardır ama unutmayalım o ulu insan bizleri kurtarmak için;türkü,kürdü,çerkezi.lazı,arabı.alewisi,wb.. halkıyla mücadele etti bu güzelim ülkeyi düşmandan kurtardı..işte arkadaşlar gelinen noktalar...yanıbaşımızda amerikanın bir bürokratı çıkmış genelkurmay başkanının açıklamasından sonra sınır dışı müdahale yapılmasın(bende karşıyım insan  öldürülmesine) siyasi yollarla çözelim diyor we ekliyor kuzey ırak kürt liderlerin siyasi gücü altındadır desin...kürt liderlerde siz bize karışırsanız bizde diyarbakıra karışırız desin...bunları hepimiz biliyoruzzz..anlayacağınız aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık..bırakalım bunları cumhurbaşkanı kim olursa olsun cumhuriyetimizin kurallarıyla olsun kim olursa olsunn...insanların tabiki kıyafetini dinine karışamayız karışırsak zaten özgür bir ülkede yaşamadığımız anlaşılır..ama dewletin kurumlarında uyulması gereken kurallara da uymak lazımm...ama ben yinede ne başörtüsüne karşıyım neden kıyafete..sadece onlara bir siyasi olaya alet edilmesine karşıyım...anlayacağınız insanlar da benim için önemli olanı bilgisi we bilime açıklığı.....ewet gelelim halkın cumhuru konusuna....kim seçilirse seçilsin dewleti için yararlı olmasını isterim....rejim zaten tehlikeye girmez bırakmazlar tehlikeye girmesini...recep tayyip erdoğan istese olur cumhurbaşkanı milletwekili üstünlüğünü kullansa cumhurbaşkanı olur....ben tekrar diyorum dewletimiz için en hayırlısı kimse o olsun....sizlri sewiyorum bu konuda fikirlerinizi paylaştığınız için.......                                               eywallah
« Son Düzenleme: Nisan 21, 2007, 06:23:51 ÖS Gönderen: soresyektas » Kayıtlı

gurkan
Aşmış öğrenci
**

Rep Sayısı: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

smoky_head@msn.com mazan_oglu@yahoo.com
Site E-Posta
« Yanıtla #17 : Mayıs 14, 2007, 10:31:15 ÖS »

slm arkadaşlar dün gece cnntürk te deniz baykalın konuk olduğu bir proğramda sayın başbakanın cumhubaşkanı olursa rejim tehlikedemi sorusunu sizlere yöneltmek istiyorumm????        eywallah tuttur

Yıllardır anlamadığım birşey var. Biz neden Türkiye'de her şeyi "rejim ekseninde" tartışıyoruz.
Türkiye'de muhalefet yapmanın tek yolu bu mu! Kendimi bildim bileli Türkiye'de rejim tehlikede. Karşı devrim atakta.
Demirel taze iktidar olmuş. Ben çocuğum, koyu CHP'li aile meclisinde bu muhabbet: "Nurcularla geldi. Bunlar Cumhuriyeti yakarlar."
Milliyetçi Cephe hükümetleri iktidarda. MSP en küçük ortak. Aynı muhabbet.
90'ların ortası Refah yükselmiş, muhabbet değişmiyor. 2000'lerin ortası AKP iktidarda hâlâ aynı.
Bu kadar mı güvenmiyoruz bu rejime. Bu rejim bu kadar mı zayıf. Ayrıca kim değiştirmek ister bu rejimi.
Bugün rejim karşıtı diye nitelendirilenler, bu rejimden en fazla nemalananlar, zengin olanlar. Rejimi yıkma girişiminde bulunduğu iddia edilenler, bu rejimde siyasi güç elde edenler.
Hiç merak etmeyin, kimse rejimi yıkmaz. Yıkmak istese de rejim yıkılmaz. Elbette Türkiye'de düzeni şu veya bu yöne değiştirmek, kökünden yıkmak isteyen bir grup vardır.
Ama o kadarı Amerika'da da vardır, Fransa'da da vardır, Almanya'da da vardır.
Siz hiç kendine güvenen büyük ülkelerin siyasi tavırlarını gerçekten rejim karşıtı üç beş çapulcuya göre aldığını gördünüz mü? Onları fazla önemseyerek, ülkeye daha fazla zarar verdiğimizi görmüyor muyuz! Rejim için bir tehlike varsa, o üç beş çapulcu değil, bilinen oranı yüzde 12 olan işsizdir. Giderek üretimden uzaklaşıp fakirleşen çiftçidir. Varoşlardaki umutsuzlardır.
Muhalefeti onlar üzerinden yapın. Rejim üzerinden değil...

Saygılarımla...

Getme kimsesizem men, qal sene qurban
Ömürlüq hemdemim ol sene qurban
Menle shirin danish, menle shirin gül
Elensin lebinden bal sene qurban
Getme uzaqlara qal, qal sene qurban
Bu dilsiz agizsiz lal sene qurban
soresyektas
Özgür Moderator
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

Her Biji

« Yanıtla #18 : Mayıs 15, 2007, 12:26:07 ÖS »

slm gürkan yazını dikkatle okudum we seni çok iyi anlıyorum...sende biliyorsun ki gündemde olan kanuların başında geliyordu rejim konusu.. eğer okuyan arştıran we izleyen toplumsak bu gündemin dışında kalmak yalnıştır diye düşünüyorum......eğer konu bu kadar ciddi olmasa genelkurmay başkanlığı gecenin bir yarısı muhtarayı yayınlamazdı ewet arkadaşlar chp iktidarını weya diğer partileri herşekilde yönlendirmeye çalışabilirsin ama laik devlet anlayışının koruyucusu askeryeyi yönlendiremessiniz.anlayacağın gürkan partilerin yaptığı siyasetten memnunmusunuz diye bir konu aç orda tartışabiliriz.....yinde görüşüne katılmamak elde değil...
                                                                     eywallah papatya

gurkan
Aşmış öğrenci
**

Rep Sayısı: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

smoky_head@msn.com mazan_oglu@yahoo.com
Site E-Posta
« Yanıtla #19 : Mayıs 15, 2007, 01:08:14 ÖS »

Rejimi 2 tane çabucu tehlikeye atamaz yaptıkları  ABD'nin bu strateji değişikliğinden kaynaklanan ve Türkiye'ye empoze edilmek istenen "Ilımlı İslam modeli"
Genel kurmayın yaptığı muhtıra ise zaten askeryedeki anlamı (Akıllı ol Aklını Alırım) Göz dağı vermektir yoksa rejim tehlike içerisinde değil tabi bana göre benim görüşlerim bunlar sizi bilemem. Bu arada ''partilerin yaptığı siyasetten memnunmusunuz'' diye yorum yapmışssınız Memnun olduğum yazılarımdanmı anlaşılıyor Siyasi partiler derken akp derken hep aynı muhabbet demişimyarın ali yada velide gelse farkeden bişey olmuyacak. Neyse fazla uzatmaya gerek yok benim görüşüm bu Kolay gelsin

Saygılarımla....

Getme kimsesizem men, qal sene qurban
Ömürlüq hemdemim ol sene qurban
Menle shirin danish, menle shirin gül
Elensin lebinden bal sene qurban
Getme uzaqlara qal, qal sene qurban
Bu dilsiz agizsiz lal sene qurban
soresyektas
Özgür Moderator
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

Her Biji

« Yanıtla #20 : Mayıs 15, 2007, 01:19:14 ÖS »

bunu biliyorum gürkan bana hitap eden bir parti weya daha açıkcası şuanki düşüncelerimi kapsayan bir siaysi faliyet yok diye yazdım....

UyGaRs
Naylon Öğrenci
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

AKP'yi İSTEMİYORUZ

uygars-_-@hotmail.com
Site E-Posta
« Yanıtla #21 : Ekim 10, 2007, 09:45:00 ÖS »

arkadaşlar bakın bu tartışma bundan bir kaç ay evvel yaşanmış rejim tartışmaları . şimdi siz düşünebilirsiniz belki rejim değişmedi işte ortada.. ancak şu var şimdi ne tartışılıyorr mahalle baskısı varmı malezyalılaşıomuyuzz...

ylmz23
Özgür öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

zirveali_23900@hotmail.com
E-Posta
« Yanıtla #22 : Ekim 10, 2007, 09:54:49 ÖS »

tüm halkın hırsız oldugu bir ülkede hırsızlık suç deildir
yönetenlerin secilmişleri halkın atanmışları ise kendi düşüncelerini belirler o nedenle secilmişler tehlike yaratmaz aksine atanmışlar tehlike yaratır

gecenin en karanlık  anı  günün  doğacagına en  yakın andır  umut  ışıktır
ylmz23
Özgür öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

zirveali_23900@hotmail.com
E-Posta
« Yanıtla #23 : Ekim 10, 2007, 09:56:40 ÖS »

tüm halkın hırsız oldugu bir ülkede hırsızlık suç deildir
yönetenlerin secilmişleri halkın düşüncelerini, atanmışları ise kendi düşüncelerini belirler o nedenle secilmişler tehlike yaratmaz aksine atanmışlar tehlike yaratır

gecenin en karanlık  anı  günün  doğacagına en  yakın andır  umut  ışıktır
UyGaRs
Naylon Öğrenci
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

AKP'yi İSTEMİYORUZ

uygars-_-@hotmail.com
Site E-Posta
« Yanıtla #24 : Nisan 18, 2008, 01:48:28 ÖÖ »

tekrar bir üstünden geçmek istedim bu konunun?  bu tartışma yapılalı baya oldu fikirlerinde değişme ola narkadaşlar varmı rejim gerçekten tehlikeye girdimi???  hadi şimdi görelim...

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.36 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu