|
|
|
۞Resul۞
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 18, 2007, 07:50:49 ÖS » |
|
SEVGİLİ GÜNLÜĞÜM ETKİLEDİĞİM BİR HİKAYEYİ SENLE PAYLAŞMAK İSTİYORUMMMM...  ::. ßir Aşkın ÖyKüsü .:: Bir kız ve bir delikanlı, bir motosikletin üzerinde 180 Km hızla gidiyorlar ve aralarında şöylebir konuşma geçiyor; Kız : Lütfen yavaşla, ben korkuyorum Delikanlı : Hayır, bak ne kadar eğlenceli Kız : Lütfen, lütfen, çok korkuyorum Delikanlı : Peki, beni sevdiğini söyle Kız : Seni çok seviyorum, lütfen yavaşla Delikanlı : Şimdi de bana sıkıca sarıl Kız delikanlıya sıkıca sarılır Delikanlı : Şapkamı alıp, kendine takar mısın? Başımı çok sıktı.. Ertesi gün gazetelerde şöyle bir haber çıktı: Motorsiklet Kazası; Motorsiklet, fren arızası nedeniyle, bir binaya çarptı. Üzerindeki 2 kişiden sadece biri kurtuldu. Gerçek ise şöyleydi; Yolun yarısında, delikanlı frenlerin bozulduğunu anlamış ama bunu kıza belli etmek istememişti. Bunun yerine, kızdan kendisini sevdiğini söylemesini istemiş ve kendisine son defa sarılmasını istemişti. Sonra da kendi ölümü pahasına, kızın başlığı takmasını ve hayatta kalmasını sağlamıştı. İşte gerçek aşkın anlamı da buydu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
۞Resul۞
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 22, 2007, 12:22:35 ÖÖ » |
|
sevgili günlüğüm yine dikkatimi çeken bir hikaye var sen le paylaşmak istyorum...  BU YAŞANMIŞ GERÇEK BİR OLAYDIR. Bi genç varmış, bi gün bir kasetçi dükkanına gidip bir cd almak istemiş. ama dükkandaki satıcı kıza aşık olmuş, kızı görmek için her gün dükkana gidermiş bi cd alırmış kız paket yapıp verirmiş, neyse, bunu ailesine ve yakın çevresine anlatmış, böle böle bi kıza aşık oldum diye, tabii çevresindeki herkes gidip bunları o kıza da söylemesi gerektiğini söylemişler. Ama çocuk çok çekingenmiş, bi türlü gidip söyleyemiyormuş, cesaret edemiyormuş, kendisine güvenmiyormuş, bir gün kesin kararını vermiş "bu gün gidip söyleyeceğim" diye. dükkana girmiş kız hoşgeldiniz demiş, çocuk hoşbulduk falan demiş amma sanki dili tutulmuş gibi kıza söyleyememiş, ve bir cd daha almış paket yaptırmış ve çıkmış, aradan günler geçmesine rağmen çocuk bir daha dükkana uğramamış, kız merak etmiş tabi, nooldu niye gelmiyo diye, dayanamayıp kız çocuğun evine gitmeye karar verir. Eve gider kapıyı çalar kapıyı çocuğun annesi açar, buyrun der; resul (tabi burda başka isim vardı "faruk")burdamı oturuyor der. annesi evet diyince kız böyle böyle ben kasetçi dükkanında çalışıyorum resul uzun zamandır gelmedi bi şeymi oldu acaba der. annesi aaaaahhh kızım o kız senmisin der. oğlum seni çoook seviyordu amma bi türlü söyleyemedi sana, sonunda buna dayanamayıp kendisini odasında astı der. kız; ne diyosun sen teyze der, peki aldığı cd leri ne yapıyordu. annesi; odasında duruyor der. kız odaya gider hemen, bi bakar ki cd lerin hiç biri açılmamış paketin içinde duruyor. paketleri açar ve annesine gösterir, kız her cd paketinin içine; seni seviyorum, ne zaman buluşacağız, ben sensiz yapamam, diye notlar koymuş, ama artık çok geç...............
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
۞Resul۞
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 01, 2007, 11:28:21 ÖÖ » |
|
MUTLU AŞK YOKTUR
İnsan her şeyi elinde tutamaz hiç bir zaman Ne gücünü ne güçsüzlüğünü ne de yüreğini Ve açtım derken kollarını bir haç olur gölgesi Ve sarıldım derken mutluluğuna parçalar o şeyi Hayatı garip ve acı dolu bir ayrılıktır her an Mutlu aşk yoktur Hayatı Bu silahsız askerlere benzer Bir başka kader için giyinip kuşanan Ne yarar var onlara sabah erken kalkmaktan Onlar ki akşamları aylak kararsız insan Söyle bunları Hayatım Ve bunca gözyaşı yeter Mutlu aşk yoktur Güzel aşkım tatlı aşkım kanayan yaram benim İçimde taşırım seni yaralı bir kuş gibi Ve onlar bilmeden izler geçiyorken bizleri Ardımdan tekrarlayıp ördüğüm sözcükleri Ve hemen can verdiler iri gözlerin için Mutlu aşk yoktur Vakit çok geç artık hayatı öğrenmeye Yüreklerimiz birlikte ağlasın sabaha dek En küçük şarkı için nice mutsuzluk gerek Bir ürperişi nice pişmanlıkla ödemek Nice hıçkırık gerek bir gitar ezgisine Mutlu aşk yoktur Bir tek aşk yoktur acıya garketmesin Bir tek aşk yoktur kalpte açmasın yara Bir tek aşk yoktur iz bırakmasın insanda Ve senden daha fazla değil vatan aşkı da Bir tek aşk yok yaşayan gözyaşı dökmeksizin Mutlu aşk yoktur ama Böyledir ikimizin aşkı da
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
۞Resul۞
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 18, 2007, 02:14:56 ÖÖ » |
|
Seviyorum galiba seni Hayatim degisti nasil anlatsamki Kitap okurum sen varsin aklimda Yürürken hep sen varsin yolumda Yamurda islanirken seni görürüm o küçük damlalarda Nasil bir duygu bu ask anlamadimki Kendimi unuttum seni düsünmekden Kendimi bulamiyorum seni aramakdan Her yerde seni arar oldu su divane gönlüm Bilmem nasil anlatsam sana Sevgimi,hayatimi verdim sana Sevgini istedim sadece senden vermedin bana Bir hayalin var birde resmin Bunlari bari çok görme ne olur artik bana Seni sevmeyi benmi istedim sorarim sana Bir gülümsemen bir bakisin yeter bana Deli olucam belki bu askla Ne olur sevdigim ne olur yol göster artik bana.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
۞Resul۞
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 18, 2007, 11:16:10 ÖÖ » |
|
18 mart günün ilk saatleri
Ben seni severken Sen yanımda yoktun ki! Ben seni özlerken Sen bilmiyordun ki! Ben seni sensiz sevdim... Sen yokken bakışların vardı Beynime kazınmış Nereye baksam oradaydılar, Ben seni sensiz sevdim.. Göremesem de, rüyamdaydın, Sevmesen de, kalbimin derinliklerindeydin Ve kimse seni oradan çıkaramayacak. Sen bile! Ben seni sensiz sevdim... Sen olmasan da, hayalin vardı, Sen olmasan da, şarkılar vardı; Seni hatırlatan... Sen olmasan da, her dakika aklımdaydın. Ben seni sensiz sevdim... Sen olmasan da,yıldızlar vardı, Sen olmasan da,bulutlar vardı, Sen olmasan da,günbatımları vardı, Sen olmasan da,denizler vardı... Ben seni sensiz sevdim... Aslında sen hep vardın, Aynı şehirde,aynı sokakta, “Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum”ama; Ben seni sensiz sevdim... Ne olurdu sende beni sevseydin? Ne olurdu bu kadar gözyaşı dökmeseydim? Ama inanıyorum ki sen uyandıracaksın beni, Hani kıyamet koptuğunda... Ben seni sensiz sevdim... Neden sevdim bilmiyorum ama çok sevdim!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
۞Resul۞
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 18, 2007, 04:54:02 ÖS » |
|
18 mart saat 15:53 geçerken
bir kez daha seviyorum anladım bir kez daha o güzel sızıyla kavruluyor yüreğim nedenleri sıralamak istemiyorum aç olan susuz bir yürek bu sararmış yaprağı canlandırma vakti bunu kör bir dilenci kadar çok istiyorum
sadece siyah saçlarina, ve umutla ısıldayan gözlerine duydugum özlem dünyanin bütün zevklerini ardına sıralıyor, en amansiz hasretlerden daha fazla tüketiyor, özlemin.
açmadan yüreğimin derinliklerini, bir zamanlar sana bir nefes kadar yakınken senden uzaklara gitmek ve şimdi gölgeni bile görememek kahrediyor beni
gel yüreğim gel bir kez daha hazanları yok edelim güneş varken bulutlu fırtınalı günlere gerek yok son baharda yaşanan son umutta yapraklarımız yeşil kalsın inadına
yüreğim ateşten kor sabırsız bir koşma bu hissediyormusun ellerini ellerimde gözlerin gözlerimde okuyabilseydim kalbinin derinliklerini.
çözemediğim bir şey varrr bu gün çözemediğim! ! ! ! zaman akıyor sevgili şimdi susmanın sırası değil aşkla yoğrulup şekillenmenin sırasıdır 'SENİ SEVİYORUM ' ve bu sana söylememiş olduğum sözdür
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
۞Resul۞
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 19, 2007, 12:56:12 ÖÖ » |
|
18 mart saatler gece yarısı 23:55 gösteriyor
Bağlanmayacaksın
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne "O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin. Demeyeceksin işte. Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki. Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın. Ve zaten genellikle o daha az sever seni, senin onu sevdiğinden. Çok sevmezsen, çok acımazsın. Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini... Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin. Senin değillermiş gibi davranacaksın. Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın. Çok eşyan olmayacak mesela evinde. Paldır küldür yürüyebileceksin. İlle de bir şeyleri sahipleneceksen, Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin, Güneşi, ayı, yıldızları... Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak. "O benim." diyeceksin. Mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir şeylerin...
Mesela gökkuşağı senin olacak. İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın.
Mesela turuncuya, yada pembeye. Ya da cennete ait olacaksın. Çok sahiplenmeden, çok ait olmadan yaşayacaksın. Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
۞Resul۞
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 19, 2007, 02:22:06 ÖÖ » |
|
19 mart saat 01:21 'vururken yine uykusuzumm
Lanet Olsun
Bir gün bile güldürmedi Ölem dedim öldürmedi Sev dedim de aldırmadı Lanet olsun böyle aşka Sevmeseydim seni keşke
Mecnun oldumLeyla diye Boşa yeldim sevda diye Canımı verdim hediye Lanet olsun böyle aşka Sevmeseydim seni keşke
Hangi seveni güldürdün Ferhat'a dağı deldirdin Nice yiğitler öldürdün Lanet olsun böyle aşka Sevmeseydim seni keşke
Dünya yalan aşk da yalan Hara mısın ettim talan Var mı senden memnun olan Lanet olsun böyle aşka Sevmeseydim seni keşke
Diyorlar ki sırat İNCE Kıydın nice yiğit gence Ateşin kalbe düşünce Lanet olsun böyle aşka Sevmeseydim seni keşke
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
۞Resul۞
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 19, 2007, 01:59:23 ÖS » |
|
Sayende gülümsüyorum Aşkımsın Aşkımın bir adı da tebessüm Hayata ne güzel bakıyorum Bildiğim bir şarkı dudaklarımda “çok zor aşk bu “ diyorum Zor olan güzel değil midir zaten? Ulaşamadığının değerini bilirsin Sonsuz yalnızlık olarak bakıyordum hayatıma Ta ki seni bulana kadar Artık biliyorum ki Sonsuz yalnızlık değil,ebedi mutluluğumsun Yalnız değilim Şu fani dünyada yan yana olmasam bile Karşılığı olmasa bile Fark etmez dediğim bir aşka sahibim Bu aşkın beni yücelttiğini biliyorum Seni seviyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
۞Resul۞
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 19, 2007, 06:19:13 ÖS » |
|
19 mart akşam karanlığı başlar ve bir yandann hafif soğuk var yine aklıma sen geldinn...
Deli bir aşk üçgeni bu. Senin haberin olmasada deliriyorum. Üstelik çemberin de dışında, Yani üçgenin, sana en uzak olan noktasında. Bu kadar yeter!
Senin haberin olmasada, ben biliyorum. Bu kadar yeter! Ben dayanamayıp, gitmekten korkuyorum. Korkutucu bir tutkuymuş değil mi? Hiç belli etmesem de, saklasam da, Korkutuyorum. Korkuttukça, bende daha bir korkuyorum. Bu kadar yeter! Ben gidiyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
۞Resul۞
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 19, 2007, 07:27:59 ÖS » |
|
19 mart saat 18:26 yine seni şarkılarda ve şiirlerde arıyorumm
Her gece kan-ter içinde uyanıyorsam eğer hasretin ateş olup giriyorsa koynuma seni düşünüp özlüyorsam, uyuyamıyorsam ıslanıyorsa kirpiklerim seni her andığımda her düşündüğümde hızla çarpıyorsa kalbim sensiz bir kez olsun gülmüyorsam bu şehirde savruluyorsam sokak sokak ürperiyorsam yaprak yaprak esip geçen rüzgarlara sor beni
Hasret ateşleri yağıyorsa üzerime her gece kül ateş, ateş alev, alev kor olup yakıyorsa kahroluyorsa kalbim seni her andığımda ve tanımıyorsa hiç bir kural kaçmak istedikçe sana dönüyorsam yine ölüyorsam aşkından her gün dirhem dirhem ateş - alev sevdalara sor beni
Seninle gözgöze her geldiğimde ben lal olmuş bülbül, sen gül oluyorsan düğümleniyorsa boğazım çıkmıyorsa sesim, daralıyorsa nefesim konuşamıyorsam tek bir kelime depremsi bir titreme başlıyorsa bedenimde ve çözülüveriyorsa dizlerimin bağı deli - divane gönlüme sor beni
Kirpiklerimden süzülen damlalar islatıyorsa yüreğimi her gece hep bulutlarda saklıyorsam gözlerini içime düşüyorsan tane tane her yağmur yağıdığında kirpiklerimin kıyısında martı olup uçuyorsan sesinden başka ses duymuyorsa kulaklarım susuyorsa denizler seni düşündüğümde gelip seriliyorsan kıyılarıma sular gibi gelip sokuluyorsan uykularıma gelip sokuluyorsan rüyalarıma sensiz geçen gecelere sor beni
Damarlarımda aşk olup dolaşıyorsan şiir olup doluyorsan kulaklarıma mavi bir coşku oluyorsan bedenimde aşkça çıkıp ırmaklarla dertleşiyorsam her gece ay gibi akıyorsan yüreğime beyaz tüller içinde yalnız yıldızlarla paylaşıyorsam seni sevdiğimi sana anlatamıyorsam bir kır çiçeği hüzün saçıyorsa gözlerime su olup akıyorsam, ateş olup yakıyorsam ve beceremiyorsam sensiz yaşamayı ve ölmeyi şu seni ölümüne seven yüreğime sor beni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|