|
UyGaRs
|
 |
« : Nisan 16, 2007, 06:10:07 ÖS » |
|
arkadaşlarr oyun oplay dediğiniz andan itiabaren oyun başlıooo mavi noktayıı yeşil bölgelerden dışarı çıkarmadan kırmızı bölgeye götüreceksiniz mouse kullanmayı biliyorum diyorsanız göreyimm ben 3 .bölüme kadar geldimm. playa bastıktan sonra parmağınızı kaldırmayınn basılı tutmanız gerekioo ona göreeee http://www.ohaa.be/
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 05, 2008, 04:56:48 ÖS Gönderen: Volkan »
|
|
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
|
|
|
gonca
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 16, 2007, 06:20:15 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UyGaRs
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 16, 2007, 06:23:43 ÖS » |
|
bencede baya bi duygu yüklüü ama keşke açıklamasaydın yaaaa
|
|
|
|
|
|
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
|
|
|
gonca
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 16, 2007, 07:00:08 ÖS » |
|
kusura bakma ya ama daha once selımde vermıstı bu oyunu orda oynadım goruncede soledım :'(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeTüL
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 16, 2007, 07:03:33 ÖS » |
|
oha beeeeee ödüm patladı...  tam oyuna konsantre olmuştumm.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dj_MuRRY
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 16, 2007, 07:04:26 ÖS » |
|
neden ya korkulacak ne var ya bakalım bunda ne yapacaksınız:))
|
|
|
|
|
|
İMKANSIZ AŞKLARDAN SENİ SEVDİM
BEN İMKANSIZ AŞKLARIN YIKILMAZ DUVARLARIN SARSILMAZ KRALIYIM
Eskiden bana hayat acımasız derlerdide gülerdim...Şimdi hayatın acımasızlığına ağlıyorum ben...):
SULAR NE KADAR DURGUN OLSADA AKMAYA GÜNEŞ NE KADAR KIZGIN OLSADA BATMAYA GÜNLER NE KADAR ZALİM OLSADA GEÇMEYE MAHKUMDUR
|
|
|
|
gonca
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 16, 2007, 07:06:21 ÖS » |
|
oha beeeeee ödüm patladı...  tam oyuna konsantre olmuştumm....  ya işte betul bende ole olmuştum dalgın anımda yakalandım saclarım kırpı gıbı dıkıldı ole foto çekıp sıteye koysaydım kımse bı daha ugramazdı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeTüL
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 16, 2007, 07:11:04 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gonca
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 16, 2007, 07:11:46 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dj_MuRRY
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 16, 2007, 07:19:47 ÖS » |
|
yok ya okadars deyil ya
|
|
|
|
|
|
İMKANSIZ AŞKLARDAN SENİ SEVDİM
BEN İMKANSIZ AŞKLARIN YIKILMAZ DUVARLARIN SARSILMAZ KRALIYIM
Eskiden bana hayat acımasız derlerdide gülerdim...Şimdi hayatın acımasızlığına ağlıyorum ben...):
SULAR NE KADAR DURGUN OLSADA AKMAYA GÜNEŞ NE KADAR KIZGIN OLSADA BATMAYA GÜNLER NE KADAR ZALİM OLSADA GEÇMEYE MAHKUMDUR
|
|
|
|
UyGaRs
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 18, 2007, 01:39:08 ÖS » |
|
üzgünüm betüll şaka iştee bende akptırmıştımm kulağında kulaklık olduğu zaman çok acaip oluooo eşşek şakası işteee
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UyGaRs
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 18, 2007, 01:51:53 ÖS » |
|
leyla tıklamaya bırakma kırmızı noktaya geldiğinde bırak tekrar hemen tıkla basıl tutt okisss
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UyGaRs
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 18, 2007, 01:54:58 ÖS » |
|
yuh artık leylaaaaa diecek bi söz bulamıomm bu saatten sonraaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*_demet_*
|
 |
« Yanıtla #17 : Aralık 06, 2007, 09:23:16 ÖS » |
|
görüntüden değilde hopörlörün sesi beni mahvetti uygar alıcağın olsun bide2 kez bağırdı
|
|
|
|
|
|
●● GeŁeиeDe GiDeиeDe eчwaŁŁaнıм waя,GeŁмişeDe-GeçмişeDe saчGıм...şu saaттeи soяa кaFaмa aиca тoкa тaкaяıм...кiмseиiи нaчaтı вeиi iŁGiŁeиDiямez,вeиiмкiDe кiмseчi...!вu нaчaт вeиiмse eĞeя;ciDDeи чaşaмaчa DeĞeя...Düи-DüиDüя,вuGüи-вuGüи... Düичa 1 GüиDüя; oDa вuGüиDüя•●
|
|
|
|
UyGaRs
|
 |
« Yanıtla #18 : Aralık 07, 2007, 06:44:07 ÖS » |
|
görüntüden değilde hopörlörün sesi beni mahvetti uygar alıcağın olsun bide2 kez bağırdı
hiç kusura bakma demet bu oyunu siteye atalı bi 8 , 9 ay oldu kendin tuzağa düştün
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*_demet_*
|
 |
« Yanıtla #19 : Aralık 09, 2007, 01:14:26 ÖÖ » |
|
vala baya olmuş ben karıştıra karıştıra yeni buldum bide konuya ayzdın ohaaaa be diceniz oyun dikkatimi çektim bakıyım zevkli böle taşırmada gidiyosun nolcak dedim bide ben deniyim 3 seviye nasıl geçcekmiyim inan çok güzel geçtim ama yeni gördüm 8 veya9 ay önce ben yoktum
|
|
|
|
|
|
●● GeŁeиeDe GiDeиeDe eчwaŁŁaнıм waя,GeŁмişeDe-GeçмişeDe saчGıм...şu saaттeи soяa кaFaмa aиca тoкa тaкaяıм...кiмseиiи нaчaтı вeиi iŁGiŁeиDiямez,вeиiмкiDe кiмseчi...!вu нaчaт вeиiмse eĞeя;ciDDeи чaşaмaчa DeĞeя...Düи-DüиDüя,вuGüи-вuGüи... Düичa 1 GüиDüя; oDa вuGüиDüя•●
|
|
|
|
UyGaRs
|
 |
« Yanıtla #20 : Aralık 09, 2007, 05:01:44 ÖS » |
|
insan oyunu gördükten sonra keşke başarıı olmasaydım diyoo ama iş işten geçioo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sio
|
 |
« Yanıtla #21 : Aralık 29, 2007, 06:00:24 ÖS » |
|
süper bir oyunmuş 
|
|
|
|
|
|
Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) CPU Türü Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Anakart Adı MSI PM8M2-V (MS-7071) (2 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Anakart Çipseti VIA P4M800 Sistem Belleği 512 MB BIOS Türü Award (07/28/05)
Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) 3D-Hızlandırıcı nVIDIA GeForce FX 5200 Monitör Proview 777(N) / 786(N) [17" CRT] (8014151000212) Ses Bağdaştırıcı VIA AC'97 Enhanced Audio Controller[/b]
|
|
|
|
|
|
|
|
Emre-X
|
 |
« Yanıtla #24 : Temmuz 09, 2008, 12:17:11 ÖS » |
|
emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
уαηıηα gєℓє¢єğιм вιя єℓιм∂є güℓ вιя єℓιм∂є ѕιℓαн уα güℓü αℓıρ вєηιм σℓυяѕυη уα ѕιℓαнı αℓıρ вєηι νυяυяѕυη
|
|
|
|